Επιστροφή στο Forum : wii-ps3-pc Απορια !
Καλησπερα και παλι, σαν ηρθε ο χειμωνας δε ξερουμε τι να κανουμε, επι του θεματος τωρα και οποιος γνωριζει ας μου πει, υπαρχουν οι δυο κονσολες που αναφερω πιο πανω και ενα pc , αν εχουν ολοι τους το αυθεντικο pro evolution 2013 μπορουν μεσω internet να συγχρονιστουν? να μπορουν να παιξουν μεταξυ τους online, η το καθενα απο αυτα μπαινει σε ξεχωριστα server? καποιος που να δοκιμασε θα μου λυσει πολλες αποριες το τι παιζει :thanks:
οχι δεν γινεται να παιξουν ολα εχουν τους δικους τους server
οχι δεν γινεται να παιξουν ολα εχουν τους δικους τους server
καμια μετατροπη δε γινετε ε? :original: κριμα.............................να εχω πολυ καλο pc,να εχω wii και να αναγκαζομαι να παρω και ps3 ,διοτι οι περισσοτεροι φιλοι εχουν ps3 :warriorsmiley:
δυστυχως η καθε εταιρια εχει δικους της σερβερ. ισως γινεται αν συνδεθουν μεσω δικτυου μεταξυ τους (αν και παλι δεν το βλεπω ειναι διαφορετικες πλατφορμες ολα)
Όπως τα λέει ο Πάνος!!
Να πάρεις ps3!!!!!
δυστυχως η καθε εταιρια εχει δικους της σερβερ. ισως γινεται αν συνδεθουν μεσω δικτυου μεταξυ τους (αν και παλι δεν το βλεπω ειναι διαφορετικες πλατφορμες ολα)
οκ Παναγιωτη ευχαριστω.
Όπως τα λέει ο Πάνος!!
Να πάρεις ps3!!!!!
συναδελφε ελεγα να παρω κανα μεταχειρισμενο μπας και γλιτωσουμε κανα φραγκο αλλα δε συμφαιρει, μαλλον για καινουριο θα παω
συναδελφε ελεγα να παρω κανα μεταχειρισμενο μπας και γλιτωσουμε κανα φραγκο αλλα δε συμφαιρει, μαλλον για καινουριο θα παω
κοιτα μονο να παρεις και το gran turismo 5 !
:thumbsup:
Ναι ναι μην το ξεχνάμε αυτο!!!
Ναι ναι μην το ξεχνάμε αυτο!!!
τι εχουμε τιποτα αγωνες εδω και δε το ξερω????????:shok: , pc εχετε ολοι να παρετε τα dvd , σε εσας θα βγει 20 euro ενω σε εμενα 220 :thumbsup: