Επιστροφή στο Forum : bmw 316
eleftheroudaki
06-01-13, 14:31
Γεια σας παιδιά. Έχω ένα BMW 316 coupe e92 και θέλω να το κάνω look M. Ξέρετε πόσο περίπου θα κοστίσει;
Ευχαριστώ!
Γεια σου και καλώς μας ήρθες.
Δεν κατάλαβα(εγώ τουλάχιστον) τι εννοείς με το look M. Θέλεις να του βάλεις το Μ-pack ή να το κάνεις Look M3 ? άλλο το ένα και άλλο το άλλο... Και σε εμφάνιση και σε κόστος.
Καλως ηρθες,περασε και απο την ενοτητα γνωριμιας να σε καλωσορισουμε:https://www.bmwfans.gr/forum/forumdisplay.php?f=23
εισαι 18χρονων και εχεις 316 Ε92???
...,εαν σ'αυτη την ηλικια ειχα και εγω ενα τετοιο θα ημουν ευχαριστημενος οσο δε λεγεται!!!:thumbsup:
επι του θεματος ομως,εαν θελεις Μ-Πακ πακετο εμφανισης,ειναι σχετικα ευκολη υποθεση,εαν ομως θελεις να το κανεις λουκ Μ3,αλλαζει σημαντικα το θεμα.thumb
εισαι 18χρονων και εχεις 316 Ε92???
Που το κακό ? Εδώ ο Μιχαλίξ έχει 335 και είναι 18 :whistle:
Που το κακό ? Εδώ ο Μιχαλίξ έχει 335 και είναι 18 :whistle:
...δεν το λεω για κακο,αλλα και ο Μιχαλης δεν "εχει" αλλα "εχουνε" οικογενειακως το 335.thumb
υπολόγιζε πάνω από 4.000
προφυλακτήρες, αναρτήσεις και ζάντες + βαψίματα και τοποθέτηση
δεν σου έχω βάλει καθίσματα, τιμόνι, λεβιέδες κλπ...
Moufas E46
06-01-13, 18:39
υπολόγιζε πάνω από 4.000
προφυλακτήρες, αναρτήσεις και ζάντες + βαψίματα και τοποθέτηση
δεν σου έχω βάλει καθίσματα, τιμόνι, λεβιέδες κλπ...
αυτο που λες ειναι το πιο σωστο αλλα κανεις δε το κανει. οποτε το παληκαρι πρεπει να υπολογιζει μονο σε προφυλακτηρες μπρος πισω πλαινα μαρσπιε και κατι αλλα ψιλα. ζαντες μπορει να παει σε ρεπλικα να του ρθει πιο οικονομικα
...δεν το λεω για κακο,αλλα και ο Μιχαλης δεν "εχει" αλλα "εχουνε" οικογενειακως το 335.thumb
Κάτι αντίστοιχο γίνεται και εδώ υποθέτω... Περίεργο ήθελα να πω και όχι κακό Άρη μου...:thumbsup:
αυτο που λες ειναι το πιο σωστο αλλα κανεις δε το κανει. οποτε το παληκαρι πρεπει να υπολογιζει μονο σε προφυλακτηρες μπρος πισω πλαινα μαρσπιε και κατι αλλα ψιλα. ζαντες μπορει να παει σε ρεπλικα να του ρθει πιο οικονομικα
2000 -2500 το λιγότερο τότε χωρίς ζάντες και με αναρτήσεις οχι M απλά να το χαμηλώσει με πιο οικονομικές γιατί αλλιώς θα είναι σαν κατσίκι.
για μ3 look θελει προφυλακτηρες, καπο, μπροστα φτερα, μαρσπιε.
Θελει και κατι αλλο?
Vassilis ///M
07-01-13, 11:49
:viannen_01::viannen_01::viannen_01:
Το Μ πακετο κοστιζει 2.800 με γνησια ανταλλακτικα μονο το εξωτερικο.
Η τιμη περιλαμβανει βαψιμο και αναρτησεις αλλα οχι ζαντες και λαστιχα.
https://www.salesafter.eu/product_info.php?language=en&info=p71_bmw-3er-e92-coupe-e93-cabrio-m-aerodynamik-paket.html&
super duper
07-01-13, 15:57
το κοστος επεμβασης ειναι αρκετα υψηλό, μηπως θα επρεπε να σκεφτεις την ανταλλαγη με καποιο 320 ή μεγαλυτερο ώστε να εχεις και καλύτερες επιδοσεις
για μ3 look θελει προφυλακτηρες, καπο, μπροστα φτερα, μαρσπιε.
Θελει και κατι αλλο?
Τα πίσω Στράτο είναι ίδια ή φουσκώνουν τα υπάρχοντα?(για λουκ μ3 λέω)
Το Μ-πακ με το απλό coupe πίσω ίδια φτερά ακριβώς έχουν?