PDA

Επιστροφή στο Forum : ΠΑΝΤΙΛΙΚΙΑ

GIANNHS M
16-12-12, 16:32
καλησπερα στην παρεα.εχω μια απορια,σε ενα παντηλικι ποσο σημαντικο-αποτελεσματικο ειναι να εχεις κοντο βημα?λειτουργει αρνητικα ή θετικα?εχω την αισθηση οτι χανεις σε διαρκεια παντας μιας κ το αμαξι δεν απλωνει.θα ηθελα ομως κ την γνωμη καποιου που εχει συγκρινει ή που γνωριζει κατι.να σημειωθει οτι στο αμαξι μου,μου εχουν πει οτι εχουν αλλαξει κορωνα πηνιο πριν απο πολλα χρονια κ δεν θυμουνται τι ειχανε βαλει.επομενως το ταμπελακι που πιθανον να εχει (δεν εχω κοιταξει ακομα) το διαφορικο δεν θα ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα.
επισης,υπαρχει τροπος να μαθω τι βημα εχει το αμαξι???

το αμαξι ειναι ενα Ε30.

Bazil Van Sinner
16-12-12, 17:31
Αναλογα φιλος!Αν το θες ΜΟΝΟ για παντηλικια,καμια εξοδο στροφης καμια πλατεια....θες μια 2α να απλωωωωωωνει και να μπορεις να το ελεγξεις πιο ευκολα μια και δεν θα μαζευει χιλιομετρα.Αν το θες για συνεχομενη πλαγιολισθηση,τοτε πας σε κοντο,να κουμπωνεις και την 3η και να φορτωνει,να χει διαρκεια.
Απαντω εμπειρικα και οχι μαθηματικα!

Σιγουρα κατι θα μαθουμε.....ΡΙΧΤΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ!

Z4 DCT
16-12-12, 17:31
Γιατρε........απαντα:whistle::whistle:

manos///3
16-12-12, 17:35
Τελικά είναι παντα η μπάντα;

aristent
16-12-12, 18:04

....ή μηπως ειναι πλαγιολισθηση???...μηπως ειναι υπερστροφη ισχυος???:thumbsup:

ας απαντησει και ο S8N!!!...αμα ειναι "καταλληλες" η συνθηκες ολο και κατι κανει!!!:th_Laie_67-1::thumbsup:

chief
16-12-12, 18:28
Και μπανανα να ειναι τι σε νοιαζει εσενα?
Οτι και να ειναι, αφου δεν "το εχεις".

Thomelef
16-12-12, 18:35
φυσικά και το κοντύτερο βοηθάει καλύτερα. απο όλες τις απόψεις για το συγκεκριμένο θέμα.

εκεί που θα κρεμούσες με την τρίτη στο μαμά βήμα, το κοντύτερο θα σου δώσει το κάτι παραπάνω, ειδικά στο πάτα και στο άσε του γκαζιού.

ghost-rider
16-12-12, 18:35
Αναλογα φιλος!Αν το θες ΜΟΝΟ για παντηλικια,καμια εξοδο στροφης καμια πλατεια....θες μια 2α να απλωωωωωωνει και να μπορεις να το ελεγξεις πιο ευκολα μια και δεν θα μαζευει χιλιομετρα.Αν το θες για συνεχομενη πλαγιολισθηση,τοτε πας σε κοντο,να κουμπωνεις και την 3η και να φορτωνει,να χει διαρκεια.
Απαντω εμπειρικα και οχι μαθηματικα!

Σιγουρα κατι θα μαθουμε.....ΡΙΧΤΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ!

Εγω φιλος ψηφιζω αυτο με τη δευτερα.
Οποτε εχω κουμπωσει τριτη πανω σε παντα η το χασα η μου βγηκε απο κ@λοφαρδια:th_Laie_67-1:

nikos1400
16-12-12, 18:53

Πάντες, μπάντες, (παντιές?), κωλιές, πατσαούρια...

:th_Laie_67-1:

ghost-rider
16-12-12, 19:03
Πάντες, μπάντες, (παντιές?), κωλιές, πατσαούρια...

:th_Laie_67-1:

Και φλατσαρες!

