Επιστροφή στο Forum : Αγορα νεου αυτοκινητου
Ο πατερας μου ειναι ετοιμος να αγορασει καινουριο αυτοκινητο.
Πηγαμε σημερα το πρωι να δουμε και να παρουμε προσφορες.
Ο πατερας μου ενδιαφερεται για Χ6 diesel και μαλλον κλινει προς το 40d.
Η προσφορα που πηραμε για το 40d ηταν 110.000 απο 122.500 και για το 30d 94.500 απο 110.000. Η προσφορα για το 30d ζητηθηκε κυριως για συγκριτικους λογους. Το 40d ξεκιναει απο 104.000 σημειωτεον. Οι τιμες της προσφορας ισχυουν για αμεση αγορα μιας και πρεπει να προλαβει το αμαξι να ταξινομηθει μεσα στο 2012.
Εκει που το μπερδεψα ηταν που τον πηγα και στν Μερσεντες. Επιμενω για S350 CDI BlueTec 4MATIC. Φυσικα δεν ειχαν καποιο να δει αλλα ειχαν στο συνεργειο ενα S400 Hybrid. Ξετρελαθηκε απο τη διαφορα ποιοτητας. Η προσφορα που πηραμε ηταν λιγο πανω απο αυτη του 40d μετα εκπτωσης.
Τι λετε?
Σημειωτεον οτι τωρα εχει ενα ML320 CDI και πριν ειχε ενα Land Cruiser 120 4.0L.Δεκα χρονια οδηγει μονο τζιπ.
Ας βαλει καποιος μοντ δημοσκοπηση γιατι μαλλον εκανα μ@λακια.
Χ6 40d vs Mercedes S350 CDI 4MATIC
:thanks:
Vassilis ///M
28-08-12, 14:36
Δεν μπορώ να απαντήσω....Ζαλίστηκα απο τα νούμερα....
Ολόκληρο διαμέρισμα στο δρόμο....:shok:
Δεν μπορώ να απαντήσω....Ζαλίστηκα απο τα νούμερα....
Ολόκληρο διαμέρισμα στο δρόμο....:shok:
Δεν θα διαφωνησω μαζι σου, αλλα στα 55 του και μετα απο δεκαετιες δουλειας ειπε μια φορα να παρει ολοκαινουριο αυτοκινητο για τον εαυτο του.
ηλικιακα και μονο για τον πατερα σου προτεινω το μερσεντες..το αλλο ειναι σκληρο στο δρομο και σιγουρα θα τον κουρασει...γιατι δεν κοιτατε για το νεο ML το οποιο ειναι παρα πολυ καλο??
Στρατο καμια σχεση.... ειναι διαφορετικα αυτοκινητα δεν μπορουν να συγκριθουν, ας του εδειχνες την 7αρα...
Αυριο πηγαινε τον στην audi να δει το allroad πολυ ωραιο αυτοκινητο..χααχχαχα
περα απ την πλακα η αγορα αυτοκινητου ειναι κατι πολυ προσωπικο!!! Για μενα αν ειχε και μερσεντες και ηταν και ευχαριστημενος και ξετρελαθηκε κιολας να το παρει... και να του πεις να γραφτει και στο φορουμ γιατι μερσεντες φαν δεν εχουμε κανεναν...χαχαχααχ
Έτοιμη η δημοσκόπηση. :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Φίλε Στράτο γιατί δεν κοιτάτε για ελαφρώς μτχ που οι τιμές τους είναι ξεφτίλα και χτυπάτε και το διαμερισματάκι που λέει και ο Βασίλης πιο πάνω???
https://www.car.gr/classifieds/cars/?make=298&model=1301&offer_type=sale&or=d&pg=1&so=dm
Στο θέμα μας, μου αρέσει πολύ η Χ6 !!!!!
Ξετρελαθηκε απο τη διαφορα ποιοτητας.
Εκεί είναι το πολύ, αν όχι όλο το ζουμί. Η σειρά S είναι α-ξ-ε-π-έ-ρ-α-σ-τ-η.
Έχω μπει κ οδηγήσει W220 και W221 (όταν είχε πρωτο βγει). Τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουν το αμάξι της κατηγορίας αυτής.
ΔΕΝ είναι όμως trouble free, και θα πρότεινα να μην κοιτάξετε υποτιμητικά τα RX της Lexus (για κατηγορία SUV).
Για το X6 δεν έχω άποψη.
Έτοιμη η δημοσκόπηση. :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Φίλε Στράτο γιατί δεν κοιτάτε για ελαφρώς μτχ που οι τιμές τους είναι ξεφτίλα και χτυπάτε και το διαμερισματάκι που λέει και ο Βασίλης πιο πάνω???
https://www.car.gr/classifieds/cars/?make=298&model=1301&offer_type=sale&or=d&pg=1&so=dm
Στο θέμα μας, μου αρέσει πολύ η Χ6 !!!!!
Βασιλη, ισως τελικα να παρει μεταχειρα δεν το ξερω.
Τωρα λεει για καινουριο και μαλιστα επειδη δεν ειναι φαν, λεει πως θελει αυτο που θα παρει να το κρατησει. Οποτε καταλαβαινω και γιατι σκεφτεται να παρει ολοκαινουριο.
Το εσωτερικο του Χ6 δεν τον ενθουσιασε. Τις ιδεες για το Χ6 του τις εβαλε ο αδερφος μουthumb
Εκεί είναι το πολύ, αν όχι όλο το ζουμί. Η σειρά S είναι α-ξ-ε-π-έ-ρ-α-σ-τ-η.
Έχω μπει κ οδηγήσει W220 και W221 (όταν είχε πρωτο βγει). Τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουν το αμάξι της κατηγορίας αυτής.
ΔΕΝ είναι όμως trouble free, και θα πρότεινα να μην κοιτάξετε υποτιμητικά τα RX της Lexus (για κατηγορία SUV).
