Επιστροφή στο Forum : Είμαι σε δίλημμα
Μου εκατσε μια φάση με ενα παλικάρι που εχει ενα 316 coupe e36 του 98 λευκό με 17αρες λουκ ε46 Μ3 φιμε μπακετ γενικά μ πακετ όλο το αμαξη.ο οποιος μου ζητάει ανταλλαγει μια η αλλη με το 206 xs 1350 κ.που πείρα πριν λίγο καιρό, κ τωρα είμαι σε δίλημμα να την κάνω την ανταλλαγει;το μόνο που με χαλάει σε αυτο είναι οτι δεν εχει ηλιοροφη!δεκτες όλες οι γνώμες!
Θα μου πείτε τωρα αφου μολις το πείρες;bmwdakias κ χωρις BMW=αρρώστια!
Bazil Van Sinner
17-12-12, 23:57
:worthlesswithoutpic
Γιώργο γράφεις ε36 λουκ ε46 Μ3 σωστά;;;
Θα ήθελα να δω μια φωτο!!!!
Η γνώμη μου είναι όχι αλλα και πάλι θα ήθελα να δω την φωτο!
Stunt Mike
18-12-12, 00:04
Γιώργο γράφεις ε36 λουκ ε46 Μ3 σωστά;;;
Θα ήθελα να δω μια φωτο!!!!
Η γνώμη μου είναι όχι αλλα και πάλι θα ήθελα να δω την φωτο!
Μαλλον οι ζαντες εννοει οτι εχουν look E46 M3 Βασιλη....
Δωσε φωτο στο λαο...Στα τυφλα ειναι ριψοκινδυνο να πουμε τη γνωμη μας... thumb
Μαλλον οι ζαντες εννοει οτι εχουν look E46 M3 Βασιλη....
η μηπως προφυλακτηρα Ε46 ?? γιατι το εχουμε δει ουκ ολιγες φορες και αυτο... παντως και εμενα η γνωμη μου ειναι οχι.... βεβαια βαλε μια φωτο να το δουμε κιολας !
katsaraios
18-12-12, 00:15
Να μην το παρεις δεν παει βημα ,το 206 ειναι καλυτερο
Μου εκατσε μια φάση με ενα παλικάρι που εχει ενα 316 coupe e36 του 98 λευκό με 17αρες λουκ ε46 Μ3 φιμε μπακετ γενικά μ πακετ όλο το αμαξη.ο οποιος μου ζητάει ανταλλαγει μια η αλλη με το 206 xs 1350 κ.που πείρα πριν λίγο καιρό, κ τωρα είμαι σε δίλημμα να την κάνω την ανταλλαγει;το μόνο που με χαλάει σε αυτο είναι οτι δεν εχει ηλιοροφη!δεκτες όλες οι γνώμες!
Θα μου πείτε τωρα αφου μολις το πείρες;bmwdakias κ χωρις BMW=αρρώστια!
Tι έτους είναι το 206 σου?
Είναι με τα 75 άλογα ή τα 90?
Αν είναι το δεύτερο παίζει να είναι πιο γρήγορο απ'την Ε36 και σίγουρα πολύ πιο καινουριο, οπότε δεν θα έκανα την ανταλλαγή.
Αν είναι 8βάλβιδο και πριν του 2000, τότε θα το σκεφτόμουν σοβαρά.
Tι έτους είναι το 206 σου?
Είναι με τα 75 άλογα ή τα 90?
Αν είναι το δεύτερο παίζει να είναι πιο γρήγορο απ'την Ε36 και σίγουρα πολύ πιο καινουριο, οπότε δεν θα έκανα την ανταλλαγή.
Αν είναι 8βάλβιδο και πριν του 2000, τότε θα το σκεφτόμουν σοβαρά.
14αρι 8v ειναι με 75 ατια!
δεν το εχουμε δει ακομα βεβαια το αυτοκινητο, αλλα γιατι ειναι οι απολυτες επιδοσεις το κριτηριο για την αποφαση ??
:confused:
STREETRACING
18-12-12, 09:33
Κ επιδόσεις κ χρονολογιες
Ποτε ενα πεζω και μαλιστα αυτης της κατηγοριας δεν προκειται να συγκριθει με οποιοδηποτε μπεμβε εστω κι αν ειναι 15 χρονια παλαιοτερο...
