PDA

Επιστροφή στο Forum : [Ε46] ΒΟΗΘΕΙΑ ...ΤΑ ΛΑΜΠΑΚΙΑ ΜΟΥ!

Bazil Van Sinner
18-09-12, 16:02
Χαλαστηκε σημερα το μπεμπονι μου που τολμησα να το βγαλω εξω καθημερινη και απλυτο...ντραπηκε :ranting2: και απο την πολυ ντροπη εμειναν τα κιτρινα λαμπακια του DSC και του χειροφρενου αναμμενα:ranting2:

1)Μου το κανει πρωτη φορα,ολες τις αλλες το κανω εγω κρατωντας πατημενο 7δευτερα το κουμπι του DSC.:whistle: :whistle:

2)Το περπατησα,δεν μου παρουσιασε κατι ανυσηχητικο,τιποτα δηλαδη.

3)Μπηκα στο μενου του OBD στη θεση 2.0 και εκανα check τον πινακα.τιποτα.

4)Εβγαλα τον θετικο πολο της μπαταριας για 5λεπτα και το ξανασυνδεσα.τιποτα.

5)Το λαμπακι των φρενων μου ειναι αναμμενο κανα 6μηνο τωρα,γιατι ο τουβλο-μαστορας που μου αλλαξε τα μπροστα τακακια δεν ειχε
αλλαξει τα καλωδια και το αφησα για να τ'αλλαξω μαζι με τα πισω φρενα μου.Πιθανολογω οτι αν ηταν σβηστο,θα ειχε αναψει τωρα γιατι τελειωσαν και τα πισω φρενα και θελουν αλλαγη.Αυτο το λεω μηπως παιζει κανα θεμα βραχυκυκλωματος.

Εννοειται πως σε ολη την βολτα μου ημουν με DSC off.

Απο στοιχεια σας εδωσα οτι εκανα και ξερω,ελπιζω να μπορειτε να με βοηθησετε γιατι θα αναψουν και τα δικα μου λαμπακια συντομα.:sm-scared5:

:thanks:πολυ κυριοι!

Stamatis
18-09-12, 16:08
To πιο κουλό ειναι να έχεις θέμα με τον σένσορα του τιμονιού σου.
Λιγότερο κουλό ειναι να έχει θεμα το abs

δεν εχω δυο λαμπάκια και δεν μου έχει τύχει.
εμενα που εχει μονο asc μια φορα αναψε και ηταν τακακια

120ie87
18-09-12, 16:09
Άλλαξε όσα καλώδια (αισθητήρες φρένων) χρειάζεται.

Μετά, ξαναγράψε

(πρέπει να αλλάξεις και μπροστά και πίσω αισθητήρες φρένων και τα πίσω τακάκια σου)

Bazil Van Sinner
18-09-12, 16:11
Ειδες κατι ξεχασα,το πηγα σε ενα φιλο μαστορα και το κουμπωσαμε στην πριζα,εβγαλε κατι για DTC...

Το ποσοστο κουλαμαρας αναφερεται σε ευρω????????

Αν ηταν τιμονιου σε 60χλμ διαδρομης δεν θα μου παρουσιαζε κατι?

S8N
18-09-12, 16:13
Όταν μου το έκανε αυτό το ΤΤ, είχε βλάβη ένας εκ των δυο αισθητήρων επιτάγχυνσης (διαμήκους, εγκάρσιας+yaw) κι ως εκ τούτου δε λειτουργούσε το ESP (DSC στα BMW). Όπως είπε κι ο Σταμάτης, ενδεχομένως να ευθύνεται και ο αισθητήρας του τιμονιού (περιστροφικός). Πιο σπάνιο είναι να οφείλεται σε μονάδα ABS.

Γιατί έκανες check στη μονάδα του πίνακα οργάνων κι όχι στη μονάδα των φρένων ή του DSC?