HULK
16-12-12, 19:05
Δευτερα αλλα να εχεις και αλογα αλλιως κοντο για να μπορεσει να ξεκολλησει..

steliose36
16-12-12, 20:38
Καταρχην πρεπει να μας πει και τι μοτερ εχει το αμαξι γιατι αν ειναι πχ κανα 1800-2000 κυβικα αυτο που λενε τα παιδια πανω με κοντο διαφορικο και τριτη δεν μπορει να γινει γιατι απλα δεν θα εχει τη δυναμη το αμαξι να κρατησει γωνια λογω δυναμης...!το βημα του διαφορικου ειναι αναλογο με τον οδηγο και τι θες εσυ με το αμαξι σου,τωρα δεν μπορω να σου πω ακριβως βημα μιας και εχω Ε36 και δεν το χω ψαξει για 30ρια ε σε λιγο θα το δει ο Νικος και θα απαντησει. . .

Dr. Yamastura
16-12-12, 20:47
1.Τι αμάξι έχεις?
2.Πόσα άλογα?
3.Για τι χρήση το θες(πλατείες,καμμιά στροφή ή πίστες)?
4.Αντικειμενική εμπειρία πάνω στην πλαγιολίσθηση?
5.Η 2α σου στα πόσα χλμ. έχει κόφτη?
Σε γενικές γραμμές, αν το θες για δρόμο,πιο ασφαλές είναι να έχεις δευτέρα.
Η τρίτη,εκτός αν είναι θεόκοντη,μαζεύει χλμ. και γίνεται επικίνδυνη.
Απάντησε στα παραπάνω και θα σου πούμε ακριβώς.

Thomelef
16-12-12, 21:40
third gear is our gear...:D:D

manos///3
16-12-12, 21:45
Και μπανανα να ειναι τι σε νοιαζει εσενα?
Οτι και να ειναι, αφου δεν "το εχεις".

Άντε ρε λου που μιλάς.... πήγαινε να σε μάθει ο Τιο πως πιάνουν το τιμόνι...

Vasilis M3
16-12-12, 23:22
S14 φοράει το αμάξι του Γιάννη...το φτιάχνουμε στον ίδιο μηχανικό και το έχω δει το αμάξι του :original:

nik200
17-12-12, 01:34
καλησπερα στην παρεα.εχω μια απορια,σε ενα παντηλικι ποσο σημαντικο-αποτελεσματικο ειναι να εχεις κοντο βημα?λειτουργει αρνητικα ή θετικα?εχω την αισθηση οτι χανεις σε διαρκεια παντας μιας κ το αμαξι δεν απλωνει.θα ηθελα ομως κ την γνωμη καποιου που εχει συγκρινει ή που γνωριζει κατι.να σημειωθει οτι στο αμαξι μου,μου εχουν πει οτι εχουν αλλαξει κορωνα πηνιο πριν απο πολλα χρονια κ δεν θυμουνται τι ειχανε βαλει.επομενως το ταμπελακι που πιθανον να εχει (δεν εχω κοιταξει ακομα) το διαφορικο δεν θα ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα.
επισης,υπαρχει τροπος να μαθω τι βημα εχει το αμαξι???

το αμαξι ειναι ενα Ε30.

τα πραγματα ειναι απλα..οταν εχεις ατμοσφαιρα..παντα μα παντα..το κοντυτερο βημα..η ευκολοτερη "εισοδος" στην ροπη του μοτερ ειναι το παν...αυτο θα κανει εξαλλου το αμαξι να γυρισει αρχικα...το ποσο θα διαρκεσει ειναι καθαρα θεμα χειρισμου του οδηγου...ναι μεν ενα κοντυτερο σασμαν θα σε παει πιο αργα...αλλα δεν σημαινει απαραιτητα οτι θα διαρκεσει και λιγοτερο απο ενα μακρυ..που θα αργησει να γυρισει το αμαξι..και θα θελει και παραπανω χιλιομετρα για να γινει...

αρα τι ζηταμε οταν κανουμε παντες....μια χρυση τομη των πανω..διαρκεια αλλα και ευκολο γυρισμα αρχικο...εξου και τα θεοκοντα βαρανε συνεχεια κοφτη..και τα μακρυα δυσκολευονται να γυρισουν...

στο ε30 συγκεκριμενα...απο αυτα που εχω δει εγω..για drift 3.91 (που φοραω εγω...) και ειναι σχετικα μακρυ....το ιδανικο 4.10 που φορανε ολοι..και το πολυ κοντο 4.27...

