PDA

Επιστροφή στο Forum : E36 318is Mpacket με bilstein B8??

giorgos///M
04-06-12, 00:32
Καλησπερα σε ολους!!! Στο αμαξι που εχω για καθε μερα ενα 318ις με μ πακετο, του εχω βαλει τα Bilstein B8 sprint σε συνδιασμο με τα H&R cup kit 60/30. Επειδη το αμαξι πλεον θα το παιρνει και η μανα μου και φοβαμαι λογω χαμηλωματος μη μου το ξηλωσει πουθενα γιατι ειναι παρα πολυ χαμηλο για ελληνικους δρομους, σκεφτομαι να το του ξαναβαλω τα ελατηρια του Μ πακετου αλλα να αφησω τα Bilstein B8 τα οποια ειναι σχεδον καινουρια. Το ερωτημα μου ειναι ταιριαζουν τα Βilstein που ειναι κοντα σαν αμορτισερ με τα ελατηρια του Μ πακετου η χρειαζομαι παλι τα μαμα αμορτισερ η τα Β6 που ειναι για πιο ψηλα αμαξια αλλα με ιδια σκληροτητα σαν τα Β8??

m-power_01
04-06-12, 00:38
Μιά χαρά θα είσαι. Προχώρα. Και ναι σήκωσε το... είναι πολύ χαμηλό

MIKEN636
04-06-12, 00:42
αυτο το συνδιασμο φορουσα και εγω πριν την d2.χαμηλο πολυ και ιδιαιτερα ενοχλητικο θα ελεγα.δεν θα εχεις θεμα επειδη θα βαλεις αλλο ελατηριο.ισα -ισα που θα γινει και πιο ανετο το αμαξι σου.

savvas bmwdakias
04-06-12, 10:56
Ο ξαδερφος μου ειχε αυτον τον συνδιασμο μ πακ ελατηρια με bilstain κοντα και ηταν μια χαρα.

giorgos///M
04-06-12, 22:23
Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια! Θα προχωρησω κανονικα οποτε με μ πακ ελατηρια και bilstein αμορτισερ.

6ylinder
16-11-12, 15:23
Καλησπέρα! Υπάρχει κάποιος που χρησιμοποιεί αυτόν τον συνδυασμό γιατί ενδιαφέρομαι κ εγώ και να μπορεί να πει εντυπώσεις; Επαγγελματίας αναρτησάς είπε πως δεν είναι σωστό γιατί θα τερματίζει το αμορτισέρ, καθότι το αμορτισέρ αυτό είναι χαμηλώματος κ το ελατήριο χαμηλώνει μόνο 1,5 εκ....

leo328
16-11-12, 21:05
Καλησπέρα! Υπάρχει κάποιος που χρησιμοποιεί αυτόν τον συνδυασμό γιατί ενδιαφέρομαι κ εγώ και να μπορεί να πει εντυπώσεις; Επαγγελματίας αναρτησάς είπε πως δεν είναι σωστό γιατί θα τερματίζει το αμορτισέρ, καθότι το αμορτισέρ αυτό είναι χαμηλώματος κ το ελατήριο χαμηλώνει μόνο 1,5 εκ....

Μητσο ολοι επαγγελματιες ειναι αλλα οι μισοι κανουν σωστη τη δουλεια τους.
Μηπως θελει να πουλησει κανα ελατηριακι?χαχαχαχ.
Λοιπον η bilstein με ελατηρια m-pack προτεινει τα b8.ουτε καν τα b6...οποτε πιπεριες σου λεει.τον κατασκευαστη θα ακους και αυτο ειναι το σωστο.τωρα το τι κανει ο καθενας αλλο θεμα...
Εγω παντως πριν κανω την μετατροπη φοραγε πανω κιτρινα bilstein απλα οχι με χοντρο εμβολο (δεν τα συνιστω για ελλαδα πολυ σκληρα) με τα m-pack ελατηρια της μανας του και ηταν ανετο χωρις να γινει βαρκα....

ziaba
20-11-12, 11:21
sorry for off topic
ελατήρια για ψήλωμα υπάρχουν για 36άρι;