PDA

Επιστροφή στο Forum : Η ζωή αρχίζει στα 200... ή στα 300?

nikos valvetronic
15-08-12, 18:16
https://i1126.photobucket.com/albums/l610/NikosValvetronic/200.jpg

Μετά από συντονισμένες προσπάθειες κατάφερα να βγάλω αυτήν την φώτο! Με κάποιες

αποκλίσεις βέβαια από τα απόλυτα 200 και χωρίς να μηδενίσω την μέση ωριαία γιατί δεν

πρόλαβα,αλλιώς θα ήταν όλα 200.Σιγά το πράμα θα πείτε...Το θέμα της φωτο για μένα άλλα

σημαίνει.Ότι εκλείσα 200.000χλμ μαζί της και είμαι ακόμα καμμένος με την πάρτυ της.Το

HYUNDAI το έδωσα με μόλις 48.000,το HONDA με 86.000 και με αυτό αισθάνομαι ότι το πήρα

εχθές και ζώ άνετα άλλα 200.000.Μου κάνει τα πάντα.. μ'αυτό πάω στο εργοτάξιο,

στα χιόνια,στη λάσπη..μ'αυτό την οικογένεια διακοπές με την μπαγκαζιέρα τίγκα,μ'αυτό

τις ύποπτες πλατείες της πόλης για σβούρες,μ'αυτό και στην καφετέρια γυαλισμένο και

ακόμα 'μετράει' δίπλα σε πολλά καινούργια...Μ'αυτό και στις Σέρρες το Νοέμβρη!!!

Μια μικρή κατάθεση καψούρας από μένα :thanks:

PANOS-E60
15-08-12, 18:24
διπλό μπράβο από μένα φίλε Νίκο.

η φωτο που κατάφερες είχε κάμποση προσπαθεια και προετοιμασία από πίσω της. Μπραβο και για την καταθεση ψυχης. thumb

StratosZ4
15-08-12, 19:10
Respect στον αρρωστο Νικολα:thumbsup:

alexk
15-08-12, 20:43
Μπράβο Νίκο !

Να είσαι καλά και χαρείς και πολλά ακόμη χιλιόμετρα !

Azurius
15-08-12, 21:17
https://i1126.photobucket.com/albums/l610/NikosValvetronic/200.jpg

Μετά από συντονισμένες προσπάθειες κατάφερα να βγάλω αυτήν την φώτο! Με κάποιες

αποκλίσεις βέβαια από τα απόλυτα 200 και χωρίς να μηδενίσω την μέση ωριαία γιατί δεν

πρόλαβα,αλλιώς θα ήταν όλα 200.Σιγά το πράμα θα πείτε...Το θέμα της φωτο για μένα άλλα

σημαίνει.Ότι εκλείσα 200.000χλμ μαζί της και είμαι ακόμα καμμένος με την πάρτυ της.Το

HYUNDAI το έδωσα με μόλις 48.000,το HONDA με 86.000 και με αυτό αισθάνομαι ότι το πήρα

εχθές και ζώ άνετα άλλα 200.000.Μου κάνει τα πάντα.. μ'αυτό πάω στο εργοτάξιο,

στα χιόνια,στη λάσπη..μ'αυτό την οικογένεια διακοπές με την μπαγκαζιέρα τίγκα,μ'αυτό

τις ύποπτες πλατείες της πόλης για σβούρες,μ'αυτό και στην καφετέρια γυαλισμένο και

ακόμα 'μετράει' δίπλα σε πολλά καινούργια...Μ'αυτό και στις Σέρρες το Νοέμβρη!!!

Μια μικρή κατάθεση καψούρας από μένα :thanks:
Είσαι άρχοντας φίλε!

gant
15-08-12, 22:50
Μπράβο Νικόλα.

nikos valvetronic
16-08-12, 15:30
διπλό μπράβο από μένα φίλε Νίκο.

η φωτο που κατάφερες είχε κάμποση προσπαθεια και προετοιμασία από πίσω της. Μπραβο και για την καταθεση ψυχης. thumb

Πάνο ξεκίνησα απο την Πάλαιρο (Απτζαβερδα δηλαδή,έτσι Ελένη!?) για Θεσ/νικη και υπολόγισα
να 200αρίση ο ολικός πριν τη Βέροια.Ο φόβος μου ήταν μήπως μου τύχει μέσα στα τούνελ.
Πλησιάζοντας κατάλαβα ότι θα προλάβω να τα περάσω όλα τα τούνελ και η Εγνατία μετά θα
ήταν ελεύθερη.Με έπιασε όμως μια βροχάρα έξω από την Κοζάνη και απελπίστηκα άσε που
η κίνηση γινόταν και πυκνότερη.Φυσικά δεν το διακινδύνευα και είχα στο μυαλό μου ότι με
το παραμικρό τα παρατάω...δεν είμαστε και μλκες να σκοτωθούμε για μια φώτο! Τελικά με
πολύ κόπο κατάφερα αυτό.Δεν πρόλαβα να κλειδώσω τον πιλότο στα 200 ούτε να μηδενίσω
την μέση ωριαία γιατί λίγα μέτρα πίσω έκανα συνιάλα σε κάτι κουβαδάκια(κλεμμένο αυτό :th_Laie_67-1:)

aristent
16-08-12, 15:43
......κουβαδακια ε???....επρεπε να ειναι ξοπισω σου ο τιτανομεγιστος 850τσι ες αϊ να σε κερασει τσαγακι ,περνωντας με 300 και μετα να μας γραφει θρεντ οτι η ζωη αρχιζει στα 300!!!:th_Laie_67-1: :thumbsup:

Νικολα,τωρα καταλαβα οτι δεν ειναι μια απλη φωτο....ηθελε οργανωση και τυχη για να βγει!!!

:worthy: respect και για τη δηλωση:

...έκλεισα 200.000χλμ μαζί της και είμαι ακόμα καμμένος με την πάρτυ της.

Stamatis
16-08-12, 19:19
Μπράβο για την φωτο και τη μούρλα σου.

Ωραία ιδέα...

optostyle
16-08-12, 19:46
Αν ειχες και 200 λιτρα βενζινη στο ρεζερβουαρ θα ησουν Βασιλιας :PP

PANOS-E60
16-08-12, 22:14
Πάνο ξεκίνησα απο την Πάλαιρο (Απτζαβερδα δηλαδή,έτσι Ελένη!?) για Θεσ/νικη και υπολόγισα
να 200αρίση ο ολικός πριν τη Βέροια.Ο φόβος μου ήταν μήπως μου τύχει μέσα στα τούνελ.
Πλησιάζοντας κατάλαβα ότι θα προλάβω να τα περάσω όλα τα τούνελ και η Εγνατία μετά θα
ήταν ελεύθερη.Με έπιασε όμως μια βροχάρα έξω από την Κοζάνη και απελπίστηκα άσε που
η κίνηση γινόταν και πυκνότερη.Φυσικά δεν το διακινδύνευα και είχα στο μυαλό μου ότι με
το παραμικρό τα παρατάω...δεν είμαστε και μλκες να σκοτωθούμε για μια φώτο! Τελικά με
πολύ κόπο κατάφερα αυτό.Δεν πρόλαβα να κλειδώσω τον πιλότο στα 200 ούτε να μηδενίσω
την μέση ωριαία γιατί λίγα μέτρα πίσω έκανα συνιάλα σε κάτι κουβαδάκια(κλεμμένο αυτό :th_Laie_67-1:)

ημουνα σημερα το μεσημέρι σε κείνο το σημείο Νικο :shok::shok: κατηφοριζοντας από Ηγουμενίτσα.
ξανά μπραβο γιά την ιδέα σου, τωρα που διάβασα αυτό που γράφεις. Ειναι πράγματι το ιδανικό σημείο για να κρατησεις τα 200 γιά λίγα λεπτά, και να περιμένεις το χιλιομετρητη σου να γυρίσει. thumb thumb

δεν εβγαλα φωτο από τα δικά μου 200αρισματα γιατί ήταν ο κερβερος μαζί και την "παραμυθιαζα" για να μην κοιτάει κοντερ :whistle:

nikos valvetronic
17-01-14, 19:09
Επανέρχομαι μετά από ενάμησι χρόνο σχεδόν και άλλα 30000 στον πισινό άξονα (ο μπροστινός έχει αρκετά λιγότερα :thumbsup:)
Φυσικά που να συντονίσω ενέργειες για να βγει και η βελόνα στα 230.Τελευταία έκανα αρκετά ταξίδια
βαλκάνια και το καταευχαριστήθηκα ειδικά με τα 16άρια τα χειμερινά είναι κρέμα η κύλιση! Άσε που εκεί βάζω μόνο κατοστάρα και ο N42 την εκτιμά απεριόριστα :original: Πάμε παρακάτω λοιπόν αφού το κρατήσαμε και φέτος thumb

https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2014/01/IMG_20140111_195843_zps29ce6dc5-1.jpg

Bazil Van Sinner
17-01-14, 19:30
Να σαι καλα να το τερματισεις μαγκα μου!!!!

Vasilis M3
17-01-14, 20:49
Μπράβο σου ρε Νικόλα!!!

Περιμένουμε φώτο στα 240 τώρα thumb

Bazil Van Sinner
17-01-14, 20:51
Μπράβο σου ρε Νικόλα!!!

