PDA

Επιστροφή στο Forum : [E36] Rolling Fender

Stunt Mike
16-09-12, 16:24
Καλησπερα!Ξερει κανεις καποιον αποδεδειγμενα καλο φανοποιο που ν'ανοιγει τα πισω φτερα σε Ε36 χωρις να χρειαστει βαψιμο??Χρειαζεται συγκεκριμενο μηχανημα,αν δεν το'χει δεν μας κανει....Στη χειροτερη θελω να μου τραβηξει τα ''χειλακια'' προς τα μεσα...
Αθηνα εννοειται μονο....

m-power_01
16-09-12, 18:07
Καλησπερα!Ξερει κανεις καποιον αποδεδειγμενα καλο φανοποιο που ν'ανοιγει τα πισω φτερα σε Ε36 χωρις να χρειαστει βαψιμο??Χρειαζεται συγκεκριμενο μηχανημα,αν δεν το'χει δεν μας κανει....Στη χειροτερη θελω να μου τραβηξει τα ''χειλακια'' προς τα μεσα...
Αθηνα εννοειται μονο....

Ο m3est πρεπει να γνωρίζει

NS-conv
17-09-12, 01:34
Κοιτα,ειναι απλο,φορτωνεις οσα λαστιχα εχεις για προπονηση,κατεβαινεις παρασκευη,σαββατο τα φτερα σου ειναι ετοιμα,κυριακη το καις στην πιστα... thumb

Stunt Mike
17-09-12, 01:46
Κοιτα,ειναι απλο,φορτωνεις οσα λαστιχα εχεις για προπονηση,κατεβαινεις παρασκευη,σαββατο τα φτερα σου ειναι ετοιμα,κυριακη το καις στην πιστα... thumb

Βρες μου σπονσορα βενζινά και το κλεισαμε!!! thumb
Ασε γιατι εχω πληρωσει κερατιατικα γι'αυτες τις ζαντες κι ακομη δεν μπαινουν!Ξενερωσα....

Stunt Mike
18-09-12, 01:17
Λυθηκε το προβλημα σε φανοποιο με κοστος πολυ χαμηλο.Τερατα οι ζαντες πανω στ'αμαξι!!Δυστυχως πρεπει να βαγλω τους αποστατες μπροστα για να μπουν,πραγμα που δεν θελω μιας και τ'αμαξι εχει ηδη στηθει για ενα συγκεκριμενο λογο και δεν θελω να το αλλοιωσω...Μαλλον θα τις εχω μονο για καψιμο πισω αυτες

NS-conv
18-09-12, 01:26
Λυθηκε το προβλημα σε φανοποιο με κοστος πολυ χαμηλο.Τερατα οι ζαντες πανω στ'αμαξι!!Δυστυχως πρεπει να βαγλω τους αποστατες μπροστα για να μπουν,πραγμα που δεν θελω μιας και τ'αμαξι εχει ηδη στηθει για ενα συγκεκριμενο λογο και δεν θελω να το αλλοιωσω...Μαλλον θα τις εχω μονο για καψιμο πισω αυτες

Κατι φωτο και κατι βιντεο που μας εχει ταξει ακομα τα περιμενουμε... :ranting2:

Bassakos
18-09-12, 01:32
μπραβο Μιχαλη!!! επιτελους, αντε γιατι πολυ γκαντεμια επεσε με τις ζαντες !
κανε και τα μπροστα φτερα καποια στιγμη ρε συ και ασε τους αποστατες με τις λευκες!
ειναι τουμπανο το αμαξι ετσι!

Stunt Mike
18-09-12, 01:32
Χρονο δεν εχω ρε αγορι,θ'ανεβουν τα βιντεακια συντομα!

Stunt Mike
18-09-12, 01:35
μπραβο Μιχαλη!!! επιτελους, αντε γιατι πολυ γκαντεμια επεσε με τις ζαντες !
κανε και τα μπροστα φτερα καποια στιγμη ρε συ και ασε τους αποστατες με τις λευκες!
ειναι τουμπανο το αμαξι ετσι!

Μπα...μολις τις εβαλα αγγελια φιλε.Δεν θελω να χαλασω τα μπροστινα φτερα αλλα ουτε ν'αλλοιωσω το στησιμο που πετυχα με δοκιμες 1 ετους!.Καλυτερα να τις χαρει καποιος για δρομο,εγω θα τις ξεσκισω με τα συνεχη βαλε-βγαλε ελαστικων...

Bassakos
18-09-12, 01:50
κριμα......δεν ηταν γραφτο τους τελικα

NS-conv
19-09-12, 00:40
Χρονο δεν εχω ρε αγορι,θ'ανεβουν τα βιντεακια συντομα!

Κριμα,πρεπει να ηταν μαχιμο με αυτες τις ζαντες... :warriorsmiley: