Επιστροφή στο Forum : e30 παρμπριζ
dark knight
12-07-12, 21:17
τον τελευταιο καιρο μου εχει φαει αρκετα χρημτα το ε30.αλλαξα μοτερ σχεδον ολα τα παρελκομενα απο ε36 μεχρι και καταλυτη και τωρα μου εσπασε και το παρμπριζ και δεν εχω θραυση κρυσταλλων:ranting2:.μου ζητουν απο 250 και πανω για αντικατασταση και η ρωγμη εχει μεγαλωσει πολυ.προτεινετε κατι ωστε να μου κοστισει φτηνα η επισκευη ακομα και μτχ αν μπαινει
σιγουρα υπαρχουν και μετχ, δεν ξερω απο τιμες τι παιζει ομως.
εν τω μεταξυ, μεχρι να βαλεις ισως μπορεις να βαλεις καποια διαφανη ζελατινα να μην προχωρησει η ρωγμη τοσο γρηγορα.
dark knight
13-07-12, 00:37
νικο αν ξερεις οτι μπαινει να αρχισω να ψαχνω
σιγουρα μπαινει, το θεμα ειναι ποσο θα κανει και πιθανον θα χρειαστεις και νεο λαστιχο γυρω-γυρω (???)
τον τελευταιο καιρο μου εχει φαει αρκετα χρημτα το ε30.αλλαξα μοτερ σχεδον ολα τα παρελκομενα απο ε36 μεχρι και καταλυτη και τωρα μου εσπασε και το παρμπριζ και δεν εχω θραυση κρυσταλλων:ranting2:.μου ζητουν απο 250 και πανω για αντικατασταση και η ρωγμη εχει μεγαλωσει πολυ.προτεινετε κατι ωστε να μου κοστισει φτηνα η επισκευη ακομα και μτχ αν μπαινει
Ενδιαφερεσαι για γνησιο μονο?Πολλα μου φαινονται τα 250...
m-power_01
13-07-12, 02:47
Αν δεν μπορείς να κάνεις "δουλειά" με ασφαλιστική, πάρε ένα μεταχειρισμένο.
dark knight
13-07-12, 02:50
το ρωτησα για <δουλεια>αλλα δεν γινεται
m-power_01
13-07-12, 03:08
Κρίμα. Πάρε ένα μτχ τότε πήγαινε στον φανοποιό σου, και σίγουρα θα έχει παρμπριζά που θα συνεργάζεται
m_power_lunatic
13-07-12, 09:13
Ασχετα αν θα βαλεις εργοστασιακο BMW ή aftermarket,ωραιο ειναι να επιλεξεις ενα με την χαρακτηριστικη πρασινη λωριδα μπροστα στο παρμπριζ.
Απο τα extra που μου αρεσει να εχει καθε ΒΜW που σεβεται τον εαυτο του!:thnx:
dark knight
26-07-12, 17:18
ερωτηση καργκλας για κοστος?248 ευρω με εργασια για ενα αυτοκινητο που κοστιζει 1000 ευρω.πηρα ενα μτχ σε πολυ καλη κατασταση με 40 ευρω και 20 ευρω η εργασια(οταν το βαλω)= 60 ευρω.εχει την πρασινη ριγα.μηπως υπαρχει καποιο σπρευ που να την αφαιρει?
oldcarskickass
26-07-12, 17:27
σιγουρα μπαινει, το θεμα ειναι ποσο θα κανει και πιθανον θα χρειαστεις και νεο λαστιχο γυρω-γυρω (???)
Το λάστιχο καλό είναι να αλλαχτεί γιατί έχει πάρει την πατούρα από το παλιό.
Αν δεν μπορείς να κάνεις "δουλειά" με ασφαλιστική, πάρε ένα μεταχειρισμένο.
Ασχετα αν θα βαλεις εργοστασιακο BMW ή aftermarket,ωραιο ειναι να επιλεξεις ενα με την χαρακτηριστικη πρασινη λωριδα μπροστα στο παρμπριζ.
Απο τα extra που μου αρεσει να εχει καθε ΒΜW που σεβεται τον εαυτο του!:thnx:
Πέρα από τον σεβασμό είναι και πολύ χρήσιμο!
Σε μεταχείρο θα βρεις δεν παίζει, και η αλλαγή δεν είναι και κανά σπουδαίο πράμα όπως σε άλλα αμάξια.
dark knight
27-07-12, 20:06
στα ε30 μπαινει παρμπριζοκολλα Η οχι?γιατι μου ειπανε οτι δεν μπαινει λογω διπλου περιμετρικου ελαστικου.και αν ξερετε αν βγαινει η βαμμενη ριγα στην κορυφη>?
oldcarskickass
28-07-12, 13:08
Όχι δεν μπαίνει, σφραγίζει μόνο με το λάστιχο!
Φοβερή ασφάλεια ε; Λολ
στα ε30 μπαινει παρμπριζοκολλα Η οχι?γιατι μου ειπανε οτι δεν μπαινει λογω διπλου περιμετρικου ελαστικου.και αν ξερετε αν βγαινει η βαμμενη ριγα στην κορυφη>?
Οπως ειπε και ο oldcar παραπανω σφραγιζει μονο με το λαστιχο και την ασφαλεια που εφαρμοζει σε αυτο...Η τοποθετηση ειναι ευκολη....Οσο για την πρασινη ριγα δεν βγαινει...Αν θες δοκιμασε να βαλεις εναι κομματι μεμβρανη για να μην φαινεται πρασινη τουλαχιστον...