Στη θεση σου μετα απο ελεγχο θα εκανα το ντηλ αμεσως μιας και αγαπω και τα 36αρια...
katsaraios
18-12-12, 19:03
Ποτε ενα πεζω και μαλιστα αυτης της κατηγοριας δεν προκειται να συγκριθει με οποιοδηποτε μπεμβε εστω κι αν ειναι 15 χρονια παλαιοτερο...
Στη θεση σου μετα απο ελεγχο θα εκανα το ντηλ αμεσως μιας και αγαπω και τα 36αρια...
σιγα τα ωα ,μπουρουχα wannabe M3 με ψοφια αλογα θα σταθει διπλα στο λιονταρι της πεζο..
Μια χαψια το κανει το 36αρι
και εγω εχω θρεντ με διλημμα!
πιστευω οτι το 206 των 1?00ευρο εχει λιγοτερα πραγματα να χαλασουν απ το 36αρι των 1?00ευρο, αυτο μας δινει το συμπερασμα οτι το λιονταρι θα κατασπαραξει τον ελικα....
οσο για τις επιδοσεις αυτο ειναι ολο το θεμα.... γκαζι-αλητεια-μπαμ μπουμ τρομοκρατια!
Ηρεμιστε λίγο πως κάνετε έτσι ξέχασα να γράψω την λέξη ζάντες κ αλλάξετε όλο το θρεντ. Εγω για 36αρι λέω που παίζουν στα ίδια φράγκα!
Αυτο είναι το πεζό τωρα το 36αρι θα το βγάλω αυριο μια φωτο μιας κ γνωριζόμαστε με το παιδί κ περνάει συχνά απο την δουλειά μου! Ο πεζός είναι χς 2001 1350 75 μουλαρια
Μην κατηγορητε εμένα για το ύψος γκομενα( θεογκομενα) το ειχε
Μην κατηγορητε εμένα για το ύψος γκομενα( θεογκομενα) το ειχε
εχεις το τηλ της??
την πειραζει που ειμαι κοντος?
παρτη μπεμπα και ας σερνετε...στα @@@@ σου....βαλε ενα M πισω και αμα σουκολλησει κανενας πες το στρωνω....τωρα τον εβαλα τον Μ...:th_Laie_67-1:
e36 4 ever,,,thumb
παρτη μπεμπα και ας σερνετε...στα @@@@ σου....βαλε ενα M πισω και αμα σουκολλησει κανενας πες το στρωνω....τωρα τον εβαλα τον Μ...:th_Laie_67-1:
e36 4 ever,,,thumb
τι εννοεις φιλε?
https://www.youtube.com/watch?v=byuLOy0NA4o
Γιωργο μην μου πεις οτι η πινακιδα ειναι ΥΜΜ8562???
Φιλε ειχα πριν 3 χρονια μια γκομενα με 206 μαυρο....
Αυτο είναι το πεζό τωρα το 36αρι θα το βγάλω αυριο μια φωτο μιας κ γνωριζόμαστε με το παιδί κ περνάει συχνά απο την δουλειά μου! Ο πεζός είναι χς 2001 1350 75 μουλαρια
Αν το Ε36 είναι σε καλή κατάσταση, τότε αξίζει η ανταλλαγή αφού και κοντά στα χρόνια είναι, και η bmw πιο γρήγορη (αν και θα καίει στάνταρ περισσότερο) και γενικά δεν παύει να είναι ένα πισωκίνητο αμάξι.
Ο άλλος όμως γιατί ενδιαφέρεται για ανταλλαγή?
Μήπως σου πασάρει κανα ρημάδι?
Το πεζω ειναι κουβας μπροστα στο Ε36, αυτη ειναι η αληθεια....τωρα το παιδι ας κανει οτι θελει.
εννοειται πως το 36αρι θα πεθανει πολυ αργοτερα απο το βρωμοπεζω...
μπορει να εχουν τωρα ενα χιλιαρικο αλλα με το μπεμβε καποτε αγοραζες 5 πεζω...