προσοχη..δεν τα εχω δουλεψει με getrag m3 σασμαν τα συγκεκριμενα βηματα...οποτε πρεπει να ξερουμε και τι βημα εχει το ιδιο το σασμαν...μπερδεμα..ναι..οποτ παμε απλα...ενα ε30 με 200 αλογακια..θελει μια 2α 85-90 και 3η 130-140 για να παιζει καλα...αν και ο s14 δεν ειναι και ιδιαιτερα ροπατος κινητηρας...σε σχεση παντα με τα εξακυλινδρα...

GIANNHS M
17-12-12, 21:50
1.Τι αμάξι έχεις?
2.Πόσα άλογα?
3.Για τι χρήση το θες(πλατείες,καμμιά στροφή ή πίστες)?
4.Αντικειμενική εμπειρία πάνω στην πλαγιολίσθηση?
5.Η 2α σου στα πόσα χλμ. έχει κόφτη?
Σε γενικές γραμμές, αν το θες για δρόμο,πιο ασφαλές είναι να έχεις δευτέρα.
Η τρίτη,εκτός αν είναι θεόκοντη,μαζεύει χλμ. και γίνεται επικίνδυνη.
Απάντησε στα παραπάνω και θα σου πούμε ακριβώς.
1)s14 Ε30
2)190
3)πλατειες-γωνιες-στροφες-ευθειες
4)στην πλαγιολισθηση δεν ειμαι κ το τρελο τιμονι αλλα προσπαθω να δημιουργω γωνιες.(αλλα πασχω απο διαρκεια).ακομα δεν το εχω βαλει σε πιστα αλλα με ψηνει η ιδεα.
5)80?!δεν το σπαω κ οποτε κανω παντες-πλαγιολησθηση-παντιλικια κτλ δεν κοιταω κοντερ.αν σε βοηθαει να αναλογιστεις το ποσο κοντο ειναι φαντασου 6900 με 210 χλμ.

Καταρχην πρεπει να μας πει και τι μοτερ εχει το αμαξι γιατι αν ειναι πχ κανα 1800-2000 κυβικα αυτο που λενε τα παιδια πανω με κοντο διαφορικο και τριτη δεν μπορει να γινει γιατι απλα δεν θα εχει τη δυναμη το αμαξι να κρατησει γωνια λογω δυναμης...!το βημα του διαφορικου ειναι αναλογο με τον οδηγο και τι θες εσυ με το αμαξι σου,τωρα δεν μπορω να σου πω ακριβως βημα μιας και εχω Ε36 και δεν το χω ψαξει για 30ρια ε σε λιγο θα το δει ο Νικος και θα απαντησει. . .

απο το αμαξι θελω απλα να μπορω να φτιαχνω γωνιες χωρις να εχω το γκαζι σχεδον ταπα ετσι ωστε να μην μαζευω χιλιομετρα.

τα πραγματα ειναι απλα..οταν εχεις ατμοσφαιρα..παντα μα παντα..το κοντυτερο βημα..η ευκολοτερη "εισοδος" στην ροπη του μοτερ ειναι το παν...αυτο θα κανει εξαλλου το αμαξι να γυρισει αρχικα...το ποσο θα διαρκεσει ειναι καθαρα θεμα χειρισμου του οδηγου...ναι μεν ενα κοντυτερο σασμαν θα σε παει πιο αργα...αλλα δεν σημαινει απαραιτητα οτι θα διαρκεσει και λιγοτερο απο ενα μακρυ..που θα αργησει να γυρισει το αμαξι..και θα θελει και παραπανω χιλιομετρα για να γινει...

δεν αναφερθηκα σε σασμαν αλλα σε κοντο διαφορικο!!!!

αρα τι ζηταμε οταν κανουμε παντες....μια χρυση τομη των πανω..διαρκεια αλλα και ευκολο γυρισμα αρχικο...εξου και τα θεοκοντα βαρανε συνεχεια κοφτη..και τα μακρυα δυσκολευονται να γυρισουν...

στο ε30 συγκεκριμενα...απο αυτα που εχω δει εγω..για drift 3.91 (που φοραω εγω...) και ειναι σχετικα μακρυ....το ιδανικο 4.10 που φορανε ολοι..και το πολυ κοντο 4.27...

