Επιστροφή στο Forum : AC Schnitzer Type V
Ειπα να κανω μια αλλαγη ζαντων,ειμαι πολυ ευχαριστημενος με το αποτελεσμα....Ευχαριστω τον AlexM για τις συμβουλες του,και τη BMW Spanos.
Ειπα να κανω μια αλλαγη ζαντων,ειμαι πολυ ευχαριστημενος με το αποτελεσμα....Ευχαριστω τον AlexM για τις συμβουλες του,και τη BMW Spanos.
:shok::shok::shok:
Α ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ!!!!!!
Καλοπατητες!!!!!! πανεμορφες!!!!!
Πανεμορφο ,,Καλα χιλιομετρα
Πολύ ωραίο εργαλείο!!!!! Οι ζάντες μου αρέσουν αλλά και αυτές που είχες (Μ6) μου αρέσουν εξίσου!! Καλοπάτητες!!!!
Christos 330
05-03-10, 13:36
Φοβερη ζαντα καλοριζικες . . .
Οταν την ειδα πριν 3 χρονια στο γνωστο Μ5 Ν600 επαθα ζημια . . .
Ε Σταθη ; ; ;
απο τις αφτερμαρκετ, ειναι πιστευω οι πιο ωραιες που μπορει κανεις να βαλει.
και οι καλυτερες μαλλον αφου ειναι και πολυ ελαφριες...
προσωπικα προτιμω τις στανταρ...
καλοριζικες γιωργο!
καλα κ ασφαλη χιλιομετρα...!
πανεμορφες.ειναι οι σφυριλατες αν δεν κανω λαθος?
πανεμορφες.ειναι οι σφυριλατες αν δεν κανω λαθος?
Ναι αυτες ειναι.....
Πανέμορφες πραγματικά! Ίσως οι πιο όμορφες ζάντες που έχω δει σε Μ6!
Πανέμορφες φίλε :thumbsup::thumbsup:
m-power_01
05-03-10, 16:42
Εμενα προσωπικα μου αρεσουν παρα πολυ! ΚΑλοριζικες φιλε! Γενικα πιστευω οτι σε εξωτερικη εμφανιση η Schnitzer ειναι ο οικος με τα πιο ωραια πακετα!
Ζηλιαρη!!!!! καλοριζικες και σε ευχαριστω.
Καλορίζικες, καλά χιλιόμετρα και να είσαι καλά να τις χαρείς...
πολυ ομορφες οντως.
καλοριζικες!
απλα τελειες!!!!και το χρωμα αλλου...μπραβο για το γουστο σου!!!!
πράγματι, τρομερή ζάντα, απο τις λίγες που δεν είναι ιεροσυλία στο Μ6.
Καλοπάτητες.
Εμενα προσωπικα μου αρεσουν παρα πολυ! ΚΑλοριζικες φιλε! Γενικα πιστευω οτι σε εξωτερικη εμφανιση η Schnitzer ειναι ο οικος με τα πιο ωραια πακετα!
Συμφωνω οτι ο οικος Schnitzer εχει τις πιο ωραιες εξωτερικες βελτιωσεις, ζαντες κτλ (προσωπικη γνωμη).
Υπαρχει περιπτωση να μαζευτειτε με τον sm6 να κανουμε μια φωτογραφησητης προκοπης;
Γιατι οχι....θα μιλησω με το Σταθη