Για το X6 δεν έχω άποψη.
Το S ειναι πολυ κιμπαρικο αμαξι και με στιβαροτητα απιστευτη. Για μενα η μερσεντες παιζει μονη με τα S και SL απεναντι σε bmw και audi.
Lexus οχι, γιατι θελει αποκλειστικα diesel.
giannis_compact
28-08-12, 15:02
Mercedes-Benz... Δεν χρειαζονται λογια... Οπως λιγοι ξερουν, ειμαι ενας Mercedes fun... Η ποιοτητα των Mercedes σε ολες τις κατηγοριες δυσκολα συγκρινεται με τις αλλες εταιρειες! Ο πατερας μου εχει ενα C200 Kompressor και ενα Χ3 diesel. Δεν υπαρχει μετρο συγκρισης στο θεμα ποιοτητας παραδεχεται ο ιδιος...
BabisStinson
28-08-12, 15:34
Τέρας το X6, αλλά η S Class είναι απίστευτη απλά.. Ειδικά για μεγαλύτερες ηλικίες, όπως για πατεράδες. Αν είναι να φτάσετε τόσο ψηλά η S είναι ίσως η ιδανικότερη επιλογή.
Να προτείνω και κάτι εντελώς διαφορετικό? Chrysler 300C/300S? Τουλάχιστον εντυπωσιακό, "muscle" σεντάν, αμερικανιά, δυνατά μοτέρ και θα ξεχωρίζει και στον δρόμο σίγουρα. :original:
Δεκα χρονια οδηγει μονο τζιπ.
Mια μικρη διορθωση ... 10 χρονια ο πατερας σου οδηγει τυπου Jeep οχηματα :thanks:
There is only one Jeep !
...για εκτος δρομου ολα τα αλλα ειναι... τζιπ με γοβακια , :thumbsup:
Να προτείνω και κάτι εντελώς διαφορετικό? Chrysler 300C/300S? Τουλάχιστον εντυπωσιακό, "muscle" σεντάν, αμερικανιά, δυνατά μοτέρ και θα ξεχωρίζει και στον δρόμο σίγουρα. :original:
Μπα....
Μπορει να καταληξει σε κατι διαφορετικο αλλα σιγουρα γερμανικο.
Το 2008 που πηρε το ML, ειχε καταληξει σε 630cabrio και ηρθε μια μερα σπιτι με το τζιπ...:original:
Στρατο παντρευεσαι, ή εσυ ή ο μπαμπας σου;;;:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
E60_Arkadia
28-08-12, 15:57
BMW δαγκωτο,ειναι αλλη φαση τ αμαξι,σπορτιφ και κυριλλε την ιδια στιγμη.Το ΜL απλα μια ακομα κλασσικη μερσεντες,ποιοτικα στα ιδια επιπεδα,αλλα οδηγικα καμμια σχεση...σου μιλαω απο προσωπικη εμπειρια και απ τα δυο..
Στρατο παντρευεσαι, ή εσυ ή ο μπαμπας σου;;;:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Γιατι ρωτας?
BMW δαγκωτο,ειναι αλλη φαση τ αμαξι,σπορτιφ και κυριλλε την ιδια στιγμη.Το ΜL απλα μια ακομα κλασσικη μερσεντες,ποιοτικα στα ιδια επιπεδα,αλλα οδηγικα καμμια σχεση...σου μιλαω απο προσωπικη εμπειρια και απ τα δυο..
Το Χ6 το αντιπαθω πολυ,δεν μου αρεσει καθολου. Το Χ5 ειναι αρμα αλλα ειναι εκτος πλανων. Το SUV νομιζω οτι ειναι μια κακη ελληνικη συνηθεια και απο τη στιγμη που δεν μας χρειαζεται πραγματικα, προτεινα κατι διαφορετικο. Εφοσον μπορουμε να το εχουμε και 4κινητο ακομα καλυτερα
Christos 330
28-08-12, 16:06
Το s class Στρατο πιστευω και εγω φιλε να ειναι το ιδανικοτερο μην πω για σειρα 7 . . .
Τωρα το x6(αν και μου αρεσει τρομερα) ετσι οπως τα περιγραφεις μαλλον δεν σας κανει
τοσο το κλικ . . .
E60_Arkadia
28-08-12, 16:07
Το Χ6 το αντιπαθω πολυ,δεν μου αρεσει καθολου. Το Χ5 ειναι αρμα αλλα ειναι εκτος πλανων. Το SUV νομιζω οτι ειναι μια κακη ελληνικη συνηθεια και απο τη στιγμη που δεν μας χρειαζεται πραγματικα, προτεινα κατι διαφορετικο. Εφοσον μπορουμε να το εχουμε και 4κινητο ακομα καλυτερα
Ωχ τωρα ειδα οτι λες για S αντι για ML.Μπερδευτικα σορρυ.Η γνωμη μου η ιδια παραμενει παντως.
Γιατι ρωτας?
αθώο μου παιδί...:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
S
για λογους που θα αναλύσω το βράδυ
καινουριο s class ....το 2005 βγηκε το w221 και σιγουρα θα αλλαξει οπου να ναι.καλυτερα ενα μεταχειρο 2 ετων το πολυ να γλιτωσετε 50 χιλιαρικα.του χρονου με 50000 θα αγοραζεις οικοδομη.
Στρατο καμια σχεση.... ειναι διαφορετικα αυτοκινητα δεν μπορουν να συγκριθουν, ας του εδειχνες την 7αρα...
Αυριο πηγαινε τον στην audi να δει το allroad πολυ ωραιο αυτοκινητο..
το μπανακι σε ωφελησε και αρχισες να μιλας σωστα... :thumbsup::thumbsup:
στρατο πριν κανεις οτιδηποτε πηγαινε τον να δει αυτο: https://korfiatis.car.gr/cars/view/1985051/
ειναι σε κατασταση καινουργιου και θα το παρει πολυ κατω της αξιας του...thumb
στρατο πριν κανεις οτιδηποτε πηγαινε τον να δει αυτο: https://korfiatis.car.gr/cars/view/1985051/
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΡΑ !!
Πόσο να το δίνει;
Ανάρτηση? μαγικό χαλί.
Ανεση? Οι φωτογραφίες μιλάνε μόνες τους.
Δύναμη? Οση χρειάζεται
Χαρά να το οδηγάς? Σε αυτό το μέγεθος και σε αυτά τα κιλά, τίποτα καλύτερο δεν υπάρχει. Και μην ακούσω χαζομάρες του στυλ δεν μπαίνει καλά στις κλειστές - γιατι δεν είναι αυτό το ζητούμενο-
προγραμματιζόμενες λειτουργίες? Καλά... μακραν
Για να μην το πολυκουβεντιάζουμε είναι το απόλυτο VIP σεντάν που υπάρχει αυτή τη στιγμή σε αυτά τα χρήματα.
Οι εντυπώσεις και οι εμπειρίες μου φυσικά είναι απο την 500, αλλά ο εσωτερικός εξοπλισμός και το concept είναι τα ίδια.
Η μονη διαφορά τους ειναι στον κινητήρα, όπου απλά η 500, δεν έχει αντίπαλο.
Μπορεί σε απόλυτες επιδόσεις να υπάρχουν πιο γρήγορα, πιο "σπορτίβικα" και πιό ακριβά, αλλά αυτό που σου δίνει αυτό το αμάξι είτε σαν οδηγό είτε σαν επιβάτη ειναι αυτό που λέμε γονίδιο μερσεντές.
https://i1117.photobucket.com/albums/k598/stanleyvintage/027.jpg
https://i1117.photobucket.com/albums/k598/stanleyvintage/018.jpg
https://i1117.photobucket.com/albums/k598/stanleyvintage/014.jpg
https://i1117.photobucket.com/albums/k598/stanleyvintage/005.jpg
Μερικές φωτογραφίες, χαρακτηριστικές, πιστεύω να δίνουν τον "αέρα" που αποπνέει αυτό το αμάξι.
Το αγαπημένο μου και το καλύτερο απο τα αυτοκίνητα αυτής της κατηγορίας που έχω οδηγήσει.
katsaraios
28-08-12, 17:34
για μπουζουκια πρωτη μουρη ασπρο ασπρο και παχιοοο...
μπαζο.
https://i1117.photobucket.com/albums/k598/stanleyvintage/037.jpg
Παρκάρει και μόνο του...
Ποιό πενβέ το κάνει αυτό?
Σταθη, κατι θα ξερεις για να λες για το συγκεκριμενο, λευκο ομως πολυ δυσκολα....
GiannisRob
28-08-12, 17:39
Μιας και τέθηκε το ζήτημα της S-Class, να πω πως η νέα S-Class (W222) αναμένεται λογικά στη φετινή έκθεση του Παρισιού, με τις πωλήσεις να ξεκινάνε στα τέλη του έτους. Δεν ξέρω κατά πόσο το νέο μοντέλο σημαίνει ότι θα πέσουν οι τιμές των μεταχειρισμένων σε αυτή την κατηγορία. Επίσης ίσως θέλεις κάποιο μοντέλο το οποίο έχει ακόμα αρκετό "χρόνο ζωής", γι' αυτό και το ανέφερα.
:)
Σταθη, κατι θα ξερεις για να λες για το συγκεκριμενο, λευκο ομως πολυ δυσκολα....
Ξέρει πάρα πολλά για το συγκεκριμένο.
Και μάλλον πρέπει να πας να του ρίξεις μια ματιά.
thumb
το συγκεκριμενο ανηκε στο γιωργο ροκκα προεδρο του bmw car club hellas.
εγινε ανταλλαγη για ενα μπλε 750 υβριδικο το οποιο χρησιμοποιουσε ο πρωην προεδρος της bmw hellas.
ως γνωστον ο γιωργος διαθετει μεγαλη συλλογη αυτοκινητων, ολα bmw, το 740 χρησιμοπιηθηκε ελαχιστα και ειναι και φορτωμενο με καλο εξοπλισμο.
προσωπικα δεν μου αρεσει κανενα mercedes πλην του sls.
Ξέρει πάρα πολλά για το συγκεκριμένο.
Και μάλλον πρέπει να πας να του ρίξεις μια ματιά.
thumb
θα κανω ενα τηλεφωνο και θα δουμε. η βενζινη ειναι το μεγαλυτερο ζορι...εχει κανα δυο 7αρια στη θεσσαλονικη που μπορει να παει να δει.
Στρατο, αφου τεθηκε και ζητημα S-Class νομιζω οτι ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ να δει απο κοντα την λευκη 7αρα που ποσταρε ο Σταθης!!!!....νομιζω οτι το κλικ θα γινει αμεσως!!!:thumbsup:
....αλλωστε νεος ειναι ακομη ο μπαμπας σου,δεν ειναι απαραιτητο να "κλεισει" απο τωρα σε ενα οχημα που ειναι και για ακομη μεγαλυτερες ηλικιες.thumb
και μια φωτο αντιπαραθεση:
https://pho2.scar.gr/1985/1985051_0_b.jpg
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/1985051/
vs
(μονο φωτο....)
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/3b/Mercedes_S_350_CDI_BlueEFFICIENCY_L_AMG-Sportpaket_%28V221%29_Facelift_front_20100718.jpg
Άσχετο:
Αυτό το thread μου έφτιαξε τη διάθεση! Είχα να νιώσω τόσο αισιόδοξος από τότε που παρακολουθούσα 'Δυναστεία' στην ΕΡΤ...
Αν θέλει οπωσδήποτε "κούτα", προτείνω F10 528 - 535. To diesel το απορρίπτω σε λιμουζίνα. Προχτες σταμάτησε δίπλα μου ένα Χ6 diesel και γύρισα να δω το ταξι ...
μερσεντες μονο SL για μένα.
του ροκκα το 7αρι δες το Στράτο, είμαι σίγουρος ότι είναι top.
Άσχετο:
Αυτό το thread μου έφτιαξε τη διάθεση! Είχα να νιώσω τόσο αισιόδοξος από τότε που παρακολουθούσα 'Δυναστεία' στην ΕΡΤ...
τελικα μαθαμε ποιος σκοτωσε τον Τζεη Αρ? :original:
τον δαγκωσε η λαση...thumb
Ο Τζεη Αρ ήταν στο 'Dallas' βρε Γιάννη. Έχεις μπερδέψει τη Δυναστεία με το Φάλκον Χεστ.
Κωνσταντίνος
28-08-12, 18:35
Νομίζω ο ίδιος που είχε φάει και τον Τζων Καυλακιώτη. :D
Αν θέλει οπωσδήποτε "κούτα", προτείνω F10 528 - 535. To diesel το απορρίπτω σε λιμουζίνα. Προχτες σταμάτησε δίπλα μου ένα Χ6 diesel και γύρισα να δω το ταξι ...
μερσεντες μονο SL για μένα.
του ροκκα το 7αρι δες το Στράτο, είμαι σίγουρος ότι είναι top.
Η F10 528 είναι η 4κύλινδρη turbo με τα 240 άλογα. Είσαι σίγουρος ότι ΕΣΥ θέλεις να προτείνεις αυτό το αυτοκίνητο?
Η F10 528 είναι η 4κύλινδρη turbo με τα 240 άλογα. Είσαι σίγουρος ότι ΕΣΥ θέλεις να προτείνεις αυτό το αυτοκίνητο?
το ξέρω, τον άνθρωπο μπορεί να μην τον πειράζει, άλλωστε εδωσα και εναλλακτική :D:D
το F10 ειναι πολύ αξιόλογο αυτοκίνητο και ας μην ξεσηκώνει η εμφάνισή του. Τα 7series και S Klasse ειναι υπερβολή γιά Ελλάδα. thumb
https://wikiaudi.com/wp-content/uploads/2012/04/2012-Audi-A6-allroad-quattro-10.jpg
Απλά επειδή είπαμε οτι δεν εννοείται poll χωρίς αυτό το αμάξι....
ΑΝ καποιος μου χάριζε ενα αυτοκινητητο, θα ζητούσα 535d ....
Εδιτ, για το παραπάνω ποστ του Σταματη:
F11 535d xdrive...
Πλάκα πλάκα, αφού έχει συνηθίσει σε τζιπ ο άνθρωπος δε θα του κακοφαινόταν καθόλου το Allroad. Μεγάλο, άνετο, πολυτελές, παντός καιρού και παντός εδάφους. Επειδή δηλαδή είναι Audi? Σα να λες δεν πάω με την Ντάνα Ιντερνάσιοναλ γιατί κάποτε ήταν άντρας.
https://wikiaudi.com/wp-content/uploads/2012/04/2012-Audi-A6-allroad-quattro-10.jpg
Απλά επειδή είπαμε οτι δεν εννοείται poll χωρίς αυτό το αμάξι....
ΑΝ καποιος μου χάριζε ενα αυτοκινητητο, θα ζητούσα 535d ....
Εδιτ, για το παραπάνω ποστ του Σταματη:
F11 535d xdrive...
https://2.bp.blogspot.com/-4LPNl1Ed0Y4/Tc-EdFKwphI/AAAAAAAABUU/VxjSQlhS5cY/s1600/2011%252Bhamann%252Bbmw%252B5%252Bseries.jpg
ΜΠΑΑΑΑΑ, δεν νομίζω.....
15003
Για εμένα λέω... :D
3 λίτρα, 315 αλογατα, ροπή ατμομηχανης (Κάπου στα 65κιλα στις 1500), και μικτή κατανάλωση 5 λίτρα...
mitsos_chania
28-08-12, 20:17
Ο ανθρωπος εξεταζει την αγορα S class και μεις του προτεινουμε 5αρες και αουδια.Τι σχεση εχει η βουρτσα με την....?
Με το καλο οτι και να'ναι στρατο.
Προσωπικα δεν μπορω να εκφερω αποψη για κανενα οχημα, μιας και δεν μου αρεσει κανενα, και το κυριοτερο, δεν γνωριζω και τπτ για κανενα.
Αυτο ομως στο οποιο θα επιμεινω, ειναι στο να μην κανετε το λαθος και σταξετε τοσα λεφτα ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ εποχη με ολες αυτες τις ευκαιριες που υπαρχουν στην αγορα.
Ειναι κατι που το θεωρω τελειως λαθος κινηση απο τη στιγμη που στο αρχικο σου ποστ μιλας για τιμες κασερι χωρις χρηματοδοτησεις κτλ...
Αυτο και τπτ παραπανω δεν μπορω να σου δωσω σαν γνωμη, ευχομαι ολα δεξια, και να το χαρει ο πατερας σου οσο περισσοτερο γινεται.
....Τι σχεση εχει η βουρτσα με την....?
Και τα δυο έχουν λαβή :D
mitsos_chania
28-08-12, 20:26
δεν την ειχα σκεφτει αυτη την ομοιοτητα
Λαθος...και τα δυο εχουν τριχες.
Εντάξει, αυτο ήταν το προφανές
GiannisRob
28-08-12, 20:33
Εντάξει, αυτο ήταν το προφανές
Ε, όχι και σε κάθε περίπτωση!
:D
Ο ανθρωπος εξεταζει την αγορα S class και μεις του προτεινουμε 5αρες και αουδια.Τι σχεση εχει η βουρτσα με την....?
Α! Ολα κι όλα.
το Allroad είναι ο Τσακ Νορις της Αυτοκίνησης.
Παντού παίζει, σε όλες τις επιλογές.
(με 92.000 βασική τιμή και το πακέτο SLine+DSG+Xenon+Biclimatic+Bose+Softclose+Navi = 114.000) οπότε είναι και αυτό στην περιοχή ενδιαφέροντος....
mitsos_chania
28-08-12, 20:35
Συμφωνω προεδρε οτι τιμολογιακα μπορει να παιξει στο ιδιο επιπεδο αλλα μονο εκει.
Ε, όχι και σε κάθε περίπτωση!
:D
Σωστό, αλλα δεν έχουν και όλες οι βουρτσες λαβή
Άς καθαρίσει κάποιος το νήμα..
Με βουρτΣα :D
Συμφωνω προεδρε οτι τιμολογιακα μπορει να παιξει στο ιδιο επιπεδο αλλα μονο εκει.
Ναι ρε σαφέστατα, αλλά όπως βλέπεις και στα αποτελέσματα της δημοσκόπησης, είναι το πρώτο σε προτίμηση του κοινού. thumb
-Θα γινει σκούπα στις 11.30 ότι προλάβετε-
ειναι πιο φθηνο το audi γιατι εχει 8 φουσκες να τρυπησουν στα ημιαξονια ενω η μερτσεντα εχει 4....
στα παιρνει σιγα σιγα η καρεντα...
ΣΚουπα?
πασπορτ? ΝΟ ΠΑΣΠΟΡΤ, ΝΟ ΝΟ, ΠΛΙΖ ΝΟ ΙΓΟ ΕΚΟ ΠΕΔΙ ΚΕ ΝΤΟΛΙΑ...
ΝΟ ΠΟΛΙΣΙΑ
Η σκούπα θα Έχει λαβή, τρίχες, πως θα είναι ;
GiannisRob
28-08-12, 20:43
Προλαβαίνω να πάω τουαλέτα, δηλαδή, πριν σφουγγαρίσεις το διάδρομο και με εγκλωβίσεις μέχρι να στεγνώσει?
:D :D
Η σκούπα θα Έχει λαβή, τρίχες, πως θα είναι ;
the famous dick broom
Σταματη αυτο που γινεται παραπανω ειναι προφανεστατη ελλειψη σεβασμου στο προσωπο σου και αναλαμβανω τις ευθυνες των αγαπημενων μου συμφορουμιτων που σε χλευαζουν ετσι...
Αν το αουντι εχει παρει 52 ψηφους θελω να δω τα ονοματα και τις διευθυνσεις των ψηφοφορων!!!!....θα τους ξεφουσκωσω τα λαστιχα των BMW τους!!!:thumbsup:
Αν το αουντι εχει παρει 52 ψηφους θελω να δω τα ονοματα και τις διευθυνσεις των ψηφοφορων!!!!....θα τους ξεφουσκωσω τα λαστιχα των BMW τους!!!:thumbsup:
Το ομολογώ. Α6 Allroad ψηφισα κι εγω. Ειλικρινά. Το Χ6 δε μ' αρέσει. Η S είναι για αρχηγούς κρατων και νονους. Τι αλλες επιλογές ειχα; Το Audi και το αμαξι του Πανου.
Α, έχω runflat. Δεν κανω τσιγκουνιά εγω στα λάστιχα. Ούτε πάσχω από αιμορροΐδες.
ετσι όπως είναι το πολ, τι να ψηφίσεις άλλο ? και γω allroad ψηφισα. Εχει δίκιο ο συνονόματός σου ^^^
δ/νση με πμ :D
X6 να το πάρετε και εσείς ρε καμια βόλτα
Όσον αφορά για λιμουζίνα ένα θα σας πώ
Είχα πέρσυ το Σεπτέμβριο ένα ΣΚ ένα 740....
ΑΛΛΑ ΚΟΛΠΑ που έλεγε και ο συγχωρεμένος..
Το S Class απλά δεν υπήρχε μπροστά του...
7αρα δεν αρεσε και τα αουντι δεν τα σκεφτεται καν.
Οποτε ας παραμεινουμε στο δικο μου πολλ. Δεχομαι και σχολια για Range:original:
το range οχι, το ειχε και η Τζουλια ντροπη, το μερσεντες αξιζει μονο σε νεκροφορα, το x6 ειναι πολυ ψηλο, οποτε φτιαξε αυριο το πρωι εναν καφε πικρο στον πατερα σου και πες του..
"Πατερα εχεις 3 επιλογες..."
1) να αγορασει το ε60 του Πανου αφου το στειλετε στην Πατρα στον Αλεξη για ελεγχο, και ο Πανος να παρει το ατρακαριστο ζ4 της Σασας.
2) να αγορασει το ε60 του s8n αφου το στειλετε στη Πατρα στον Αλεξη για ελεγχο, και ο Αρης να παρει ενα ολοκαινουριο toyota prius που το χει αποθυμενο, και να αρχισει τις βελτιωσεις σε μπαταριες.
3) να αγορασει το ατρακαριστο ζ4 της Σασας και να παρετε δωρο τη Σασα, ενα σεατ ιμπιθα σιστεμ πορσε + αλλο ενα για ανταλλακτικα, 2 κινητα αντροιντ και τον ασπρουλη (προβατο απο ανεκδοτο).
Το ομολογώ. Α6 Allroad ψηφισα κι εγω. Ειλικρινά. Το Χ6 δε μ' αρέσει. Η S είναι για αρχηγούς κρατων και νονους. Τι αλλες επιλογές ειχα; Το Audi και το αμαξι του Πανου.
Α, έχω runflat. Δεν κανω τσιγκουνιά εγω στα λάστιχα. Ούτε πάσχω από αιμορροΐδες.
στο Αστρα ομως δεν εχεις runflat!!!....οποτε ετοιμασου για σκετα flat!!!:D
ετσι όπως είναι το πολ, τι να ψηφίσεις άλλο ? και γω allroad ψηφισα. Εχει δίκιο ο συνονόματός σου ^^^
δ/νση με πμ :D
εσυ μην παλαμοκροτας,δεν εχεις runflat!!!:D
X6 να το πάρετε και εσείς ρε καμια βόλτα
Όσον αφορά για λιμουζίνα ένα θα σας πώ
Είχα πέρσυ το Σεπτέμβριο ένα ΣΚ ένα 740....
ΑΛΛΑ ΚΟΛΠΑ που έλεγε και ο συγχωρεμένος..
Το S Class απλά δεν υπήρχε μπροστά του...
απο εμπορο αυτοκινητων, που ειχει τα παντα απο πολυτελη οχηματα εδω στη Λαρισα(Φαρσαλων&Περιφεριακη Τρικαλων-Λαρισας) εχει μονιμα μια 7αρα και παρ'ολο που δεν εχει 4κινηση λεει οτι εχει τα καλυτερα κρατηματα απ'ολα οσα ειχε οδηγησει.thumb
7αρα δεν αρεσε και τα αουντι δεν τα σκεφτεται καν.
Οποτε ας παραμεινουμε στο δικο μου πολλ. Δεχομαι και σχολια για Range:original:
το Range ε?......χμμμμμμ.:original:
https://image.trucktrend.com/f/autoshows/show%2520coverage/41014608/2013-range-rover-sport-supercharged-limited-edition-front-view.jpg
εγω ψηφιζω μια μεζονεταρα σε ενα γαματο παραθαλασσιο μερος και με 20κ ενα μεταχειρισμενο θηριο τζαμπα τα δινουν...
Σκλας τοτε.
Μονο οταν κλεισεις την πορτα και κανεις 30 χιλιομετρα θα καταλαβεις γιατι κανενα αλλο δεν ειναι σαν αυτη.
S class δεν εχει και ντιζελ μεταχειρισμενα.
Παντως μου φαινεται παραξενο που το Χ6 αρεσει σε τοσο κοσμο:original:
Konstantinos E60
29-08-12, 08:26
Αρεσει πολύ το Χ6 αλλα η S είναι S και δεν συγκρίνεται με τίποτα !!
Παίρνω του αφεντικού αρκετά συχνα (350 4matic) και το αμαξι είναι αλλού...
Αποξενωνεσαι απο τον εξω κόσμο,δεν υπαρχει ποιο ξεκούραστο αυτοκίνητο και με
ποιότητα για σεμινάριο !!
Το μόνο μειονέκτημα τα απίστευτα νούμερα στους λογαριασμούς των σερβις.
Στρατο μακαρι να το ειχαμε ακομα το 500 να το πηγαινες μια βολτα.
Αποψη μου, ενα test drive θα σε ψησει ασχημα.
Απο το κλεισιμο της πορτας μεχρι το σερβο για τα καθισματα ακομα και η αισθηση των κουμπιων το αμαξι φωναζει πολυτελεια.
Δεν κουβεντιαζουμε για τα δερματα και τις μοκετες η την αισθηση του να καθεσαι στο αεριζομενο.
Ουτε για την αναρτηση που απλα ειναι πιθανον η καλυτερη σε ανεση στην κατηγορια.
Αρεσει πολύ το Χ6 αλλα η S είναι S και δεν συγκρίνεται με τίποτα !!
Παίρνω του αφεντικού αρκετά συχνα (350 4matic) και το αμαξι είναι αλλού...
Αποξενωνεσαι απο τον εξω κόσμο,δεν υπαρχει ποιο ξεκούραστο αυτοκίνητο και με
ποιότητα για σεμινάριο !!
Το μόνο μειονέκτημα τα απίστευτα νούμερα στους λογαριασμούς των σερβις.
Τα σερβις ειναι οντως φαρμακι.
Εχει ενα σωρο πραματα που αλλαζουν καθε φορα. (υποχρεωτικα)
Φυσικα δεν εχω δει ποτε s φορτωμενη σε ελπα (που σημαινει οτι προληπτικα ολα αντιμετωπιζονται στην αντιπροσωπεια)
Θα ηταν και ντροπη εξ αλλου να μεινει τετοιο αμαξι.
Καποιοι λενε πως αν θες να δεις πως θα ειναι τα αυτοκινητα σε 10 χρονια δες το τελευταιο μοντελο της S..κατι θα ξερουν..
Στρατο μακαρι να το ειχαμε ακομα το 500 να το πηγαινες μια βολτα.
Αποψη μου, ενα test drive θα σε ψησει ασχημα.
Απο το κλεισιμο της πορτας μεχρι το σερβο για τα καθισματα ακομα και η αισθηση των κουμπιων το αμαξι φωναζει πολυτελεια.
Δεν κουβεντιαζουμε για τα δερματα και τις μοκετες η την αισθηση του να καθεσαι στο αεριζομενο.
Ουτε για την αναρτηση που απλα ειναι πιθανον η καλυτερη σε ανεση στην κατηγορια.
Ευχαριστω για τη σκεψη σουthumb
Σταματη τετοια μεγαλα αυτοκινητα και SUV με αφηνουν πραγματικα αδιαφορο στην οδηγηση.Ειμαι σιγουρος οτι ειναι απο τα πλεον ανετα και πολυτελη οχηματα και εχει και μια ιστορια μεγαλη.
Απλως πιστευω οτι για ανθρωπο σοβαρης ηλικιας που σκεφτεται ανεση και ασφαλεια και μπορει να διαθεσει ενα σημαντικο ποσο ειναι οτι καλυτερο.
Το ML που εχουμε τωρα ειναι πανεμορφο, αλλα με τις 20αρες AMG με λαστιχο 275 μπρος-πισω η ανεση παει βολτα.
Επισης μιας και αναφερθηκε η F10 και η F11. Αν το F11 535d ειχε λογικη τιμη θα ηταν οτι καλυτερο.
Πριν κανα χρονο ειχα παει στη μεγαλυτερη αντιπροσωπεια της Θεσσαλονικης να παρω το tyre mobility και ειχαν ενα F10 520 με υφασματινα απλα καθισματα και τιμη 70+ χιλιαρικα.
Που πατε ρε παληκαρια?!!
Ποσο παει αραγε ενα F11 535d mpack με εναν εξοπλισμο αντιστοιχο του βασικου της Sclass?
https://suchen.mobile.de/auto-inserat/mercedes-benz-s-350-bluetec-dpf-7g-tronic-amg-styling-brand-s-nad-labem/166491698.html?lang=en&pageNumber=3&__lp=16&scopeId=C&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&makeModelVariant1.makeId=17200&makeModelVariant1.modelId=86&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&fuels=DIESEL&minFirstRegistrationDate=2011-01-01&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=ALSO_EXPORT
https://suchen.mobile.de/auto-inserat/bmw-535d-touring-leas-769-eur-mtl-mannheim/165481051.html?lang=en&pageNumber=4&action=eyeCatcher&__lp=6&scopeId=C&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=23&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&fuels=DIESEL&minFirstRegistrationDate=2011-01-01&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=ALSO_EXPORT&categories=EstateCar
7χιλιαρικα ακριβοτερο το 5αρι...:shok:
τι αμαξι εχει τωρα ο πατερας σου και ποσο χρονων ειναι το αυτοκινητο??
Christos 330
29-08-12, 12:19
Το 5αρι ειναι μουρλα !!!
τι αμαξι εχει τωρα ο πατερας σου και ποσο χρονων ειναι το αυτοκινητο??
ML320 CDI 2005
ML320 CDI 2005
Να μη σου πω ότι εγώ θα έμενα με αυτό. Το αμάξι είναι κορυφή, το έχω δει στον ατταρτ να κάνει απίστευτα πράγματα.
Να μη σου πω ότι εγώ θα έμενα με αυτό. Το αμάξι είναι κορυφή, το έχω δει στον ατταρτ να κάνει απίστευτα πράγματα.
Το αμαξι ειναι απιστευτο και φοραει πανω του σχεδον 40.000 εξτρα.
Ατρακαριστο ειναι, αλλα νομιζει οτι ηρθε η ωρα να παρει κατι αλλο.
Σημειωτεον οτι αν δουμε οτι δεν αξιζει καθολου να δωθει, θα μεινει στον αδερφο μου το αυτοκινητοthumb
S CLASS με κλειστά μάτια, στην τελική κοιμάσαι και μέσα, είναι πολύ καλύτερα και από υπερπολυτελές ξενοδοχειο thumb
S CLASS με κλειστά μάτια, στην τελική κοιμάσαι και μέσα, είναι πολύ καλύτερα και από υπερπολυτελές ξενοδοχειο thumb
Φαντάζομαι δε το θέλει για γμστρώνα ο άνθρωπος :hystericalbs1:
Φαντάζομαι δε το θέλει για γμστρώνα ο άνθρωπος :hystericalbs1:
Κι εγώ το ίδιο φαντάζομαι, αλλά κάπου αναφέρθηκε η αγορα εξοχικού
(Μπορούν πάντα να το τιμίσουν ο Στράτος ή ο αδερφος του βεβαίως βεβαίως... :th_Laie_67-1: )
Κι εγώ το ίδιο φαντάζομαι, αλλά κάπου αναφέρθηκε η αγορα εξοχικού
(Μπορούν πάντα να το τιμίσουν ο Στράτος ή ο αδερφος του βεβαίως βεβαίως... :th_Laie_67-1: )
:hystericalbs1::hystericalbs1::hystericalbs1:
Οχι Θοδωρε, εγω εχω σπιτι. Αν παρει και ο bro το ML, βολευτηκαμε και οι δυο:th_Laie_67-1:
καλυτερα να κρατησει το ΜL
Υπαρχει καποιος που να εχει οδηγησει καποιο απο τα δυο η και τα δυο με τα μοτερ που αναφερω?
Δυστυχως για ελλαδα test-drive δεν προβλεπεται:ranting2:
ML 350 τέλος του 2007 (σειρά W164).
Του πατέρα μου, αγορασμένο ολοκαίνουριο 83.000 ευρώ (Αερανάρτηση Airmatic,Sport Packet,Οff Road Packet οπτικό - μηχανικό,19άρες,διαφορικά,δ ρματα,αλκαντάρα κλπ. κλπ.).
Ήμασταν στο δίλημμα μεταξύ Χ5 και ML, και μετά από δική μου προτροπή (παρότι φανατικός BMWδάκιας, το είδα πιο αντικειμενικά το θέμα), προτιμήθηκε το ML,λόγω του περισσότερο χωμάτινου προσανατολισμού του, που πράγματι τιμήθηκε δεόντως στη συνέχεια.
Οι εντυπώσεις μου μέχρι τώρα:
1.Πολλά προβλήματα αξιοπιστίας - πιθανότατα και λόγω αμερικάνικης προέλευσης. Από πού να αρχίσω και πού να τελειώσω;
Καμμένη πλακέτα του 7G-tronic αυτόματου κιβωτίου (1.000 ευρώ).
Ελαττωματικές μπουκάλες αερανάρτησης (αλλάχθηκαν στην εγγύηση).
2.Θέματα ποιότητας-συναρμολόγησης που δεν συνάδουν με το κύρος του κατασκευαστή.
Τριγμοί ταμπλώ και πλαστικών
Κάποια trim σε μόλις 50.000 km έχουν ξεφτίσει έντονα
Σπασμένη κονσόλα ηλεκτρικών παραθύρων (αλλαγή εκτός εγγύησης)
Δοχείο πλυστικής με ράγισμα στη ραφή του (αλλαγή εκτός εγγύησης) και πολλά άλλα.
3.Απαράδεκτο after sales και service (τι Karenta μου λέτε...)
Ελάχιστο stock ακόμα και κινήσιμων ανταλλακτικών.
Χρεώσεις φωτιά για το παραμικρό - π.χ.χρεώνουν τον διαγνωστικό έλεγχο 50-60 ευρώ κάθε φορά και δεν σου δίνουν αντίγραφο!!!
Μηδέν τεχνογνωσία, ειδικά στα εξελιγμένα ηλεκτρονικά.
Στο τσακ ήμουν να στείλω εξώδικο στα κεντρικά στη Γερμανία, αλλά δεν θα έβρισκα άκρη, οπότε το άφησα.
Κατά τα άλλα, εξαιρετική ποιότητα κύλισης (όπως όλα τα Mercedes), ωραίο μοτέρ και κιβώτιο (και στο χειροκίνητο, με τα Paddles πίσω από το τιμόνι), σχετικά λογική κατανάλωση όταν προσέχεις, πολύ καλές δυνατότητες off-road.
Όλα αυτά τα γράφω, απλά για να μη θεωρούμε τα Mercedes ως τέρατα ποιότητας και αξιοπιστίας.
Πιθανότατα, η S-Class, ως ναυαρχίδα της γκάμας, να είναι ποιοτικότερη και περισσότερο αξιόπιστη, πάντως εγώ έχω απογοητευτεί.
Γενικά, σε αυτό το επίπεδο χρημάτων, θέλει πολλή σκέψη για το τι θα πάρεις, αν και τελικά πολλές φορές το υποκειμενικό στοιχείο (τι θα σου κάνει "κλικ") γέρνει τη ζυγαριά προς μία επιλογή.
Σε κάθε περίπτωση, καλή αγορά και πολλά παζάρια!
Την ιδια εικονα με αυτη που περιγραφει ο φιλος Ε91 εχω και γω απο εναν συναδελφο επισης με ML350.
Εκτος απο αυτα, του εβγαλε προσφατα και ενα σοβαρο προβλημα στον κινητηρα που του κοστισε πανω απο 3.000¤, και τον παιδεψαν πολυ στα εξουσιοδοτημενα.
Χ6, 55 χρονών με S class ; Για μπαρμπάδες ειναι αυτά.
Κωνσταντίνος
29-08-12, 18:08
Αν έμπαινε στην δημοσκόπηση το αμάξι στην αγγελια που έβαλε ο Ευισιτάθιος το αποτέλεσμα θα ήταν σαν τις εκλογές που έκανε ο Σαντάμ.
Είναι αλλού το όχημα αυτο.
Κάποιο πουλάκι της αγοράς πάντως σφύριξε πως PGA (Renault), BMW Hellas και M-B Hellas κοιτάζουν να πουλήσουν και να φύγουν από την Ελλάδα.
giannis_compact
29-08-12, 20:37
Κάποιο πουλάκι της αγοράς πάντως σφύριξε πως PGA (Renault), BMW Hellas και M-B Hellas κοιτάζουν να πουλήσουν και να φύγουν από την Ελλάδα.
Δεν θα υπαρχουν, επομενως, αντιπροσωπειες των παραπανω εταιρειων στην Ελλαδα;
Αν γίνει θα μείνουν οι έμποροι και κάποιος απο αυτούς θα γίνει master dealer ή θα ανοίξουν κωδικούς στο εργοστάσιο να βάζουν παραγγελίες μόνοι τους.
Τα ανταλλακτικά θα είναι θέμα αποθήκης του καθενός (πχ φανάρι βρήκα στον Τάδε και ζαμφορ στον Τάδε) και όταν θα θες ενα αυτοκίνητο θα πρέπει να το καπαρώσεις και να το περιμένεις να φτιαχτεί ή να πάρεις οτι υπάρχει στη λίστα του εμπόρου.
Χάλια κατάσταση.
Konstantinos E60
29-08-12, 22:18
Δλδ τα δικά μας θα γίνουν συλλεκτικά.:hystericalbs1:
Για MB Hellas έχω αρκετά έγκυρη πληροφορία ότι όχι μόνο δεν θα συμβεί αυτό αλλά ετοιμάζουν περαιτέρω ανάπτυξη δικτύου (άσχετα αν έχουν βάλει λουκέτο οι μισοί ντήλερς :confused: :wassat: )
Πάντως σαν τους χώρους της (αγαπημένης μου) Ε34 δεν έχω δει άλλο αμάξι να χει.
https://i.imgur.com/MW2Sv.jpg
Το Χ6 μου αρεσει πολυ απο Μerc. εχω καει αλλα μηπως εχει ερθει η ωρα για f/l και δεν πρεπει να το παρεις?
Πάντως σαν τους χώρους της (αγαπημένης μου) Ε34 δεν έχω δει άλλο αμάξι να χει.
https://i.imgur.com/MW2Sv.jpg
Ειχε Ε34 520i μαυρο ο πατερας μου του 1994 το ειχε αγορασει 5-6μηνων μεταχειρα απο ενα βιοτεχνη ακριβως μιση τιμη απο οσο εκανε. Ο βιοτεχνης ειχε παρει και το 728 επειδη οικονομουσε πολυ και το 'χαρισε'.
Απλα για την ιστορια απο τοτε ο πατερας μου αλλαξε 6-7 αμαξια κι εκεινος ειχε το 728 μεχρι περυσι που το κατασχεσαν.
Ειναι ισως το αγαπημενο του αυτοκινητο μεχρι σημερα και σιγουρο το αγαπημενο του bmw
Το Χ6 μου αρεσει πολυ απο Μerc. εχω καει αλλα μηπως εχει ερθει η ωρα για f/l και δεν πρεπει να το παρεις?
Το Χ6 θα ερθει facelift, εχει πλεον στανταρ ραγες οροφης και δερματινο σαλονι.
Το Μερκ μαλλον θα αλλαξει το μοντελο σε 1,5-2 χρονια