PDA

Επιστροφή στο Forum : [E36]Πρόβλημα ρελαντί

mpempas
03-10-12, 18:49
Παιδες τις προαλλες που ειχα αδεια και επεστρεψα αθηνα και ειπα να ξεσκεπασω να ξεκουνισω λιγο την μπεμπα μετα απο 1 μηνα μου εκανε το εξης κουλο.
βαζω μπροστα δουλευει και δυσκολευεται στο ρελαντι τρεμοπαιζει και τελικα σβηνει.στην βολτα κτλ δουλευει κανονικα απλα και μονο ρελαντι δεν καταφερνει.....βρε τι ειναι βρε τι ειναι,κανω και βγαζω την φυσα του MAF και απλα δουλευε ρολοι.σε ολα.μολις το ξανακουμπωνα παλι τα ιδια.Εκανα και ταξιδι με το MAF κουμπωμενο για να καθαρισει αλλα τπτ,μολις σταματησα παλι τα ιδια.
Τι παιζει να επαθε.Να χαλασε σταματημενο???
το μοτερ ειναι ενα S50B32
ευχαριστω

Z4 DCT
03-10-12, 18:51
Παιδες τις προαλλες που ειχα αδεια και επεστρεψα αθηνα και ειπα να ξεσκεπασω να ξεκουνισω λιγο την μπεμπα μετα απο 1 μηνα μου εκανε το εξης κουλο.
βαζω μπροστα δουλευει και δυσκολευεται στο ρελαντι τρεμοπαιζει και τελικα σβηνει.στην βολτα κτλ δουλευει κανονικα απλα και μονο ρελαντι δεν καταφερνει.....βρε τι ειναι βρε τι ειναι,κανω και βγαζω την φυσα του MAF και απλα δουλευε ρολοι.σε ολα.μολις το ξανακουμπωνα παλι τα ιδια.Εκανα και ταξιδι με το MAF κουμπωμενο για να καθαρισει αλλα τπτ,μολις σταματησα παλι τα ιδια.
Τι παιζει να επαθε.Να χαλασε σταματημενο???
το μοτερ ειναι ενα S50B32
ευχαριστω

Κανε ένα καθάρισμα στο μαφ....
Θα σου γράψουν κάποιοι σίγουρα το πως

mpempas
03-10-12, 18:55
καπως ετσι???

https://www.youtube.com/watch?v=J8Kp8qyDIfU

Panos 316T
03-10-12, 19:00
στο φιλτρο αερος μηπως του εβαζες λαδακι;

mpempas
03-10-12, 19:19
παλαιοτερα ειχα βαλει αλλα το ειχα αφησει να στεγνωσει καλα!

mpempas
03-10-12, 19:20
γενικοτερα το μηχανοστασιο απο την ακινησια ηταν μεσα στη σκονη εχω να τονισω

ziaba
04-10-12, 08:28
σε συνεργείο το πηγές μπορεί να ναι 1002 το πιο πιθανόν τα παίξε ο μετρητήσ αέρα, ένας σωστος μάστορασ θα το βρει μέσα σε 5 λεπτά