Επιστροφή στο Forum : Προβλημα με το κλειδι ή κατι αλλο?
Χθες βραδυ παω να ξεκλειδωσω το αμαξι και δεν ανοιγει. Η τρομπα ακουγεται σαν να αργοπεθαινει. Λεω θα ειναι μπαταρια. Δεν ειχα αφησει κανενα φως ανοιχτο ομως. Απο το πατα-πατα, ανοιξε η οροφη λογω του module. Οι ασφαλειες δεν ανοιγαν απο τα χερουλια. Πηδηξα μεσα αφου ανοιξε η οροφη και πηρε μπρος αμεσως. Δεν ειναι η μπαταρια του αυτοκινητου λοιπον.. εχει προβλημα το κλειδι?
Να πω πως μετα ανοιγε/εκλεινε κανονικα απο το κλειδι:ranting2: Σημερα δεν το ξαναεκανε. Τυχαιο συμβαν ή θα μεινω καμια μερα στη μεση του πουθενα και δεν θα ανοιγει ουτε η οροφη για να πηδηξω μεσα?
Χθες βραδυ παω να ξεκλειδωσω το αμαξι και δεν ανοιγει. Η τρομπα ακουγεται σαν να αργοπεθαινει. Λεω θα ειναι μπαταρια. Δεν ειχα αφησει κανενα φως ανοιχτο ομως. Απο το πατα-πατα, ανοιξε η οροφη λογω του module. Οι ασφαλειες δεν ανοιγαν απο τα χερουλια. Πηδηξα μεσα αφου ανοιξε η οροφη και πηρε μπρος αμεσως. Δεν ειναι η μπαταρια του αυτοκινητου λοιπον.. εχει προβλημα το κλειδι?
Να πω πως μετα ανοιγε/εκλεινε κανονικα απο το κλειδι:ranting2: Σημερα δεν το ξαναεκανε. Τυχαιο συμβαν ή θα μεινω καμια μερα στη μεση του πουθενα και δεν θα ανοιγει ουτε η οροφη για να πηδηξω μεσα?
Αγορινα αν εισαι στην μεση του πουθενα, μπορεις ανετα να πηδηξεις και εξω thumb
Αγορινα αν εισαι στην μεση του πουθενα, μπορεις ανετα να πηδηξεις και εξω thumb
:th_Laie_67-1::hystericalbs1:
Παρεμβολη.
Ειχε διπλα σου κλαπ η γκαραζοπορτα?
Παρεμβολη.
Ειχε διπλα σου κλαπ η γκαραζοπορτα?
Σταμ εισαι μεγαλος.. ναι διπλα και εξω απο γκαραζοπορτα ημουν.. λες?
Λεω....
Να του ριξω τη γκαραζοπορτα για αντιποινα?
Δειξε οικτο.
Εισαι ανωτερος αθρωπας.
Μου έχει τύχει κ εμένα αυτό. Σε ένα σημείο που παρκάρω για να πάω τράπεζα δε μου δουλεύει το κλειδί. Ούτε κλειδώνει, ούτε ξεκλειδώνει με το κουμπί. Οπότε απλά το βάζω στη τρύπα κ ξεκλειδώνω αλα παλαιά. Πολύ περίεργο φαινόμενο. Δε ξέρω τι υπάρχει εκεί κ το επηρεάζει. Μπορεί το αμάξι να μη γουστάρει τις τράπεζες :P :P
Θυμασαι τι ωρα ηταν εχθες που μου ειπες τα χρονια πολλα και με ελεγες κωλογερο????.....:whistle:
Βασκανία, μάτιασμα ή κακό μάτι ονομάζεται η πεποίθηση κατά την οποία είναι δυνατό να επηρεαστεί αρνητικά ένας άνθρωπος εξαιτίας του φθόνου ή μονάχα ενός βλέμματος από έναν άλλο άνθρωπο (πιθανόν και ακούσια). Η διαδικασία αυτή καθώς και οι προτεινόμενοι τρόποι αντιμετώπισής της, διαφέρει από τόπο σε τόπο.
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%92%CE%B1%CF%83%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CE%B1
Θυμασαι τι ωρα ηταν εχθες που μου ειπες τα χρονια πολλα και με ελεγες κωλογερο????.....:whistle:
Βασκανία, μάτιασμα ή κακό μάτι ονομάζεται η πεποίθηση κατά την οποία είναι δυνατό να επηρεαστεί αρνητικά ένας άνθρωπος εξαιτίας του φθόνου ή μονάχα ενός βλέμματος από έναν άλλο άνθρωπο (πιθανόν και ακούσια). Η διαδικασία αυτή καθώς και οι προτεινόμενοι τρόποι αντιμετώπισής της, διαφέρει από τόπο σε τόπο.
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%92%CE%B1%CF%83%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CE%B1
:hug::wub: