Επιστροφή στο Forum : [E46] ανάρτηση TA-TECHNIX για 330
καλησπερα αποφάσισα να βάλω στο 330 μου αυτην την αναρτηση την εχει βαλη κανης?? ειναι της TA TECNIX
αν κ τορα που τα παρατιρο πιο πολυ για αλη μαρκα φενοντε.. αλλα αυτος μου ειπε οτι ειναι TA TECNIX
σύμφωνα με πολλά ευρωπαικά μεγάλα φόρουμ για bmw είναι αρκετά καλή και μάλιστα χαρακτηρίζεται και ως value of money thumb
αύριο λέω να την παραγγειλω, αντε να δουμε τι θα βγει.. δεν θελο να ειναι ουτε σκληροι κ ουτε πολυ μαλακη..
Η σκληρή σε συνδυασμό με χαμήλωμα έχει ωραία αίσθηση σε 330cd E46 που έχω οδηγήσει(του θείου μου) . Δεν ξέρω πως συμπεριφέρεσαι στο αυτοκίνητο για να σου πω , ούτε την ξέρω την συγκεκριμένη.
Ότι και να βάλεις ελπίζω να βγει καλό το αποτέλεσμα για να ευχαριστηθείς την αμαξάρα thumb
dark knight
22-05-12, 19:06
αν μπορεις να διαθεσεις μερικα παραπανω χρηματα κοιτα την D2
αν μπορεις να διαθεσεις μερικα παραπανω χρηματα κοιτα την D2
οταν λεμε παραπανο ποσα ενοεις??
dark knight
22-05-12, 22:38
γυρω στα 750 ευρω
Υπαρχει και η λυση της FK κουκλε.. Εγω ισως προτιμουσα την FK εναντι της TA Technix επειδη η πρωτη ειναι πιο γνωστη..
Παντως να ξερεις οτι την ανεση που εχεις.. θα τη χασεις..
Συνηθως αυτες οι ρυθμιζομενες, δεν ειναι και ιδιαιτερα μαλακές..
Την συγκεκριμένη την φοράνε 2 φίλοι απο το δικό μου φόρουμ σε Audi A3 και Α4 αντίστοιχα. Ο ένας μάλιστα έχει ήδη 100000χλμ δίχως κανένα πρόβλημα και μάλιστα δηλώνει οτι αν αλλάξει ανάρτηση πάλι αυτά θα βάλει. Δυστυχώς όμως δεν ξέρω πως συμπεριφέρεται σε BMW μιας και μιλάμε για τελείως διαφορετικό αμάξι. Το Α4 πάντως το οδήγησα κι εγώ και μου άρεσε αρκετά. Άλλωστε με 270 - 340 ευρώ (για τα δικά μας αυτοκίνητα απο ebay) είναι όντως best value! Και όπως είπε ο Ζαχαρίας είναι λίγο σκληρούτσικη, όχι όμως σε σημείο που να γίνεται ενοχλητική.
Υπαρχει και η λυση της FK κουκλε.. Εγω ισως προτιμουσα την FK εναντι της TA Technix επειδη η πρωτη ειναι πιο γνωστη..
Παντως να ξερεις οτι την ανεση που εχεις.. θα τη χασεις..
Συνηθως αυτες οι ρυθμιζομενες, δεν ειναι και ιδιαιτερα μαλακές..
την fk την εχει ο ζεφκας???
αυτην εδο λες???https://www.car.gr/parts/view/1086844/
αυτην εδο λες???https://www.car.gr/parts/view/1086844/
δες εδω εαν θες μια no name https://www.ebay.de/itm/TUNINGART-SPORTFAHRWERK-GEWINDEFAHRWERK-TUV-SCHLUSSEL-BMW-E46-/270904561312?pt=DE_Autoteile&hash=item3f132b8ea0#ht_826wt_905
δες εδω εαν θες μια no name https://www.ebay.de/itm/TUNINGART-SPORTFAHRWERK-GEWINDEFAHRWERK-TUV-SCHLUSSEL-BMW-E46-/270904561312?pt=DE_Autoteile&hash=item3f132b8ea0#ht_826wt_905
εχει παρη κανεις αυτι την αναρτηση???