προσοχη..δεν τα εχω δουλεψει με getrag m3 σασμαν τα συγκεκριμενα βηματα...οποτε πρεπει να ξερουμε και τι βημα εχει το ιδιο το σασμαν...μπερδεμα..ναι..οποτ παμε απλα...ενα ε30 με 200 αλογακια..θελει μια 2α 85-90 και 3η 130-140 για να παιζει καλα...αν και ο s14 δεν ειναι και ιδιαιτερα ροπατος κινητηρας...σε σχεση παντα με τα εξακυλινδρα...

βασικα μια σημαντικη παραλειψη μου κ ερωτηση δικη σας ειναι οι διαστασεις των ελαστικων που φοραω.μπροστα 215/40/17 πισω 245/35/17.ο s14 ειναι γεγονος οτι ξυπναει ψηλα αλλα το προβλημα μου ειναι οτι ενω ξυπναει ψηλα (οκ) δεν μου αφηνει το χρονικο περιθωρειο να παιξω με την δευτερα γιατι την φορτωνει χιλιομετρα κ την 3η δεν τη σκεφτομαι καν γιατι δεν θελω να φανταστω την περιπτωση της στραβης.το αμαξι ενδεικτικα αν υποθεσουμε οτι ειμαστε σε ενα δρομο με χαμηλη προσφυση (μπουρναζι-πλατεια γερακα-θηβων-παραλληλο εθνικης προς καρτοδρομο) με πρωτη δεν ξεκιναει κ λογικο,αν βαλω δευτερα κ αρχιζω να την φορτωνω στο γρηγορο μολις παει 4500 θα αρχιζει να φευγει η ουρα κ με λιγο τιμονι αρχιζει το ωραιο παιχνιδι (πρωτη σφαλιαρα)αλλα μεχρι να σκεφτω να κλεισω κ να ξαναπατησω να φυγει απο την αλλη(δευτερη σφαλιαρα) εχει φτασει πολυ κοντα στο κοφτη.να σημειωθει οτι το προηγουμενο μου αμαξι ηταν ενα ε36 2500 με 17αρια κ οπως ξερετε αυτο δουλευε τελειως διαφορετικα κ προσπαθω να βγαλω τα ιδια αλλα δεν.γι'αυτο ψαχνω να δω τι φταιει μηπως διορθωνεται.κ ενα αλλο μεγαλο προβλημα ειναι οτι στο ταξιδι δουλευει πολυ ψηλα στα 120-140 με αποτελεσμα υψηλης καταναλωσης κ κουρασης για το μοτερ αλλα κ για τους επιβατες.
πως μπορω να δω τι βημα εχει το διαφορικο???

Thomelef
17-12-12, 22:42
210 στις 6900 με 190 άλογα, μου ακούγεται πολύ κοντό.

βέβαια το αμάξι είναι και αρκετών χρόνων, όπου τα 200χιλ τελικής ήταν θέμα για τα αμάξια της τότε εποχής. το Ε21 του πατέρα μου που ήταν απο τα τελευταία πρίν βγούν τα 30άρια, ήταν δίλιτρο και πήγαινε μέχρι 160κάτι.

για τελικό βήμα δεν το συζητάω, είναι ήδη κοντό. μόνο με αλλαγή γραναζιών, αλλά σε ένα τέτοιο αμάξι εγώ δεν θα πειραματιζόμουν για να κάνω πιο άνετα μπαντηλίκια. ειδικά στην περίπτωση που το έχω για κανονική κυκλοφορία.

nikos1400
17-12-12, 23:39
Γιαννη εχεις σκεφτει να βαλεις μικροτερη ζαντα ?
Θα γινουν ολα πιο ευκολα νομιζω.

Stunt Mike
17-12-12, 23:54
Νομιζω οτι τους εχεις μπερδεψει ολους φιλε μου Gianni M....Φορας μοτερ S14 190hp αυτο ειναι το μονο σιγουρο,παρεα με την εντελως λαθος διασταση,για Ε30,του 245/35/17!
Παμε λοιπον σε ερωτηση 1η:
-σασμαν φορας αυτο με την 1η κατω?Αν ναι,τοτε η κλιμακωση σου ειναι παρομοια με των Ε36 και κανονικα φοραγε διαφορικο με βημα 3.25.Πιθανον τωρα φορας 3.91-4.10 που εξηγει το γεγονος οτι εχεις κοφτη στα 210χλμ στις 6900σαλ
Ερωτηση 2η:
-εχεις τσεκαρει τι λεει το ταμπελακι του διαφορικου σου ως βημα?Γιατι φανταζομαι οτι τ'αμαξι σου ειναι μετατροπη κι οχι γνησιο και ειναι πολυ πιθανο να γινεται της παντρειας η προικα στα μηχανικα σου μερη.
Εφοσον λοιπον τσεκαρεις αυτα τα 2 βασικα πραγματα(για να μην ειμαστε ολο υποθεσεις),επανερχομαστε στο θεμα σου.
Επισης να ξερεις οτι δεν παιζει ρολο μονο το βημα σου για την ευκολια-διαρκεια της πλαγιολισθησης,αλλα και η ευθυγραμμιση σου....Ενα ''κλειστο'' πισω συστημα με μπολικο καμπερ ξεκιναει πολυ πιο δυσκολα το ντριφταρισμα,ειδικα σ'ενα μοτερ που ειναι αροπο πριν τις 4000σαλ....

nik200
18-12-12, 11:25
συμφωνω με mike και nikos 1400..αλλαγη οι ζαντες...ακομα και οι 17αρες μπροστα ειναι λαθος..στα drift px..πανω απο 15-16 μπροστα δεν παιζει...εκτος αν εχει 500 αλογα..για πισω που εισαι τελειως λαθος με το 245...ενα 16αρι 205 ειναι τελειο!!!το βημα σου μαλλον 3.91-4.10 ειναι γιατι και το zf getrag σασμαν σου ειναι "κοντο"...εξου και τα 210 τελικης...

οποτε για αρχη βαλε μικροτερες ζαντες...θα δεις αλλο αμαξι....

αν παλι σε ενδιαφερουν μονο οι παντες..τοτε δινεις καμπερ μπροστα...περι τις 2 μοιρες..και καστερ καμποσο...και πισω αυτα τα δυο οσο πιο κοντα στο μηδεν....και εκει θα εχεις μια παιχνιδομηχανη...απλα μην περιμενεις να κραταει...ουσιαστικα ετσι το "ξεστηνεις" το αμαξι!!!!!

επομενο σταδιο....ερχεσαι στο καρτοδρομο μαζι μας..παρεα με ενα ζευγαρι 16αρες..με οτι λαστιχο βρεις..και μαθαινεις το αμαξι σου με ασφαλεια...και βλεπεις πραγματικα τι μπορει να κανει..χωρις να κινδυνευεις...

GIANNHS M
19-12-12, 20:59
Γιαννη εχεις σκεφτει να βαλεις μικροτερη ζαντα ?
Θα γινουν ολα πιο ευκολα νομιζω.

φοραγα 16αρες κ τις αλλαξα γιατι δεν με τρελενανε σαν σχεδιο κ ηθελα κ λαστιχα.κ λογο μεγαλης ποικιλιας ζαντων για ε30 (ειρωνικα το λεω)βρηκα αυτες που φοραω που μ' αρεσουν πολυ κ φοραγανε κ πιο καλα λαστιχα απο τα δικα μου.(τοτε)!

Νομιζω οτι τους εχεις μπερδεψει ολους φιλε μου Gianni M....Φορας μοτερ S14 190hp αυτο ειναι το μονο σιγουρο,παρεα με την εντελως λαθος διασταση,για Ε30,του 245/35/17!δεν διαλεξα απλα ετυχε το ζευγαρι μπροστα μου κ τις πηρα.Παμε λοιπον σε ερωτηση 1η:
-σασμαν φορας αυτο με την 1η κατω?Αν ναι,τοτε η κλιμακωση σου ειναι παρομοια με των Ε36 και κανονικα φοραγε διαφορικο με βημα 3.25.Πιθανον τωρα φορας 3.91-4.10 που εξηγει το γεγονος οτι εχεις κοφτη στα 210χλμ στις 6900σαλ για κοφτη ειχα αλλες 600 στροφες.μικρης ισως σημασιας.
Ερωτηση 2η:
-εχεις τσεκαρει τι λεει το ταμπελακι του διαφορικου σου ως βημα?εχω αναφερει οτι εχουν αλλαξει κορωνα πηνιο.Γιατι φανταζομαι οτι τ'αμαξι σου ειναι μετατροπη κι οχι γνησιο και ειναι πολυ πιθανο να γινεται της παντρειας η προικα στα μηχανικα σου μερη.
Εφοσον λοιπον τσεκαρεις αυτα τα 2 βασικα πραγματα(για να μην ειμαστε ολο υποθεσεις),επανερχομαστε στο θεμα σου.
Επισης να ξερεις οτι δεν παιζει ρολο μονο το βημα σου για την ευκολια-διαρκεια της πλαγιολισθησης,αλλα και η ευθυγραμμιση σου....Ενα ''κλειστο'' πισω συστημα με μπολικο καμπερ ξεκιναει πολυ πιο δυσκολα το ντριφταρισμα,ειδικα σ'ενα μοτερ που ειναι αροπο πριν τις 4000σαλ....το αμαξι ειναι ακριβως εκει που πρεπει να ειναι ενα σωστα δρομισιο αμαξι

συμφωνω με mike και nikos 1400..αλλαγη οι ζαντες...ακομα και οι 17αρες μπροστα ειναι λαθος..στα drift px..πανω απο 15-16 μπροστα δεν παιζει...εκτος αν εχει 500 αλογα..για πισω που εισαι τελειως λαθος με το 245...ενα 16αρι 205 ειναι τελειο!!!το βημα σου μαλλον 3.91-4.10 ειναι γιατι και το zf getrag σασμαν σου ειναι "κοντο"...εξου και τα 210 τελικης...

οποτε για αρχη βαλε μικροτερες ζαντες...θα δεις αλλο αμαξι....το πιστευω αλλα θα προσπαθησω να ανεβασω φωτο να μου πειτε τι γνωμη σας για το πριν κ το τωρα.το οτι ειναι μεγαλα κ φαρδυα το ηξερα απο την πρωτη στιγμη αλλα επειδη δεν ειμαι drifterman κ το αμαξι το ηθελα πιο ομορφο (για τα δικα μου ματια) εκανα αυτη την επιλογη.μπρος στα καλι τι ειναι ο πονος!!!

αν παλι σε ενδιαφερουν μονο οι παντες..τοτε δινεις καμπερ μπροστα...περι τις 2 μοιρες..και καστερ καμποσο...και πισω αυτα τα δυο οσο πιο κοντα στο μηδεν....και εκει θα εχεις μια παιχνιδομηχανη...απλα μην περιμενεις να κραταει...ουσιαστικα ετσι το "ξεστηνεις" το αμαξι!!!!!σε καμια περιπτωση δεν το ξεστηνω.το ευχαριστιεμαι μεχρι εκει που μου επιτρεπεται.

επομενο σταδιο....ερχεσαι στο καρτοδρομο μαζι μας..παρεα με ενα ζευγαρι 16αρες..με οτι λαστιχο βρεις..και μαθαινεις το αμαξι σου με ασφαλεια...και βλεπεις πραγματικα τι μπορει να κανει..χωρις να κινδυνευεις...μ'αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι.θα γινει αυτο το εχω στο μυαλο μου.ετσι θα δω κ εγω τι μπορω να κανω.....

GIANNHS M
19-12-12, 23:23
πριν....
https://imageshack.us/a/img11/5366/dsc04012yg.jpg

τωρα......
https://imageshack.us/a/img155/3016/dsc05479u.jpg
θυσιασα οτι θυσιασα για λιγη ομορφια.

steliose36
19-12-12, 23:41
Ε,δυστυχως δεν μπορουμε να τα χουμε ολα!!!Οσο για το στησιμο ειναι τι ζηταει ο καθενας πχ, εγω ετσι το εχω στημενο το αμαξι μου(οπως ειπε ο νικος) και το ευχαριστιεμαι μια χαρα με λιγο προσοχη βεβαια γιατι εχει πλεον ταση για υπερστροφη και εχω παει και ταξιδι κλπ.Τωρα βεβαια εχεις και τον S14 οπου δεν εχω ιδεα πως συμπεριφερεται σε ενα 30αρι και ισως θα ηταν καλυτερα αν μπορουσες να ανοιγε η τουρμπινα ποιο νωρις ετσι ωστε να εχεις καλυτερο ελεγχο στην πλαγιολησθηση μιας και ετσι οπως το περιγραφεις μου φενεται αποτομο .Βεβαια οπως ειπε και ο Νικος πιο πανω το καλυτερο σχολειο ειναι η πιστα οπου θα δεις τι μπορει να κανει χωρις να εχεις το αγχος μην μου φυγει ,μην πεταχτει κανεις και χαλασεις το αμαξι σου.

Stunt Mike
20-12-12, 00:46
Τωρα βεβαια εχεις και τον S14 οπου δεν εχω ιδεα πως συμπεριφερεται σε ενα 30αρι και ισως θα ηταν καλυτερα αν μπορουσες να ανοιγε η τουρμπινα ποιο νωρις ετσι ωστε να εχεις καλυτερο ελεγχο στην πλαγιολησθηση μιας και ετσι οπως το περιγραφεις μου φενεται αποτομο .

Ποια τουρμπινα ρε τρελο αγορι??? :shok: :shok: Το μοτερ S14B23 φοραει το παιδι,Μ3 Ε30 δλδ 2300cc κι οχι απο Nissan S14!!Τουρμπινες ονειρευεσαι μου φαινεται! :thumbsup:

Stunt Mike
20-12-12, 00:49
ΓιαννηΜ το ξερω οτι ειπες πως μαλλον εχουν αλλαξει κορωνα-πινιον αλλα αν ξεραμε τι καβουκι φορας και το οριτζιναλ βημα,θα βγαζαμε ενα μπουσουλα τι παιζει να'χουν κανει σ'αυτο.......Μην νομιζεις οτι ειναι και απειρες οι επιλογες σ'αυτα...
Επισης μου γραφεις οτι τ'αμαξι ειναι πολυ σωστο σε ευθυγραμμιση για δρομισιο αμαξι.....Αυτο ειναι πολυ υποκειμενικο κι αν εχεις τα νουμερα απο την τελευταια ευθυγραμμιση,μπορουμε να το τσεκαρουμε αν θες,κατα ποσο ισχυει.....Εχω δει αυτοκινητα που οι ιδιοκτητες τους υποστηριζαν οτι ειναι ''τρενα'' στο δρομο,ενω τελικα ηταν εξαιρετικα κακοστημενα και γινανε πολυ καλυτερα,αλλα και πολυ ευκολοτερα για τον οδηγο τους,με μια σωστη ευθυγραμμιση σε καποιον που ξερει......

nikos1400
20-12-12, 02:41
μια λεπτομερεια νομιζω μιχαλη πως ειναι διλιτρο το αμαξι.

Στάλθηκε από το GT-S5839i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

steliose36
20-12-12, 08:49
χαχαχα ποποοοοο ξεφτιλιστηκαμε!!!χαχαχα ε ηταν και λιγο αργα οντως ονειρευομουνα και κατι τουρμινες. . . .σορι οποτε για το ποστ μεχρι εκεινο το σημειο φιλε γιαννη αλλα για το στησιμο ισχυει οτι σου ειπα ειναι το τι θελει ο καθενας στο αμαξι του

nik200
20-12-12, 09:56
gianni m..επειδη εχουμε και τον ιδιο μαστορα...(εχω δει το αμαξι σου εκει και τωρα το συνδυασα)..πες του νικολα να βρει το βημα σου...οπως το βρηκε και σε μενα....και τα υπολοιπα τα λεμε εκει απο κοντα..συγκεκριμενα εγω θα περασω σημερα απο εκει...

υγ..ειναι μικρος ο κοσμος....

GIANNHS M
22-12-12, 00:01
gianni m..επειδη εχουμε και τον ιδιο μαστορα...(εχω δει το αμαξι σου εκει και τωρα το συνδυασα)..πες του νικολα να βρει το βημα σου...οπως το βρηκε και σε μενα....και τα υπολοιπα τα λεμε εκει απο κοντα..συγκεκριμενα εγω θα περασω σημερα απο εκει...

υγ..ειναι μικρος ο κοσμος....

θα του το πω.παρα πολυ μικρος ! ! ! !εγω μαλιστα ρωταγα το νικο για το τι αναρτηση φορας?ή αν την εχεις κανει κατι?χωρις να ξερω πως συμπεριφερεται στο δρομο μου αρεσε η σκληροτητα της.