Επιστροφή στο Forum : [E36] χερουλια πορτας
παιδια..μηπως γνωριζει κανεις πως βγαινον τα χερουλια εσωτερικα της πορτας σε 36ρι κουπε?
εδω και πολυ καιρο φιλος μου δωρησε μεταλικα χερουλια και θελω να αλλαξω τα δικα μου πλαστικα.
μηπως γνωριζει κανεις πως βγαινουν?που να ψαξω?
και κατι αλλο σημαντικο.
ποιος γνωριζει κωδικο για εξακιλυνδρο αυτοκολλητο για πιεσεις ελαστικων?
στη πορτα του οδηγου υπαρχει ενα αυτοκολλητο που δειχνει τις πιεσεις.
για εξακιλυνδρο 36ρι ποιος ειναι ο κωδικος γνωριζει κανεις?
kwstantinos
08-02-12, 21:30
στα χερουλια εχει αν δεις μια βιδουλα την ξεβυδωνεις και βγενουν τα χερουλια. αφου προτα ξεκουμπωσεις το πλαισιο που εχουν αν δεν κανω λαθος ετσι βγενουν ασ πει και καποιος αλος
tzanis320si
08-02-12, 21:35
Για την πορτα εχει αυτο το σχετικο video στο youtube απο ενα ψιλοατζουμπαλο νεαρο...(πιες πρωτα ομως ενα χαπι ναυτιας γιατι με την τοσο καλη ληψη ισως σε πιασει ζαλη :wacko: ) Αμα φτασεις σε αυτο το σημειο που το φερνει αυτος μενει μονο η βιδα που κραταει το εσωτερικο χερουλι. Για το αυτοκολλητο μαλον απ τη μαμα εταιρια θα το βρεις....
tzanis320si
08-02-12, 21:36
Για την πορτα εχει αυτο το σχετικο video στο youtube απο ενα ψιλοατζουμπαλο νεαρο...(πιες πρωτα ομως ενα χαπι ναυτιας γιατι με την τοσο καλη ληψη ισως σε πιασει ζαλη :wacko: ) Αμα φτασεις σε αυτο το σημειο που το φερνει αυτος μενει μονο η βιδα που κραταει το εσωτερικο χερουλι. Για το αυτοκολλητο μαλον απ τη μαμα εταιρια θα το βρεις....
ουπς...ξεχασα το video... :original:
https://www.youtube.com/watch?v=M9Nmg4dEvRg
το πιθανοτερο Γιωργο ειναι οτι θα υπαρχει καποια ασφαλεια/πειρος εκει στο χερουλι πανω.
οπως λεει ο Κωσταντινος, για να βγει το πλαισιο του εσωτερικου χερουλιου, αν θυμαμαι καλα, κρατας το χερουλι τραβηγμενο και ξεκουμπωνεις το γυρω-γυρω το πλαισιο
kwstantinos
08-02-12, 21:46
οποτε ζυτω συγνωμη ειπα χαζομαρες πριν
δεν ειπες ρε χαζομαρες, και γω δε θυμαμαι σιγουρα
tzanis320si
08-02-12, 21:59
οποτε ζυτω συγνωμη ειπα χαζομαρες πριν
Μπρε συ Κωστη....αναντρανισε μια ολια... δεν ειπες δα και πραμα κακο...περιπου οπως τα ειπες τα δειχνει κ στο video. :thumbsup:
E36-Hartge
08-02-12, 22:09
Το μόνο που πρέπει να δώσεις πολύ προσοχή είναι όταν πας να βγάλεις την ταπετσαρία να μην σπάσεις το πλαστικό κομμάτι απο το πάνω μέρος μέσα απο την ταπετσαρία.
Σπάει εύκολα αν δεν το προσέξεις.
kwstantinos
08-02-12, 22:29
ναι ωντος θελει προσοχη να μην σπασουν τα κλιψακια αλα κια να σπασουν ειπαρχουν στο εμποριο σε πολυ χαμηλη τιμη εγω τα ειχα παρει 15 ευρουλακια ενα σακουλακι με 50 μεσα
E36-Hartge
08-02-12, 22:41
Όχι δεν εννοώ τα κλιψάκια αλλα στο πάνω μέρος έχει ένα πλαστικό κομμάτι κατα μήκος της ταπετσαρίας που έχει κάποιες εσοχές για να κουμπώσει πάνω στην πόρτα.
Εκείνο το κομμάτι αν σπάσει δεν το βρίσκεις σαν ανταλλακτικό.
ευχαριστω παιδια...ειναι σχεδον σιγουρο οτι θα τα σπασω διοτι ειμαι αγαρμπος.δεν παιζουν ομως λεφτα για μαστορια...οταν φτιαξει ο καιρος και υπαρχουμε ακομα τοτε ισως καθησω να το κανω μονος μου...παντως θελω να το κανω διοτι θα μου αρεσαν τα χρωμιωμενα χερουλια