Επιστροφή στο Forum : 335 ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ
Χαιρετώ το κόσμο του φορουμ :original:
Βρήκα ένα 335i Ε92 και σκέφτομαι να το κάνω τράμπα με το δικό μου 320 Ε93
δίνοντας και καμιά 5-6.000 επιπλέον .....
Το 335i, είναι μοντέλο του 2008, με σχεδόν full extra + navi + τηλεφωνο
με 95.000 χλμ
Το δικό μου είναι το cabrio, ( το χετε δει κάποιοι απο σας ) με σχεδόν
full extra και αυτό με 40.000 χλμ
Θα ήθελα να με βοηθήσετε, στο τι πρέπει να προσέξω και κατά πόσο
καλό είναι το deal, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσα ...
Αυτό που με απασχολεί εμένα, είναι μονάχα τα χιλιόμετρα, που είναι τσιμπημένα
αλλά μου παν ότι μικρή σημασία έχει, καθώς 6κύλινδρο μοτέρ και ακόμα
τώρα στρώνει ...
Αναμένω σύντομα απαντήσεις σας, γιατί από βδομάδα δίνουμε και στα χαρτιά τα χέρια ... Εννοείτε πως θα το περάσω από ελεγχο, πριν οποιαδήποτε κίνηση
Θα δώσεις 40.000 αυτοκίνητο να πάρεις τρίλιτρο μπιτουρμπο με 100.000 που σίγουρα του έχει δώσει να καταλάβει;;;
Ούτε να το σκέφτεσαι..
95000 xlm για τουρμπατο μοτέρ και χωρις να ξέρεις την προτέρα χρήση, εγω δεν θα σου το πρότεινα...
Μπορει να του ειχε 1002 πράγματα πανω , πρόγραμμα,εξατμίσεις, και οτι αλλο μπορει να φανταστείς , να τα έβγαλε και τωρα να το πουλάει ''μαμα''....απείραχτο...ολα τα χλμ, εθνικηthumb
Πρέπει να ελέγξεις
wastgates,turbos,αν εχει κανει ανακληση στην τρομπα βενζινης, στους πολλαπλασιαστες, και τι βλαβες εχει βγαλει στο παρελθον....
θα σου πουν κι αλλα.....
Μπορεί να ειναι και ευκαιρία και να λεω μαλακίες.....αλλα δεσ το
Θα το πάω σε αντιπροσωπία και θα κάνω έλεγχο τα πάντα ..... να μου πιστοποιήσουν ότι είναι ΟΚ ..... δεν ξέρω τι καλύτερο μπορώ να κάνω
για να το διαπιστώσω
Με μια προχειρη ματια στο car.gr το ε93 320 του '08 εχει μεσο ορο τιμης πωλησης 24.167 ευρω, ενω το αντιστοιχο 335 της ιδιας χρονολογιας εχει μ.ο. τα 25.372 ευρω οποτε μη δωσεις τοσα χρηματα διαφορα. Αν το 335 ειναι προσεγμενο με τα σερβις στην ωρα του παρ'το...Τα 335 ουτως η αλλως βγηκαν για να τρεχουν και οχι για να πηγαινουν σουπερ μαρκετ....
Παιδια μην ειμαστε απολυτοι. Γνωριζω ενα 335 που αυτος που το εχει δεν ξερω αν εχει ανοιξει η 2η τουρμπινα που λεει ο λογος.
Προσπαθησε να μαθεις τον ιδιοκτητη. Επισης μαθε απο ασφαλιστη τι και αν εχει φανοποιειες
με 95.000 χλμ
τώρα στρώνει ...
Αναμένω σύντομα απαντήσεις σας, γιατί από βδομάδα δίνουμε και στα χαρτιά τα χέρια ... Εννοείτε πως θα το περάσω από ελεγχο, πριν οποιαδήποτε κίνηση
Νίκο, νομίζω -πολύ ταπεινά και χωρίς να παρεξηγηθώ σας παρακαλώ- ότι εσύ πρέπει να πάρεις χρήματα στο χέρι, όχι ο φίλος που θα ξεφορτωθεί ένα αυτοκίνητο που -κακά τα ψέμματα- σε λίγο καιρό η μεταπωλητική του αξία θα πέσει πάρα πολύ ενώ είναι και αμφίβολο πόσο άνθρωποι θα μπορούν να το συντηρήσουν.
Προσωπική μου άποψη, ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ*
*αν το κάνεις, δες αυτό που σου έγραψα μετά από 1-2 χρόνια.... ίσως να τότε να σκεφτείς ότι θα έπρεπε να μην το αγοράσεις τελικά....
-αν το αγοράσεις πάντως εύχομαι ολόψυχα να το ευχαριστηθείς-
Υ.Γ το ξαναγράφω, παρακαλώ μη με παρεξηγήσετε όσοι διαφωνείτε με το παραπάνω κείμενο :)
Εμένα είναι του 09 το αμάξι ... θα δω αν μπορώ να κατεβάσω
τα μετρητά ...
Στην αντιπροσωπία μπορούν να καταλάβουν κατά πόσο αξιόλογο είναι
το 335 ??? από μεταχείριση κλπ ???
Ο ανθρωπος είναι άνω των 30 ... οικογενειάρχης πόσο να το ξεπατωσε :/
αλλά βέβαια ποτέ δεν ξέρεις
Να το πας σε συνεργειο που τους ξερεις, να τους εχεις εμπιστοσυνη
Νίκο όπως σου είπαν και τα παιδιά μάθε όσα περισσότερα μπορείς για το αμάξι και τον ιδιοκτήτη του
Εγώ σαν κάτοχος 335 θα σου πρότεινα μόνο steptronic (αυτόματο), με νορμάλ χειρισμούς, χλμ εθνικής και απλά ανοίγματα που και που 160-180χ.α.ω τα 95000χιλ που έχει δεν είναι τίποτα. Επίσης αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι η ανάκληση στην τρόμπα βενζίνης υψηλής πίεσης HPFP, μην κολλήσεις αν την έχει αλλάξει και 2 φορές να κολλήσεις αν δεν την έχει αλλάξει γιατί θα βρεθείς προ εκπλήξεως και με έξοδα. Το δικό μου έχει πλέον 140000χιλ και έχουν αλλαχτεί, τρόμπα βενζίνης κάπου στα 87000χιλ, μια φορά μπουζί στα 110000χιλ, μια φορά τακάκια και 2 φορές αναρτήσεις.
νορμάλ καταστάσειςthumb
από κει πέρα ξέρεις να είναι ατρακάριστο και να μη το βανδάλιζαν όσο για τη μεταπωλητική αξία ούτε τα Μ5 έχουν τύχη, εγώ σου ανέφερα τις δαπάνες του 335 τι πρέπει να προσέξεις με τις τρόμπες και τα service του και κρίνεις μόνος σου.
Το δικό σου το είχες πάρει και και καινούριο;
Το δικό σου το είχες πάρει και και καινούριο;
Nαι .... κοντά 50.000 αν δεν απατώμαι
ghost-rider
28-07-12, 19:31
Δεν πρεπει να δωσεις τοση διαφορα συμφωνα με τις τρεχουσες τιμες, οπως προαναφερθηκε πολυ σωστα...
Επισης οικογενειαρχης μπορει αλλα το τουρμπο μπορει ο αλλος να το καταπονει πηγαινοντας το στο περιπτερο.
Ενα τουρμπο δεν μπορεις να το πατησεις προτου ζεσταθει η τουρμπινα. Η οποια σε καμια περιπτωση δεν ειναι ετοιμη να στροφαρει επειδη ζεσταθηκε το μοτερ σου.
Θελει να δινεις προοδευτικα μεχρι να ανεβασει θερμοκρασια η εξαγωγη και μετα να βυθισεις το γκαζι στο πατωμα. Εδω δε μετραν τοσο οι στροφες. Μπορει να πηγαινεις με 3000 και να του αλλαζεις τα φωτα χωρις να το καταλαβαινεις. Απο την αλλη μπορει να αλλαζεις ολη την ωρα 7000 και να το καταπονεις λιγοτερο αν δεν το εχεις τερμα φουσκωμενο. Το σκισιμο παει και με τη βυθιση του γκαζιου. Οχι μονο με το στροφαρισμα.
Μετα απο τη διαδρομη πρεπει να δουλεψει τουλαχιστον 30 δευτερα(λεπτο μετα απο ξεκ@υλωμ@) ρελαντι χωρις να πειραξεις καθολου το πενταλ του γκαζιου και μετα να σβησεις(ναι ακομα και αν ειναι στοκ. Γιατι δε ζεστενονται οι τουρμπινες των στοκ? Αλλο που οι κατασκευαστες δεν το αναφερουν για να μη χανουν πελατες...). Περισσοτερο ευπροσδεκτο. Λιγοτερο= ρηγματα στο τουρμπο=αργα η γρηγορα θα ψαχνεις τα λαδια σου... Ασε που αποκτα ρηγματα και η πολλαπλη εξαγωγης και ακουγεται σα ματρακας ενω σε εξτριμ περιπτωσεις μπορει να σου ραγισει μεχρι και καπακι αν δε ζεσταθει και κρυωσει γλυκα...
95.000 χλμ... Τι να πεις εδω? Αν με ρωτησεις μια Κ03πχ αντεχει πανω κατω 200.000χλμ. Μετα την αλλαζεις επειδη θες επιτελους εκεινη την Κ04 και δεν γινεται να περιμενεις αλλο να σκασει η Κ03.
Αλλος θα σου πει οτι μια τουρμπινα βγαζει max 60.000χλμ...
Οποτε βεβαιωσου οτι οι τουρμπινες του ειναι σε καλη κατασταση(εδω μιλαμε για δυο δλδ για περιπου 2.000-2500 με τοποθετηση? Τσεκαρεις για πιθανα ρηγματα στο καβουκι εξαγωγης και για μποσικα στον αξονα της φτερωτης) και οτι καταναλωνει τα αναμενομενα(απο αυτο και μονο μπορεις να βγαλεις ακρη για τα τουρμπο αλλα θα χρειαστουν τουλαχιστον 500χλμ με το αυτοκινητο για να καταλαβεις τι γινεται).
Με 95.000χλμ μπορει μολις να εχει στρωσει απο τη μια και απο την αλλη να ειναι ετοιμο για αποσυρση ενα τουρμπατο...
Για το μοτερ, σε μια αντιπροσωπεια μπορουν να σου κανουν συμπιεσομετρηση και μετρηση πιεσης λαδιου.
Στους υπολοιπους τομεις οτι ισχυουν για καθε μτχ αυτοκινητο. Τα 95.000 χλμ γενικα δεν ειναι πολλα.
Γενικά σαν ιδέα να δώσεις το δικό σου που το έχεις πάρει καινούριο,που έχει πολύ λίγα χιλιόμετρα,και να πάρεις κάτι αλλο με τα διπλά και μάλιστα με λεφτά ειδικά αυτή την εποχή που τα πολλά κυβικά είναι θάνατος είναι τελείως άτοπο!
Χωρίς χρήματα και με λιγότερα χιλιόμετρα θα σου έλεγα ναι,εφόσον έχεις αναλογιστεί που πας να μπλέξεις,πάρ'το.
E60_Arkadia
28-07-12, 21:15
Παρε το 335,πατωντας το γκαζι θα τα ξεχνας ολα,αλλη φαση φιλε.
Και με απίστευτη διάφορα στην κατανάλωση......με το 320 έβλεπα 11 με πίεση αρκετή σε ταξίδι......με το 35αι....κάτω απο 15 με πίεση δεν παίζει....
Να το εχεις στα υπ οψιν και αυτοthumb
super duper
28-07-12, 22:16
εαν σου αρεσει το 335παρτο,απλα ψαξε και αλλο. θεωρω όπως και οι περισσοτεροι οτι τα χρηματα τα παραπνω δεν χρειαζονται. Προσωπικα θα κρατουσα το αυτοκινητο μου την παρουσα περιπτωση, τωρα εαν κατσει καποια ευκαιρια μεσα σπ το φορουμ μπορεις να το μελετησεις
Χωρίς παρεξήγηση με τους 2 φίλους που σου είπαν τη γνώμη τους :
1. Αν στον Ν54 αλλάζεις μπουζί στα 110.000 θα πει πως έχεις παραλείψει μια αλλαγή ακόμα αν είσαι στοκ και 3 αν έχεις πρόγραμμα. Ανάκληση η αντλία ΔΕΝ ΕΧΕΙ, αλλάζεται κατά περίσταση.
2. Το να κατεβάσεις τουρμπίνες για να ελέγξεις ρήγματα κλπ είναι τουλάχιστον 1 μέρα δουλειά, ωραίο θα ήταν να ελεγχθούν αλλά είναι κοστοβόρο. Άντε και το καλύπτει το κόστος ο υποψήφιος αγοραστής, ποιος λογικός άνθρωπος θα δεχόταν να λυθεί το αυτοκίνητό του για να ρίξει μια ματιά ο καθένας? Πιστεύω ότι είναι λίγο τραβηγμένη η πρότασή σου. Εξάλλου οι τουρμπίνες του Ν54 είναι γενικά σκυλιά, αν προκύψει βλάβη το πιθανότερο να είναι των wastegates που ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ κι αν στάζουν λάδια προφανώς θα φαίνεται.
Προσωπική μου άποψη : Έχεις ένα αυτοκίνητο που το πήρες καινούριο. Θα ήμουν εξαιρετικά επιφυλακτικός να το ανταλλάξω με ένα παλαιότερο με περισσότερα χιλιόμετρα. Ο Ν54 είναι σκυλί μαύρο και 95κ δεν είναι πολλά αρκεί να μην έχει γίνει καμιά χοντρή παράλειψη ή μλκια και αυτό δυστυχώς δεν είναι εύκολο να το εξακριβώσεις.
Βρες άλλο ή παζάρεψέ το καλύτερα.
Αν θες βάλε την αγγελία να σου πούμε το μακρύ μας και το κοντό μας ή στείλ'τη μου σε πμ μπας και το 'χουμε δει το αυτοκίνητο.
Καλορίζικο ό,τι κι αν αποφασίσεις !!!!!!!!!!!
1. Αν στον Ν54 αλλάζεις μπουζί στα 110.000 θα πει πως έχεις παραλείψει μια αλλαγή ακόμα αν είσαι στοκ και 3 αν έχεις πρόγραμμα. Ανάκληση η αντλία ΔΕΝ ΕΧΕΙ, αλλάζεται κατά περίσταση.
Παράληψη είναι η αλλαγή λαδιών στον N54 που η θερμοκρασία λαδιού φτάνει τους 110-120 max.
όσο για την ανάκληση,
https://www.e90post.com/forums/showthread.php?t=181600
Παράληψη είναι η αλλαγή λαδιών στον N54 που η θερμοκρασία λαδιού φτάνει τους 110-120 max.
όσο για την ανάκληση,
https://www.e90post.com/forums/showthread.php?t=181600
1. Ποιος μίλησε για λάδια? Και ποιος διαφώνησε με το αυτονόητο?
2. Η ανάκληση αφορά την Αμερική. ΜΟΝΟ
1. Ποιος μίλησε για λάδια? Και ποιος διαφώνησε με το αυτονόητο?
2. Η ανάκληση αφορά την Αμερική. ΜΟΝΟ
Φίλε μου αν διαβάσεις την πρώτη απάντησή μου στο Νίκο θα δεις ότι του γράφω, ''πρόσεξε αν έχει αλλαγμένη την αντλία'' αλλιώς κάποια στιγμή θα του βγάλει το πρόβλημα και θα μπει σε έξοδα, αυτό σημαίνει ότι έχει δεν έχει ανάκληση θα την πληρώσει όπως όλοι στην Ελλάδα και δεν ξέρω που αλλού.
Ποιος μίλησε για λάδια?
Αν διαβάσεις το ποστ του φίλου ghost rider που αναφέρεται πολύ σωστά στο δούλεμα των τούρμπο, τα τούρμπο λιπαίνονται με λάδι. Όταν κάποιος λοιπόν έχει παραλείψει την αλλαγή λαδιών και το λάδι έχει χάσει τη σύνθεσή του, δεν λιπαίνει έτσι δημιουργούνται τα μπόσικα και αρχίζουν οι φθορές και λόγο κακής σύνθεσης πλέον δεν έχει σταθερή θερμοκρασία με αποτέλεσμα να στρεσάρονται τα μέταλλα.
Οπότε Νίκο αν αποφασίσεις να το πάρεις έλεγχο τις τουρμπίνες τα service και καλοτάξιδο με όμορφα χιλιόμετρα :thumbsup:, τα υπόλοιπα είναι φθορές όπως όλα τα αμάξια. Και ένας γνωστός μου με 316 90αρι είχε θέμα με τους πολλαπλασιαστές τους άλλαξε 2 φορές και τους 4 και ησύχασε.
m-power_01
29-07-12, 16:31
Να πω στον φίλο μου το ghost rider : Η BMW έχει φροντίσει να βάλει ηλεκτρική τρόμπα λαδιού! Έτσι όταν σβήσει ο βιαστικός ιδιοκτήτης το μοτέρ ζεστό, μαζι με το βεντιλατερ δουλεύει και η τρόμπα που γυρνάει τα λάδια για να ψύξει σωστά την τουρμπίνα!
Να πω στον φίλο μου το ghost rider : Η BMW έχει φροντίσει να βάλει ηλεκτρική τρόμπα λαδιού! Έτσι όταν σβήσει ο βιαστικός ιδιοκτήτης το μοτέρ ζεστό, μαζι με το βεντιλατερ δουλεύει και η τρόμπα που γυρνάει τα λάδια για να ψύξει σωστά την τουρμπίνα!
Σωστος....τσεκαρισμενοthumb
ghost-rider
29-07-12, 18:32
:shok: :shok: :shok:
Πραγματικα εκπληκτικο...
Christos 330
29-07-12, 18:41
Mε εναν καλο ελεγχο ολα λυνονται Νικο . . .
