Επιστροφή στο Forum : Προβλημα με DISA help...
Καλησπερα παιδια εδω και λιγο καιρο αρχισε και εμενα το γνωστο κροταλισμα της disa στο αυτοκινητο μου,το καταλαβαινω εντονα στο ρελαντι και στις χαμηλες στροφες,bmw e46 1.6 m43.Γνωριζετε περιπου το κοστος και καποιο μαγαζι που να συμφερει η αγορα απο εκει?
κόστος δεν ξέρω για το μοντέλο σου
για καινούριο μόνο από αντιπροσωπεία
Η μαμά disa έχει κανένα 200αρι. Δεν ξέρω αν υπάρχει στην αγορά κάτι οικονομικότερο, ίσως ξέρει κάποιος πιό ψαγμένος. Αν ήσουνα Αθήνα θα σε έστελνα κάπου γιά "πατέντα" φτηνή και απόλυτα αξιόπιστη.
Τελος του μηνα θα κατεβω αθηνα για κανα δεκαημερο λογω αδειας,θα εχω προβλημα αν δεν το αλλαξω επειδη εχω ακουσει οτι αν φυγει το μεταλλικο κομματι καπουτ η μηχανη η να το παω στο μηχανικο μου να του πω να μου το απομονωσει,αν θελεις παναγιωτη στειλε μου με πμ που να το παω και τι πατεντα κανει?
εχεις πμ.
αν δεν την φτιάξεις άμεσα, υπάρχει κίνδυνος να σπάσει κάτι και να το ρουφήξει στην εισαγωγή.
Πανο ευχαριστω οταν κατεβω θα σε ενοχλησω,σου εστειλα πμ αλλα καποια μ.....α κανω και δεν ξερω αν σου ηρθε,να εισαι καλα.
katsaraios
13-05-12, 21:16
Μην την αλλαξεις ,τζαμπα χρημα...απλα κανει θορυβο στο ρελαντι:thumbsdown:
Πανο ευχαριστω οταν κατεβω θα σε ενοχλησω,σου εστειλα πμ αλλα καποια μ.....α κανω και δεν ξερω αν σου ηρθε,να εισαι καλα.
Δεν υπαρχει οταν γιατι οταν...θα παρεις το μοτερ στα χερια thumb
Την άλλαξα προληπτικά στο γνωστό συνεργ. στη Καλιθεα 230¤ καινούργια κ ξενοιασα...
Δεν λέει να ρισκαρεις φίλε..