Ναι αυτή είναι η πινακίδα του!!πως την έλεγαν αυτή που είχες;γεια σου ρε λεο αθανατος είσαι ρε φίλε!παιδια η μπεμπα εχει χτυπήσει μπροστα κ επειδη την είχα δει οταν χτύπησε μόνο μετοπι φανάρια καπο προφυλακτιρα άλλαξε το παλικάρι δηλαδή αν την πάρω είναι εις γνώσην μου το παίρνω κάποιο χοντρό χτύπημα δεν εχει εχει ψηφιακό κλίμα bc μπακετ λουκ μ όλο λευκό χρώμα κ γενικά πολυ ωραίο!αλλα δεν εχει ηλιοροφη :-(
Δεν πειράζει σαν πως κοιταω ποτε πάνω!;αν κάτσει το ντηλ το πειρα
Ναι αυτή είναι η πινακίδα του!!πως την έλεγαν αυτή που είχες;γεια σου ρε λεο αθανατος είσαι ρε φίλε!παιδια η μπεμπα εχει χτυπήσει μπροστα κ επειδη την είχα δει οταν χτύπησε μόνο μετοπι φανάρια καπο προφυλακτιρα άλλαξε το παλικάρι δηλαδή αν την πάρω είναι εις γνώσην μου το παίρνω κάποιο χοντρό χτύπημα δεν εχει εχει ψηφιακό κλίμα bc μπακετ λουκ μ όλο λευκό χρώμα κ γενικά πολυ ωραίο!αλλα δεν εχει ηλιοροφη :-(
Δεν πειράζει σαν πως κοιταω ποτε πάνω!;αν κάτσει το ντηλ το πειρα
ρε Γιωργο ποσο μικρος ειναι ο κοσμος...ποσο....
φιλε ωραιο τεμαχιο εε???
ξανθια ειναι ακομα???
ελπιζω να εχεις κανει καλο καθαρισμα μεσα στο peugeot γιατι το χω μαγαρισει πολλες φορες....
μαρεσει που σου λεω δωσε το τηλ...χαχχαχααχαχαχαχαχ δεν το πιστευω ρε συ!!αχχαχαχα
Το πεζω ειναι κουβας μπροστα στο Ε36, αυτη ειναι η αληθεια....τωρα το παιδι ας κανει οτι θελει.
εετσι πες κιαλλα...με τα βρωμοπεζω....
ποτε το υπολογιζεις να πεθαινει το 36αρι να του καμω την τελετη...
katsaraios
18-12-12, 23:55
Με το πεζο θα ξεχασει τα συνεργεια το παληκαρι
Με το πεζο θα ξεχασει τα συνεργεια το παληκαρι
ναι βεβαια μεγαλη ιστορια τα γαλλικα στην αξιοπιστια..:th_Laie_67-1:
ελπιζω να κανεις πλακα.....:hystericalbs1:
ναι βεβαια μεγαλη ιστορια τα γαλλικα στην αξιοπιστια..:th_Laie_67-1:
ελπιζω να κανεις πλακα.....:hystericalbs1:
Μπορντελα μπορντελα ιταλικά γαλλικά αγγλικά Σουηδικα μόνο τα Γερμανικά καλα και τα γιαπωνεζικα σχυλια... Τογιοτα!!
φιλε ωραιο τεμαχιο εε???
ξανθια ειναι ακομα???
ελπιζω να εχεις κανει καλο καθαρισμα μεσα στο peugeot γιατι το χω μαγαρισει πολλες φορες....
μαρεσει που σου λεω δωσε το τηλ...χαχχαχααχαχαχαχαχ δεν το πιστευω ρε συ!!αχχαχαχα
Μαλ@κα@σ είσαι;εννοείτε βιολογικό με την μια!πως την έλεγαν αυτή που είχες θυμάσαι;
Υ.γ ε δεν περίμενα ποτε οτι θα μπω σε ενα φόρουμ της BMW κ. Οι περισσότεροι εδώ μέσα θα είναι κρυφόπεζακιδες;ένταξη αφου μου λέτε οτι εχει τόσο αξία πάμε για άλλο ντηλ τότε με κανά μ3 κ άνω χαχαχα α
φιλε ωραιο τεμαχιο εε???
ξανθια ειναι ακομα???
τυπε της ξηγηθηκες αντρικα της γκομενας την εστειλες πακετο στην μανα της?
https://www.youtube.com/watch?v=Okpaf5fYiEA