Stamatis
18-09-12, 16:14
Ειδες κατι ξεχασα,το πηγα σε ενα φιλο μαστορα και το κουμπωσαμε στην πριζα,εβγαλε κατι για DTC...

Το ποσοστο κουλαμαρας αναφερεται σε ευρω????????

οχι, σε ποσοστό ηλιθιότητας βλάβης.
κουλη βλάβη Νο 1 στα πενβε είναι οι γνωστοί σε όλους μας "φακίρηδες"
εντελώς μαλακισμένη βλάβη και απαράδεκτη.

Bazil Van Sinner
18-09-12, 16:19
Γιατί έκανες check στη μονάδα του πίνακα οργάνων κι όχι στη μονάδα των φρένων ή του DSC?

ελα ντε??? νομιζω ειναι το 15,0 κεφαλαιο αυτο που λες θα το κοιταξω.

Σταματη τι εστι φακιρης ?

Stamatis
18-09-12, 16:24
https://bmwfans.info/parts/catalog/E46/Sedan/Europe/316i_1.6-M43/LHD/N/2000/march/browse/heater_and_air_conditioning/electric_parts_for_ac_unit/
αυτη η μαλακια.
του αιρκοντισιον εξάρτημα

πιο πολλά ΕΔΩ https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=2480

S8N
18-09-12, 16:25
ελα ντε??? νομιζω ειναι το 15,0 κεφαλαιο αυτο που λες θα το κοιταξω.

Σταματη τι εστι φακιρης ?

Δες εδώ:

https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=2480

Χαλάει η τερματική αντίσταση στον κλιματισμό και ο ανεμιστήρας κάνει του κεφαλιού του. Το έχει πάθει και το Χ5 του πατέρα μου. Αρκετά συχνή βλάβη σε αυτοκίνητα γενιάς 2001-2006.

Bazil Van Sinner
18-09-12, 16:25
https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=2480&highlight=%F6%E1%EA%E9%F1%E7%F2

καμια σχεση.

120ie87
18-09-12, 16:30
"first things first"
Πρέπει να αντιμετωπίσουμε τα θέματα με τη σειρά.

m-power_01
18-09-12, 16:47
Δεν είναι από τους αισθητήρες στα τακακια. Ουδεμία σχέση! Ακόμα και αν βραχυκκλωσαν πάλι δεν έχεις πρόβλημα!
Τα έχουμε ξαναπεί
Πρώτος ύποπτος είναι οι αισθητήρες abs/dsc κλπ που έχει σε κάθε τροχό
Δεύτερος είναι ο αισθητηρας γωνίας κολωνας τιμονιου
Τρίτο μονάδα abs
Επίσης απο εντελώς λάθος ευθυγραμμιση μπορει να ανάψουν. Αλλά εκει συνήθως ανάβουν μετα απο λίγα χλμ πορείας.
Διάγνωση σε τζι τι ουαν

Bazil Van Sinner
18-09-12, 16:50
Θεμα ευθυγραμισης δεν υπαρχει.Θα τραβουσε σιγουρα.

GT1 ναι που ομως?Σε συνεργειο της μπος με καλυπτουν?Να το οδηγησω η'να τ αφησω μεχρι να μπει διαγνωστικο?
Εγω μπορω να κατω κατι η' ματαια?

m-power_01
18-09-12, 16:55
Το συμπέρασμα για τα τακακια πως σου ήρθε ρε αδερφέ ;;;

S8N
18-09-12, 16:57
Μπορείς να το οδηγήσεις, αλλά δεν έχεις DSC και ABS. Προσοχή, ιδιαίτερα στο βρεγμένο. Εγώ θα το πήγαινα συνεργείο και θα το άφηνα εκεί μέχρι να επισκευαστεί.

Bazil Van Sinner
18-09-12, 16:58
Το συμπέρασμα για τα τακακια πως σου ήρθε ρε αδερφέ ;;;
εμενα ρωτας?αν ναι,φαινεται.Τα μπροστα ειπα οτι τάλλαξα πριν κανα 6μηνο,τα πισω στο τελευταιο σερβις που εκανα πριν 3βδομαδες,κριθηκαν αξια αντικαταστασης,φαινεται το 'ψωμι' τους οτι τελειωσε και το ειχα ετσι κι αλλιως στο προγραμμα.

nikos valvetronic
18-09-12, 18:33
Είπες για λαμπάκια χειροφρένου και DSC.Το ABS δουλεύει,το πρόσεξες? Γιατί αν
δουλεύει τότε λογικά δεν θα είναι από τους αισθητήρες των τροχών.

Bazil Van Sinner
18-09-12, 18:37
Είπες για λαμπάκια χειροφρένου και DSC.Το ABS δουλεύει,το πρόσεξες? Γιατί αν
δουλεύει τότε λογικά δεν θα είναι από τους αισθητήρες των τροχών.

Niko πολυ σωστη η παρατηρηση σου!Δεν αναφερθηκε ουτε εγω το σκεφτηκα!!!

Μολις ηρθα απο test-βολτα.Το ABS δουλευει κανονικα!και στα 40 και στα 80και στα 120!Θεμα ευθυγραμισσης επισης δεν υπαρχει ,ειναι ευθυβολο και στην επιταχυνση και στην επιβραδυνση.

Bazil Van Sinner
19-09-12, 00:43
ψαχνωντας....

https://www.youtube.com/watch?v=JOCUykZ3J68

καλο cheat!

Bazil Van Sinner
19-09-12, 00:58
Επισης διαβασα σε ξενο φορουμ οτι σε παρομοια περιπτωση ειχε κοπει wheel speed sensors και λογω του οτι εδειχναν διαφορετικη ταχυτητα οι τροχοι εμεινε το dsc αναμμενο.Λογικο μου ακουγεται.

teokots
19-09-12, 01:04
το ιδιο ακριβως ειχα παθει πριν κανα 2αρι χρονια και εφταιγε το ταμπλο.μακαρι για εσενα να μην ειναι το ιδιο,πικρα η τιμη..

Bazil Van Sinner
19-09-12, 01:07
και ενα καλο και χρησιμο diy https://www.bmwfanatics.co.za/showthread.php?tid=17759

τι εννοεις ταμπλο???

teokots
19-09-12, 01:10
τα οργανα του αυτοκινητου.

SoNiC_77Gr
19-09-12, 01:51
Εγω που ειχα παθει το ιδιο κ το πηγα κ το κοιταξα ηταν τελικα αισθητηρας γωνιας/μοιρων στο τιμονι! Βεβαια δοξα τον παναγαθο, οταν το πηγα να το τσεκαρουν ηρθε στα ισα του, μαλλον απλα εκαναν μια επαναρυθμιση η αλλιως "calibration" που λενε κ απο τοτε ειναι μια χαρα!
Προσοχη τωρα με τις βροχες γιατι το dsc σωνει πολλες φορες!

davids
19-09-12, 03:05
Για να μήν ψάχνεσαι βισμάτωσε το σε ένα GT1 και θα σου πεί ακριβώς ποιά είναι η αιτία...!!

Bazil Van Sinner
19-09-12, 08:59
Για να μήν ψάχνεσαι βισμάτωσε το σε ένα GT1 και θα σου πεί ακριβώς ποιά είναι η αιτία...!!

το εγραψε και ο M-power το GT1......ΔΕΝ ΤΟ ΧΩ!Ειναι καποια μαρκα διαγνωστικου να φανταστω?

Bitz
19-09-12, 09:16
Δεν είναι από τους αισθητήρες στα τακακια. Ουδεμία σχέση! Ακόμα και αν βραχυκκλωσαν πάλι δεν έχεις πρόβλημα!
Τα έχουμε ξαναπεί
Πρώτος ύποπτος είναι οι αισθητήρες abs/dsc κλπ που έχει σε κάθε τροχό
Δεύτερος είναι ο αισθητηρας γωνίας κολωνας τιμονιου
Τρίτο μονάδα abs
Επίσης απο εντελώς λάθος ευθυγραμμιση μπορει να ανάψουν. Αλλά εκει συνήθως ανάβουν μετα απο λίγα χλμ πορείας.
Διάγνωση σε τζι τι ουαν

Σωστος...ολες οι απαντησεις σε πεντε γραμμες,εγω εχω πεσει στην πρωτη και στην τριτη περιπτωση.Η πρωτη 40 ε και η τριτη μεταχ.μοναδα 500 ε.thumb

Bazil Van Sinner
19-09-12, 10:20
Σωστος...ολες οι απαντησεις σε πεντε γραμμες,εγω εχω πεσει στην πρωτη και στην τριτη περιπτωση.Η πρωτη 40 ε και η τριτη μεταχ.μοναδα 500 ε.thumb

Mιχαλη οταν το επαθες το ABS σου δουλευε? Το λαμπακι του ηταν κι αυτο αναμμενο???

Στην περιπτωση μου,το ABS δουλευει κανονικα και τα μονο λαμπακια πουπαραμενουν αναμμενα ειναι του DSC και του χειροφρενου.

Bitz
19-09-12, 11:08
Mιχαλη οταν το επαθες το ABS σου δουλευε? Το λαμπακι του ηταν κι αυτο αναμμενο???

Στην περιπτωση μου,το ABS δουλευει κανονικα και τα μονο λαμπακια πουπαραμενουν αναμμενα ειναι του DSC και του χειροφρενου.

Οχι δεν δουλευε.

Dermatis
19-09-12, 11:23
Φιλε μου εμενα αναψαν μια φορα και δεν ειχα ουτε dsc ουτε abs ..........μετα απο μια βολτα εσβησαν......τωρα ή ηταν να αναψει γιατι ερχεται η ωρα των αισθητηρων για τον αλλον κοσμο ή επειδη ειχα πλυνει τα φρενα ( δεν ξερω αν μπορει να ειναι λογος να αναψει απλα το αναφερω!) Παντως επειδη σωζει ζωες πηγαινε σε ενα διαγνωστικο να βγαλεις ακρη!

Bazil Van Sinner
19-09-12, 13:10
Φιλε μου εμενα αναψαν μια φορα και δεν ειχα ουτε dsc ουτε abs ..........μετα απο μια βολτα εσβησαν......τωρα ή ηταν να αναψει γιατι ερχεται η ωρα των αισθητηρων για τον αλλον κοσμο ή επειδη ειχα πλυνει τα φρενα ( δεν ξερω αν μπορει να ειναι λογος να αναψει απλα το αναφερω!) Παντως επειδη σωζει ζωες πηγαινε σε ενα διαγνωστικο να βγαλεις ακρη!

Σωστος και συ φιλε και ελπιζω αυτος να ειναι και ο λογος.

Μετα απο πολυωρο ιντερνετοψαξιμο,αφου διαπιστωσα οτι δουλευουν τα ABS μου και εχοντας πλεον μια εικονα,εχω σε μια ωρα ραντεβου με τον Bob τον μαστορα:ranting2:. ευχομαι βασικα οτι και να ειναι,να'ναι φθηνο και ολα τ αλλα γινονται.

θα χω νεοτερα και φωτο-υλικο σε λιγες ωρες:warriorsmiley:

Dermatis
19-09-12, 13:24
Σωστος και συ φιλε και ελπιζω αυτος να ειναι και ο λογος.

Μετα απο πολυωρο ιντερνετοψαξιμο,αφου διαπιστωσα οτι δουλευουν τα ABS μου και εχοντας πλεον μια εικονα,εχω σε μια ωρα ραντεβου με τον Bob τον μαστορα:ranting2:. ευχομαι βασικα οτι και να ειναι,να'ναι φθηνο και ολα τ αλλα γινονται.

θα χω νεοτερα και φωτο-υλικο σε λιγες ωρες:warriorsmiley:
Aντε με το καλο...........:warriorsmiley::warriorsmiley:: warriorsmiley::warriorsmiley:

davids
19-09-12, 13:35
το εγραψε και ο M-power το GT1......ΔΕΝ ΤΟ ΧΩ!Ειναι καποια μαρκα διαγνωστικου να φανταστω?
Ειναι το διαγνωστικο που έχουν τα περισσότερα συνεργεία

Bazil Van Sinner
19-09-12, 13:55
Θα δω και θα σας πω τι μηχανημα εχει ο Bob Ο μαστορης και θα το γραψουμε και αυτο!!!

mark e92
19-09-12, 16:40
Τι εγινε Bill το εφτιαξες το εργαλειο???

Bazil Van Sinner
19-09-12, 19:42
Μολις γυρισα απο ενα χρονοβορo diy....... να πλυθω να σενιαριστω και σας ανεβαζω φωτο και εξηγησεις.Η δουλεια μου δεν τελειωσε,δυστυχως.

davids
19-09-12, 20:51
Ανέβασε και θα βρούμε άκρη...!!!

Bazil Van Sinner
19-09-12, 22:03
https://imageshack.us/a/img542/3359/dsc0930z.jpg
ο μπροστα δεξια σενσορας ηταν σχτικα καθαρος,ειχε λιγα ρινισματα πανω του μαγνητισμενα αλλα κατα τ'αλλα σε καλη κατασταση.

https://imageshack.us/a/img805/8076/dsc0927t.jpg
ο πισω αριστερα σενσορας,ειχε λιγη βρωμα και καποιες γρατσουνιες.δεν ειχε μαγνητισμενα πανω του τιποτα και δεν ειχε και πολυ δυναμη σαν μαγνητης.

https://imageshack.us/a/img221/149/dsc0926h.jpg

https://imageshack.us/a/img402/8130/dsc0925s.jpg
σε παρομοια κατασταση ηταν και ο πισω δεξια.

καθαρηστηκαν και ξανατοποθετηθηκαν.

εκανα και την γεφυρα για να σβηση το λαμπακι των φρενων μηπως και...

https://imageshack.us/a/img41/4481/dsc0931tu.jpg
και κατι ακομη.το κοκκινο καθαρισμενο σημειο που βλεπετε ειναι το τελειωμα απο τις αντιστρεπτικες ,εχει ακομη μια θεση ανοιχτη.Ρωταω,ποιος ο λογος υπαρξης?Να το πειραξω και για πιο σκοπο?

:thanks:

m-power_01
19-09-12, 22:08
Η τρύπα στην αντιστρεπτική είναι για την ρύθμιση της. Μέσα σκληραινει, έξω μαλακωνει. Προφανώς είναι οι eibach, εγω θα σου πρότεινα στην έξω θέση.
Με το βραχυκύκλωμα των καλωδίων το λαμπακι σβήνει.
Για τους σενσορες δεν είμαι σίγουρος αν σβήνει μόνο του ή θέλει τζιτί

Bazil Van Sinner
19-09-12, 22:14
Οι αντιστρεπτικες ειναι της Schnitzer.Ευχαριστω για την πληροφορια,θα το πειραξω!!!!!!Μετα απ'αυτο θα χρειαστει ευθυγραμιση?

Τζιτι δεν ξερω προς το παρον καποιον που εχει εδω στα μερη μου,εκλεισα ραντεβου να το παω αυριο το μεσημερι σε συνεργειο της μποςς.

davids
19-09-12, 22:15
Το έβαλες σε διαγνωστικό????

Bazil Van Sinner
19-09-12, 22:18
Ναι αλλα ηταν του Βοb του μαστορα το διαγνωστικο και δεν καταλαβε τιποτα!!!

m-power_01
19-09-12, 22:18
Οι αντιστρεπτικες ειναι της Schnitzer.Ευχαριστω για την πληροφορια,θα το πειραξω!!!!!!Μετα απ'αυτο θα χρειαστει ευθυγραμιση?