Περιμένουμε φώτο στα 240 τώρα thumb

περιμενε εσυ παρεα με το 850 θα σπασουν το φραγμα του ηχου :hystericalbs1:
:hystericalbs1:
:hystericalbs1:

Vasilis M3
17-01-14, 21:10
Kαλά απο το 850 κάτω απο 320 δεν δέχομαι χαχαχαχ :hystericalbs1:

HLIAS - E36
18-01-14, 04:41
Μπράβο σου ρε Νίκο! Να 'σαι καλά και να την χαίρεσαι την μπέμπα σου...thumb

Περιόρισε τις μετακινήσεις σου για να καθύστερήσουν τα 300.000 χλμ μήπως και ξεχαστεί το θέμα γιατί μετά τι θα κάνεις που θα σου ζητάνε φωτό με όλα στο 300????:shok::th_Laie_67-1:

nikos valvetronic
26-10-17, 23:46
Αισίως φτάσαμε τα 300...
Και μάλιστα με επιτυχία.Το μοτέρ του λειτουργεί μια χαρά, το σαλόνι δεν έχει
καμία σχέση με αυτά που βλέπω στο car και στο δρόμο :facepalm: και γενικά
το προσέχω όσο μπορώ.Αμέτρητα ταξίδια, διακοπές μες την κάψα και τρελό
φόρτωμα, έχει βγάλει και δυο track day! Παλιότερα είχα παράπονα με τα θεματάκια
του αλλά ο απολογισμός έχει σίγουρα θετικό πρόσημο ειδικά μ' αυτά που ακούω από
μάρκες υπεράνω πάσης υποψίας! Το έχω απολάυσει πραγματικά το αυτοκίνητο και
το είχα στήσει στα μέτρα μου από την αρχή που το πήρα.Συμβουλές μετά από
300k για να απολάυσετε πάτημα - κράτημα.Κρατήστε μαμά σινεμπλόκ, μείνετε σε
17άρες (ιδανικά μαμά ασσύμετρες) και σκεφτείτε σοβαρά ένα καλό σετ coilover!
:thnx:

42068

A8hnaios
27-10-17, 00:49
Σε περνάω κατα 10Κ!! :whistle:
Να τα χερόμαστε Νικόλα..

pilot
27-10-17, 01:23
Γεια σου ρε Νικόλα μάχιμε! Άλλος ένας που με ''επιβεβαιώνει''! Τα εργαλεία για να ζουν πολύ θέλουν καλή και προληπτική συντήρηση και ΞΥΛΟ!!!

BILL007
27-10-17, 08:33
Αισίως φτάσαμε τα 300...

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Dimimav
27-10-17, 09:42
Νίκο το έχεις λιώσει το εργαλείο μπράβο .
Η θερμοκρασία γράφει 34! Είναι χαλασμένος ο αισθητήρας εξωτερικής θερμοκρασίας;(άλλο ένα πρόβλημα με τα 46αρια:facepalm:)
Έχεις λαμπάκι αερόσακου ανοιχτό από αισθητήρα κατάληψης θέσης;
Ποπό όλο προβλήματα βρίσκω χωρίς να υπάρχουν:hystericalbs1:

savvas bmwdakias
27-10-17, 12:26
Γεια σου Νικ χαθηκαμε να το χαιρεσαι το εργαλειο, αυτα τα αυτοκινητα θελουν δρομο και χλμ να καταπινουν δεν ειναι για καφεδακι μεχρι την πλατεια. Οπως μου ειπε και εμενα ενας μηχανικος τα αυτοκινητα που ειναι κλεισμενα σε γκαραζ βγαζουν πιο πολλα προβληματα απο την ακινησια. Οπως τα λεγαμε Νικο ζεσταμα καλο νερα και λαδια και λιωσιμο δεν καταλαβαινει τιποτα.

nikos valvetronic
27-10-17, 20:27
Σε περνάω κατα 10Κ!! :whistle:
Να τα χερόμαστε Νικόλα..

Δεν πιστευω να το βαρεθηκες Αντώνη ε;;
Σταμάτα το λιγο να σε φτάσω! Χαχαχα
Και δεν λέει να τα φτύσει ο Ν42 να το κάνω εξακύλινδρο γμτ!

nikos valvetronic
27-10-17, 20:36
Νίκο το έχεις λιώσει το εργαλείο μπράβο .
Η θερμοκρασία γράφει 34! Είναι χαλασμένος ο αισθητήρας εξωτερικής θερμοκρασίας;(άλλο ένα πρόβλημα με τα 46αρια:facepalm:)
Έχεις λαμπάκι αερόσακου ανοιχτό από αισθητήρα κατάληψης θέσης;
Ποπό όλο προβλήματα βρίσκω χωρίς να υπάρχουν:hystericalbs1:

Η φώτο είναι από τις τελευταίες ζέστες, μια χαρά δουλεύει ο αισθητήρας!
Ναι από τον κατάληψης συνοδηγού.Έχω αισθητήρα καλό να βάλω αλλά δεν έχω χρόνο
Μητσάκο! Ανάβει μόνο όταν κάθετε κάποιος πάντως.