Επιστροφή στο Forum : καθισματα E46
εχω προβλημα με τα καθισματα στο 46αρι μου... ειναι χρωμα μπορντω και εχουν χαλασει λιγο εως πολυ.. Δεν μπορώ να βρω στο χρωμα μου m-pack, να παρω μαυρα κ να τα ντυσω?? θα μου στιχισουν ετσι πολλα χρηματα.. να παρω sparco h recaro bucket και να τα ντυσω?? θα ειναι καγκουρια??? να τα στιλο να μου τα κανουνε m-pack γινετε αυτο??? δοστε μου καμια προταση η καμια ιδεα... δεν θελω να δινο ενα καρο χρηματα
Νομιζω οτι μπορεις να τα ντυσεις οτι χρωμα θελεις και με δερμα ακομα οπως επισης μπορουν να τα κανουν και μπακετ ,αρκει να βρεις καλο μαστορα.
ξερεις κατι απο τιμες?? και κανεναν καλο μαστορα???
Vassilis ///M
21-09-12, 23:01
Γιατί ρίχνεις λεφτά αφού το έχεις βάλει αγγελία για πούλημα.....:whistle::whistle::whistle:
γιατι δεν προκιτε να τo δοσω για αυτο οποτε καλητερα μην τα αφησω ετσι..εαν τα παρο bucket και τα ντισω με το δερμα μου θα ειναι καγκουρια???
Γιατι να ειναι καγκουρια ισα ισα που θα γινει πολυ γαματοthumbthumb
Ψαξε μηπως βρεις κανενα μπακετ του εμποριου, οχι καγκουριστικο ομως.. Και να ειναι οσο γινεται ανετο, μην σε πιανει η μεση σου..
εμενα αυτα μου αρεσαν αλα οταν ειδα τιμη επαθα σοκ...