Επιστροφή στο Forum : αγορα μεταχειρισμενης BMW 320
καλησπερα και χρονια πολλα καλη χρονια
... σκεφτομαι να αγορασω μια 320 του 2007 με 50,000χιλ.
βγαζει προβληματα ?
τι πρεπει να προσεξω?
θελω να κανω ανταλλαγη με ενα κουπερ που εχω λογo που οικογενεια μου μεγαλωνει .
ευχαριστω πολυ
:viannen_01:
Καλως ηρθες κατ'αρχην!!!
διορθωσα λιγο το ποστ σου,ομως περασε λιγο και απο την ενοτητα γνωριμιας να μας πεις δυο λογια και να σε καλωσορισουμε!!!:thumbsup:
https://www.bmwfans.gr/forum/forumdisplay.php?f=23
:viannen_01: :viannen_01: :viannen_01:
Καλωσόρισες
https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=16670
Kαλως τον φιλο!
Με το καλο να ερθει το bmw αλλα και η αυξηση της οικογενειας
καλωs σαs βρηκα ελπιζω συντομα να ενταχτω ποιο δυναμικα στην ομορφη ομαδα που εχετε!!
super duper
11-01-13, 20:32
καλως να δεχτεις την bmw ου και το πελαργο σου.
δεν εχω ακουσεις γαι καποιο σημειο που να σε αποτρέπει.
ενας καλος ελεγχος πριν την αγορα και ολα super θα είναι
καλησπερα και χρονια πολλα καλη χρονια
... σκεφτομαι να αγορασω μια 320 του 2007 με 50,000χιλ.
βγαζει προβληματα ?
τι πρεπει να προσεξω?
θελω να κανω ανταλλαγη με ενα κουπερ που εχω λογo που οικογενεια μου μεγαλωνει .
ευχαριστω πολυ
Eίναι με 150 ή με 170 άλογα?
Γιατί το 2007 έβγαιναν και τα 2 μοντέλα.
Το πρώτο έβγαζε συχνά κολώνα τιμονιού (γύρω στα 600 ευρώ κόστος αντικατάστασης), ενώ το άλλο είχε επιπλέον το γνωστό θέμα με τους πολλαπλασιαστές το οποίο ύστερα από ανάκληση έχει λυθεί στους περισσότερους.
Κατα τ'άλλα δεν βγάζει κάτι σημαντικό.
Καλως ηρθες στην παρεα μας και καλη διαμονη!
Καλη επιτυχια με την επιλογη σου!!!!
καλησπερα ειναι με 150αλογα και περπου 50000χλμ απλα δειχνει καθαρο λιγο τα πλαστικα μεσα με προβληματιζουν
καλησπερα ειναι με 150αλογα και περπου 50000χλμ απλα δειχνει καθαρο λιγο τα πλαστικα μεσα με προβληματιζουν
αυτό είναι το τελευταίο....
αυτό είναι το τελευταίο....
καλησπερα τι εννοεισ τα πλαστικα ειναι το τελευταιο?απλα τα ειδα με κατι ασπριλεs στο τιμονι και λιγο θαμπα
Vassilis ///M
12-01-13, 17:48
:viannen_01::viannen_01::viannen_01:
καλησπερα τι εννοεισ τα πλαστικα ειναι το τελευταιο?απλα τα ειδα με κατι ασπριλεs στο τιμονι και λιγο θαμπα
Toτε καλυτερα να κοιταξεις εαν οντως ειναι τα χλμ πραγματικα.
Με 50000χλμ δεν φθειρονται πλαστικα τοσο ωστε να ειναι χτυπητα στο ματι.
μου εδειξε βιβλιο σερβισ και δειχνει οκ αυτοσ μου ειπε οτι απλα ειναι βρωμικο και θελει καθαρισμα
Tοτε αλλο βρωμικο και αλλο φθαρμενο.
Καλο θα ηταν να το πας το αμαξι και σε καποιο αλλο συνεγειο, ασχετα απο το γεγονος οτι
εχει βιβλιο σερβις
Ξέρεις πόσα βιβλία σέρβις μπορεί να γεννήσει ένα αμάξι?:whistle:
Η 320 μου έχει κι αυτή 50.000 χλμ (51κ για την ακρίβεια) και είναι μέσα όπως ήταν καινούρια κυριολεκτικά.
Γενικά η ποιότητα των Ε9Χ είναι πολύ υψηλή, οπότε αν είναι σε κακή κατάσταση θα πρέπει να σε προβληματίσει τόσο για το αν τα χλμ είναι πραγματικά όσο και για τη γενικότερη συμπεριφορά του κατόχου προς το αμάξι.
Πάντως το μοντέλο αυτό μηχανικά είναι σκυλί.
Αν θες πες μας και σε τι τιμή το βρήκες.
Η 320 μου έχει κι αυτή 50.000 χλμ (51κ για την ακρίβεια) και είναι μέσα όπως ήταν καινούρια κυριολεκτικά.
Γενικά η ποιότητα των Ε9Χ είναι πολύ υψηλή, οπότε αν είναι σε κακή κατάσταση θα πρέπει να σε προβληματίσει τόσο για το αν τα χλμ είναι πραγματικά όσο και για τη γενικότερη συμπεριφορά του κατόχου προς το αμάξι.
Πάντως το μοντέλο αυτό μηχανικά είναι σκυλί.
Αν θες πες μας και σε τι τιμή το βρήκες.
καλησπερα και συγνωμη το οτι αργησα να απαντησα αλλα ελειπα για δουλεισ εκτοσ .το αμαξι το βρεικα 13000ευρο απο αντιπρωσοπεια
Με το ιδιο μπατζετ βρισκεις σε αριστη κατασταση και με τα 170 αλογα... Γιατι δεν προτιμας το πιο δυνατο, αφου ειναι και τα δυο 2λιτρα???
Τα πλαστικα για να φθαρουν θελουν κοπο, οποτε 'πονηρεψε'..
Κατα τα αλλα ειναι πολυ καλο 'κυριλατο' αυτοκινητο!
Με το καλο να το αποκτησεις και να το ευχαριστηθεις!!
το σκεφτηκες καλα οτι θες 2λιτρο?
Με το ιδιο μπατζετ βρισκεις σε αριστη κατασταση και με τα 170 αλογα...
Μη σου πω και με το μισό.
Moufas E46
23-01-13, 13:03
μου εδειξε βιβλιο σερβισ και δειχνει οκ αυτοσ μου ειπε οτι απλα ειναι βρωμικο και θελει καθαρισμα
εγω ξερω οτι οταν παει καποιος να πουλησει κατι και ειδικα αυτοκινητο φροντιζει να ειναι καθαρο ωστε να κανει και καλη εντυπωση στον αγοραστη. αυτο πρεπει να σε προβληματισει γιατι δειχνει ανθρωπο που ουδεποτε ασχοληθηκε με το αυτοκινητο του ακομα και στη χρηση του κατι που μπορει να σημαινει πολλα οσο αφορα τη μελλοντικη καλη λειτουργεια του
ακομα ειμαι σε αναζητιση χθεs σε εναν εμπορο bmw βρηκα μια 320 του 2006 με 44000χλμ πανεμορφη και πεντακαθαρη εχω ομωσ μια απορεια ειναι δυνατον να εχει τοσα λιγα χιλιομετρα 6χρονων αυτοκινητο βεβαια ακομα και τα δερματα μεσα ειναι χωρισ μια ραγαδα τι να πω ακομα το ψαχνω και προβληματιζομαι γιατι το δικο μου κουπερακι ειναι του 2010 και φοβαμαι μην την πατησω.
Tα χλμ δες τα απο την obd και εισαι οκ.
Πολλα ειναι με λιγα χλμ.
φιλε μου καλησπερα επειδη ασχετοσ οbd???τι εννοεισ τι ειναι??
Με το ιδιο μπατζετ βρισκεις σε αριστη κατασταση και με τα 170 αλογα... Γιατι δεν προτιμας το πιο δυνατο, αφου ειναι και τα δυο 2λιτρα???
Τα πλαστικα για να φθαρουν θελουν κοπο, οποτε 'πονηρεψε'..
Κατα τα αλλα ειναι πολυ καλο 'κυριλατο' αυτοκινητο!