Αν ειναι οκ πας μπροστα !!!
Αν η συντηρηση του ειναι οκ δεν εχεις να φοβηθεις τιποτα . . .
Το θεμα χρηματων οσο μπορεις κοβεις για το δικο σου κερδος !!!
Με το καλο !!!
Mε εναν καλο ελεγχο ολα λυνονται Νικο . . .
Αν ειναι οκ πας μπροστα !!!
Αν η συντηρηση του ειναι οκ δεν εχεις να φοβηθεις τιποτα . . .
Το θεμα χρηματων οσο μπορεις κοβεις για το δικο σου κερδος !!!
Με το καλο !!!
Ευχαριστώ αγαπητέ Χρήστο .. αυτό που με φοβίζει είναι τα χιλιόμετρα
μόνο ... τα θεωρώ κάπως αρκετά ...
Οι δικοί μου εδώ ... οικογένεια-φίλοι, είναι ο καθένας με τη γνώμη του
και δεν ξέρω τι να πρωτοσκεφτώ, άλλος λέει άμα είναι καλό κάνε τη τράμπα
άλλος μην τυχών γιατί σε κοροιδεύουν κλπ
Κάνας από δω, ενδιαφέρεται να με βοηθήσει, από κοντά ?? .... εσείς οι από
πάνω, σκέτες εγκυκλοπαίδειες είστε thumb
Ευχαριστώ αγαπητέ Χρήστο .. αυτό που με φοβίζει είναι τα χιλιόμετρα
μόνο ... τα θεωρώ κάπως αρκετά ...
Οι δικοί μου εδώ ... οικογένεια-φίλοι, είναι ο καθένας με τη γνώμη του
και δεν ξέρω τι να πρωτοσκεφτώ, άλλος λέει άμα είναι καλό κάνε τη τράμπα
άλλος μην τυχών γιατί σε κοροιδεύουν κλπ
Κάνας από δω, ενδιαφέρεται να με βοηθήσει, από κοντά ?? .... εσείς οι από
πάνω, σκέτες εγκυκλοπαίδειες είστε thumb
Νικο με το αμαξι σου μπορείς να βρεις σε πολύ καλύτερη χιλιομετρική κατάσταση 35αρι.....ψάξου καλύτερα.....
Νικο με το αμαξι σου μπορείς να βρεις σε πολύ καλύτερη χιλιομετρική κατάσταση 35αρι.....ψάξου καλύτερα.....
με 25000 στο χερι δεν νομιζω να σου αρνηθει με τιποτα.......παράδειγμα δίνω,......δεν το προτείνω https://www.car.gr/classifieds/cars/view/2489846/
Τα χω δει αυτά αγαπητέ φίλε αλλά ενδιαφέρομαι για χειροκίνητο
και δεν βρίσκω κάτι ... δεν καταλαβαίνω γιατί όλα είναι αυτόματα :thumbsdown:
Τα χω δει αυτά αγαπητέ φίλε αλλά ενδιαφέρομαι για χειροκίνητο
και δεν βρίσκω κάτι ... δεν καταλαβαίνω γιατί όλα είναι αυτόματα :thumbsdown:
το στεπτρονικ δεν ειναι καλο για μενα....αλλα το βγάζει και με dkg.....εκει αλλάζει το πράμα....:whistle:
Και εγώ φίλε μου από ε93 320 πήγα σε e92 335. Πριν το δώσω είχα κάνει 100000 χιλ. στο 335. Το είχα πάρει μεταχειρισμένο και μέχρι να το πουλήσω ήταν σαν καινούργιο. Ούτε κιχ δεν έκανε, ήταν σε στοκ μορφή βέβαια. Καμμία σχέση τα αμάξια, όσο είχα το 320 κάτι με έτρωγε συνέχεια μέχρι που έκανα την ανταλλαγή και μου ξανάρθε μόνιμα το χαμόγελο στα χείλη όταν οδηγούσα το 35 άρι. Αν είναι όλα σωστά και μπορείς, προχώρα και θα με καταλάβεις.
Στο μόνο που διαφωνώ είναι η διαφορά χρημάτων που πρέπει να πληρώσεις, θεωρώ πως όπως πάνε τα πράγματα ένα 320 1το χέρι προσεγμένο και με εξτρά πιάνει περισσότερα από ένα ίδιας κατάστασης 335 αφού η συντήρηση , η ασφάλεια κτλπ δεν το κάνουν εύκολο για να το έχεις στην κατοχή σου. Κατά τα άλλα αν μπορείς να το συντηρείς και είναι καλό σίγουρα είναι καλή τράμπα.
Παίδες μην κοιτάμε τα πράγματα μόνο απο την δική μας μεριά, αν ο φίλος μας είχε το 335 τι θα του λέγαμε ;; Να ζητήσεις παραπάνω χρήματα!!!!
Επειδή είναι μπουρδ.. Το κράτος έχουν αυτές τις τιμές τα 320 και πάνω ...
Φίλε μου αν το αντεχεις φορολογικά καντου ένα καλο έλεγχο και πάρτο!!!!
Δυστυχώς ή ευτυχώς όμως αυτήν την πραγματικότητα ζούμε, δεν μπορούμε να μην το λογαριάζουμε...
Και εγώ στεναχωριέμαι με τις φορολογίες των 2.0 και πάνω αλλά έτσι είναι δυστυχώς..:thumbsdown:
Κύριοι, τελικά η διαφορά θα ναι 5.000 ...
Αν ήταν με πιο λίγα χιλιόμετρα δεν θα το σκεφτόμουν και τόσο,
αλλά από την άλλη αν το αμάξι είναι σκάρτο, μπορεί να ναι και από τα
30-40.000 χιλιόμετρα ....
από την άλλη λες είναι κουρασμένο αμάξι, εχω και δω φίλους συγγενείς
ο καθένας με τη γνώμη του και φοβάμαι να κάνω το οτιδήποτε
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Κ
30-07-12, 16:58
παντα καλοπροαιρετα να σου πω κι εγω την αποψη μου.εχεις ενα πολυ ιδιαιτερο αυτοκινητο,καθως τα καμπριο δεν ναι τοσο συχνο θεαμα οσο τα υπολοιπα.το πηρες πρωτο χερι,γνωριζεις ακριβως τι του εχεις κανει.εχεις συμπαθητικη ιπποδυναμη,μετρια καταναλωση,μετρια φορολογια και πολυ "ματι".στην θεση σου δεν θα το εκανα γιατι το μονο που θα κερδιζα θα ηταν μονο γκαζι και ισως λιγο περισσοτερη ασφαλεια σε -χτυπα ξυλο-ανατροπη του οχηματος.σε ολα τα υπολοιπα νομιζω οτι θα εισαι"ριγμενος",γιατιδεν ξαχνεις να βρεις εναν καινουργιο κινητηρα και να το ανταλαξεις με τον δικο σου+ διαφορα?
με 95.000 χλμ
τώρα στρώνει ...
Προσωπικως (αν και ειμαι 40+ ενω εσυ εισαι 23) αν ειχα ενα Ε93 με 40k χλμ, δεν θα το αλλαζα με ενα 335 E92, το οποιο θα εχει 2,5 φορες τα χιλιομετρα που εχει το δικο μου.
95.000 χλμ, που δεν θα ξερω πως αλλα και που το πηγαινε.
Το οτι δεν ανοιγει το ταβανι δε, ειναι λογος να μην πληρωνα και παραπανω (εφοσον βεβαια ειμαι 23 χρονων, και γουσταρω τα ανοιχτα...)
και διορθωστε με αν κανω λαθος, αλλα τα 335 τα δινουν φτηνοτερα απο τα 320 (Ε93)...
Mη δωσες 5οοο διαφορα ειναι παρα πολλα....Σκεψου οτι ο τυπος θα ξεφορτωθει το 3λιτρο, θα παρει εργαλειο καμπριο σχεδον καινουριο και 5οοο στην τσεπη....οχι για μενα....ενα χιλιαρικακι το πολυ αμα θελει αλλιως θα βρεις αλλου πες του.... το αμαξι του ειναι σχεδον αδυνατο να πουληθει οσο περναει ο καιρος thumb
m-power_01
30-07-12, 19:28
Αφού η διαφορά έκλεισε στα 5000 τράβα να βρεις άλλο.
Είτε με λιγότερα λεφτά είτε με λιγότερα χλμ
Νικο στον καφε τις φορες που ηρθες, μας εξηγησες καναδυο πραγματα ανοιχτηκες τελος παντων.
πιστευω οτι το αν ανοιγει η οροφη η οχι σου ειναι παντελως αδιαφορο.
Θελεις γκαζι και δυστυχως το αμαξι σου δεν παιρνει τπτ παραπανω+οτι ειναι και βαρυ.
Παρε 335 χειροκινητο και τελος. Απλως κοψε λιγο τη διαφορα και δωσε τα ρεστα για ενα γενικο μαζεμα.
