PDA

Επιστροφή στο Forum : Ferrari F12 Berlinetta Video

Monsta
18-06-12, 10:41
Γιατί κάποιοι μάλλον δεν το είδανε (και δεν το ακούσανε).

Τι κατεβάσματα, τι αλλαγές, τι ήχος !!!!!

https://www.youtube.com/watch?v=RCeh1IjHT8s

SuperSonic
18-06-12, 11:33
Ενταξει αμα βγαλουν και καμια αγωνιστικη εκδοση σε αυτο θα τραβαμε τα βυζια μας.

Thomelef
18-06-12, 12:16
ανατριχιασμα.......................... ................

StratosZ4
18-06-12, 13:17
εκπληκτικο!
και απο ομορφια αλλου...

αυτη η ατμοσφαιρα ειναι αλλο πραγμα!!

ελπιζω να μεινει μακρια απο ρωσους και αμερικανους διτουρμπινους καΝγκαρους...

aristent
18-06-12, 14:40
Η κορυφη της Φερραρι πιστευω ειναι η Εντζο,......δηλαδη μια F1 σε εκδοση δρομου!!!!:thumbsup:

.....,ομως αυτη εδω,εχει συμβατικοτερη εμφανηση,ειναι χρηστικοτερη για ταξιδια και οχι μονο για πιστα και ειδικες διαδρομες!!!..... αλλα και επιδοσεις αντιστοιχες της Ενζο!!!! :wub:

Thomelef
18-06-12, 16:24
η ΕΝΖΟ είναι τελείως υπερβολικό όχημα.τόσο υπερβολικό, που προσωπικά δεν μου αρέσει, ότι χρόνους και να κάνει, όσα άλογα και να βγάζει, όση τεχνολογία και αν κουβαλάει πάνω του.
απο την άλλη, το συγκεκριμένο με έκανε να αισθανθώ, όταν είχα δεί για πρώτη φορά πρίν χρόνια το review για το cls απ'το top gear.

SuperSonic
24-06-12, 14:25
Η ΕΝΖΟ ειναι πολυ ιδιαιτερο αυτοκινητο και για αυτο θεωρειται υπερβολικο,υπερβολικο μπορεις να πεις και την Βucatti αλλα και την Lambo[Aventador].
Γενικα αυτα τα extreme superacars χαρακτηριζονται ετσι διοτι ειναι οντως υπερβολικα.

Χρίστος
24-06-12, 15:24
Στο ανεβασμα ειδικα ειναι εκπληκτικος ο ηχος.

Στο σκελετο εδω και καποια χρονια η φεραρι πραγματικα ζωγραφιζει αλλα εμενα πανω κατω μου φαινονται αρκετα παρομοιοτυπα ολα τα σχεδια της τελευταιας 3-5ετοιας.

redneck
24-06-12, 16:03
Τρελλα , η αλλαγες αλλου, ο ηχος ανατριχιλια.

SuperSonic
24-06-12, 17:35
Στο ανεβασμα ειδικα ειναι εκπληκτικος ο ηχος.

Στο σκελετο εδω και καποια χρονια η φεραρι πραγματικα ζωγραφιζει αλλα εμενα πανω κατω μου φαινονται αρκετα παρομοιοτυπα ολα τα σχεδια της τελευταιας 3-5ετοιας.

Ενταξει δεν ειναι και ολα τα ιδια,η 360 modena με την 458 εχουν μεγαλες διαφορες,η 599 με την f12 ειναι ακριβως ιδιο σχεδιο με την F12 να εχει ποιο"φρεσκο"στυλ.