Με το καλο να το αποκτησεις και να το ευχαριστηθεις!!
Kαταρχάς δεν βρίσκεις με 13 χιλιάρικα 320 σε άριστη κατάσταση fl.
Αν του φίλου είναι πραγματικά σε καλή κατάσταση, μια χαρά την πήρε.
Κατα δεύτερον, τα 20 άλογα παραπάνω του e.d στον δρόμο ουσιαστικά δεν φαίνονται (ιδίως στις ρεπρίζ που είναι και το μείζον, μιας και στη ροπή έχουν όλη κι όλη 1 κιλό διαφορά) κι επιπλέον τα προβλήματα και η ταλαιπωρία που θα φάει για να το τρέχει στο συνεργείο αν πέσει σε ελλατωματικό (και παρότι με τους νέους πολλαπλασιαστές συνήθως λύνεται το θέμα, υπάρχουν περιπτώσεις που δεν λύθηκε), είναι ανεκτίμητα (με την αρνητική έννοια).
Για όλους αυτούς τους λόγους και αν συνυπολογίσει κανείς και τη λίγο χαμηλότερη τιμή αγοράς, τότε η 320 με τον Ν46 (όπως και η αντίστοιχη 316) είναι προτιμότερα από τα e.d. μοντέλα κατα τη γνώμη μου.
φιλε μου καλησπερα επειδη ασχετοσ οbd???τι εννοεισ τι ειναι??
Η "θυρα" που μπαινει το διαγνωστικο για βλάβες , στον εγκέφαλο φαίνονται τα σωστα χλμ.
Κατα δεύτερον, τα 20 άλογα παραπάνω του e.d στον δρόμο ουσιαστικά δεν φαίνονται (ιδίως στις ρεπρίζ που είναι και το μείζον, μιας και στη ροπή έχουν όλη κι όλη 1 κιλό διαφορά) κι επιπλέον τα προβλήματα και η ταλαιπωρία που θα φάει για να το τρέχει στο συνεργείο αν πέσει σε ελλατωματικό (και παρότι με τους νέους πολλαπλασιαστές συνήθως λύνεται το θέμα, υπάρχουν περιπτώσεις που δεν λύθηκε), είναι ανεκτίμητα (με την αρνητική έννοια).
Για όλους αυτούς τους λόγους και αν συνυπολογίσει κανείς και τη λίγο χαμηλότερη τιμή αγοράς, τότε η 320 με τον Ν46 (όπως και η αντίστοιχη 316) είναι προτιμότερα από τα e.d. μοντέλα κατα τη γνώμη μου.
καλησπερα φιλε ακομα δεν την εχω παρει και ακομα το σκεφτομαι θεωρεισ οτι πρεπει να ψαξω παρα παρα παρα πολυ το αυτοκινητο γιατι σου φενετε πολυ φτυνο για 320 ?αντιπρωσοπειασ ειναι τι να πω αυτη δεν θα εχουν προβλημα εαν κατι δεν παει καλα?
Η τιμη, τις μερες αυτες, παιζει πολυ. Με ψαξιμο μπορει και να βρει ευκαιριαρα!
Η διαφορα στα αλογα ειναι 27 γιατι η 'μικρη' 2λιτρη εβγαινε με 143. Το κατα ποσο φαινονται στον δρομο, σε καροτσα 1,5τ, ειναι αλλο θεμα..
Τυγχανει να το εχει ο πατερας μου αυτο το αμαξι. Εκτος απο το θεμα με τους πολ/στες δεν εχει κατι αλλο εδω και 4 χρονια που το εχει.
Υ.Γ. Η αποδοση πριν και μετα την αλλαγη των πολ/στων με τη νεα παρτιδα.... απλα καμια σχεση!! Μηπως φταιει ο προγραμματισμος??? Τι να πω...
παιδια σασ ευχαριστω πολυ για τισ συμβουλεσ σασ αυριο θα παω νατην ξαναδω και να μιλησω με τον εμπορο και ευχομαι αφου τσεκαρω το αυτοκινητο και να μου εγριθει και χρηματοδοτιση απο την bmw για το μινακι εχει ακομα παρακρατηση να την αποκτησω