Μην κοροιδευομαστε, το 99% οσων το πηρε ειχε κακους σκοπους. Δεν ειναι για κυριες. Απλως εχε στο νου σου οτι θα ζηταει το αμαξι συνεχεια κατι. Ειδικα αν αρχισεις να ανεβαζεις και αλογα
Skyline_IS
30-07-12, 20:23
Στη θεση σου νικο θα εκανα τραμπα με αυτο
https://www.car.gr/classifieds/cars/photos/2489846/ εφοσων ειναι σε καλη κατασταση και ελενξεις διεξοδικα σε σημεια που "ποναει" οπως ανεφεραν τα παιδια που γνωριζουν/ειναι κατοχοι.
Ισως να δινες καμια διαφορα κανα 1000 με 2κ max και τα υπολοιπα retrofit ενα Navigation και ετοιμος..
Στη θεση σου νικο θα εκανα τραμπα με αυτο
https://www.car.gr/classifieds/cars/photos/2489846/ εφοσων ειναι σε καλη κατασταση και ελενξεις διεξοδικα σε σημεια που "ποναει" οπως ανεφεραν τα παιδια που γνωριζουν/ειναι κατοχοι.
Ισως να δινες καμια διαφορα κανα 1000 με 2κ max και τα υπολοιπα retrofit ενα Navigation και ετοιμος..
Η συγκεκριμενη αντιπροσωπεια μπορει να του ζητησει και 10κ γι αυτο...
αυτο αξιζει σιγουρα 5-6κ...Να ειμαστε και λιγο λογικοι...!
Ήθελα να ακούσω μερικούς θεσσαλονικείς από το καφέ :)
Αύριο, θα δώσω τελική απάντηση και θα προσπαθήσω, να το μειωσω
δελεάζοντας τον, ότι θα το πάρω
Το συγκεκριμένο λευκό, πήγα και το είδα κύριοι και μέσα τα σαλόνια
ήταν ένα κακόγουστο καφε, που χτηπούσε στο ματι άσχημα
Επίσης είναι αυτόματο και με ενδιαφέρει χειροκίνητο .....
αυτο το '' κακογουστο καφε'' καποιοι παρακαλανε να το ειχανε στο σαλονι τους......
αυτο το '' κακογουστο καφε'' καποιοι παρακαλανε να το ειχανε στο σαλονι τους......
Ε γούστα είναι αυτά .. να ξέρεις πάντως ότι φαίνεται χειρότερα από κοντά
Πάντως αν κατέληγα σε αυτόματο, θα διάλεγα το άλλο λευκό της
συγκεκριμένης αντιπροσωπίας, λόγω 8ταχυτου κιβωτιου
Το m-pack ως παλιότερο, έχει το 6ταχυτο .... βέβαια δεν γνωρίζω,
αν η διαφορά είναι χαώδης
Ε γούστα είναι αυτά .. να ξέρεις πάντως ότι φαίνεται χειρότερα από κοντά
Πάντως αν κατέληγα σε αυτόματο, θα διάλεγα το άλλο λευκό της
συγκεκριμένης αντιπροσωπίας, λόγω 8ταχυτου κιβωτιου
Το m-pack ως παλιότερο, έχει το 6ταχυτο .... βέβαια δεν γνωρίζω,
αν η διαφορά είναι χαώδης
ειναι χαωδης η διαφορα οπως ειπες. δεν κανει για σενα το στεπτρονικthumb
Για το καφε διαφωνω, μου αρεσει πολυ...
παντως θα σου ελεγα ν βρεις μ-πακ
η μπορεις να παρεις κι εν δοκιμασμενο...thumb
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/939137/
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Κ
30-07-12, 22:58
πολυ ωραιο το παραπανω.αλλα βρειτε μου εναν καλο λογο γιατι να μην ειναι "σκισμενο".εκτος του οτι ειναι "πειραγμενο".αν θελεις να του πιεις το αιμα για κανα 3αρι χρονια κι εγω μαζι σου.αν το θελεις για αρκετα δεν νομιζω οτι αξιζει.φιλικα,Κωνσταντινος !
στην θεσσαλονικη δεν γουσταρετε τα αυτοματα???
εε Στρατο?Νικο??χεχε
Νικο αν θες εχω ενα Ζ4 2.2 γαλαζιο ΑΤΡΑΚΑΡΙΣΤΟ αψογο... ΑΒΑΦΟ... ανταλλαγη + διαφορα απο μερους της πελατισσας μου!
πολυ ωραιο το παραπανω.αλλα βρειτε μου εναν καλο λογο γιατι να μην ειναι "σκισμενο".εκτος του οτι ειναι "πειραγμενο".
ακομα δεν εχεις πιασει το feeling...
το θεμα ειναι να γλυτωσει και καποια απο τα εξοδα που σιγουρα θα κανει ο Νικος.
ωραιο δεν ξερω, υπερβολικο θα ελεγα.
Παντως Νικο νομιζω οτι το 335 θα το ευχαριστηθεις περισσοτερο απο το μ3 που σκεφτοσουν
η μπορεις να παρεις κι εν δοκιμασμενο...thumb
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/939137/
Αυτό πωλείται 2-3 χρόνια τώρα και έχει περάσει από τα χέρια όλων των μαντράδων και το έχουν ''περιποιηθεί'' - χαρεί σε βόλτες... :thumbsdown:
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Κ
30-07-12, 23:17
με την συγκεκριμενη επιλογη δεν τα γλυτωνει αλλα τα επωμιζεται
στην θεσσαλονικη δεν γουσταρετε τα αυτοματα???
εε Στρατο?Νικο??χεχε
τα αντρικα αυτοκινητα φιλε σπυρο θελουν και αντρικα κιβωτια.:th_Laie_67-1:
τα αντρικα αυτοκινητα φιλε σπυρο θελουν και αντρικα κιβωτια.:th_Laie_67-1:
Στρατο εκανε εντιτ το ποστ μου!!!χαχαχαχα
οποτε εμεις οι γκει φρεντλι Αθηναιοι θα κανουμε τραμπα με τα εςεμτζι των βορειων χααχχααχχαχαχα
Και λεω κατι που εγραψα και στο πρωτο μ ποστ σε αυτο το θεμα...
Το 95% αν οχι παραπανω των 335,135,ζ4 35ι,μ3,μ5,μ6,μ8,f16 ειναι σκισμενα.
Σε αλλα φαινεται επειδη φορανε αεροτομες,προγραμματα,ζαντ ες και κιλιμια σε αλλα οχι γτ ειναι εργοστασιακα εως και φτωχα.
Αν καποιος πηρε 335 καταλαθος τοτε παω πασο.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Κ
30-07-12, 23:24
οποτε γιατι να δωσει το αμαξι του που ξερει ακριβως τι του εχει κανει και να παρει ενα αγνωστο και να αρχισουν τα"φουσκωματα"?πιστευω οτι πρεπει να κρατησει το δικο του
Στρατο εκανε εντιτ το ποστ μου!!!χαχαχαχα
οποτε εμεις οι γκει φρεντλι Αθηναιοι θα κανουμε τραμπα με τα εςεμτζι των βορειων χααχχααχχαχαχα
και το smg αντρικο ειναι...
το ζ4 που λες φοραει εξτρα ζαντες γνησιες ομως?..
και το smg αντρικο ειναι...
το ζ4 που λες φοραει εξτρα ζαντες γνησιες ομως?..
φοραει γνησιες μπροστινες ζαντες απο 2λιτρο... ΑΒΑΦΟ, ΑΤΡΑΚΑΡΙΣΤΟ... απο γυναικα οδηγο, γιατρο, 3ο αμαξι, παντα σε γκαραζ, απο φανατικο μη καπνιστη, ποτε δεν εχει κυλοφορησει σε βροχη, φουλ εξτρα (δερματα, navy(το ειχε ριξει παλια στον Πορο), ξανθιες τριχες, αισθητηρες παρκαρισματος (μπρος, πισω και πλαγιοι), κλπ)
δωρο ενα κουτι ταμπον!
Και λεω κατι που εγραψα και στο πρωτο μ ποστ σε αυτο το θεμα...
Το 95% αν οχι παραπανω των 335,135,ζ4 35ι,μ3,μ5,μ6,μ8,f16 ειναι σκισμενα.
Σε αλλα φαινεται επειδη φορανε αεροτομες,προγραμματα,ζαντ ες και κιλιμια σε αλλα οχι γτ ειναι εργοστασιακα εως και φτωχα.
Αν καποιος πηρε 335 καταλαθος τοτε παω πασο.
Γιατι μας την λες ετσι??? Δηλαδη οποιος πηρε 335 το εχει γα... Δεν ηξερα οτι αν πας γρηγορα το γαμ... ?
Αν βαλεις αεροτομη πισω οπως της Μ και ζαντες το ξεσκισες δηλ Τοτε αυτα τα 316,320 που βλεπω με σηματακια Μ τι ειναι???
Εγω φιλε μου εχω το 330 ε92. Οταν ηταν να το αγορασω ημουν σε διλημμα μεταξυ του 330 -335..Αποφασισα το δικο μου διοτι το 335.....καιειιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιι πολυ για μενα που το θελω για κθημερινη χρηση...εκτος πολης.
