Επιστροφή στο Forum : Ελεγχος ΚΤΕΟ
Moufas E46
01-03-12, 21:11
πριν μια βδομαδα περασα κτεο και μου συνεστησαν να αλλαξω ψαλιδια αν και εχω μονο 102000χλμ. σημερα περασα απο μια αντιπροσωπεια και πηρα τις εξης τιμες. 444 ευρω τα 2 ψαλιδια εμπρος και 123 ευρω τα σινεμπλοκ. εννοειτε χωρις εργασια αυτες οι τιμες. εμενα μου φανηκαν τσιμπημενες αλλα δεν ξερω και τι παιζει στην αγορα. υπαρχει περιπτωση να τα βρω αλλου φθηνοτερα? εχετε να μου προτηνετε καποιο καταστημα? για περιοχη αθηνας με ενδιαφερει
Christos 330
01-03-12, 21:12
Μα τι σφαγειο ειναι αυτο ρε συ ; ; ;
δυστυχως οι τιμες στα γνησια ειναι αυτες.αλλιως λεμφορδερ μευλε στα μισα χρηματα περιπου
Christos 330
01-03-12, 21:49
δυστυχως οι τιμες στα γνησια ειναι αυτες.αλλιως λεμφορδερ μευλε στα μισα χρηματα περιπου
Ελα ρε Πανο με αυτην την μαστιχα που μας πουλανε . . .
Δλδ εσυ που εχεις μευλε εχεις θεμα ; ; ;
Που 120-30 το ενα που 220 +++ . . .
Moufas E46
01-03-12, 21:50
αρα τα imitation ειναι μονοδρομος απο οτι καταλαβα
Ελα ρε Πανο με αυτην την μαστιχα που μας πουλανε . . .
Δλδ εσυ που εχεις μευλε εχεις θεμα ; ; ;
Που 120-30 το ενα που 220 +++ . . .
εγω ειμαι υπερευχαριστημενος απ το σετακι(ψαλιδια σινεμπλοκ) αν θυμαμαι τα ειχα παρει 280ε ολα μαζι???? ναι Γιαννη ημιτασιον.μη μασας,και τα λεμφορντερ και τα μευλε ειναι πολυ καλα(πιο ευκολα θα βρεις λεμφορντερ)και δεν εχεις κανενα προβλημα αξιοπιστιας η ποιοτηταςthumb
giannis_compact
01-03-12, 21:56
αρα τα imitation ειναι μονοδρομος απο οτι καταλαβα
Τα Lemförder ειναι τα γνησια νομιζω!
Πολλα Lemförder ειχαν πανω σηματακι BMW καποια περιοδο ξυμμενο για να μη φαινεται επειδη τα προοριζαν για τις αντιπροσωπειες!
Το ειχα δει με τα ματια μου σε πολλα κομματια και το ειχα διαβασει και σε γερμανικο φορουμ BMW!
Νομιζω 250 ευρω το ζευγαρι πηγαινουν!
Μπορει να μπερδευομαι και να ηταν τα Meyle ομως δεν θυμαμαι καλα!
fast-enough
01-03-12, 22:07
Άλλαξα σινεμπλοκ χθες στα 2 ψαλίδια με 63 ¤ και τα 2... Σημειωτέον πως είχα αλλάξει ολόκληρα τα ψαλίδια με γνήσια πριν από 4 1/2 χρόνια και 40.000 χλμ.
Νομίζω πως αν είναι καλά τα ψαλίδια σου, δεν χρειάζεται να τα αλλάξεις. Βάλε μόνο καινούργια σινεμπλοκ.
Moufas E46
01-03-12, 22:10
Άλλαξα σινεμπλοκ χθες στα 2 ψαλίδια με 63 ¤ και τα 2... Σημειωτέον πως είχα αλλάξει ολόκληρα τα ψαλίδια με γνήσια πριν από 4 1/2 χρόνια και 40.000 χλμ.
Νομίζω πως αν είναι καλά τα ψαλίδια σου, δεν χρειάζεται να τα αλλάξεις. Βάλε μόνο καινούργια σινεμπλοκ.
τα σινεμπλοκ ειναι καλα τα αλλαξα πριν εναμιση χρονο. αλλα πλεον θελω ψαλιδια και αναγκαστικα θα μπουν και νεα σινεμπλοκ. στα 40000 χλμ πως και χρειαστηκες νεα ψαλιδια?
εχεις θεμα με την συμπεριφορα του αμαξιου σου ή επειδη σου το ειπαν απ το κτεο θα αλλαξεις τα ψαλιδια..?
Moufas E46
02-03-12, 00:42
εχεις θεμα με την συμπεριφορα του αμαξιου σου ή επειδη σου το ειπαν απ το κτεο θα αλλαξεις τα ψαλιδια..?
θεμα ιδιαιτερο δεν εχω περα απο ενα ξερο κοπανημα το οποιο μαλλον ειναι οι βασεις των πισω αμορτισερ. απλα μετα απο 102000 χλμ πιστευω πως πρεπει να αλλαχτουν
Moufas E46
02-03-12, 00:44
Γιάννη έχεις π.μ. thumb
ναι παναγιωτη στειλε μου
fast-enough
02-03-12, 15:39
τα σινεμπλοκ ειναι καλα τα αλλαξα πριν εναμιση χρονο. αλλα πλεον θελω ψαλιδια και αναγκαστικα θα μπουν και νεα σινεμπλοκ. στα 40000 χλμ πως και χρειαστηκες νεα ψαλιδια?
Σινεμπλόκ χρειάστηκαν. Όχι ψαλίδια! thumb
θεμα ιδιαιτερο δεν εχω περα απο ενα ξερο κοπανημα το οποιο μαλλον ειναι οι βασεις των πισω αμορτισερ. απλα μετα απο 102000 χλμ πιστευω πως πρεπει να αλλαχτουν
το οτι εχεις κανει 102000 χλμ δεν σημαινει πως πρεπει να αλλαχτουν τα ψαλιδια...Συνηθως η φθορα ειναι στα συνεπλοκ που τα αλλαζεις χωρις να αλλαξεις ψαλιδια.(αλλωστε γι αυτο ειναι ακριβα γιατι δεν αλλαζονται συχνα) Μονο αν εχουν χτυπηθει κ εχουν στραβωσει τα αλλαζεις.Τελος το ξερο κοπανημα σιγουρα δεν προερχεται απ τα ψαλιδια αλλα απ το συστημα του αμορτισερ οπως φανταζεσαι.Κανε ενα ελεγχο...
Σήμερα πέρασα ΚΤΕΟ επιτυχώς.
Είχα μια ανησυχία λόγω Evolve Software αλλά όλα πήγαν καλά :original:.
49.50 ευρώ το κόστος.
Τα χαρτιά του ΚΤΕΟ όντως γράφουν τα χλμ του αυτοκίνητου, άρα είναι
καλός έλεγχος για χλμ μεταχειρισμένων.
lemforder ειναι σα να βαζεις γνησια....καμια διαφορα....
καλα τα κτεο οπως εχουν γινει τα πραματα σε λιγο θα σε πληρωνουν κιολας........:th_Laie_67-1::thumbsup::hystericalbs1:
εγώ στ 36άρι εχω ισιώσει ένα πίσω πριν 30χιλ χλμ κ γλύτωσα τ αλλαγή μέχρι στιγμής κανένα πρόβλημα, καλά σ λενε τα παιδιά πήγαινε σε μάστορα να το δει να πάρεισ κ δεύτερη γνώμη, να το δεις κ συ κ εάν όντως θέλει αλλαγή προχώρα