Επιστροφή στο Forum : 225/45/17
dimfrangos
03-01-13, 15:49
Γεια σας.... Ξέρει κανείς ποια λάστιχα είναι τα πιο καλά? Kormoran 225/45/17 ή Kleber 225/45/17?
Christos 330
03-01-13, 15:55
Γεια σας.... Ξέρει κανείς ποια λάστιχα είναι τα πιο καλά? Kormoran 225/45/17 ή Kleber 225/45/17?
Σε αυτη την κατηγορια δες το savva και το Barum . . .
Οσον αφορα τα παραπανω που αναφερες ειναι στην ιδια κατηγορια . . .
Η michelin τα εχει και τα δυο !!!
Τα σαβα τι λενε ρε Κρις?
Τα εβαλε ο πατερας μου και παρολο που τα νοιωθω καλα στο δρομο, η χαραξη τους με παραξενευει. Πολυ βαθυ και παραξενο αυλακι.
Μια φορα σε βροχη που πηγαινε μπροστα μου, σηκωνε καταρακτες από το δρομο σε σχεση με αλλους διπλα του.
Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk
Τα σαβα τι λενε ρε Κρις?
Τα εβαλε ο πατερας μου και παρολο που τα νοιωθω καλα στο δρομο, η χαραξη τους με παραξενευει. Πολυ βαθυ και παραξενο αυλακι.
Μια φορα σε βροχη που πηγαινε μπροστα μου, σηκωνε καταρακτες από το δρομο σε σχεση με αλλους διπλα του.
Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk
μιά μερα, ολοι με sava θα καταλήξουμε ... :D
Christos 330
03-01-13, 18:56
Σταματη η dunlop τα εχει οποτε δεν εχει θεμα !!!
Για οικονομικη λυση ειναι πολυ καλο ελαστικο . . .
Δεν ειναι κινεζικο κτλ . . .
Οπως και τα barum τα παραγει η conti !!!
Sava SUV φοράει το terios. Πάνω γράφουν made in Germany. Τίμιο λάστιχο, σχετικά καλή πρόσφυση παντού και λογική φθορά αλλά όταν πέφτω σε νερόλακκο όλα τα νερά έρχονται πάνω μου. Σε ένα βαθμό αυτό συνέβαινε πάντα στο κοντομούρικο Daihatsu, αλλά με τα Sava το φαινόμενο είναι πολύ έντονο.
ειχα cleber και δεν ειχα παραπανο, αλλα οχι για τις διαστασεις που αναφερεις, παιδια τα sava καλα ειναι μεχρι τα 15000 χιλιομ,μετα σκληρενουν πολυ