Eπανέρχομαι στο θέμα ...
Δυστυχώς ο εν λόγω κάτοχος του 335 αποφάσισε να μην το δώσει
γιατί δεν τον ικανοποιούσε το deal ...
Nα πω την αλήθεια στεναχωρέθηκα γιατί είχα ενθουσιαστεί πολύ
με την ιδέα ... Τώρα άντε να βρεις άλλο χειροκίνητο στον χαμό
με τα αυτόματα ...
Υ.Γ για Αθήνα μεριά δεν το βλέπω γιατί δεν έχω ατομα εμπιστοσύνης
κάτω για ελέγχους κλπ
ΚΡΙΜΑ :/
Πίστεψέ με, περισσότερο καλό σου έκανε παρά κακό...
Ναι ρε παιδιά, τι θα πει σκισμένο, ότι πάει συνέχεια κόφτες; Ε, και;
Για BMW μιλάμε, όχι για κουβάδες..
πολυ καλα τα λες 330ci!!!
Ολα τα bmw μεχρι τα 100.000km στρωνονται....
Τι να καταλαβουν απο χιλιομετρα οταν βεβαια συντηρουνται σωστα....????
Επανέρχομαι στο θέμα ξανά και με συγχωρείτε αν κουράζω :/
Πήρα όλες τις αντιπροσωπίες, στη περιοχή μου τηλέφωνο και τις είπα να με ενημερώσουν, όταν βρουν ένα 335 χειροκίνητο
Δυστυχώς όμως, δεν ξέρω κατά πόσο θα ασχοληθούν με το θέμα
μου, ή αν απλά θα περιμένουν κάποιον να πάει το αμάξι του
και τότε επικοινωνήσουν μαζί μου ....
Κάποιος από τον περίγυρω μου, είπε πως μπορούν να βρουν αν θέλουν
το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, γιατί έχουν τις άκρες και τις διασυνδέσεις,
ώστε να φτάσουν στο αποτέλεσμα αυτό ......
Τώρα εσείς ... με την όποια εμπειρία έχετε τι λέτε ??
Αξίζει να περιμένω ?? θα μου βρουν ??
ή μπορεί να φτάσω Χριστούγεννα και ακόμα να με χουν αναμονή ??
Εγώ πάντως δεν νομίζω να ασχοληθούν παραπάνω, από το να με σημειώσουν στο χαρτάκι :/
Υ.Γ να ευχαριστήσω έναν φίλο που ενδιαφέρθηκε να μου προτείνει
ένα 335 αλλά δεν το θέλουν οι δικοί μου λόγω χρώματος
Προτιμούν μαύρο ... ασημί τους θυμίζει ΑΓΟΡΑΙΟ :shok:
Παντως δεν το απορρίπτω πλήρως :)
Νικο, να πω τη γνωμη μου σαν μεγαλύτερος και πέτα την αν θέλεις.
Σε νιώθω όσο δεν φαντάζεσαι, κάποτε ήμουνα και γω στην ηλικία σου και άλλαζα τα αυτοκίνητα πιό συχνά και από πουκάμισα. Ποτέ το γκάζι δεν είναι αρκετό, πάντα θα θέλεις κάτι γρηγορότερο. Μετά το 335, έρχεται η βελτίωση του 335 ... και μετά θέλεις το πάτημα μιάς Μ3. Τώρα άλλαξαν τα πράγματα όμως και άλλαξαν μιά γιά πάντα, δεν είναι καιροί γιά απερισκεψίες, κρατα το αυτό που σου λέω.
Κρατα το ωραίο σου αυτοκίνητο, πρόσεχε το σαν τα μάτια σου και μην ψάχνεις γιά παντρειές, μικρός είσαι ακόμα. Το τρίλιτρο είναι παντρειά, τέλος !
Θαθελες να ήσουνα στη θέση εκείνου που ξεφορτώνεται σήμερα το 335 του οσο-όσο ? Δεν θα θελες. Καλύτερα μην έρθεις αύριο στη θέση του λοιπόν. thumb
Προσφατα αγορασα ενα 335i μεταχειρισμενο σε εξευτελιστική τιμή και θα ηθελα να προσθεσω κάποιες σκεψεις επιπλέον.
Ενα τριλιτρο του 2008 με 85.000 δεν τα εχει κανει μεσα στην πολη.Ειδικα το συγκεκριμενο που μεσα στην πολη καιει 15-17 λιτρα και εξω απο την πολη καιει τα μισα ,θα πρέπει να ειναι πολυ μ@λακας οποιος εκανε 85.000 μεσα στην πολη.Αρα δεν τιθεται θεμα πολλών χιλιομετρων για το μοτερ.Στα τοσα χιλιομετρα δεν ειναι το θεμα το μοτερ αλλα τα περιφερειακα που θελουν επισκευες-αλλαγές και ειναι ''τσουχτερά''.Λαστιχα/αμορτισερ/αντλιές βενζινης+φιλτρα κτλ.
Ενα Ε93 καμπριο με 1800 κιλα βάρος και 170 αλογα απλά ''δεν πάει''.Αντιθετα το Ε92 με 1600 κιλα και 306 αλογα ''σκάβει την ασφαλτο''.Τώρα που ''εγινε η θάλλασα-γιαούρτι'' ειναι ευκαιρια να αγοράσει κανεις ενα τετοιο αυτοκινητο.Απλά δεν ειναι για την τσέπη ενος 23χρονου.
Αν υπάρχει ''πλάτη'' απο πίσω να σε στηριξει οικονομικά τοτε να το συζητησεις να το πάρεις αν σε ενδιαφερει ενα αμαξι για οδηγικη ευχαριστηση.
Σε κάθε περιπτωση ,δεν το σκεφτεσαι αν δεν ειναι ΕΥΚΑΙΡΙΑ.Ειτε στην τιμή είτε στην κατασταση/χιλιομετρα/κτλ.
Ο PANOS-E60 εχει δικιο σε αυτο που λέει ,αλλα απο οτι βλέπω δεν ειναι 23χρονων με το αιμα του να βράζει.Αν βρεις ευκαιρια και εχεις κάποιες καλες πλάτες απο πίσω ,ψάξε για ενα 35αρι με κατω απο 20 χιλιαρικα σε αυτα τα χιλιομετρα.
Ο panos_e60 εχει δικιο αλλα υπαρχει μια διαφορα, ο κακομοιρης που το πηρε τοτε ( και εγω μεσα φυσικα) εσκασε 60 με70000 τωρα θα δωσεις 25000 οποτε κερδισμενος εισαι!
Ο panos_e60 εχει δικιο αλλα υπαρχει μια διαφορα, ο κακομοιρης που το πηρε τοτε ( και εγω μεσα φυσικα) εσκασε 60 με70000 τωρα θα δωσεις 25000 οποτε κερδισμενος εισαι!
Εχε υπ οψιν σου ομως οτι εσυ δεν θα το δωσεις εστω και μετα απο 1 χρονο ουτε 10000ε....
Οποτε και εσυ θα χασεις.....το μονο που θα κερδισεις ειναι η χαμηλη αγορα, αλλα σε θεμα οικονομικης απαξιωσης, ειστε και οι δυο το ιδιο χαμενοι....
Αν ομως το ''σηκωνεις'' παρτο.....θα παθεις τραλα λα ....:thumbsup:
αλλο να χασει 10-15 και αλλο 50!!!
Φορολογικά το σηκώνουμε σαν οικογένεια οπότε δεν τίθεται θέμα
Το θέμα είναι αμάξι που θα βρω ....
Οι αντιπροσωπίες ένα μήνα σχεδόν δεν με εχουν ενημερώσει
για καμία εξέλιξη ......
Παντως ολοι λετε οτι πρεπει να κανει τραμπα τζαμπα η να παρει και λεφτα απο πανω ο Νικος επειδη θα παρει τριλιτρο και θα δωσει διλιτρο.
Εγω ρε παιδια απο Μαιο εχω βαλει αγγελια, επειδη ειμαι στην ιδια φαση με το Νικο. Εχω ενα αριστο αυτοκινητο αλλα θελω κατι πιο γρηγορο. Εχω παρει τηλεφωνο για τραμπα για 20 διαφορετικα Ζ4 κουπε και 987 2.7 αλλα και μερικα Μ3 Ε46 και κανεις δεν θελει τραμπα.
Οι μαντραδες θελουν να σε πατησουν στο λαιμο και οι ιδιωτες ζοριζονται οι ανθρωποι.
Η γνωμη μου ειναι οτι καποιος που δεν θελει το τριλιτρο για οικονομικους λογους, για τους ιδιους λογους δεν θελει και το διλιτρο.
Φορολογικά το σηκώνουμε σαν οικογένεια οπότε δεν τίθεται θέμα
Το θέμα είναι αμάξι που θα βρω ....
Οι αντιπροσωπίες ένα μήνα σχεδόν δεν με εχουν ενημερώσει
για καμία εξέλιξη ......
Νικο τι εχεις βρει που να υπαρχει ενδιαφερον και απο την αλλη μερια?
