PDA

Επιστροφή στο Forum : Δωρεάν ενημέρωση στο κινητό σας, για τη φθηνότερη βενζίνη της περιοχής σας μέσω sms!

Vasilis
17-04-12, 22:08
Όχι, όχι δεν κάνουμε πλάκα. Το Υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας & Ναυτιλίας προχωρά σε μια νέα και ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα υπηρεσία και μάλιστα χωρίς χρέωση! Η νέα υπηρεσία ενημέρωσης γίνεται μέσω sms από το κινητό μας τηλέφωνο και μας ενημερώνει για τα 3 πιο φθηνά σημεία πώλησης αμόλυβδης βενζίνης 95 οκτανίων στην περιοχή (δημοτικό διαμέρισμα) που μας ενδιαφέρει. Η εφαρμογή έχει αναπτυχθεί αφιλοκερδώς από την εταιρία Upstream και παρέχεται δωρεάν από τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας Cosmote, Vodafone και Wind, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας κοινωνικής αλληλεγγύης για μείωση τιμών του ΥΠΑΑΝ. Συνεπώς, η εφαρμογή απευθύνεται σε όλους τους καταναλωτές που χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες των τριών εταιριών κινητής τηλεφωνίας.
Από την Πέμπτη 12 Μαίου 2011 η υπηρεσία θα λειτουργεί για όλη την Αττική και από αρχές Ιουλίου για την υπόλοιπη Ελλάδα. Πως; Στέλνοντας μήνυμα χωρίς χρέωση στο 54151 με το όνομα του δημοτικού διαμερίσματος που επιθυμούμε. Σε λίγα δευτερόλεπτα θα λάβουμε τις πληροφορίες στο κινητό μας. Η δωρεάν απάντηση περιλαμβάνει την εταιρία εμπορίας καυσίμων, την τιμή της βενζίνης καθώς και τη διεύθυνση για κάθε ένα από τα 3 σημεία πώλησης. Καλό; Κι όμως ελληνικό! Διαδώστε το…

Πηγη: 6thgear.gr (https://6thgear.gr/free-sms-gas/)

ntinos
17-04-12, 23:47
12 Μαΐου του 2011 ;

katsaraios
17-04-12, 23:50
:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
επρεπε να μπει την Πρωταπριλια

oldcarskickass
18-04-12, 12:21
Δουλεύει κανονικά παιδιά, και η απάντηση έρχεται πριν έρθει η αναφορά παράδοσης!!!

Υποψιάζομαι συνωμοσία!!!

super duper
18-04-12, 12:42
καλο είναι να γινει. φοβαμαι μηπως είναι όπως τα λογισμικα
1 μηνα free trial και μετα σε χρεώνουν...
πλακα θα εχει

Bassakos
18-04-12, 13:16
ναι οντος! δουλεβει κανονικα

Vasilis
18-04-12, 13:23
οντως...
κ γω Λευκαδα που ειμαι του στειλα,

απαντησε αμεσα κ σωστα!

oldcarskickass
18-04-12, 14:22
καλο είναι να γινει. φοβαμαι μηπως είναι όπως τα λογισμικα
1 μηνα free trial και μετα σε χρεώνουν...
πλακα θα εχει

Δεν είναι λογισμικό, είναι υπηρεσία, δλδ στέλνεις μήνυμα στον παραπάνω αριθμό και σου απαντά.

Και από ότι λέει το αξιόπιστο υπουργείο (γιατί όλα τα υπουργεία στο ελλάντα είναι αξιόπιστα αχαχουχα) δεν χρεώνεσαι.

DIMITr|S
18-04-12, 15:18
πολυ καλο!

Eleni
18-04-12, 18:41
το δοκιμασα, το καλοκαιρι οταν ημουν Ελλαδα, δουλευει, σε ολες τις περιοχες, και δεν υπηρξε χρεωση.
Φυσικα, δεν ξερω κατα ποσο μπορεις να εμπιστευτεις το καθε πρατηριο.......
ετυχε να βαλω βενζινη στα Καμμενα Βουρλα και ειχα προβλημματα, το ιδιο και σε διαφορα σημεια.......

ziaba
19-04-12, 11:15
την υπηρεσία αυτή εδώ κ κάιρο την χρησιμοποιούν οι βενζίναδες για να διαφήμισουν τα πρατήρια τους άλλη τιμή σου στέλνει το sms κ αλλά τιμή έχει άμα πας στ πρατήριο (εννοείται υψηλότερη απ ότι στ μήνυμά)

andreas_R
19-04-12, 11:33
το δοκιμασα, το καλοκαιρι οταν ημουν Ελλαδα, δουλευει, σε ολες τις περιοχες, και δεν υπηρξε χρεωση.
Φυσικα, δεν ξερω κατα ποσο μπορεις να εμπιστευτεις το καθε πρατηριο.......
ετυχε να βαλω βενζινη στα Καμμενα Βουρλα και ειχα προβλημματα, το ιδιο και σε διαφορα σημεια.......

Ο πατερας μου μια φορα ειχε βαλει απο ενα πρατηριο στα Καμμενα Βουρλα
και εμεινε.
Νομιζω ηταν πρασινο:whistle:

oldcarskickass
19-04-12, 11:53
Ρε παιδιά τι να πω; Εγώ αθήνα που το χρησιμοποίησα 5 - 6 φορές δεν είχα ποτέ πρόβλημα.

Και μάλιστα τις μισές σχεδόν με έστειλε σε βενζινάδικα που ήδη χρησιμοποιώ. (και για diesel και για βενζίνη)

Και το ότι τα βενζινάδικα με τα βρώμικα καύσιμα ΔΕΝ κλείνουν, δεν φταίει ούτε ο ιδιοκτήτης τους, ούτε καμία αρχή (υπουργεία κτλ) φταίει η τεμπελοσκυλίσια νοοτροπία μας που δεν κάνει το απαραίτητο τηλεφωνάκι.

ntinos
19-04-12, 13:37
Τι ακριβως γραφετε στο sms ?

ntinos
19-04-12, 13:40
Μολις εστειλα, θα τσεκαρω το απογευμα

oldcarskickass
19-04-12, 15:23
το δημοτικό διαμέρισμα που είσαι.

Eleni
19-04-12, 16:56
Ο πατερας μου μια φορα ειχε βαλει απο ενα πρατηριο στα Καμμενα Βουρλα
και εμεινε.
Νομιζω ηταν πρασινο:whistle:
σε δυο στα Καμμενα Βουρλα την επαθα...... το πρασινο και ενα αλλο που ειναι εξω απο τα Καμμενα Βουρλα προς Παραλια Καινουργιου.... το αυτοκινητο αρχισε να ρεταρει........

katsaraios
19-04-12, 23:46
Τσεκαρα το ενα που μου εγραψε στο μηνυμα ειναι της Shell και η τιμ η ηταν ιδια

ziaba
20-04-12, 07:33
Δε ξέρω τι να πω εμένα όσες φορές κ έστειλα έγραφε ότι να ναι μάλλον εξαρτάται από τ περιοχή κ από τ πρατήρια μπορεί να βελτιώθηκε κ το σύστημα από τότε.