PDA

Επιστροφή στο Forum : [E46] ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΑΠΟ ΒΕΝΖΙΝΗ ΣΕ ΥΓΡΑΕΡΙΟ

SAMOYEL
30-04-12, 23:52
Παιδιά θα ήθελα την προσωπική σας εμπειρία όσο αφορά την μετατροπή του κινητήρα από βενζίνη σε υγραέριο τι πρέπει να προσέξω (όσο αφορά την ποιότητα )και τι πρέπει να αποφύγω .
-Αν ξέρει και κάποιος να μου και σε τι τιμές κυμαίνονται και πια μαρκα είναι η πιο αξιόπιστη .
-Υπάρχουν τυχόν προβλήματα στον κινητήρα με το αέριο έχω ακούσει για πιστόνια στο χέρι αληθεύει .
Σας Ευχαριστώ Πολύ .
:thnx:

valerios2000
01-05-12, 01:06
Καλησπερα, εγω εχω ενα 18αρι ε36 το εχω κανει υγραεριο, τωρα αναλογα σε ποια πολη μενεις, θα σου πουν που να πας κτλ
στο γενικο, το αμαξι δουλευει το ιδιο, καμια διαφορα πουθενα, μονο στα ψηλα μετα τις 5500 εμενα προσωπικα δεν κανει το ιδιο δευτερο κλωτσημα η ροπη οπως με βενζινη, κατα τα αλλα με 20 ευρω υγραεριο κανεις 300 χιλιομετρα και πας 140 σταθερα, King of the road ενα πραμα :)
Αν φοβασαι μην στεγνωσουν οι βαλβιδες απο λαδι , υπαρχει ενα σπρευ λαδιου το βαζεις στο ντεποζιτο του γκαζιου κ δινει εχτρα ασφαλεια, αλλα γενικα αν δεν αφηνεις το μοτερ χωρις λαδια και το προσεχεις πχ μην το κοφτιαζεις πανω κατω με υγραεριο και τετοια δεν νομιζω να παθεις τιποτα, εχουν φτασει σε πολυ καλα επιπεδα, με παραλληλο εξτρα εγκεφαλο με θυρα obdII για να σου κανουν διαγνωση κτλ

SAMOYEL
01-05-12, 23:08
Σε ευχαριστώ πολύ .