Παντως ολοι λετε οτι πρεπει να κανει τραμπα τζαμπα η να παρει και λεφτα απο πανω ο Νικος επειδη θα παρει τριλιτρο και θα δωσει διλιτρο.
Εγω ρε παιδια απο Μαιο εχω βαλει αγγελια, επειδη ειμαι στην ιδια φαση με το Νικο. Εχω ενα αριστο αυτοκινητο αλλα θελω κατι πιο γρηγορο. Εχω παρει τηλεφωνο για τραμπα για 20 διαφορετικα Ζ4 κουπε και 987 2.7 αλλα και μερικα Μ3 Ε46 και κανεις δεν θελει τραμπα.
Οι μαντραδες θελουν να σε πατησουν στο λαιμο και οι ιδιωτες ζοριζονται οι ανθρωποι.
Η γνωμη μου ειναι οτι καποιος που δεν θελει το τριλιτρο για οικονομικους λογους, για τους ιδιους λογους δεν θελει και το διλιτρο.
Στρατο ειναι πολυ δυσκολα τωρα να δωσεις αμαξι πανω απο 2000cc
Eγω πχ, θελω να αντικαταστησω το Ζ, με κατι αλλο.....θα πρεπει να ειμαι αποφασισμενος να το δωσω πολυ φθηνα....ΑΛΛΑ θα αγορασω κατι αλλο εξισου φθηνα....
Οι μαντραδες ειναι εμποροι...θελουν να βγαλουν το μεγαλυτερο κερδος και απο σενα και απο το νεο αμαξι.......μακρια....με λιγο υπομονη δωστο μονος σου και κανε παιχνιδι με τα μετρηταthumb
δεν ξές?
όταν πουλάμε πρέπει να γδάρουμε, και όταν αγοράζουμε πρέπει να παίρνουμε τζάμπα.
μέση λύση δεν υπάρχει, πρέπει ο άλλος να είναι χαμένος. δεν υπάρχουν ούτε υπέρ ούτε κατά.
Η βενζινα φλερταρει στα 2 εουρα....
Νικο τι εχεις βρει που να υπαρχει ενδιαφερον και απο την αλλη μερια?
Aπό ιδιώτη τίποτα ... από Αθήνα μονάχα μου πε κάποια αντιπροσωπία
17.000 δηλαδή τραγικωμικές καταστάσεις
Αναμονή...
Ευτυχώς Στράτο έχουμε διαφορετικά γούστα γιατί θα κάναμε πληστειριασμό μετά:th_Laie_67-1:
Στρατο ειναι πολυ δυσκολα τωρα να δωσεις αμαξι πανω απο 2000cc
Eγω πχ, θελω να αντικαταστησω το Ζ, με κατι αλλο.....θα πρεπει να ειμαι αποφασισμενος να το δωσω πολυ φθηνα....ΑΛΛΑ θα αγορασω κατι αλλο εξισου φθηνα....
Οι μαντραδες ειναι εμποροι...θελουν να βγαλουν το μεγαλυτερο κερδος και απο σενα και απο το νεο αμαξι.......μακρια....με λιγο υπομονη δωστο μονος σου και κανε παιχνιδι με τα μετρηταthumb
Ρε Γιαννη το εχω ενα χρονο ρε γμτ και βλεπω οτι αυτοκινητα που ηταν σε απλησιαστες τιμες περυσι φετος ειναι τζαμπα. Δεν γινεται το ενα χρονο μετα στην τιμη που πηρα το δικο μου να πουλιουνται Ζ4Μ ιδιας καταστασης και χρονολογιας.
Ηθελα να μη δωσω αλλα προσωπικα χρηματα για αμαξι, γιατι και στο δικο μου εβαλα ενα σεβαστο ποσο για την αγορα του, αλλα πραγματικα σου μιλαω οταν βλεπω αυτοκινητα λουλουδια να ξεφτιλιζονται λεω να ξεφτιλισω και το δικο μου. Να βαλω και κατι απο πανω και να παρω ενα αλλο.
Aπό ιδιώτη τίποτα ... από Αθήνα μονάχα μου πε κάποια αντιπροσωπία
17.000 δηλαδή τραγικωμικές καταστάσεις
Νικολα, σου ειπαν 17 για τραμπα η για κασερι???
koita 95000 einai polla an den exei allaxei turbo alla kai 60000 na exei s ena xrono tha arxiseis na to skeftesai , des an itan ftiagmeno ( an mporeis ) ,den gia ta ftarta ylika , diskous kai tetoia giati ekei xereiazetai kai diskous kai amortises kai kai kai an den ta exei allaxei .
tora ti na po 335 exo kai go me 145000 pia , akoma to xairomai kai akoma i gria adexei sto skliro antagonismo edo , kai fysika tha baleis egefalaki ,kai fysika tha karagoustareis allios min to pairneis katholou.
Νικολα, σου ειπαν 17 για τραμπα η για κασερι???
Για τράμπα Στράτο ... ούτε που το σκέφτηκα βέβαια
Δηλαδή θέλαν κοντά 10.000 διαφορά
Νίκο, κάνε μια δοκιμή αν θες, πάρε τηλ σε μια αντιπροσωπεία-έμπορο που να έχει 3αρι 2λιτρο cabrio (σαν το δικό σου) και πες τους ότι έχεις μια 335i (σαν αυτή που ψάχνεις) και θες να κάνεις ανταλλαγή. (την αντίστροφη ανταλλαγή δηλαδή από αυτή που θες να κάνεις στην πραγματικότητα)
Γράψε μας αν θέλεις.... θα σου πουν να σου δώσουν μετρητά? (απίθανο) ή πόσα χρήματα θα σου ζητήσουν για την ανταλλαγή? (το πιο πιθανό)
!!!!
Να δωσουν και λεφτα ?
Απο & κλειεται
Σε αντιπροσωπια ενα τριλιτρο ειναι παλτό, ΕΚΤΟΣ και αν εχουν ετοιμο αγοραστη
Απο 335 σε GTR μου ειπαν 19000 καλο ε????
σωωωωπα ρε φιλε????:shok::wink:θα ηθελα κ εγω ενα τετοιο συστηματακι στο 2jz μου...
Βρηκες τιποτα Νικο?
0 εις το πηλίκο, οι προσπάθειες μου ...
Λέω να πουλήσω το δικό μου και να δω 2 ιδιωτών στην Αθήνα,
αλλά αν δεν με ικανοποιήσουν, μένω χωρίς αμάξι ...
Ειλικρινά από τις αντιπροσωπείες περίμενα κάτι παραπάνω :ranting2::ranting2:
0 εις το πηλίκο, οι προσπάθειες μου ...
Λέω να πουλήσω το δικό μου και να δω 2 ιδιωτών στην Αθήνα,
αλλά αν δεν με ικανοποιήσουν, μένω χωρίς αμάξι ...
Ειλικρινά από τις αντιπροσωπείες περίμενα κάτι παραπάνω :ranting2::ranting2:
Νικολα οι αντιπροσωπειες εχουν τα προβληματα τους...
Σορρυ κιολας, αλλα ξερεις που σε γραφουν. Εσενα και καθενα που θελει κατι αντιστοιχο. Το θεμα ειναι να οικονομησουν οχι να βγαλουν κανα διχιλιαρο.
Βρηκες να το δωσεις το 320? Καινουριο δεν το ειχατε παρει?Κριμα ειναι ρε γαμωτο...
Δοκιμασε αντιπροσωπεια Χαλκιδας, μου φανηκαν εξυπηρετικοι και ειναι απο τους ελαχιστους που εχουν κινησηthumb
Νικολα οι αντιπροσωπειες εχουν τα προβληματα τους...
Σορρυ κιολας, αλλα ξερεις που σε γραφουν. Εσενα και καθενα που θελει κατι αντιστοιχο. Το θεμα ειναι να οικονομησουν οχι να βγαλουν κανα διχιλιαρο.
Βρηκες να το δωσεις το 320? Καινουριο δεν το ειχατε παρει?Κριμα ειναι ρε γαμωτο...
Δοκιμασε αντιπροσωπεια Χαλκιδας, μου φανηκαν εξυπηρετικοι και ειναι απο τους ελαχιστους που εχουν κινησηthumb
Στράτο καινούριο το χαμε πάρει και δεν βρήκα να το πουλήσω, απλά
να δοκιμάσω στο car, μέσω γνωστών φίλων μήπως και ......
Χαλκίδας ε ?? πάντως Β. Ελλάδας πήρα παντού
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Κ
07-09-12, 13:55
κοιτα και μια στην Λιβαδεια,ο Σταθης φανηκε πολυ εξυπηρετικος,εγω ειχα φτασει σε προχωρημενες συζητησεις μαζι του.
Στράτο καινούριο το χαμε πάρει και δεν βρήκα να το πουλήσω, απλά
να δοκιμάσω στο car, μέσω γνωστών φίλων μήπως και ......
Χαλκίδας ε ?? πάντως Β. Ελλάδας πήρα παντού
Νικο επειδη φανταζομαι δωσατε 50+ ειναι κριμα ρε φιλε να το δωσεις 21-22...