Την συγκεκριμένη την φοράνε 2 φίλοι απο το δικό μου φόρουμ σε Audi A3 και Α4 αντίστοιχα. Ο ένας μάλιστα έχει ήδη 100000χλμ δίχως κανένα πρόβλημα και μάλιστα δηλώνει οτι αν αλλάξει ανάρτηση πάλι αυτά θα βάλει. Δυστυχώς όμως δεν ξέρω πως συμπεριφέρεται σε BMW μιας και μιλάμε για τελείως διαφορετικό αμάξι. Το Α4 πάντως το οδήγησα κι εγώ και μου άρεσε αρκετά. Άλλωστε με 270 - 340 ευρώ (για τα δικά μας αυτοκίνητα απο ebay) είναι όντως best value! Και όπως είπε ο Ζαχαρίας είναι λίγο σκληρούτσικη, όχι όμως σε σημείο που να γίνεται ενοχλητική.
αδερφέ..τα παιδιά ρωτάνε τι κάνει η ανάρτηση σε αυτοκίνητα που στρίβουν!
:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::warriorsmiley:
αδερφέ..τα παιδιά ρωτάνε τι κάνει η ανάρτηση σε αυτοκίνητα που στρίβουν!
:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::warriorsmiley:
Κι εγώ απάντησα!!!!!!!! :warriorsmiley::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
την fk την εχει ο ζεφκας???
Δεν ξερω, παρε τον τηλ. Αλλιως ψαξε στο γερμανικο ebay..
τελικα σημερα αποφασισα κ παραγκιλα απο ζεφκα.. αντε να δουμε..
αυριο περνο την αναρτησουλα..το 46αρι ειναι ηδη με βγαλμενι αναρτηση... ολα καλλα μεχρι εδω.. και σκαλοσα τορα στο χαμιλομα ποσο πρεπη να το ριξο??? οσο μου αρεση? η εχετε να μου προτινετε κατη???
Δινει καποια εγγυηση ο Ζεφκας για την αναρτηση αυτη..? Ρε παιδια πολυ φθηνη δεν ειναι για ρυθμιζομενη..? Εχουμε καποια εμπειρια για την αντοχη της κ την αποτελεσματικοτητα της...?
δεν ροτισα για εγγυηση. βρικα και με πιο λιγα χρηματα. αλλα αυτι απο οτι ροτισα ειναι καλη για την χρησι που κανο εγω στο bmw μου... εαν το δουλευα καθε μερα η για πιστα κ αλλα τετια συγουρα δεν θα εβαζα αυτη, με 6-7 φορεσ το πολυ που το βγαζο τον μινα πιστευο οτι θα μου ειναι μια χαρα...
ΔημήτρηςΜ3
25-05-12, 23:54
https://item.mobileweb.ebay.de/viewitem?itemId=200764403260&kw=200764403260
Αυτη λέω να βάλω εγω στο δικο μου !
Δινει καποια εγγυηση ο Ζεφκας για την αναρτηση αυτη..? Ρε παιδια πολυ φθηνη δεν ειναι για ρυθμιζομενη..? Εχουμε καποια εμπειρια για την αντοχη της κ την αποτελεσματικοτητα της...?
Φίλος με AUDI όπως έγραψα και πιο πριν έχει ήδη 100000χλμ και συνεχίζει και δήλωσε οτι όταν ξαναλλάξει πάλι αυτήν θα βάλει. Ποστ #12
ΔημήτρηςΜ3
26-05-12, 11:36
Φίλος με AUDI όπως έγραψα και πιο πριν έχει ήδη 100000χλμ και συνεχίζει και δήλωσε οτι όταν ξαναλλάξει πάλι αυτήν θα βάλει. Ποστ #12
Επειδή τον ρωτώ και αλλα μου
Απαντάει Αυτοσ στο eBay τι αίσθηση έχει απο την ανάρτηση ο φίλος σου ;;
Δεν θέλω να είναι μαλακή !
Σε 330cd e46 φοράει ο Θείος μου bilstein ρυθμιζόμενα(ελατήρια δεν θυμάμαι ποια) και όταν τον πήγα βόλτα με το 320i e92 (M-pack OEM) μου είπε πως είναι πιο σκληρό το δικό μου (έτσι ένιωσε) περάσαμε και σαμαράκια και λακούβες και όλα τα καλούδια για test drive :th_Laie_67-1:
Το κοίταξες το θέμα για ΟΕΜ Μ-Pack?
τα bilstein ρυθμιζόμενα έχουν δικά τους ελατήρια κ με μια σωστή ρύθμιση τα φέρνεις ακριβώς στ μέτρα σου
Σε 330cd e46 φοράει ο Θείος μου bilstein ρυθμιζόμενα(ελατήρια δεν θυμάμαι ποια) και όταν τον πήγα βόλτα με το 320i e92 (M-pack OEM) μου είπε πως είναι πιο σκληρό το δικό μου (έτσι ένιωσε) περάσαμε και σαμαράκια και λακούβες και όλα τα καλούδια για test drive :th_Laie_67-1:
Το κοίταξες το θέμα για ΟΕΜ Μ-Pack?
Αυτο το εχω ξανακουσει παντως..
Συγκεκριμενα εχω ακουσει για τα M pack ελατηρια.. οτι ειναι πιο σκληρα απο ολα τα αλλα, χαμηλωματος..
τα bilstein ρυθμιζόμενα έχουν δικά τους ελατήρια κ με μια σωστή ρύθμιση τα φέρνεις ακριβώς στ μέτρα σου
Τότε λογικά φοράει αυτά καθώς τα έφερε πακέτο από το εξωτερικό.
Πάντως μου είπε πως τα ΟΕΜ Μ-πακ είναι πιο σκληρά..
Αυτο το εχω ξανακουσει παντως..
Συγκεκριμενα εχω ακουσει για τα M pack ελατηρια.. οτι ειναι πιο σκληρα απο ολα τα αλλα, χαμηλωματος..
thumb στο e92 πάντως δεν θέλει ΚΑΙ ΑΛΛΟ χαμήλωμα εκτός από το Μ-πακ...θα βρίσκει μέχρι και στη μικρή ράμπα για να μπω στο σπίτι μετά....
το 92άρι m pack γενικά δε θέλει τπτ μόνο να το έχεις κ να το ευχαριστίεσαι είναι
ΔημήτρηςΜ3
26-05-12, 13:22
Όχι m pack στο Μ3 είχα pss9 τρελή
Κ@@@@!!!
Τώρα που δεν μου τρέχουν απο τα μπατζακια τα ευρω
Λέω κάτι ποιο low price !
Εξάλλου μοτέρ m3 δε θα βάλω. (ποτε μη λες ποτε)
Οπότε !!
το 92άρι m pack γενικά δε θέλει τπτ μόνο να το έχεις κ να το ευχαριστίεσαι είναι
Ισχύει, με ένα ανέβασμα περίπου 30 αλογάκια και φτάνοντας περίπου τα 200hp το 320i e92 M-pack το υπερευχαριστιέμαι ..... thumb :thumbsup:
Όχι m pack στο Μ3 είχα pss9 τρελή
Κ@@@@!!!
Τώρα που δεν μου τρέχουν απο τα μπατζακια τα ευρω
Λέω κάτι ποιο low price !
Εξάλλου μοτέρ m3 δε θα βάλω. (ποτε μη λες ποτε)
Οπότε !!
Για το project λέω μ-πακ , σε μ3 εννοείται πως όχι !
Αλλά σε βλέπω το σκέφτεσαι και το μοτεράκι :whistle:
και άλλα έξοδα?
Eίναι σκληρή δίχως όμως να είναι κουραστική. Σε σχέση με την χοντροκάλαμη Bilstein είναι πιο μαλακή.
σημερα εβαλα την ανάρτηση.. ολα μια χαρα. ούτε πολύ σφιχτή ούτε πολύ μαλακή... θα ανεβασω κ φωτο αυριο..μπροστα την χαμήλωσε αρκετά καλά πιστεύω αλλά πίσω αν και την ειχα τερμα κατο φενετε λες και θελει κιαλο.την δοκίμασα χωρίς αυτό που την ρυθμίζει αλλα μου εκανε εναν περιεργο θορυβο μαλον δεν καθοτανε καλα τα πισο ελατηρια, μετα ξανα εβαλα αυτο που την ρηθμηζει πανο κατο κ σταματισε να κανει θορυβο μαλον εκατσε καλητερα, το μονο προβλιμα τορα ειναι οτι σε λιγο ανομαλο δρομο οπος τσιμεντο κανη λιγο θοριβο πισο λες κ κατη χτυπαει.. αυτο οφείλεται σε οτι ειναι σκληρη η ανάρτηση?? ξερει καποιος να μου πει ??
σημερα εβαλα την ανάρτηση.. ολα μια χαρα. ούτε πολύ σφιχτή ούτε πολύ μαλακή... θα ανεβασω κ φωτο αυριο..μπροστα την χαμήλωσε αρκετά καλά πιστεύω αλλά πίσω αν και την ειχα τερμα κατο φενετε λες και θελει κιαλο.την δοκίμασα χωρίς αυτό που την ρυθμίζει αλλα μου εκανε εναν περιεργο θορυβο μαλον δεν καθοτανε καλα τα πισο ελατηρια, μετα ξανα εβαλα αυτο που την ρηθμηζει πανο κατο κ σταματισε να κανει θορυβο μαλον εκατσε καλητερα, το μονο προβλιμα τορα ειναι οτι σε λιγο ανομαλο δρομο οπος τσιμεντο κανη λιγο θοριβο πισο λες κ κατη χτυπαει.. αυτο οφείλεται σε οτι ειναι σκληρη η ανάρτηση?? ξερει καποιος να μου πει ??
Καλοριζικη.. Βαλε φωτο οπωσδηποτε!!!
Για ποσους ποντους ειναι?
Αυτο για το θορυβο πισω, το εχω διαβασει και στο e46fanatics, το κανουν οι ρυθμιζομενες.. ισως οχι ολες.. θα δω μηπως λενε απο που προερχεται και θα σου πω..
σε ευχαριστω... αυριο θα εχω φωτο, η αναρτηση ειναι απο 3,5 εος 6 ποντους μου ειπανε. μπροστα κατεβενει αρκετα κιαλο πισο ομος την εχω τερμα..
ανεβασα και μερικες φωτο...
σε ευχαριστω... αυριο θα εχω φωτο, η αναρτηση ειναι απο 3,5 εος 6 ποντους μου ειπανε. μπροστα κατεβενει αρκετα κιαλο πισο ομος την εχω τερμα..
θα σε συμβουλευα πισω να μην την εχεις τερμα κατω γιατι ολοι οι κατασκευαστες ρυθμιζωμενων αναρτησεων συνιστουν πισω max μεχρι
3,5 ποντους, για να μην εχεις θεματα με ημιαξονια και σινεμπλοκ.thumb
μαλον θα το σικοσο αλο λιγο, γιατι μου ακουγετε ενα θορυβος λεσ κ κατι ειναι ξεβιδομενο.. και λεο μιπος επηδι την εχω τερμα μενη πολι χαλαρο το ελατηριο
τελικα ολα οκ με τον θορυβο ήτανε απο την βιδα που ρυθμιζει το υψος στο ελατηριο. το εβγαλα και το μονοσα με ένα λάστιχο για να μην βρισκει το ελατηριο με την βιδα και ολα οκ...
https://www.car.gr/parts/view/4021257/
Καλησπερα. αποψη για τα συγκεκριμενα αμορτισερ?