PDA

Επιστροφή στο Forum : Πρόβλημα σε παράθυρο Ε46 coupe

Akis 330Ci
05-01-13, 22:29
Kαλησπερα σας, και καλη χρονια με υγεια! Να ειστε ολοι καλα, εσεις, και οι οικογενειες σας!
Εχω ενα προβληματακι με το παραθυρο του συνοδηγου στο Ε46 κουπε μου.
Ολοι γνωριζουμε πως τα τζαμια στο κουπε, αφου κλεισει η πορτα ανεβαινουν ενα ποντο ετσι ωστε να ''κουμπωσουν'' στο τριμ, και μολις ανοιχτει η πορτα, ξανακατεβαινει.
Προσεξα εδω και λιγες μερες, πως το παραθυρο του συνοδηγου, δεν το κανει αυτο. Δηλαδη, το τζαμι παει κατευθειαν τερμα πανω και δεν αφηνει περιθωριο να κλεισει (ομαλα) η πορτα, και ανοιγοντας την πορτα, δεν κατεβαινει.

Εκτος αυτου, με παραθυρα κλειστα, μολις πατησω το κλειδωμα, το τζαμι του συνοδηγου κατεβαινει μονο του (!!!!!!) 10 ποντους! (οχι παντα, 2 στις 5 προσπαθειες)
Και ακομα, αν με κλειστες πορτες και τερμα ανοιχτο παραθυρο συνοδηγου, πατησω το κουμπι για να ανεβει auto , φτανει μεχρι πανω, και ξανακατεβαινει 10 ποντους!!

Αποτι καταλαβα πρεπει να εχει χαλασει καποιος αισθητηρας. Σας εχει τυχει το ιδιο?? Τι ακριβως ειναι? Εαν ξερουμε τι ειναι, ποσο κοστιζει??

Ελπιζω η περιγραφη μου να ειναι κατατοπιστικη! :original:
Σας ευχαριστώ!

STREETRACING
05-01-13, 22:38
Εμένα μου χει κάνει κανά δυο φορές το μη αυτόματο κατέβασμα στο κλείσιμο της πόρτας.
Το οποίο όμως με δυο άνοιξε κλείσει φτιάχνει.
Το άλλο με τους δέκα πόντους πρέπει ναναι οι αισθητήρες στο τελαρο.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Akis 330Ci
05-01-13, 22:41
Το αυτοματο κατεβασμα/ανεβασμα (στο παραθυρο του συνοδηγου μονο) εχει βγει τελειως off. Οσες φορες να το κανω δεν δουλευει.

STREETRACING
05-01-13, 22:48
Πάτησες τέρμα το παράθυρο πάνω με κλειστή τη πόρτα για ρισετ/ επανεργοποιηση του αυτόματου κατεβασματος απο ότι θυμάμαι να δεις αν φτιάξει;
Μάλλον θέλει Συνεργειο για έλεγχο

Akis 330Ci
05-01-13, 23:07
Πάτησες τέρμα το παράθυρο πάνω με κλειστή τη πόρτα για ρισετ/ επανεργοποιηση του αυτόματου κατεβασματος απο ότι θυμάμαι να δεις αν φτιάξει;
Μάλλον θέλει Συνεργειο για έλεγχο

Nαι το δοκιμασα αλλα δεν !

STREETRACING
05-01-13, 23:23
Στο Συνεργειο δες τότε.

Akis 330Ci
06-01-13, 12:27
δεν το χει παθει κανεις?

kostas_ke35
06-01-13, 18:04
μεσα στο λαστιχο του τελαρου εχει ενα εσθητηρα με ενα καλωδιο αν καπου σου εχει κοψει στα κανει αυτα και εμενα μου κανει κολπα και μου ειπαν οτι θελει λαστιχοτελαρου το οποιο ειναι καπος τσουχτερο 280 μου ειχαν πει αν θυμαμε καλα οποτε το αφησα ετσι

big-mac
07-01-13, 19:16
Ακη αν δεν ειναι αισθητηρας, τοτε τα εχει παιξει η πλακετα. Τωρα απο τιμη δεν ξερω.

βασιληςe46
19-06-14, 00:16
καλησπερα παιδια εχω και εγω ενα προβλημα με την πορτα του συνοδηγου δεν ανεβοκατεβαινει το παραθυρο και σαν αποτελεσμα κολαει στο λαστιχο υπαρχει πιθανοτητα επειδη μου εχει ξεκολησει το λαστιχο στην πορτα να επηρεαζει?