Επιστροφή στο Forum : ΓΟΝΕΙΣ με κεφαλαία...
Γονείς - Γονείς. Σήμερα επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά αυτό που λέει ο λαός ότι όσο και να μεγαλώσουν τα παιδιά οι γονείς τα σκέφτονται και κάνουν τα πάντα για να τα βλέπουν χαρούμενα. Όπως ξέρετε έχω την υπόθεση του αυτοκινήτου μου και την Παρασκευή το μεσημέρι μετά την συναντησή μου με τον Αντώνη(A8hnaio) όταν γύρισα σπίτι με πήρε ο δικηγόρος μου και μου είπε ότι η ταλαιπωρία μου φτάνει στο τέλος αυτές τις μέρες. Περισσότερα γιαυτό αργότερα. Λοιπόν πήρα τον πατέρα μου και του το είπα για να χαρεί. Σήμερα λοιπόν παρέλαβα ένα DINAVYN καινούργιο το οποίο πήρε ο πατέρας μου σε συνεργασία με τον γιό μου (kostas 636) σαν δώρο, επειδή ήξερε ότι είχα πουλήσει το άλλο λόγω ανάγκης χρημάτων για την υπόθεση του αυτοκινήτου και είχα στεναχωρηθή πολύ, και τώρα που έμαθε τα ευχάριστα το αντικατέστησε. Τον ευχαρίστησα και να ξέρετε όλοι ότι οι γονείς είναι πάντα δίπλα στα παιδιά τους. Περιτό να σας πώ ότι μόλις πάρω την άδεια στα χέρια μου θα πάω κατευθείαν στο χωριό για να τα πιούμε παρέα. χαχαχα... :thanks:
Συγκινητικό. Μπράβο ρε Παναγιώτη.
Αλλά δυστυχώς τυχαίνει να γνωρίζω και γονείς με πολύ πολύ μικρά γράμματα και μάλιστα στο εγγύς περιβάλλον μου. Θέλω να πιστεύω πως είναι πολύ λίγοι.
giannis_compact
21-03-12, 01:55
Πραγματικα συγκινητικο οπως ειπε ο κυριος gant!
Ευχομαι επιτελους να λαβει τελος η ιστορια σας και να χαρειτε το αυτοκινητο σας!!
Συγκινητικό. Μπράβο ρε Παναγιώτη.
Αλλά δυστυχώς τυχαίνει να γνωρίζω και γονείς με πολύ πολύ μικρά γράμματα και μάλιστα στο εγγύς περιβάλλον μου. Θέλω να πιστεύω πως είναι πολύ λίγοι.
Tο ξέρω ότι υπάρχουν και τέτοιοι γονείς Πάνο αλλά ελπίζω ότι είναι ελάχιστοι...
Δυστυχως υπαρχουν και τετοια ατομα... θα τα χαρακτηριζα αδιστακτα που προσπαθουν να εκμεταλευτουν τα παιδια τους.
Και ακομα χειροτερο το οτι ειναι συγγενικα μου προσωπα...
Δυστυχως υπαρχουν και τετοια ατομα... θα τα χαρακτηριζα αδιστακτα που προσπαθουν να εκμεταλευτουν τα παιδια τους.
Και ακομα χειροτερο το οτι ειναι συγγενικα μου προσωπα...
Έχεις δίκιο αλλά ευτυχώς είναι λίγοι...