Τζιτι δεν ξερω προς το παρον καποιον που εχει εδω στα μερη μου,εκλεισα ραντεβου να το παω αυριο το μεσημερι σε συνεργειο της μποςς.

Οι schnitzer είναι οι eibach με λίγο μελανι για σφραγιδα ,και κανα 200αρι καπέλο στην τιμή. 730ευρω αντί για 550 τιμες καταλογου εν ετη 2005.
Δεν θα χρειαστεις ευθυγραμμιση.

davids
19-09-12, 22:31
πήγαινε σε ένα συνεργείο που επισκευάζει bmw να το βάλει στο διαγνωστικό , σε 5 λεπτά θα ξέρεις τι είναι , άν δέν έχεις συνεργείο μπορώ να σου προτείνω .Πάς το βλέπουν σου λένε και επιλέγεις.!

Bazil Van Sinner
19-09-12, 22:34
Επειδη τα εξουσιοδοτημενα κοντα μου δεν εχουν και την καλυτερη φημη,θα ταν ασχημα αν επελεγα ενα με καλο ονομα και της μποςς?

Bazil Van Sinner
20-09-12, 18:31
15ευρω και μια καινουρια πολυ καλη γνωριμια ηταν η βλαβη μου τελικα παιδια!!!!!!!ουυυυυυυυυυυυφ!!! !

Πηγα σημερα το μεσημερι σε εξουσιοδοτημενο συνεργειο και αντιπροσωπiα της Πεμβε,το κουμπωσαμε σε διαγνωστικο ενα μοντελο πιο καινουριο απο το GT1(ετσι μου ειπε ο μαστορης,παντως εβγαλε και το ποτε εβαλα τα αngel eyes!!!!)
Το ερπετο ειναι υγιεστατο,εφαγε κολλημα απο πτωση τασης της μπαταριας(απο το ξελυγωμα που εφαγε πριν ενα μηνα).Τα φρενα βγαζουν χειμωνα ανετα.
Το λοιπον παμε για μια καινουρια μπαταρια τωρα και that's all folks!!!!!

:thanks: :thanks: πολυ για ολες τις πληροφοριες και τη βοηθεια που μου δινετε ανα πασα στιγμη.

Ευχαριστω πολυ ΒΜWfans.ΕΛΛΑΣ !!!!!!

mark e92
20-09-12, 19:29
ΤΥΧΕΡΟΥΛΗthumb

Bazil Van Sinner
20-09-12, 21:26
ΤΥΧΕΡΟΥΛΗthumb

φτου φτου μην με ματιαξω :hystericalbs1: :hystericalbs1: :hystericalbs1:

Dermatis
20-09-12, 23:19
Αμα το ξετιναξες και το χαρηκες Χαλαλι!

Bazil Van Sinner
20-09-12, 23:36
Αμα το ξετιναξες και το χαρηκες Χαλαλι!

Xαλαλι σε λεω !!!!!!!Οταν με κοιταξε ο Μαστορης με'κεινο το υφος των 40 καρδιναλλιων και πανω και ξεστομισε το : τιποτα δεν εχει.ενιωσα λες και ημουν σε ενα λοφο πανω,με τον Ηλιο πλατη,να κ@***ραω να εχω θεα ενα καταπρασινο δασος,και εκει(ναι ναι σε εκεινο το σημειο στο ΤΕΛΟΣ),να φυσαει ενα αεραααααακι ......:whistle: :whistle: :whistle:

Το θεμα δεν ηταν μονο τα λαμπακια μου,το θεμα μου ηταν και ειναι εδω https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=14972

Εγω κατι εμαθα παλι για το ερπετο,γηράσκω αεί διδασκόμενος!!!Ελπιζω και σεις .

Dermatis
20-09-12, 23:50
Xαλαλι σε λεω !!!!!!!Οταν με κοιταξε ο Μαστορης με'κεινο το υφος των 40 καρδιναλλιων και πανω και ξεστομισε το : τιποτα δεν εχει.ενιωσα λες και ημουν σε ενα λοφο πανω,με τον Ηλιο πλατη,να κ@***ραω να εχω θεα ενα καταπρασινο δασος,και εκει(ναι ναι σε εκεινο το σημειο στο ΤΕΛΟΣ),να φυσαει ενα αεραααααακι ......:whistle: :whistle: :whistle:

Το θεμα δεν ηταν μονο τα λαμπακια μου,το θεμα μου ηταν και ειναι εδω https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=14972

Εννοειται καθε προβλημα εχει και το καλο του...........:whistle:
Με το καλο στην πισταρα και θελουμε υλικο :thumbsup:

Bitz
21-09-12, 09:02

Εμενα οταν με κοιταει ο μαστορας εχει το υφος 500 € και πανω:th_Laie_67-1:

Bazil Van Sinner
21-09-12, 10:49
Εμενα οταν με κοιταει ο μαστορας εχει το υφος 500 ¤ και πανω:th_Laie_67-1:

:hystericalbs1: :hystericalbs1: :hystericalbs1: :hystericalbs1: ρε το παλιο-νομισμα μπηκε και στο βατικανο!!!!!χαχαχαχαχαχα!!!!! !

Bazil Van Sinner
25-08-15, 08:47
Επαναφέρω το θέμα.
Παρασκευή ξημερώματα(προχθές)και η επιστροφή μου απο την βόλτα γίνεται εν μέσω βροχόπτωσης και αστραποβροντών.Η αλήθεια είναι ότι ψιλοέτρεχα(όσο το επέτρεπε) και "πλανάρισα" κανα δυό φορές άσχημα σε νερά....
Απο το Σαββάτο το πρωί λοιπόν είχαμε φωταγώγηση -τύπου Vag- στο ταμπλό μου,κιτρίνισάν το λαμπάκι του αντισπίν και του χειροφρένου.Πατώντας το κουμπί δεν αλλάξε κάτι και επίσης τεστάρησα αν λειτουργει το abs,το οποίο δούλευε κανονικά.
Χτές το μεσημέρι το κούμπωσα σε διαγωστικό και μου έβγαλε τα παρακάτω:

ΚΩΔΙΚΟΟ001: 5DA3 Wheel-speed sensor,front right

ΚΩΔΙΚΟΟ002: 5D93 Wheel-speed sensor,front left

ΚΩΔΙΚΟΟ003 :5E5B ASC/DSC button

ΚΩΔΙΚΟΟ004 :5E43 Steering-angle sensor,internal

Tα "σβήσαμε" και τουλάχιστον χθές παραμείναν σβηστά.
Το ερώτημα μου είναι παίζει να άναψαν λόγω των νερών τις παρασκευής και άν ναι ,με το 'σβήσιμο" που έγινε απο τον εγγέφαλο είναι και το αμάξι OK και γω ασφαλής?

E46 POWER
25-08-15, 12:44
Basil ΚΩΔΙΚΟΟ004 :5E43 Steering-angle sensor,internal αυτό ειναι λογικα αλλα... ισως να φταιει και η μπαταρια σου.. αν ειναι στα τελειωματα.

Bazil Van Sinner
25-08-15, 13:56
Basil ΚΩΔΙΚΟΟ004 :5E43 Steering-angle sensor,internal αυτό ειναι λογικα αλλα... ισως να φταιει και η μπαταρια σου.. αν ειναι στα τελειωματα.

H μπαταρία "έφαγε" μια πτώση τον χειμώνα που το είχα μέσα και ξαναελπίζω σε αυτό όπως και πρίν 3 χρόνια.Αν είναι το steering angle sensor γνωρίζει κάποιος πόσο κοστίζει και αν κυκλοφοράει μεταχείρ. ? :thanks: