PDA

Επιστροφή στο Forum : [Ε46] Θόρυβος από τον συμπλέκτη

billakos
01-10-12, 21:54
παιδες οταν παταω συμπλεκτη ακουγεται ενα κριτςς....σαν να ακους σιδερο χωρις λιπανση.. μιλησα με κανα δυο μηχανικους και λενε οτι και καλα ειναι το διαχαλο απο μεσα στο σασμαν. μαλλον λεει εχει φυγει το γρασσο που ειχε πανω.
να κατεβασω σασμαν για να κανω δεν παιζει με τπτ!!!!!!!!!
ειναι οντως το διχαλο?? για πειτε καμια γνωμη γιατι με εχει σπασει τα νευρα!! ειδικα οταν παω να παρκαρω κανει σαν κρεβατιι...κριτςςςς και κριτςςς....
:ranting2::ranting2::ranting2:

Kostas_1
01-10-12, 21:56
Μου τοκανε και μενα το 46αρι... και μενα για το διχαλο μου ειχαν πει, δεν ασχοληθηκα ομως

spar@
01-10-12, 22:01
για τι αυτοκινητο μιλαμε???
αν εχει ντιζα ο συμπλεκτης γρασσαρισμα μπας και διορθωθει λιγο ή ακομα και αλλαγη ντιζας αναλογα τα κμ!

billakos
01-10-12, 22:16
ουπς.. σορρυ..δεν το ανεφερα... e-46 318 ci.. δεν πρεπει να εχει ντιζα απ'οσο ξερω..
ειναι υδραυλικος.
sharky.... και πως σταματησε φιλε??? 'η απλα εκανες οτι δεν το ακουγες πλεον???χαχαχ

Kostas_1
01-10-12, 22:18
στην αρχη εβαλα λιγο γρασακι στη ντιζα και στο πενταλ, εκοψε λιγο αλλα δεν σταματησε.

Το εκανε που και που βεβαια (σαν τριξιματακι - ιιιιουου εκανε)

Μετα το πουλησα :D (οχι βεβαια γιαυτο το λογο - απλα ηθελα να παρω Ζ4)

DK
02-10-12, 01:05
παιδες οταν παταω συμπλεκτη ακουγεται ενα κριτςς....σαν να ακους σιδερο χωρις λιπανση.. μιλησα με κανα δυο μηχανικους και λενε οτι και καλα ειναι το διαχαλο απο μεσα στο σασμαν. μαλλον λεει εχει φυγει το γρασσο που ειχε πανω.
να κατεβασω σασμαν για να κανω δεν παιζει με τπτ!!!!!!!!!
ειναι οντως το διχαλο?? για πειτε καμια γνωμη γιατι με εχει σπασει τα νευρα!! ειδικα οταν παω να παρκαρω κανει σαν κρεβατιι...κριτςςςς και κριτςςς....
:ranting2::ranting2::ranting2:

Απο το πλατώ είναι φίλε μου αυτός ο ήχος.Και εγώ τον έχω εδώ και κάναν χρόνο.Εχουν σκουριάσει τα χτένια!Μη μασάς δεν υπαρχει πρόβλημα.Ούτε θα σε αφήσει στο δρόμο.........

billakos
02-10-12, 21:43
και τη ετσι θα ακουγεται??????????????????? πωω... ξενερα... δλδ πρεπει να κατεβει το σασμαν για να γινει η δουλεια ε... καλα κρασιαααα...

ziaba
03-10-12, 09:29
σιγά δεν είναι τίποτα κ εάν εχεις πολλά χλμ αφού θα κατέβει που θα κατέβει τ σάσμαν άλλαξε κ τ συμπλέκτη μαζί

teo21
03-10-12, 11:12
Εγώ για αυτό το λόγο άλλαξα δίσκο-πλατό-ρουλεμάν και κάτι άλλα τζιμπιτζιλίκια... Δε μπορούσα να το ακούω!!