Επιστροφή στο Forum : Καφε Σαββατο??
Θα τον επιουμε κυριοι??:original:
Leonidas_E39
26-10-12, 12:39
https://www.reactiongifs.com/wp-content/gallery/yes/Chuck_Norris_Approves.gif
Αυριο μαλλον θα ειμαστε 2 τα Ζ4:thumbsup::thumbsup:
Ωρα-περιοχη?
Στο shell διπλα στα jumbo περιοχη φοινικα.
Θα εισαι θεσσ? Αν θελεις μπορουμε να βρεθουμε καπου κεντρικα αν δεν ξερεις πως να ερθεις.
check your PMsthumb
Βλεπω να γινομαστε 3 τα Ζ4:original::original::original:
ωχ ωχ ωχ ... μαζεύονται οι γρήγοροι γαμπροί με γάμπριο....:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
ωχ ωχ ωχ ... μαζεύονται οι ομορφαντρες γρήγοροι γαμπροί με γάμπριο....:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Fixed thatthumb
Η πλακα ειναι οτι λεω,λεω και παλι μονος θα ειμαι:th_Laie_67-1:
Μέσα..και οι γρήγοροι χαλαρώστε λιγάκι..:whistle:
Leonidas_E39
26-10-12, 16:16
Όκ θειο γιωργο μην τα μαλωνεις μικρα παιδια ειναι :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
katrin_bmw
27-10-12, 21:52
τελικα ποσα Ζ4 εισασταν???
Ενα..:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Leonidas_E39
28-10-12, 00:03
Ασε που απο την στεναχωρια του που ηταν μονος του περασε απο το μυαλο να το πλενει (Υποψην βρεχει απο το πρωι) και μετα αφου τον προσγειωσαμε το εριξε στο φαι το παουκαρι μας :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Ασε που απο την στεναχωρια του που ηταν μονος του περασε απο το μυαλο να το πλενει (Υποψην βρεχει απο το πρωι) και μετα αφου τον προσγειωσαμε το εριξε στο φαι το παουκαρι μας :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Να ριχνει καρεκλες, καθομαστε μονοι μας εξω και μπαινω να παραγγειλω μεσα για να μη μπαινοβγαινει το κοριτσι αλλα και για να μου μιλαει χωρις να ντρεπεται τους μαντραχαλαδες εξω.
Παραγγελνω το καφεδακι μου, το σαντουιτσακι μου και το παιζω και εξυπνακιας, "θελω κι ενα πλυσιμο"....
Μου λεει:
"μεσα-εξω"?
"απλο η με κερι?"
Ξανακοιταζω εξω που συνεχιζει και ριχνει πραμα, χαμογελαω, ντρεπεται, την αφηνω να μου δωσει ενα φιλι και παω καθομαι με τα παιδια εξω...
katrin_bmw
29-10-12, 11:42
και μετα κ μετα...?????
Να ριχνει καρεκλες, καθομαστε μονοι μας εξω και μπαινω να παραγγειλω μεσα για να μη μπαινοβγαινει το κοριτσι αλλα και για να μου μιλαει χωρις να ντρεπεται τους μαντραχαλαδες εξω.
Παραγγελνω το καφεδακι μου, το σαντουιτσακι μου και το παιζω και εξυπνακιας, "θελω κι ενα πλυσιμο"....
Μου λεει:
"μεσα-εξω"?
"απλο η με κερι?"
Ξανακοιταζω εξω που συνεχιζει και ριχνει πραμα, χαμογελαω, ντρεπεται, την αφηνω να μου δωσει ενα φιλι και παω καθομαι με τα παιδια εξω...
τον σκουντηξα κ ξυπνησε!!
τον σκουντηξα κ ξυπνησε!!
:ban::ban::ban:
Leonidas_E39
29-10-12, 12:27
Καλα σας αποκαλω ντεντυμποιδες δεν ντρεπεστε που πειραζετε μικρα κοριτσακια :D:D:D