Κουτα ειναι. Το Ε93 ,και μετα το Ε92 αν το παρεις, χρησιμοποιειται απο ολα τα μελη της οικογενειας?
Χρησιμοποιείται αλλα αρκετά σπάνια
Τι σχέση έχει όμως αυτό ??
23 minimum το δίνω .... όσο για την αρχική του τιμή ... κλάμα :/ 50 + μέσα στο νερό
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Κ
07-09-12, 14:52
να προτεινω κι εγω κατι.γιατι δεν κρατας το αυτοκινητο σου και να κοιταξεις να βρεις μια e 46 m3,να την γραψεις σε 2 ονοματα για να μην σε βιασει η εφορια και να κανεις το κομματι σου?αν εχει ξαναγραφτει συγχωρηστε με.
Χρησιμοποιείται αλλα αρκετά σπάνια
Τι σχέση έχει όμως αυτό ??
Εμενα οι γονεις μου δεν θα ηταν πολυ χαρουμενοι να οδηγουν πισωκινητο, χειροκινητο, διπλοτουρμπινο με 400 αλογα...:original:
να προτεινω κι εγω κατι.γιατι δεν κρατας το αυτοκινητο σου και να κοιταξεις να βρεις μια e 46 m3,να την γραψεις σε 2 ονοματα για να μην σε βιασει η εφορια και να κανεις το κομματι σου?αν εχει ξαναγραφτει συγχωρηστε με.
Εμενα οι γονεις μου δεν θα ηταν πολυ χαρουμενοι να οδηγουν πισωκινητο, χειροκινητο, διπλοτουρμπινο με 400 αλογα...:original:
Απαντήθηκε εμμέσως :)
Aν πάρω το e46 M3 και θέλω πχ να πάω κάπου με το cabrio ένα 3ημερο,
τι θα πω τη μάνα μου, πάρε το μιτρίο για να πας χωριο?
και το αντίθετο βέβαια ....
Δεν μπορώ να χω 2 καλά αυτοκίνητα ... :/
Aν πάρω το e46 M3 και θέλω πχ να πάω κάπου με το cabrio ένα 3ημερο,
τι θα πω τη μάνα μου, πάρε το μιτρίο για να πας χωριο?
παρε μ3 καμπριο:th_Laie_67-1:
βαλε αγγελια στο car να δεις πως θα παει και βλεπουμε.
βαλε αγγελια στο car να δεις πως θα παει και βλεπουμε.
Έβαλα ... την παρέθεσα και στο αντίστοιχο section του forum
Έβαλα ... την παρέθεσα και στο αντίστοιχο section του forum
Καλη επιτυχια!!!
Νικολα, αποψη μου ειναι να ανεβασεις λιγο την τιμη...
giannis_compact
07-09-12, 22:24
Νικο αποψη μου ειναι να μην κανεις τιποτα... Κουκλα ειναι το Ε93 και καινουριο!
Πας να μπλεξεις φιλε, σκεψου το καλα thumb
Νίκο δυστυχώς δεν πρόκειται να φύγει με αυτή την τιμή στο καρ....
Μόνο κάποιος δικός η απο εδώ μέσα που ξέρει το ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ !!!!!!!
Άρα το κρατάς η αν βρεις κάπου να το κάνεις ανταλλαγή με αυτο που θες !!!
Δλδ ποια είναι καλή τιμή για ε92 ε93 320? απορώ με το που έφτασε η αγορά...
Δλδ ποια είναι καλή τιμή για ε92 ε93 320? απορώ με το που έφτασε η αγορά...
Αστο καλυτερα!!! Μακαρι να φυγει του Νικου στα λεφτα αυτα.
Αν κάνετε ένα πρόχειρο search, ίσως είναι το φθήνοτερο
e93 προς πώληση και σε αυτά τα χιλιόμετρα
Τι να πω, έστω να βρεθεί 35αρι για τράμπα :/
Άποψη μου μην το σκοτώσεις το αμάξι απλά για να πάρεις 35αρι.
Το έχεις από καινούργιο, δόξα το Θεό πρόβλημα μηδέν. Μην το δώσεις έτσι .
Αν δεν είχα πάρει το Πάσχα το e92 320 θα έπαιρνα το δικό σου τώρα που το μόνο που δεν έχει από αυτά που ήθελα είναι ένα Μ-πακ που θα έβαζα σιγά σιγά.
Χαιρομαι που υπάρχουν ανθρωποι που βάζουν νορμαλ τιμές στις αγγελιες τους (δεδομενων των καιρών).
Φαινεται οτι ο Nikos_e93 θέλει να πουλήσει και δεν εβαλε την αγγελια για τα ματια του κοσμου.Δεν ειναι δυνατον αλλωστε ενα 35αρι του 2009 (https://www.car.gr/classifieds/cars/view/2658521/) με αρχικη τιμή 75.000+ , να ξεκιναει να πωλειται απο 21.000 και το αντιστοιχο διλιτρο να θεωρούμε οτι ''σκοτωνεται'' στις 23.000¤.Δηλαδη το 35αρι τι κανει-''αυτοκτονει'' ?
Ελπίζω να βρεθει ο αγοραστης που ψάχνεις και οι ευκαιριες για τα 35αρια μην ανησυχεις θα ειναι ολο και περισσοτερες!
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/2821774/
Bmw 335 FULL EXTRA ελληνικο '08 - ¤ 14.000 κουπέ ,χειροκίνητο .
Απλά εχει 200.000χλμ .....
Μηπως ειναι πολλα ???:thumbsdown:
50k το χρόνο, σημαίνει πολύ χιλιόμετρο σε εθνικές οδούς. αυτό είναι το μόνο σίγουρο, όπως και το ότι ο ιδιοκτήτης είναι ειλικρινής και γράφει τα πραγματικά χιλιόμετρα.
προσωπικά και μόνο για αυτή την ειλικρίνια θα πήγαινα να του ρίξω μια ματιά...
-H ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ TOY AYTOKINHTOY ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ LEASING ΤΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ. BOOK SERVICE. ΔΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ
Εμ ολίγοις αλλαγές σύμφωνα με το book......
........................:whistle:
Εδώ είχαμε κάνει ολόκληρο αντίλογο για αυτοκίνητο με 95.000 km
και τώρα σκεφτόμαστε ένα που χει τα διπλά + ...
Τέλως πάντων ακόμα και για μένα με τον υπερβολικό ενθουσιασμό
είναι πολλά τα χιλιόμετρα
/Κρατα το αμαξακι σου/
Sent from my iPhone using Tapatalk
Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο το γνωρίζω μιας και είναι γείτονας
Το αμάξι ήταν leasing από την πρώτη ημέρα στα χέρια του ιδίου και εν συνεχεία πέρασε στο όνομά του
Όντως τόσα χιλιόμετρα έχει λόγω επαγγέλματος (πολ.μηχανικός)
Αυτό που ξέρω είναι ότι πήγαινε σχολαστικότατα Σπανό που τον είχα πετύχει 2-3 φορές
Αν είναι τρακαρισμένο ΔΕΝ το ξέρω
Όποιος ενδιαφέρεται ας μου το πει για να μιλήσω με τον Σπύρο
ειναι παρα πολυ τζαμπα το αμαξι αν μπορουσες να δωσεις το δικο σου 23 να παρεις αυτο 14 με 9000 καινουριο μοτερ κανεις που λεει ο λογος.αλλα δε σε νοιαζει κρατας τα 9000 και εισαι πασας.εφοσον πηγαινε τακτικα σπανο το αμαξι σημαινει οτι παει αλλα τοσα χιλιομετρα.
Aμαξι με leasing και καλο?:hystericalbs1:
Παει στον Σπανο ε? καθε ποτε ? λαδια στις 25000 ...
Εχετε ιδεα απο leasing???
Aν θες Νικο να σε παω στην Hertz.
Εδώ είχαμε κάνει ολόκληρο αντίλογο για αυτοκίνητο με 95.000 km
και τώρα σκεφτόμαστε ένα που χει τα διπλά + ...
Τέλως πάντων ακόμα και για μένα με τον υπερβολικό ενθουσιασμό
είναι πολλά τα χιλιόμετρα
Φιλε μου το τι θα κανεις τελικα εςυ, ειναι δικο σου θεμα. Αν θελεις ντε και καλα αμαξι με 60κ χιλιομετρα, εχε κατα νου οτι μπορει να μην ειναι και πραγματικα.
Που το προβλημα αν το αμαξι ειναι σε καλυτερη κατασταση ακομα και απο ενα που εχει δηθεν 50-60 χιλ. Χιλιομετρα?
Μπορει το αμαξι περαν των τυπικων σερβις που καλυπτει το λιζινγκ, ο ανθρωπος να εκανε και εργασιες απο την τσεπη του.
Πολλοι ειναι αυτοι που το κανουν αυτο. Γειτονας μου με Μ6, και μαλιστα απο τα πρωτα της θεσσαλονικης, αλλαζε λαδια καθε 5κ χιλιομετρα.
