Επιστροφή στο Forum : sos beverly 500
εχω ενα beverly 500 κ προσφατα του αλλαξα τακακια φρενων μπροσ πισω εκανα κ εξαερωση κ εβαλα καινουργια υγρα φρενων αλλα σημερα η αριστερη μανετα μετατραπηκε σε συμπλεκτησ νεκρο δεν επιανε καθολου τι να φταιει?
ασε που την γλιτωσε μια μπαριερα :thumbsup:
Η χανει το κυλωμα η δεν εκανες καλο bleeding η χαλασε η τρομπα.
Ξανακανε τη διαδικασια με τα υγρα σου.
Δες ενα βιντεο στο ιντερνετ brake bleeding motorcycle για να παρεις ιδεα (αν δεν το εχεις κανει μονος σου)
σε μηχανικο το πηγα κ το εκανε αλλα δεν ξαναπαω θα το κανω ξανα μονοσ μου.απο τουσ δισκου δεν παιζει να ειναι?
Οχι.
Μονο αν εχει κανει νυχι πανω απο 1 εκατοστο.
Μπας και εβαλε λαθος υγρα;
Dot 4 πρεπει.
αυριο θα κανω απο την αρχη ολη την διαδικασια με τα υγρα που μ ειπες.
εχω ενα beverly 500 κ προσφατα του αλλαξα τακακια φρενων μπροσ πισω εκανα κ εξαερωση κ εβαλα καινουργια υγρα φρενων αλλα σημερα η αριστερη μανετα μετατραπηκε σε συμπλεκτησ νεκρο δεν επιανε καθολου τι να φταιει?
ασε που την γλιτωσε μια μπαριερα :thumbsup:
Η αφησε χρονους η τρομπα η δεν εχει γινει σωστη εξαερωση...Επικοινωνησε με τον nikos325 που δουλευε αρκετο καιρο στην piaggio και γνωριζει καλα τα προβληματα που αντιμετωπιζουν αυτα τα μηχανακια...
Η αφησε χρονους η τρομπα η δεν εχει γινει σωστη εξαερωση...Επικοινωνησε με τον nikos325 που δουλευε αρκετο καιρο στην piaggio και γνωριζει καλα τα προβληματα που αντιμετωπιζουν αυτα τα μηχανακια...
ευχαριστω φιλε μου,τον χρειαζομαι κ σε αλλα πραγματα εχω κ αλλα θεματα...thumb
ευχαριστω φιλε μου,τον χρειαζομαι κ σε αλλα πραγματα εχω κ αλλα θεματα...thumb
Στειλε του ενα π.μ. ειναι γατα... thumb