Επιστροφή στο Forum : [E36] ΣΚΥΛΙ...ΑΛΛΑ..????????
Γεια σας...παιδιά...!!!είμαι νέος στη παρέα k εγώ ως κάτοχος μιας ΜΠΈΜΠΑΣ....θέλω νας σας αναφέρω τα προβληματάκια του...τα οποια είναι αρκετά...!!!!το e36 είναι μοντέλο του 94.
1.δη έχει σταθερό ρελαντί...ειδικά όταν ήταν κρύο...τώρα που το βάλαμε αέριο...γίνεται το αντίθετο...όταν "ζαστενεται"...
2.αλλαγή ψυγείου...είχε σαπίσει...
3.διαρροή λαδιών τιμονιού
4.αλλαγή τρόμπα βενζίνης
5.εγκέφαλο 2 φορες...από βούλωμα τον λουκιών
6.to αυτοκίνητο είναι ασταθές στο δρόμο...σαν να είναι βάρη το τιμόνι...δη ξέρω τι φταίει...k θέλω τη βοήθεια σας...
7.κρέμασμα ουρανού και sts πόρτες...
8.ηλεκτρική ηλιοροφή δη άνοιγε k το κάναμε πατέντα
9.i κλειδαριά του τιμονιού έχει σπάσει...
10.ντουλαπάκι κρέμασε
12.το "παραθιτο" του οδηγού έπεσε 2 φορες και του συνοδηγού θέλει 2 χερια για να ανοίξει
13.λαμπάκια στο ταμπλό μια ανάβουν μια όχι...
14.φωτισμός στη καμπίνα...εκεί που είσαι στη πορεία αναβοσβήσει λες και είσαι σε club
15.αλλαγής εξάτμισης k έβαλα ανοξείδωτη
16.καίγεται πολύ συχνά η λάμπα του stop...δεξιά
17.τρίζει όλο το αυτοκίνητο μέσα....
18.η δεξιά ταμπουρά είχε διαρροή λαδιών
19.ο δείκτης θερμοκρασία δη δείχνει σωστά...μονο άμα βαρέσεις μπουνιά στο ταμπλό
20.η λάμπα στο port mpakaz ήταν πάντα αναμμένη k με χαλούσε τη μπαταρία...ώσπου τη έβγαλα...k τα βραδια ψάχνω τα ψώνια για να τα βγάλω
21.η κλειδαριά του port mpakaz χάλασε
22.εκεί που το e36 είναι ξεκλείδωτο κλειδώνει μονο του...
23.τώρα καταλαβαίνω ότι θέλει μάλλον k αλλαγή δίσκο plato...em 208.000χιλ...ποτε δη το έχουμε αλλάξει
και πολλά αλλα μικρά προβληματάκια που δη τα θυμάμαι...em τόσα που μου έβγαλε...!!!
όπως καταλαβαίνετε έχω αγανακτήσει...αλλα τη αγαπάω τη μπέμπα μου...ΕΠΊΣΗΣ θέλω να επισημάνω ότι ο πατέρας μου είναι κυνηγός k πάει πάνω στα βουνά με τρέιλορ στα βουνά...k η μπέμπα χαμηλωμένη με ζάντες...φανταστείτε...k το έχει βγάλει το αίμα ο πατέρας μου...οποτε σε γενικές γραμμές ΣΚΥΛΊ η μπέμπα...αλλα πολλά προβλήματα...το μονο που με εξέπληξε στη bmw είναι το χρώμα του....σαν καινούριο...παρόλου που είναι όλη μέρα στη ήλιο...μονο ένα ξεθώριασμα στη πίσω μάσκα...
λίγο όμως...!!! ευχαριστώ πολύ για τη υπομονή σας που διαβάσατε ολόκληρη έκθεση...αλλα θα ήθελα να με βοηθήσετε στο 6 πρόβλημα...
Προώθηση Μηνύματος
Christos 330
11-12-12, 12:47
Φιλε μου καλως μας ηρθες . . .
Γραφε με μικρα Eλληνικα διοτι ειναι κανονας του φορουμ !!!
Η αλλαξε το κειμενο σου με ελληνικα η θα αναγκαστω να σου το σβησω
για το γραψεις απο την αρχη με Ελληνικα !!!
Γεια σας...παιδιά...!!!είμαι νέο στη παρέα k εγώ ως κάτοχος μιας ΜΠΈΜΠΑΣ....θέλω νας σας αναφέρω τα προβληματάκια του...τα οποια είναι αρκετά...!!!!το e36 είναι μοντέλο του 94.
1.δη έχει σταθερό ρελαντί...ειδικά όταν ήταν κρύο...τώρα που το βάλαμε αέριο...γίνεται το αντίθετο...όταν "ζαστενεται"...
4.αλλαγή τρόμπα βενζίνης
6.to αυτοκίνητο είναι ασταθές στο δρόμο...σαν να είναι βάρη το τιμόνι...δη ξέρω τι φταίει...k θέλω τη βοήθεια σας...
10.ντουλαπάκι κρέμασε
12.το "παραθιτο" του οδηγού έπεσε 2 φορες και του συνοδηγού θέλει 2 χερια για να ανοίξει
14.φωτισμός στη καμπίνα...εκεί που είσαι στη πορεία αναβοσβήσει λες και είσαι σε club
19.ο δείκτης θερμοκρασία δη δείχνει σωστά...μονο άμα βαρέσεις μουνιά στο ταμπλό
20.η λάμπα στο port mpakaz ήταν πάντα αναμμένη k με χαλούσε τη μπαταρία...ώσπου τη έβγαλα...k τα βραδια ψάχνω τα ψώνια για να τα βγάλω
23.τώρα καταλαβαίνω ότι θέλει μάλλον k αλλαγή δίσκο plato...em 208.000χιλ...ποτε δη το έχουμε αλλάξει
και πολλά αλλα μικρά προβληματάκια που δη τα θυμάμαι...em τόσα που μου έβγαλε...!!!
όπως καταλαβαίνετε έχω αγανακτήσει...αλλα τη αγαπάω τη μπέμπα μου...ΕΠΊΣΗΣ θέλω να επισημάνω ότι ο πατέρας μου είναι κυνηγός k πάει πάνω στα βουνά με τρέιλορ στα βουνά...k η μπέμπα χαμηλωμένη με ζάντες...φανταστείτε...k το έχει βγάλει το αίμα ο πατέρας μου...οποτε σε γενικές γραμμές ΣΚΥΛΊ η μπέμπα...αλλα πολλά προβλήματα...το μονο που με εξέπληξε στη bmw είναι το χρώμα του....σαν καινούριο...παρόλου που είναι όλη μέρα στη ήλιο...μονο ένα ξεθώριασμα στη πίσω μάσκα...
λίγο όμως...!!! ευχαριστώ πολύ για τη υπομονή σας που διαβάσατε ολόκληρη έκθεση...αλλα θα ήθελα να με βοηθήσετε στο 6 πρόβλημα...
========================
To μονο που μπορω να κανω ηταν να "μεταφρασω" το σεντονι - απελπισια μπας και φιλοτιμηθει καποιος και το διαβασει....
ΕΛΕΟΣ
katrin_bmw
11-12-12, 12:57
:viannen_01: χαρισετο στον πατερα σου κ παρε Ε46 να σωθεις !!!!!!!!!!!!!!!!!
...19.o dikths thermokrasia dn dixnei sosta...mono ama vareseis mounia sto tamplo...
Προώθηση Μηνύματος
Μ' αρέσει ο τρόπος που σκέφτομαι...
:th_Laie_67-1: :thumbsup:
dark knight
11-12-12, 13:00
να ερωτησω κατι?απο τοτε που το πηρατε εχει παει ποτε συνεργειο το αμαξι?
Είναι προφανές ότι το αμάξι έχει ταλαιπωρηθεί και δουλεύει σκληρά χωρίς να του γίνεται ούτε η βασική συντήρηση.
Για να γίνουν όλα τα μαζέματα που χρειάζεται το αμάξι δεν αξίζει γιατί το κόστος θα ξεπεράσει την τρέχουσα αξία του αυτοκινήτου.
Για το Νο 6 εικάζω ότι το αμάξι θέλει αμορτισέρ, ευθυγράμιση/ζυγοστάθμιση, αλλαγή συνεμπλόκ (silent block) και ψαλίδια.
πουλημα οπως ειναι, και αγορα αλλου!
σορρυ που ειμαι σκληρος αλλα δεν αξιζει για εμενα το φτιαξιμο
εχει γινει "σαραβαλο" πλεον το αμαξι , και απο τα γραφομενα
σου για την μηχανικη / ηλεκτρικη κατασταση του αυτοκινητου
δεν θελω καν να φανταστω την εμφανισιακη
ευχαριστω πολυ Ντινο για την μεταφραση...!!!!
οχι....η εμφανηση του ειναι τελεια....!!!αλλα συνεργιο σπανια πιγενει...μονο οταν χαλαει κατι....!!!!
dark knight
11-12-12, 13:27
με οσα προβληματα αναφερες θα πρεπε να ειχε παει καμια 30αρια φορες μεχρι τωρα
Γιαννης Ε39
11-12-12, 13:27
Eγω θα προτεινα ή να το πουλησετε σε τιμη ξεφτιλα(προκειμενου να το φτιαξει ο νεος αγοραστης αν εχει τα ψυχικα αποθεματα),ή για ανταλακτικα.Αλλιως το πατε συνεργειο.Φιλικα.
Panos 316T
11-12-12, 13:29
σΚλί λέμεεεεε...
σΚλί λέμεεεεε...
Αμ εσύ καημένε ούτε μπιστόΝι δεν έχεις :hystericalbs1:
dark knight
11-12-12, 13:33
δεν μπορω να στο πω ποιο ευγενικα αλλα απο ολες τις πληγες του φαραω που ανεφερες σε απασχολει μονο το Ν.6?εχεις βαλει υγραεριο σε ενα αυτοκινητο που ειναι σχεδον ασυντηρητο,με ηλεκτρολογικα προς καταρευση με διαρροες απο φρενα και υδραυλικο τιμονι.ενα αυτοκινητο που κινδυνευει να πιασει φωτια και ειναι επικυδυνο και για εσενα και για τους υπολοιπους που μοιραζονται το δρομο.ακινητοποισε το και αρχισε σιγα σιγα να διορθωνεις τις βλαβες.προεχει η ασφαλεια
σορυ φιλε μου...αλλα υπερβαλεις λιγακι...δν ειναι και για φοτια....εκτος αν εννοεις για το αεριο...κ δν το εχεις εμπιστοσηνη...
δν προκειτε να το πουλησω διοτη εδωσα 1000 ευρω για το αεριο...οποτε οσο με βγαλει....
Αφού είσαι από ό,τι φαίνεται αποφασισμένος να το φτιάξεις, να ξέρεις ότι όλα όσα αναφέρεις φτιάχνονται....εκτός από το ότι τρίζει ολόκληρο. Λογικό αφού λες ότι είναι χαμηλωμένο και ο πατέρας σου το έχει κάνει σχεδόν αγροτικό.....αλλά αξίζει φίλε μου να τα φτιάξεις όλα αυτά σε ένα μη προσεγμένο αυτοκίνητο, που δεν πάει συνεργείο ούτε όταν χαλάει κάτι από ό,τι φαίνεται;;;
Και να είσαι σίγουρος ότι αν πας σε κανά 2 συνεργεία να σου πουν τι θέλει το αμάξι για να γίνει αμάξι, θα σου βρουν άλλα τόσα με τη (μη) συντήρηση που του κάνετε...
Bazil Van Sinner
11-12-12, 14:13
οχι....η εμφανηση του ειναι τελεια....!!!αλλα συνεργιο σπανια πιγενει...μονο οταν χαλαει κατι....!!!!
ποια εμφανιση ρε φιλε ειναι τελεια???Δηλαδη απ εξω δεν εχει γρατσουνια????
Κατι δεν μου κολλαει!!!
Βασικα για να ξαερουμε για τι μιλαμε,δεν ανεβαζεις καμια φωτογραφια να τον δουμε τον αρρωστο σκυλο?
:worthlesswithoutpic
την εικονα την εχω αποθη. στον θπολογιστη μου...πως ανεβαζω?
την εικονα την εχω αποθη. στον υπολογιστη μου...πως ανεβαζω?
φιλε επικοινωνησε με τη γιωργαρα 850...ειναι μανουλα στις πατεντες, σε μια βδομαδα θα φυσαει το εργαλειο...
Λαθος αυτοκινητο σε λαθος χερια...(θου κυριε!!)
https://24.media.tumblr.com/tumblr_m73im3SKOq1qja7o7o1_500.jpg
https://25.media.tumblr.com/tumblr_ma3qm1FtDT1r6y8bqo1_500.gif
ghost-rider
11-12-12, 15:35
Γεια σας...παιδιά...!!!είμαι νέος στη παρέα k εγώ ως κάτοχος μιας ΜΠΈΜΠΑΣ....θέλω νας σας αναφέρω τα προβληματάκια του...τα οποια είναι αρκετά...!!!!το e36 είναι μοντέλο του 94.
4.αλλαγή τρόμπα βενζίνης
10.ντουλαπάκι κρέμασε
19.ο δείκτης θερμοκρασία δη δείχνει σωστά...μονο άμα βαρέσεις μπουνιά στο ταμπλό
Προώθηση Μηνύματος
1. Απλο. Πας σε μηχανικο κ σου δινει λυση
2. Σαπισει? Ειναι πλαστικο και επρεπε ηδη να το εχεις αλλαξει. Ειναι λογικο. Οποιο αμαξι και να παρεις θα ζητησει ψυγειο... Σκυλια με πλαστικες μπανιερες και αλουμινενια ψυγεια... Μυθος!!!
3. Μαρκουτσια κρεμαγιερας. Ολα χανουν και λερωνουν. Αν συμπληρωνεις χανεις πολυ. Το αλλαζεις η φτιαχνεις αλλο. Κοστος για να φτιαξεις 50-70 ευρω.
4.Οκ... Εμεινε? Τι σου κανει? Συνηθως αυτα απο τρομπα πανε μια κ εξω...
Το σβηνεις, ειναι μια χαρα, μετα μιζαρεις και τζιφος...
Αλλα αν θες τρομπα οκ... Μηπως θελει φιλτρο βενζινης? Αυτο ειναι αναλωσιμο και κανονικα εδω στο ελλαντα πρεπει να φευγει με καθε αλλαγη λαδιων...
5. Καλο πλυσιμο και καθαρισμα των αποχετευσεων. Δεν υπαρχει αλλη λυση. Οι γερμανοι ειναι ηλιθιοι. Αυτο το παθαινουν και τα αουντι...
6. ... Συνδιαζοντας το με το 3... Και σκεπτομενος οτι εχεις την αρχικη κρεμαγιερα... Εισαι για κρεμαγιερα. Αμα αποφασισεις να κρατησεις το αμαξι μην βαλεις μεταχειρισμενη. Δωσε μια φορα το κατι παραπανω, δωσε και την δικια σου και παρε μια ανακατασκευασμενη απο τη zf...
7. Διαλεγεις... Αντιπροσωπεια η ταπετσιερη... Θες να το κανεις κουτα? Παιρνεις καινουριο. Θες να μην το βλεπεις κρεμασμενο και να μην σε ενοχλει? Πηγαινε ντυσ το. Η διαφορα κοστους ειναι σεβαστη.
8. Εχει και ηλιοροφη? Ασε τις πατεντες και αυτη συντηρησε τη σωστα. Να ανοιγει και να κλεινει οπως πρεπει και να ΜΗΝ μπαζει? Μηπως εβαζε την αφησες και ευθυνεται για τον ουρανο? Δεν ξερω, λεω... Εχω δει και αλλους να την πατανε απο τετοιες δουλειες...
9. Αυτος πως το καταφερες?
10. Πως κρεμαει ενα ντουλαπακι? Τελος παντων. Δεν ξερω τι θα το κανεις αυτο...
11. Δεν υπαρχει 11... Κανεις τρικ για να βγαλεις οτι εχει πολλα προβληματα το αμαξι??
12. Γρυλλοι... Αυτο που πεφτει θελει αλλαγη, το αλλο αμα το λυσεις και το πασπατεψεις θα παρει μια καλη παραταση.
Με την ευκαιρια κανε ενα τσεκ και στις τσιμουχες...
13, 14. Εγω επιμενω οτι εμπαζε νερα απο την ηλιοροφη και ειχε-εχει υγρασια μεσα...
15. Ολη ολη?? με αυτα τα χρηματα ρε συ μαζευες ενα σωρο πραματα...
16. Τα φαναρια μηπως παιρνουν νερα μεσα?
17. Ολα τα κλιπς του θα εχουν κανενα 30 ευρα. Τα παιρνεις, ξηλωνεις ολες τις ταπετσαριες, πετας ολα τα κλιπσακια και βαζεις καινουρια.
18. Ειναι υγρα φρανων αυτα που βγαζει η ταμπουρα. Μαλλον θελει κυλινδρακι...
19. Ευτυχως που δεν μπορει να ριξει μπουνιες το μπεμβεδακι:th_Laie_67-1:...
(αυτο μπαζει απο την ηλιοροφη, το κοβω)
20. Δεν μπορω ουτε να φανταστω τι μπορει να γινεται εκει...
21. Ειναι ηλεκτρικη η χειροκινητη? Αλλαζουν ευκολα αυτες μωρε...
22. Δε θελει να μπεις μεσα :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1:
23. 208.000 χλμ... Φυσιολογικο να θελει δισκο αλλα παραλογο να ειναι στην κατασταση που μου δινεις να καταλαβω.
Η το πηρατε και δεν το συντηρησατε ποτε η τι να πω...
Προτεινω ειτε να παρεις ενα samurai για κυνηγι και μετα να το φτιαξεις η να το αφησεις για κυνηγι και να βρεις με λιγα χρηματα ενα μαζεμενο αυτοκινητο.
Οι φθορες που εχεις ως ενα βαθμο ειναι φυσιολογικες, αλλα τις αφησες, μαζευτηκαν και τωρα πας να τις αντιμετωπισεις ολες μαζι.
Με βαση την αξια ενος Ε36 δυστυχως δε σε συμφερει.
Με ελαχιστα χρηματα βρισκεις μαζεμενο αυτοκινητο...
Τα bmw ειναι ντελικατα αυτοκινητα γενικα, αλλα αυτα που αντιμετωπιζεις θα τα αντιμετωπιζες με οποιοδηποτε αυτοκινητο(εκτος απο το samurai που σου προτεινα για κυνηγι. Δεν χαλαει τιποτα. Ισως επειδη δεν υπαρχει και τιποτα για να χαλασει βεβαια...)
Αν συντρεχουν συναισθηματικοι λογοι προχωρα αλλα προσπαθησε πρωτον να την κανεις σωστα τη δουλεια και δευτερον να αποφυγεις με καθε τροπο να το φερεις(η να στο φερουν) στην ιδια κατασταση...
Καλως ηρθες!!
Ριχτο Ηλιααααααααααααααααααααα, Ηλια ριιιιιιιχτοοοοοοοο :th_Laie_67-1:
Και μονο που τα διαβασα ανχωθηκα....ειμαι σιγουρος οτι αμα το ψαξεις καλυτερα θα βρεις αλλα τοσα + αυτα που εχεις ξαχασεις....κατα τα αλλα καλωσορισες. :original:
βασικα εγω θα το εκανα κομπρεσσερατο.....
Vasilis M3
11-12-12, 16:29
Ρε φίλε συγνώμη κιόλας αλλα να τι να μαζέψεις απο αυτό?Το αμάξι μόνο απο τα γραφόμενα σου πρέπει να είναι σε άθλια κατάσταση....
Bazil Van Sinner
11-12-12, 16:36
Κατι δεν μου κολλαει!!!
:cool:
https://24.media.tumblr.com/tumblr_m73im3SKOq1qja7o7o1_500.jpg
https://25.media.tumblr.com/tumblr_ma3qm1FtDT1r6y8bqo1_500.gif
Ωραιο παντως το οχημα και ας ειναι "ασυντηρητο"!!!:thumbsup:
φιλε μας δουλευεις???
1ο δεν εχεις διαρροη απ το υδραυλικο
2ο δεν εχει πεσει ο ουρανος
3ο δεν εχεις ηλιοροφη!
φιλε μας δουλευεις???
1ο δεν εχεις διαρροη απ το υδραυλικο
2ο δεν εχει πεσει ο ουρανος
3ο δεν εχεις ηλιοροφη!
τυπε βαλλεται το φορουμ απο ανταγωνιστες ? παιζει τιποτα υποπτο θα χρειαστει να δειρουμε παλι?
εγω δεν δερνω για ενα μηνα, ειμαι με αναστολη τυπε.....
Vassilis ///M
11-12-12, 19:25
:viannen_01::viannen_01::viannen_01:
η ηλιοροφη δν μπαζει υγρασια...ηλεκτρονικο ηταν το προβλημα...στο κουμπακι.....αυτα που σας εγραψα δν ειναι χαλασμενα ολα τωρα....απλα εγραψα γενικα τα προβληματα που εβγαλε....η κλειδαρια του πορτ παγκαζ ειναι ηλεκτρονηκη αλλα τν επισκευασαμε....αλλα λογικο ειναι να βγαλει αυτα τα προβληματα...επειδη το αυτοκινητο το παμε σε πολυ χωματοδρομο....δν μπορειτε να φανταστητε τι τραβαει...γι΄αυτο το αποκαλω σκυλι....αλλα αμα το δειτε εμφανισιακα ειναι σε πολυ καλη κατασταση.....τηα σας στειλω φωτο....αλλα δν ξερω πως στελνω...γιατι οι φωτο ειναι αποθηκευμενεσ στον υπολογ...μπορειτε να μου πειτε?
η ηλιοροφη δν μπαζει υγρασια...ηλεκτρονικο ηταν το προβλημα...στο κουμπακι.....αυτα που σας εγραψα δν ειναι χαλασμενα ολα τωρα....απλα εγραψα γενικα τα προβληματα που εβγαλε....η κλειδαρια του πορτ παγκαζ ειναι ηλεκτρονηκη αλλα τν επισκευασαμε....αλλα λογικο ειναι να βγαλει αυτα τα προβληματα...επειδη το αυτοκινητο το παμε σε πολυ χωματοδρομο....δν μπορειτε να φανταστητε τι τραβαει...γι΄αυτο το αποκαλω σκυλι....αλλα αμα το δειτε εμφανισιακα ειναι σε πολυ καλη κατασταση.....τηα σας στειλω φωτο....αλλα δν ξερω πως στελνω...γιατι οι φωτο ειναι αποθηκευμενεσ στον υπολογ...μπορειτε να μου πειτε?
για να ανεβασεις φωτο εδω,πρεπει πρωτα να την ανεβασεις σε καποιο σαϊτ οπως το Photobucket.com,...κλπ....ετσι αποκταει εναν συνδεσμο URL η εικονα σου, τον οποιο τον κανεις copy.
επειτα οταν θα θελεις να την στειλεις εδω,πατας το εικονιδιο με το κιτρινο χρωμα επανω δεξια,και μετα απλα κανεις επικολληση στο παραθυρακι που θα σου βγαλει....προσπαθησε και τα ξαναλεμε.thumb
ρε παιδια το λευκο ε36 δεν ειναι το δικο μου....δν το ανεβασα εγω...καποιο λαθος εγινε...
ρε παιδια το λευκο ε36 δεν ειναι το δικο μου....δν το ανεβασα εγω...καποιο λαθος εγινε...
εγω το ανεβασα,μια και δεν τα καταφερες με τις φωτο.thumb
για προσπαθησε ξανα.:original:
Αν έχεις τις φώτο στον υπολογιστή σου, θα πας εδώ : https://imageshack.us/ θα πατήσεις Browse θα βρεις την φώτο σου και μετά θα πατήσεις upload now, στην συνέχεια κάτω από την φώτο θα σου βγάλει Links to share your image:, θα πάρεις αυτό που λέει Forum Code και θα το επικολλήσεις στο πόστ σου και τελείωσες!!!
Πλέον θέλει και εγγραφή, δεν είναι τίποτα!!!
GanKostas-E90
11-12-12, 22:52
Φιλε καλησπερα και απο εμενα νομιζω πως τα εχεις μπερδεψει λιγο τα Bmw δεν ειναι Lada niva γιατι κατι ειπες για κυνηγια και τετοια για τετοια δουλεια ειναι τα αγροτικα μηπως να δοκιμαζες κανενα Toyota Hilux τιποτα σε MItsubishi και να αφηνες το BMW thumb
εγω ξερω οτι τα bmw πανε παντου....
ξερουμε ανθρωπο που παει για κυνηγι με ε92 μ3... ρωτηστε και τον m-power_01!
GanKostas-E90
11-12-12, 23:04
Θα θελα να δω φωτο Μ3 στο χωραφι και τον συνοδηγο με το τουφεκι και να κυνηγανε αγριογουρουνα:th_Laie_67-1:
δν μπορω να το κανω ρε bill....εκει ποθ παει να φορτωσει με βγαζει οτι δεν γινεται....!!!! :shok:
https://imageshack.us/a/img845/9416/p111126170832.jpg
https://img5.imageshack.us/img5/5171/p111126170734.jpg
https://img268.imageshack.us/img268/6070/p111126170748.jpg
Παιδια αυτη ειναι η μπεμπα μου...!!!
Ελα ρε καραμαζωφ μια χαρά ειναι το εργαλείο πρέπει να ρίχνεις γκομινες με δαυτο
ναι ρε....μια χαρα ειναι...εξωτερικα ειναι στην πενα...αλλα με εβγαλε πολλα ηλεκτρονικα προβληματα....δν αντιλεγω...απλα εβαλα της φωτο επειδη μου το ζητησαν...κ οτι φανταζοτουσαν ενα σαραβαλο....:original:
μας εστηλες κανονικα!!! ναι νομιζα οτι θα δω ενα σαραβαλο , στο ειχα πει κιολας!!! αλλα δειχνει μια χαρα εξωτερικα! μπραβο! απλα για να μαζεψεις οοοοοοολο τον χαμο στα ηλεκτρολογικα και μηχανικα θεματα που εχει, θελει χρονο και χρημα
Δεν βλέπω τον κοτσαδόρο όμως, το τρέιλερ με τι τραβάει ο πατέρας σου; :whistle:
ναι ρε....μια χαρα ειναι...εξωτερικα ειναι στην πενα...αλλα με εβγαλε πολλα ηλεκτρονικα προβληματα....δν αντιλεγω...απλα εβαλα της φωτο επειδη μου το ζητησαν...κ οτι φανταζοτουσαν ενα σαραβαλο....:original:
Δοκιμασες να το ραντισεις με νερό του καματερου ; κάνει θαύματα
Δοκιμασες να το ραντισεις με νερό του καματερου ; κάνει θαύματα
Ασε βρε χαντε μην χαλασει τιποτα και τρεχει το παιδι...
katrin_bmw
12-12-12, 00:21
φιλαρακι εχω μια καλη αλοιφη που κανει θαυματα!
katsaraios
12-12-12, 00:23
Αν μυριζει σαν καουντερπειν να μην την παρει θα εχει προβλημα ο κλιματισμος στην καμπινα
κ σε εσενα ποιος σου ειπε οτι δεν το περναω κρεμα?μια φορα το χρονο το κανω....μακαρι να το εκαναν κ αλλοι....!!!
katrin_bmw
12-12-12, 00:26
δοκιμασε να το κανεις δυο φορες.
Αχαχαχα ναι https://www.divina.gr/data/media/97/3100003755.jpg
ο κοτσαδορος μπενει κ βγενει....με κλειδακι....εργοστασιακο...α α δεν μας πιστευεις να σου βαλω φωτο και με τον κοτσαδορο....
δν μπορω να σε καταλαβω φιλαρακι....σου ειπε κανεις οτι δεν το περναω αλοιφη?το αγαπω πολυ το αυτοκινητο κ το προσεχω οσο μπορω....αλλα τα προβληματα που εχει θελει κ καποια λεφτα τα οποια δεν τα εχω....φοιτητης ειμαι...οτι περναει απο το χερι μου το κανω για τν μπεμπα μου....
Φίλε καραμαζωφ μην βάλεις φωτο κοτσαδουρα γιατί ειναι φαλλικο σύμβολο και η καθριν δεν θα μπορεί να κοιμηθεί μετα
katsaraios
12-12-12, 00:43
Φίλε καραμαζωφ μην βάλεις φωτο κοτσαδουρα γιατί ειναι φαλλικο σύμβολο και η καθριν δεν θα μπορεί να κοιμηθεί μετα
Τυπε ο καραμαζωφ επαιζε στο λουφα και παραλλαγη ??
Μια ζωη τουαλετα και μαγειρια αγγαρειες...
εγω ειχα καλη προθεση να μπω στο bmwfun...κ δεν μπορω να καταλαβω γιατι αρχιζεται να κοροιδευεται....τεσπα...αμα δεν πιστευεται...δικος σας προβλημα....!!!! :th_Laie_67-1:
Τύπε χτυπησαμε φλέβα χρυσού να το δεις
εγω ειχα καλη προθεση να μπω στο bmwfun...κ δεν μπορω να καταλαβω γιατι αρχιζεται να κοροιδευεται....τεσπα...αμα δεν πιστευεται...δικος σας προβλημα....!!!! :th_Laie_67-1:
Φίλε καραμαζωφ πληκτρολογησες λάθος και μπήκες σε άλλο φόρουμ εδώ ειναι το BMW fun όχι το fan
-Τιποτα δεν έμεινε, τα 'σπασες όλα Μάκη μου... μόνο τα πλακάκια της τουαλέτας...
-Ωραία... βάλε λοιπόν να τα ξηλώσουν με σκεπάρνια... φέρε λεκάνες, μπιντέδες,νεροχύτες και φέρτα εδώ στην πίστα ε, για σπάσιμο...
Το ξεκο@#$$τε το θρεντ του παιδιου... :thumbsdown:
4.αλλαγή τρόμπα βενζίνης
10.ντουλαπάκι κρέμασε
Προώθηση Μηνύματος
Φιλε περνα και απο αυτη την ενοτητα... https://www.bmwfans.gr/forum/forumdisplay.php?f=23
ghost-rider
12-12-12, 01:00
Εμενα σαν καροτσα μ αρεσε...
Αξιζει. Ειδικα αν δεν εχει βαφτει κ δεν εχει κοψει πατωμα κ θολους... Ειναι μια απο τις καλυτερες καροτσες ε36...
Ολα τα αλλα ειναι ψιλα γραμματα! Το αμαξι ειναι ωραιο.
ευχαριστω....το αυτοκινητο δεν εχει βαφτει ποτε κ ουτε εχει τρακαρει ποτε...αληθεια....κ επειδη ο πατερας μου ειναι λιγο ανευθηνος...αμα ειχε χτηπηματα δεν θα το εφτιαχνε με τπτ...ειμαι σιγουρος...οπως τα προβληματα που τα αφησε μαζεμενα....
δεν επαιζε ο καραμαζοφ, ο...Ρασκολνικας επαιζε...:th_Laie_67-1:
εγω ξερω οτι τα bmw πανε παντου....
ξερουμε ανθρωπο που παει για κυνηγι με ε92 μ3... ρωτηστε και τον m-power_01!
Και εγω ξερω εναν που παει με 330 και 18αρες:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Δεν σε κοροιδευει κανεις....απλως επεσες στην ωρα της μ@λ@κιας:th_Laie_67-1:πιστεψεμε αθωα ειναι ολα αυτα που σου γραφουν με την παροδο του χρονου θα το διαπιστωσεις και μονος σου,και σιγουρα θα βρεις αρκετους με διαθεση να σε βοηθησουν...οπως και να εχει καλη διαμομη και καλα ξεμπερδεματα.:original:
Καλως ηρθες φιλε στη παρεα μας.
Το καλυτερο θα ηταν να το πηγαινες σε κανενα καλο συνεργειο να στο συμμαζεψει. Ολα διορθωνονται, αλλα με το αναλογο κοστος.
Εισαι Αθηνα?
Δες τα συνεργεια που μας κανουν προσφορες στο φορουμ
Για τα φώτα στη καμπίνα, το έκανε και το δικό μου!
Μία ή και περισσότερες από τις επαφές που έχει σε καπό-πορτ παγκάζ- πόρτες έχει χαλάσει!
Κόστος του καπό που άλλαξα εγώ είναι γύρω στα 5¤..
Στις πόρτες κάνεις πατέντα με μονωτική ταινία και στο πορτ παγκαζ δεν ξέρω!
Τα φώτα της καμπίνας αναβοσβήνουν γιατί έχει φαγωθεί το μεταλλικό τσουτσούνι στο striker (https://www.bimmerwerkz.com/forum/attachments/3-series-e36/28923-2-door-window-switch-striker-007.jpg) της πόρτας στην κολώνα του αυτοκινήτου. Ή βάζεις ειδική κόλλα που στερεοποιείται έτσι ώστε να αντικατασταθεί το φαγωμένο υλικό ή αγοράσεις καινούργια striker.
φιλε καλως ηρθες, μην παρεξηγεις πλακιζουμε καμμια φορα.
για το 36αρι δες εδω https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=8047
Όπως είπαν και οι προηγούμενοι, απλά ξεφεύγουμε λίγο στο χαβαλέ, είμαστε καλά παιδιά,θα το δεις στην συνέχεια!!!!!
Κύριοι ας σοβαρευτούμε λίγο!!!!! :original: :original: :original:
οκ...παιδια....δν πειραζει...θα σας μαθω σιγα,σιγα...!!!!! χαχαχα :th_Laie_67-1:
τωρα για τα φωτα που λεμε για τν καμπινα...δν ειναι κ τοσο σημαντικο να το κανω....απλα κλεινω εντελος το φως....υπαρχουν χειροτερα προβληματα.....χαχαχα...ασε να πανε....τι θα κανωωωωωωωωωω....!!!!!! δν εχω λεφτααααααααα.....χαχαχαχ :th_Laie_67-1:
δυστυχως δεν ειμαι αθηνα....αρα πρεπει να βρω ενα καλο συνεργειο στα Τρικαλα....!!!ευχαριστω παντως για το ενδιαφερον σας!!!
δυστυχως δεν ειμαι αθηνα....αρα πρεπει να βρω ενα καλο συνεργειο στα Τρικαλα....!!!ευχαριστω παντως για το ενδιαφερον σας!!!
Πατριωτακια ειμαστε!!!:thumbsup:
εχω καταγωγη απο εκει, αλλα μενω Λαρισα!!!
συμπτωση??????? Λαρισα σπουδαζω.......
συμπτωση??????? Λαρισα σπουδαζω.......
Διοικησης επιχ. 4ο εξαμηνο ΤΕΙ στη Λαρισα, σπουδαζει ο γιος μου!!!:original:
χαχαχχα...Διοικησης επιχ. 5ο εξαμηνο...σπουδαζς εγω....!!!
χαχαχχα...Διοικησης επιχ. 5ο εξαμηνο...σπουδαζς εγω....!!!
ελα!!!:th_Laie_67-1: :thumbsup:
σημερα τραγουδαει ο Νινο στα ΤΕΙ....θα πας???:thumbsup:
χαχαχα...ασε να πανε....τι θα κανωωωωωωωωωω....!!!!!! δν εχω λεφτααααααααα.....χαχαχαχ :th_Laie_67-1:
παρτον υπο τη προστασια σου ρε Αρη...:whistle:
παρε το παιδι στη δουλεια!!! thumb
παρτον υπο τη προστασια σου ρε Αρη...:whistle:
παρε το παιδι στη δουλεια!!! thumb
τετοια εποχη, ακομη και εγω καθομαι!!!:original:
το ξερω...δεν θα παω....δεν με πολυ αρεσει...χαχαχα!!!!
το ξερω...δεν θα παω....δεν με πολυ αρεσει...χαχαχα!!!!
...μαλλον ουτε και ο γιος μου θα παει.....
Πες μου το μικρο σου ονομα ....υποθετω Φωτης...το πετυχα??:original:
Φίλος και εγω απο Τρίκαλα είμαι!
Το πηγές μια βόλτα στον Μαρκατα???
Αρχηγοπουλο
δωσε 100 ευρωπουλα και παρε τ αμαξι!
ειναι και Σαλονικα... ολο και κατι θα ξεκκολησεις
https://www.car.gr/xyma/view/3115059/
ελα!!!:th_Laie_67-1: :thumbsup:
σημερα τραγουδαει ο Νινο στα ΤΕΙ....θα πας???:thumbsup:
ο Νινο τραγουδαει??
τι εισαι εσυ βρε Αρη μεχρι τις 9 20 ημουν εκει και δεν το ηξερα!
εμεις ειχαμε αλλον και μας τραγουδαγε....
τον Χατζηνικο, θα σου πει τι εστι ο dimimav?
οχι....δημητρη με λενε.....!!!
πως θα το φερω στα Τρικαλα????? ασε που ειναι το coupe.....κ σαπιο.....!!!αλλα ευχαριστω που ενδιαφερθηκες...
Το αμαξι εχει λαθος χρηση και κακη συντηρηση. Τσαμπα θα φας τα λεφτα σου να το μαζεψεις. Κρατα τα στην ακρη για κατι αλλο, και συνεχισε τα κυνηγια με αυτο..
τι εγινε ρε φιλε με αυτο το αμαξι?πες μας οτι το τουρμπισες!!
Τελευταία Δραστηριότητα: 17-12-12 02:34
Μας ξέχασε :/ ή θα κυνηγάει πια με αυτό ... safari φάση
δεν κλείνει και η οροφή .. ταμάμ για να υψώσεις καραμπίνα
Δημήτρης Λέκκας
15-03-13, 03:26
Εγώ προσωπικά που είμαι και κάτοχος e36 1992 μάλιστα έχω την εντύπωση πως για μία σωστή και τακτική συντήρηση ,καθώς και όταν σου συμβαίνει κάτι απρόοπτο να το φτιάχνεις όσο και ασήμαντο και αν σε γλυτώνει από κόπο και χρήμα. Σκέφτητε ότι αν πάθει μία ζημιά το αυτοκίνητο αν την φτιάξεις μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα και σε γλυτώνει από ζημιές που μπορεί να προκληθούν λόγω μίας βλάβης που την άφησες να υπάρχει και γλυτώνεις το γεγονός ότι μπορεί να σου μαζευτούν πολλές βλάβες μαζί ,άρα και πολλά έξοδα μαζί και μετά να λες (ειδικά και για τα 36αρια μας που είναι και παλιά οχήματα) ασ' το δεν αξιζει. Επειδη και 'γω σπουδαστης είμαι σκέφτομαι την φάση κάπως έτσι : το να μένεις και σε κανά μάθημα είναι λογικό και το λογικό είναι να μην αφήνεις τα μαθήματα να περνούν και να μαζεύονται ,γιατί στο τέλος άμα μαζευτούν πολλά θα πελαγώσεις, γι' αυτό και πρέπει να υπάρχει και κάποιο rotation για να τελειώσεις και την σχολή σε εύλογο χρονικό διάστημα. Έτσι και με το αυτοκίνητο: είναι λογικό να παθαίνει ζημιές ,γι΄αυτό δεν θα πρέπει να τις παραμελούμε και να τις αφήνουμε για μεγάλο χρονικό διάστημα(αναλόγως την ζημιά βέβαια) ,διότι πολλές ζημιές και σημαντικές παράλληλα= πολλά χρήματα μαζεμένα που σε τέτοιους καιρούς τα σκέφτεσαι . Όσο για τα 36αρια μας όντως είναι σκυλιά και με λίγη προσοχή μπορούν να διατηρούνται σε αξιοπρεπέστατη κατάσταση παρά τα χρόνια τους. Και μένα τώρα που το λέμε θέλει λαδάκια, ιμάντα χρονισμού και φρένα(μάλλον για την επόμενη παρασκευή το κόβω,που ο καθηγητής μου θα λείπει εξωτερικό και θα το πάω εγώ συνεργείο ,γιατί άμα το αφήσω στον πατέρα μου θα του βάλει ελαιόλαδο αντί για 10-40 ).
:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::hystericalbs1::th_Laie_67-1:
Θα θελα να δω φωτο Μ3 στο χωραφι και τον συνοδηγο με το τουφεκι και να κυνηγανε αγριογουρουνα:th_Laie_67-1:
Μια χαρα ειναι η μπεμπα σιγα σιγα θα τη μαζεψεις.