Επιστροφή στο Forum : [E36] Ανταλλακτικά απο sedan σε coupe
Καλησπερα φιλοι.
Εχω ενα e36 coupe του 98'.
Προσφατα τρακαρα, και το πηγα στον μαστορα και μου εβγαλε μια ζημια 1200ευρω.
Εχω εναν γνωστο ο οποιος εχει ενα ιδιο αλλα δεν ειναι coupe. ειναι το 4θυρο.
Θα ηθελα να μου πει καποιος που γνωριζει αν τα ανταλακτικα απο το ενα στο αλλο τεριαζουν. (Προφυλακτιρας,φτερο-καπο) γιατι δεν γνωριζω και πολλα απ'αυτα.
-Ευχαριστω.
Καλησπερα φιλε...το μονο που ταιριαζει απο sedan στο coupe ειναι ο προφυλακτηρας...τα φτερα και το καπο ειναι διαφορετικα απ οσο γνωριζω...Μονο απο cabrio ταιριαζουν φτερα και καπο...Με το καλο να το φτιαξεις το εργαλειο παλι... thumb
προφυλακτηρες ιδιοι.
φτερα-καπο διαφορετικα.
κωλοφαναρα-μπροστινα φλας διαφορετικα.
πλαινα φλας φτερου (αν ειναι παρεμεφερης χρονολογιας ) ιδια.
μπροστινα φαναρια ιδια.
επωμενη ερωτηση παρακαλω...:th_Laie_67-1::hystericalbs1:
υ.γ. με το καλο να ξαναφτιαχτει φιλε το αμαξι ευχομαι.:original:
προφυλακτηρες ιδιοι.
φτερα-καπο διαφορετικα.
κωλοφαναρα-μπροστινα φλας διαφορετικα.
πλαινα φλας φτερου (αν ειναι παρεμεφερης χρονολογιας ) ιδια.
μπροστινα φαναρια ιδια.
επωμενη ερωτηση παρακαλω...:th_Laie_67-1::hystericalbs1:
υ.γ. με το καλο να ξαναφτιαχτει φιλε το αμαξι ευχομαι.:original:
H εγκυκλοπαιδεια του Ε36 στο bmwfans... :shok:
Ευχαριστω πολυ!!!!
ελπιζω να το φτιαξω το συντομοτερο.
Φίλε μου τα 1200 που σου ζητάει είναι εξαιρετικά πολλά λεφτά για το αμάξι σου.
Με 1300-1500 παίρνεις ολόκληρο αμάξι https://www.car.gr/classifieds/cars/view/2420208/ και σου μένουν άπειρα ανταλλακτικά.
Για εμένα ψάξου πολύ για την τιμή και με το καλό να το φτιάξεις
Με 1300-1500 παίρνεις ολόκληρο αμάξι https://www.car.gr/classifieds/cars/view/2420208/ και σου μένουν άπειρα ανταλλακτικά.
οντως ψαχτο λιγο παραπανω.thumb
δηλδ ρωτα ποσα ειναι μονο τα εργατικα του (χωρις τα ανταλλακτικα που χρειαζεσαι μονο εργασια-βαψιμο) και κατοπιν ρωτα και μεμονομενα τα ανταλλακτικα που χρειαζεσαι (μεταχειρο εννοειται) ποσο κανουν αλλα και ολοκληρο αμαξι που πολυ σωστα ειπωθηκε και βαλτα κατω τι σε συμφαιρει....
εγω πιστευω αμα μαζεψεις τα ανταλλακτικα μονος σου και του πας για βαψιμο-τοποθετηση μονο θα δεις οτι θα σου βγει συνολο πολυ λιγοτερα λεφτα.....αυτος μαλλον σου ειπε οτι ναναι τιμη....(εξαρταται και τι ζημια εχεις βεβαια...)
οντως ψαχτο λιγο παραπανω.thumb
δηλδ ρωτα ποσα ειναι μονο τα εργατικα του (χωρις τα ανταλλακτικα που χρειαζεσαι μονο εργασια-βαψιμο) και κατοπιν ρωτα και μεμονομενα τα ανταλλακτικα που χρειαζεσαι (μεταχειρο εννοειται) ποσο κανουν αλλα και ολοκληρο αμαξι που πολυ σωστα ειπωθηκε και βαλτα κατω τι σε συμφαιρει....
εγω πιστευω αμα μαζεψεις τα ανταλλακτικα μονος σου και του πας για βαψιμο-τοποθετηση μονο θα δεις οτι θα σου βγει συνολο πολυ λιγοτερα λεφτα.....αυτος μαλλον σου ειπε οτι ναναι τιμη....(εξαρταται και τι ζημια εχεις βεβαια...)
+1 με τ leo δε ξερουμε τι ακριβως ζημια εχει παθει μπορει η τιμη που του ειπαν να ναι καλη αλλο αμα δε συμφέρει να το φτιαξει + αυτο στ λινκ δε κανει για το παιδι δεν ειναι δευτερο fl κ να το παρει το αμαξι ολο τι να το κανει αφου δε ξερει ουτε να τα βαψει ουτε να τα κανει τραμπα απο το ενα στ αλλο.