Επιστροφή στο Forum : [E92] Αίσθηση τιμονιού
lefterishatzi
21-02-12, 15:59
Καλησπέρα. Ρε παιδιά έχει παρατηρήσει κανείς όταν ζεσταίνει ο καιρός να σκληραίνει το τιμόνι του? Να εξηγηθώ...
Όλες αυτές τις μέρες που έκανε κρύο είχα την αίσθηση ότι το τιμόνι ήταν πολύ ελαφρύ. Σήμερα το μεσημέρι που γυρνούσα σπίτι (15 C και το αμάξι το χτύπαγε ήλιος) μου φάνηκε λίγο σκληρότερο και γενικά καλύτερο σε αίσθηση. Να πώ ότι ευθυγράμμιση έκανα πρόσφατα...
Καλησπέρα. Ρε παιδιά έχει παρατηρήσει κανείς όταν ζεσταίνει ο καιρός να σκληραίνει το τιμόνι του? Να εξηγηθώ...
Όλες αυτές τις μέρες που έκανε κρύο είχα την αίσθηση ότι το τιμόνι ήταν πολύ ελαφρύ. Σήμερα το μεσημέρι που γυρνούσα σπίτι (15 C και το αμάξι το χτύπαγε ήλιος) μου φάνηκε λίγο σκληρότερο και γενικά καλύτερο σε αίσθηση. Να πώ ότι ευθυγράμμιση έκανα πρόσφατα...
:shok::shok Δεν κοιτας την πιεση στα ελαστικα;;;
lefterishatzi
21-02-12, 19:21
Ήταν από τα πρώτα που είδα η πίεση. Μπορεί να έιναι και η ιδέα μου, αλλα δε νομίζω. Μιλάμε για μικρή, αλλα αισθητή διαφορά.
Τσέκαρε την στάθμη των υγρών του υδραυλικού ;)
bimmer-corfu
21-02-12, 19:29
με runflat ή συμβατικά συμβαίνει αυτό?
διαφορετικο πατημα εχει το λαστιχο στο κρυο απ οτι οταν εχει στη ζεστα δε το καταλαβες??????? πχ οταν ειναι να ξεκινησεις απο σταση το χειμωνα πολλες φορες δε χανει λιγο ενω το καλοκαιρι δε χανει καθολου???????? φυσικα αυτο θα το καταλαβεις καλυτερα οταν φορας καλοκαιρινα χειμωνα καλοκαιρι, ετσι καταλαβαινεις μια καπος αισθητη διαφορα
lefterishatzi
21-02-12, 19:56
runflat. Όντως καλοκαιρινά φοράω. Δεν περίμενα για 15 C τέτοια διαφορά