Επιστροφή στο Forum : E36 318is Mpacket με bilstein B8??
giorgos///M
04-06-12, 00:32
Καλησπερα σε ολους!!! Στο αμαξι που εχω για καθε μερα ενα 318ις με μ πακετο, του εχω βαλει τα Bilstein B8 sprint σε συνδιασμο με τα H&R cup kit 60/30. Επειδη το αμαξι πλεον θα το παιρνει και η μανα μου και φοβαμαι λογω χαμηλωματος μη μου το ξηλωσει πουθενα γιατι ειναι παρα πολυ χαμηλο για ελληνικους δρομους, σκεφτομαι να το του ξαναβαλω τα ελατηρια του Μ πακετου αλλα να αφησω τα Bilstein B8 τα οποια ειναι σχεδον καινουρια. Το ερωτημα μου ειναι ταιριαζουν τα Βilstein που ειναι κοντα σαν αμορτισερ με τα ελατηρια του Μ πακετου η χρειαζομαι παλι τα μαμα αμορτισερ η τα Β6 που ειναι για πιο ψηλα αμαξια αλλα με ιδια σκληροτητα σαν τα Β8??
m-power_01
04-06-12, 00:38
Μιά χαρά θα είσαι. Προχώρα. Και ναι σήκωσε το... είναι πολύ χαμηλό
αυτο το συνδιασμο φορουσα και εγω πριν την d2.χαμηλο πολυ και ιδιαιτερα ενοχλητικο θα ελεγα.δεν θα εχεις θεμα επειδη θα βαλεις αλλο ελατηριο.ισα -ισα που θα γινει και πιο ανετο το αμαξι σου.
savvas bmwdakias
04-06-12, 10:56
Ο ξαδερφος μου ειχε αυτον τον συνδιασμο μ πακ ελατηρια με bilstain κοντα και ηταν μια χαρα.
giorgos///M
04-06-12, 22:23
Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια! Θα προχωρησω κανονικα οποτε με μ πακ ελατηρια και bilstein αμορτισερ.
Καλησπέρα! Υπάρχει κάποιος που χρησιμοποιεί αυτόν τον συνδυασμό γιατί ενδιαφέρομαι κ εγώ και να μπορεί να πει εντυπώσεις; Επαγγελματίας αναρτησάς είπε πως δεν είναι σωστό γιατί θα τερματίζει το αμορτισέρ, καθότι το αμορτισέρ αυτό είναι χαμηλώματος κ το ελατήριο χαμηλώνει μόνο 1,5 εκ....
Καλησπέρα! Υπάρχει κάποιος που χρησιμοποιεί αυτόν τον συνδυασμό γιατί ενδιαφέρομαι κ εγώ και να μπορεί να πει εντυπώσεις; Επαγγελματίας αναρτησάς είπε πως δεν είναι σωστό γιατί θα τερματίζει το αμορτισέρ, καθότι το αμορτισέρ αυτό είναι χαμηλώματος κ το ελατήριο χαμηλώνει μόνο 1,5 εκ....
Μητσο ολοι επαγγελματιες ειναι αλλα οι μισοι κανουν σωστη τη δουλεια τους.
Μηπως θελει να πουλησει κανα ελατηριακι?χαχαχαχ.
Λοιπον η bilstein με ελατηρια m-pack προτεινει τα b8.ουτε καν τα b6...οποτε πιπεριες σου λεει.τον κατασκευαστη θα ακους και αυτο ειναι το σωστο.τωρα το τι κανει ο καθενας αλλο θεμα...
Εγω παντως πριν κανω την μετατροπη φοραγε πανω κιτρινα bilstein απλα οχι με χοντρο εμβολο (δεν τα συνιστω για ελλαδα πολυ σκληρα) με τα m-pack ελατηρια της μανας του και ηταν ανετο χωρις να γινει βαρκα....
sorry for off topic
ελατήρια για ψήλωμα υπάρχουν για 36άρι;