Επιστροφή στο Forum : Angel eyes και πάρκο
Γεια σας παιδιά,
Διάβασα τα προηγούμενα threads αλλά δεν βρήκα αυτό που ήθελα.
Λοιπόν όπως λέει και ο τίτλος, έβαλα angel eyes και όταν αφήνουμε το πάρκο στο αυτοκίνητο αναβοσβήνει το άλλο angel eye. Ξέρετε πώς το αποφεύγουμε αυτό??
Ευχαριστώ
fast-enough
28-03-12, 18:55
Γεια σας παιδιά,
Λοιπόν όπως λέει και ο τίτλος, έβαλα angel eyes και όταν αφήνουμε το πάρκο στο αυτοκίνητο αναβοσβήνει το άλλο angel eye. Ξέρετε πώς το αποφεύγουμε αυτό??
Ευχαριστώ
Ποιο πάρκο?
του παιδιού?
βάλε την κούνια και θα σταματήσει να αναβοσβήνει.
Δοκιμασμένο.
:hystericalbs1:
Κωνσταντίνος
28-03-12, 19:00
Όταν δεν το παρκάρεις σε πάρκο αλλά σε δρόμο στο κάνει ; :D :whistle:
βγάλε τα λεντ απο το παρκο του παιδιου και βαλε συμβατικές λάμπες για να στο σταματησει.
Γεια σας παιδιά,
Ευχαριστώ
ρε παιδια, μαθετε να διαβαζετε σωστα τα ποστ.
λεει ο ανθρωπος, οταν αφηνει το παρκο μεσα στο στο αυτοκινητο (προφανως στο πορτ-μπαγκαζ), αναβει οχι αυτο, αλλα το ΑΛΛΟ angel eye.
:D
φιλε σορρυ, δεν παρεξηγεις ε? πλακα κανουμε.
:original::original:
διατυπωσε καλυτερα την ερωτηση σου.
Κάτι άλλο θα ήθελε να γράψει και αν ειδικά το έγραψε απο μηλοφωνο τα κάνει αυτα το παλιομηλο
katsaraios
28-03-12, 20:51
Δες την ενωση της γειωσης.
SoNiC_77Gr
28-03-12, 20:59
Ναι το ιδιο θεμα εχω κ εγω. Οταν αφηνω το αμαξι κ αναβω τα φωτα του παρκινγκ ανεξαρτητα την πλευρα η αλλη μερια αναβοσβηνει συνεχως.. Μιλαμε παντα για led angel eyes κ οχι ccfl.
Μπας και τα βγάλω και το γυρίσω στο λυχνάρι για να μην έχω τέτοια προβλήματα. Πως το ξέρετε εσείς το φως που αφήνουμε είτε το αριστερό είτε το δεξί όταν παρκάρουμε???
Μιλάω για CCFL angel eyes. Όταν λοιπόν αφήσω το αριστερό ή το δεξί ανοιχτό όταν παρκάρω αναβοσβήνει το άλλο. Πως το ξεπερνάμε αυτό???
ΔημήτρηςΜ3
29-03-12, 02:54
Το ίδιο έκανε και το δικό μου έβαζα το δεξί το άλλο έκανα τα δικα του..
Αναβα το αριστερό το δεξι τα τρέλα του όταν με ρωτούσαν
Πως το έκανα τους έλεγα εχεχσχεχ κόλπακι !!
Φίλε ελπίζω να μην παρεξηγήθηκες με την πλάκα που κάνουνε τα παιδιά! :original: :original: :original: :original:
Δυστυχώς δεν υπάρχει λύση, σχεδόν όλοι το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζουμε ή αντιμετωπίζαμε, θεωρητικά εξαρτάται από την ποιότητα των angel .....
Κανένα πρόβλημα με την πλάκα!!
Το θέμα είναι να βρούμε λύση γιατί σε λίγο θα γίνουν disco τα αυτοκίνητα!!!!!!!!
tzanis320si
29-03-12, 13:52
Εμενα αυτο το αναβοσβημα το κανει λιγα δεπτερολεπτα μονο οταν ανοιγω το διακοπτη για να βαλω μπρος αλλα το δικαιολογουσα επειδη κανει το αμαξι τσεκαρισμα για καμενες λαμπες.(λεντ εχω και εγω)με τα κανονικα λαμπακια δεν το κανει.
Εμενα αυτο το αναβοσβημα το κανει λιγα δεπτερολεπτα μονο οταν ανοιγω το διακοπτη για να βαλω μπρος αλλα το δικαιολογουσα επειδη κανει το αμαξι τσεκαρισμα για καμενες λαμπες.(λεντ εχω και εγω)με τα κανονικα λαμπακια δεν το κανει.
Φίλος εγώ δεν έχω led, έχω CCFL τεχνολογία. Οπότε μιλάμε για κάτι διαφορετικό. Εμένα πχ δεν κάνει το αναβόσβημα που λες όταν το ανοίγω. Μόνο όταν το βάλω στο πάρκο το είδα.