Δεν ειναι απολυτο αυτο που λες, ασχετα που το μεγαλυτερο ποσοστο κανει ακριβως αυτο που αναφερεις.
Πόσο δίκιο έχεις !!!!!
Μιλάμε τα 9/10 leasing είναι για τον κάδο...:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
giannis_compact
19-09-12, 00:19
Μα και ο Νικος που ψαχνει 335, leasing ειναι το αμαξι του! Δε βλεπω κατι ασχημο, ομως, πανω του thumb
Μα και ο Νικος που ψαχνει 335, leasing ειναι το αμαξι του! Δε βλεπω κατι ασχημο, ομως, πανω του thumb
What he said :original:
To αμάξι το πήρα καινούριο μέσω χρονομίσθωσης, με προαγορά,
οπότε το πρόσεχα
σαν τα μάτια μου, με όλα του τα services στην ώρα τους + την αλλαγή
λαδιών ανα τακτά χρονικά διαστήματα -> όλα στην αντιπροσωπία
και μπορεί να πιστοποιηθεί
Μην κολλάτε ετικέτες, η χρονομίσθωση από χρονομίσθωση διαφέρει thumb
Νταξει ρε συ δεν ειναι απολυτο αυτο.
Αν εχεις παρει ληζινγκ με σκοπο να κανεις εξαγορα στο τελος της μισθωσης και να σου μεινει, το προσεχεις για να κρατησει.
Πρακτικα βεβαια, τοτε που ειχα leasing και εγω, τι πετσο ειχε φαει εκεινο το αμαξι, αν ειχε χερια θα με επνιγε.
Λαδια καθε 15.000χλμ και τεντωμα το χειροφρενο.
Τιποτα αλλο δεν ειχε γινει απο συντηρηση στη αμαξι.
Και σερβις εκαναν σε δικο τους συνεργειο, οχι στην αντιπροσωπεια.
Σκοπος του leasing ειναι να το παρεις για 3ή 5 χρονια και μετα να το δωσεις για να παρεις αλλο Συντηρηση κανεις οτι σου λεει ο πωλητης τα ποιο πολλα τα καναμε σερβις εμεις (Ηertz) Moνο οσοι τα κραταγαν τα προσεχαν (20%) ολα τα αλλα .....
Αν κάποιος θέλει και ενδιαφερεται , πάει και το εξετάζει το αυτοκινητο.
Βλέπει τι αλλαγές εχουν γινει στα 200.000χλμ και κρινει αναλογα .Αν εχει τις ιδιες δισκοπλακες , τα μαμα αμορτισέρ , το μαμα φιλτρο βενζινης ,τοτε λες ευχαριστώ και φεύγεις.Αν ειναι τρακαρισμένο εννοείται οτι δεν το συζητας καθόλου.
Μπορει ομως τα πραγματα να ειναι και αλλιώς.ΜΠΟΡΕΙ-δεν ειναι σιγουρο αλλα αν δεν το εξετασει κανεις δεν προκειται να το διαπιστώσει.Απο μακρια μονο κουβεντα ''καφενειου'' γινεται.
:offtopic:
Συγνωμη για το οφφ τοπικ,αλλα ειναι λίγο σχετικο με το θέμα μας.
Πριν χρονια ειχα φέρει απο την Ιταλία και ειχα εκτελωνισει μονος μου ενα alfa romeo που ειχα βρει ευκαιρια.Μου είχε κοστίσει σχεδόν μισή τιμη απο τα αντιστοιχα μεταχειρισμενα της Ελλάδας ,οποτε οταν ηρθε η ωρα να το πουλήσω το εβαλα αγγελια όσο μου κοστισε ,που και πάλι ηταν 5.000¤ φθηνοτερο απο τα αντιστοιχα μεταχειρισμένα.
Με παίρνανε τηλεφωνο και μου λέγανε ''φιλε αν ειναι τρακαρισμένο το αμαξι ,πες το μου να μην ερθω καθόλου'' και κάτι τετοια.Τελικά όσοι μου λέγανε κατι τετοια δεν πιθονταν οτι και αν τους ελεγα και δεν ερχοντουσαν καθολου να το δούνε.
Ο μηχανικος (οχι κανένας ασχετος) που το αγορασε τελικά ,όταν είδε οτι το αυτοκινητο ηταν σε εξαιρετικη κατασταση μονο που δεν χοροπήδαγε απο τη χαρα του που βρήκε τετοια ευκαιρία.Οι ''δύσπιστοι'' ή πλήρωσαν παραπάνω για να αγοράσουν κάτι ''εγγυημένο'' ή ακομα ψάχνουν ...
Ναι....
99% των φιλων μου αγορασαν "παραμυθι" απο εμπορο και αφησαν εξω απο τις επιλογες τους ιδιωτες.
Με αποκορυφωμα μερσεντες 250 της οποιας το service book ηταν γραμμενο με το ιδιο στυλο, τα ιδια γραμματα και ευλαβικες αλλαγες λαδιων καθε 7.000 χιλιομετρα.
Σφραγιδα: Ισμαηλος.
Στον Ισμαηλο ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΔΕΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ οταν το πηγε για σερβις.
Φυσικα ακομα τσακωνεται με τον εμπορο ο οποιος απαντησε ψυχρα: ετσι μου το φερανε, ας επαιρνες να τσεκαρεις.
Για αυτο το "κελεπουρι" αφησε εξω ενα 250 με 36.000 χλμ επειδη ηταν στην Σπαρτη "και εκει ποιος ξερει που εκανε σερβις"
Το θελουμε το παραμυθι μας νομιζω.
Ναι....
99% των φιλων μου αγορασαν "παραμυθι" απο εμπορο και αφησαν εξω απο τις επιλογες τους ιδιωτες.
Με αποκορυφωμα μερσεντες 250 της οποιας το service book ηταν γραμμενο με το ιδιο στυλο, τα ιδια γραμματα και ευλαβικες αλλαγες λαδιων καθε 7.000 χιλιομετρα.
Φυσικα ακομα τσακωνεται με τον εμπορο ο οποιος απαντησε ψυχρα: ετσι μου το φερανε, ας επαιρνες να τσεκαρεις.
Για αυτο το "κελεπουρι" αφησε εξω ενα 250 με 36.000 χλμ επειδη ηταν στην Σπαρτη "και εκει ποιος ξερει που εκανε σερβις"
Μερικοι "εμποροι" εχουν μεχρι και σφραγιδες απο Service πχ ΒΜW MERC. κλπ!
GiannisRob
19-09-12, 17:28
Ναι....
Μα έτσι γίνεται η δουλειά. Πριν δύο χρόνια είχα πέσει πάνω σε μια τέτοια συναλλαγή στο συνεργείο της αντιπροσωπείας που πήγαινα το δικό μου. Ήμουν στο γραφείο του υπευθύνου του σέρβις και κάποια στιγμή έρχεται ένας τύπος, του δίνει ένα 50ρικο και παίρνει ένα εργοστασιακό βιβλίο σέρβις. Μερικές μέρες αργότερα ανακάλυψα ότι ήταν μαντράς. Ονόματα δε λέμε, υπολήψεις δε θίγουμε, αλλά το book service δε λέει ούτε τη μισή αλήθεια.
Στον αντίποδα, το δικό μου Clio δεν έχει καν book service τα τελευταία 5-6 χρόνια, αλλά η συντήρηση και οι αλλαγές λαδιών τηρούνται ευλαβικά!
Εγω εχω πουλησει παρα πολλα αυτοκινητα σε κανενα δεν μου ζητησαν Book Service...
Και εγω οσο παω, ολο και λιγοτερο το ενημερωνω.
δεν μπορω να καταλαβω γιατι εχεις ξενερωσει τοσο με το αυτοκινητο..αντι να ειναι το ανχολυτικο σου....
Και εγω οσο παω, ολο και λιγοτερο το ενημερωνω.
Αμα τους αρεσει η τιμη χεσ.... για το Βοοκ...
Αμα τους αρεσει η τιμη χεσ.... για το Βοοκ...
αν φτάσει το δικό μου να πουληθεί, σημαίνει ότι δεν θα έχω να φάω. πράγμα που σημαίνει ότι στην ταξινόμηση κατά αύξουσα τιμή θα είναι πρώτο πρώτο απο όλα τα αρτιμελή Μ3, χωρίς ζημιά, πράγμα που σημαίνει ότι αυτός που θα θέλει να πάρει Μ-τρίο, δεν πρόκειτε να το σκεφτεί καν...
μέχρι τότε, ελπίζουμε να μην έρθει η στιγμή εκείνη, βάζοντας τον καλύτερο μας εαυτό.
Panos 316T
20-09-12, 13:43
προτιμώ να σκάσω για αυτό το 335 αυτά τα λεφτά ,εφόσον εννοείται ότι θα ελεγθεί ενδελεχώς και αν προκύψει κάτι αργότερα να το αντιμετωπίσω πάρά να πάρω μια "πένα" με διπλάσια τιμή και αν γίνει τίποτα μετά να κλαίω.
Αποψή μου βεβαίως βεβαίως...