Επιστροφή στο Forum : M3E46 VS 335
dark knight
06-02-12, 00:50
με τις τιμες των μεταχειρισμενων να εχουν παρει την κατιουσα ο υποψηφιος αγοραστης σπορ ΒΜW εχει 2 επιλογες στο ιδιο ευρος τιμης.Μ3Ε46 Η 335.Μην απαντησετε με βαση τα τελη και την κριση.απαντηστε βαση αυτου που θα θελατε περισσοτερο
Ίδιο εύρος τιμών ; Δωσε κάποιο παράδειγμα.
ΔημήτρηςΜ3
06-02-12, 01:02
Αν και ειπα Μ3
λεω 335 και μετα λοοκ Μ3 το335.. εχχεχεεχεχ
dark knight
06-02-12, 01:09
Ίδιο εύρος τιμών ; Δωσε κάποιο παράδειγμα.
υπαρχουν προς πωληση Μ3ε46 και 335 απο 21000 εως 30000χιλ
Ενα //Μ είναι πάντα //Μ, δεν μπορούν να συγκριθούν με τα απλά αδέλφια τους.
Μάλλον Μ3 θα έπαιρνα.... αρκεί να ήταν κοντά σε χρονολογία....2005-2006...
Το 335 είναι σίγουρα πιο νέο, δυναμώνει πιο εύκολα....αλλά θέλει ένα μπλοκέ....
m3 γιατι ειναι πιο αλητεια..πιο φουσκωτο..και φυσικα ως m ειναι και καλυτερα στημενο..και με 21-30 χιλ παιρνεις πραγματικα πενα αμαξι του 06 και με λιγα χιλιομετρα...
το 90αρι μπορει να ειναι πιο συγχρονο..να εχει μοτερουκλα που περναει m3 με χαλαρο σκαλισμα..αλλα δεν εχει το στροφαρισμα, τον ηχο, το μπλοκε..
m3 για τους ρομαντικους..
Επειδή βρέθηκα πολλές φορές σε αυτό το δίλημμα (το βράδυ λίγο πριν με πάρει ο ύπνος, για να ξέρω τι θα οδηγώ στο όνειρο μου βρε αδερφέ!!)
Στην αρχή έλεγα για m3, τώρα μετά από αυτό (φτού και πάλι φτου, πουλήθηκε!!! Τέσπα ήταν ένα 335 Ε93 άσπρο μ-πακ ΚΟΥΚΛΑ με τιμή 22900!! :shok: :shok: :shok:) και σε αυτή την τιμή (γιατί το όνειρο για να είναι σωστό πρέπει να συμβαδίζει λίγο με την πραγματικότητα) αποφάσισα για 335!!!
Επειδή βρέθηκα πολλές φορές σε αυτό το δίλημμα (το βράδυ λίγο πριν με πάρει ο ύπνος, για να ξέρω τι θα οδηγώ στο όνειρο μου βρε αδερφέ!!)
Στην αρχή έλεγα για m3, τώρα μετά από αυτό (φτού και πάλι φτου, πουλήθηκε!!! Τέσπα ήταν ένα 335 Ε93 άσπρο μ-πακ ΚΟΥΚΛΑ με τιμή 22900!! :shok: :shok: :shok:) και σε αυτή την τιμή (γιατί το όνειρο για να είναι σωστό πρέπει να να συμβαδίζει λίγο με την πραγματικότητα) αποφάσισα για 335!!!
Για τους ίδιους ακριβώς λόγους, επειδή πάντα κρατώ ταπεινό προφίλ, ψήφισα το νοχελικό 335.
Για τους ίδιους ακριβώς λόγους, επειδή πάντα κρατώ ταπεινό προφίλ, ψήφισα το νοχελικό 335.
335......μιλάμε για πολυυυυυυ ροπή....και με πρόγραμμα...απλά είναι αλλού....
Αλλα με μπλοκε σίγουρα!!!thumb
335 διοτι οπως και να το κανεις ειναι μια γενια μπροστα που σημαινει καλυτερη ασφαλεια (πανω απ ολα), καλυτερη ακαμψια, κρατημα, στριψημο, φρεναρισμα και ολα τα υπολοιπα μαζι .
Δεν θα μπω στα τεχνικά τα οποία έχουν συζητηθεί δεκάδες φορές...
Εμένα μου αρκεί πως κοιτάς το Μ3 και φτιάχνεσαι με τα φουσκώματα, τα κάμπερ του, τις ζαντάρες του...και μετά κοιτάς το 335 και είναι ένα 316 με μία παραπάνω μπούκα πίσω...ξενέρωμα. Είναι και αυτός ο ήχος....ο s54 ακούγεται τόσο διαφορετικά από οτιδήποτε κυκλοφορεί στους δρόμους!
Για λόγους χαρακτήρα λοιπόν Μ3...τό μόνο που έχει να ζηλέψει από το 92άρι είναι η ακαμψία, το 92άρι έχει πάααρααα πολλά να ζηλέψει...
335=siopilos dolofonos ,more car for money , (e kala ti perimenate na dialexo)
335 και εγω.
Αλλα πετρελαιο αν εχετε παρακαλω...
ΛΟΛ
z3outofmind
06-02-12, 13:58
Αν το δίλημμα ηταν να διαλεξω αναμεσα σε Ε92 Μ3 και 335ι,χωρις δευτερη σκεψη Μ3...(το εχω ερωτευτει) ΑΛΛΑ...επειδη το δίλημμα εχει Ε46 Μ3 με 335ι
εχω κανει βολτα και με τα δυο,μονο που το 335ι να πω την αληθεια δεν ηταν ΜΑΜΑ....Με ανατριχιασε σε ολους τους τομεις το 335ι(ειναι και τερμα ελευθερο απο εξατμιση και ο ηχος ηταν αρκετα ελκυστικος...)
Κακα τα ψεματα προσωπικη γνωμη,το 46αρι παλιωσε...και η αποψη οτι ειναι Μ"
και ειναι καλητερο σαν αμαξι δεν μου κανει..Ειναι σαν να συγκρινω το z3m επειδη ειναι Μ" με το Ζ4 35ι...ειμαι τρελαμενος με το Ζ3 αλλα δεν θα πω και τετοια π@π@ρια...Δικη μου γνωμη!Ο καθενας εχει τα πιστευω του..
335ι και βουρ στον ΚΑΡΑΦΛΑ..:original:
dark knight
06-02-12, 15:10
χθες το μεσημερι ειχα παει για μια δουλεια που ειχα κηφισια.μπροστα απο το μυθο,στριβει ενα Μ3 ε46 μαυρο,γυαλισμενο και πολυ περιποιημενο,εδειχνε ακομα πιο φαρδυ πιο δυναμικο.το χαζευα μεχρι να χαθει απο το οπτικο μου πεδιο.λιγο πιο κατω βλεπω ενα ε92 με λευκες ζαντες και αφτερμαρκετ εξατμισεις.κομψο αλλα συγκρατημενα σπορ.δεν αποκλειεται οι οδηγοι να ειναι και μελη του φανς.παντως ενα καλο γυαλισμα στο Μ3ε46 το αναδεικνυει ακομα περισσοτερο
ΔημήτρηςΜ3
06-02-12, 15:12
ποιος δεν θα ηθελε αυτο το 335?
https://www.e90post.com/forums/showthread.php?t=362673
Vassilis ///M
06-02-12, 15:26
ποιος δεν θα ηθελε αυτο το 335?
https://www.e90post.com/forums/showthread.php?t=362673
:shok::shok:
Christos 330
06-02-12, 15:35
Kαλο και διαχρονικο το Μ οπως και καθε Μ δεν το συζητω και εγω ειμαι υπερ του Μ !!!
Αλλα ρε παιδια και η νεα καροτσα ειναι κατι το διαφορετικο !!!
Μια ομορφες πινελιες ολα γινονται εκει που θελουμε . . .
πχ αυτο το 335 το χαζευω αρκετο διαστημα ειναι κουκλα https://www.car.gr/classifieds/cars/photos/1996285/ !!!
Η οποιος θυμαται το 335 του Yoda το ειχε φερει σε σημειο που ηταν ενα αυτοκινητο
ολολκηρομενο . . .
Επισης το 335 εχει μοτερ διαμαντι που με stge1 παει εκει που χρειαζεται . . .
Με το καλο να αποφασισεις φιλε μου . . .
nikos ///M
06-02-12, 15:41
///M και παλι ///Μ
Tα αυτοκίνητα έχουν μια γενιά διαφορά και το Ε9Χ θεωρείται κατά πολλούς το καλύτερο σκαρί που έχει φτιάξει η bmw ever.
Επίσης η 335 είναι πιο γρήγορη, πιο σύγχρονη, έχει καλύτερα φρένα, ποιότητα κλπ.
Σίγουρα δεν είναι Μ αλλά αυτό είναι και το μόνο της μειονέκτημα για εμένα σε σχέση με την Ε46.
335 λοιπόν, χωρίς μεγάλο δίλημμα.
Stunt Mike
06-02-12, 15:51
Αγορα ενος 335 και κατευθειαν μπαξιμο stage1+Quaife LSD,ισως και μια καλη coilover...Κι ασε τους αλλους ν'ασχολουνται ακομη με Μ3Ε46......
Αγορα ενος 335 και κατευθειαν μπαξιμο stage1+Quaife LSD,ισως και μια καλη coilover...Κι ασε τους αλλους ν'ασχολουνται ακομη με Μ3Ε46......
Aυτό είναι το πρόβλημα: οι περισσότεροι που λένε υπέρ του 335 το συνοδεύουν΄με άμεσο μπάξιμο....stage 1, μπλοκέ, κλπ
Σκέτο 335 κανείς????:whistle:
οταν πιανεις τον εαυτο σου..να χαζευεις το αμαξι σου απο μακρυα πολλες φορες..στο ασχετο..ετσι για να θαυμασεις τις αναλογιες ..γιατι επεσε το ματι σου...τοτε εισαι ερωτευμενος με το αμαξι σου...και το εχω παθει πολλες φορες με το μ3..αναρωτιεμαι..οι κατοχοι 335 ειναι ετσι????
και κατι αλλο..οταν μπορεις να παρεις το καλυτερο της σειρας σε ενα αμαξι...θα αρκεστεις σε κατι λιγοτερο???
και επειδη το 335 το ειδα και στην πιστα..το στησιμο του δεν εχει ουτε σχεση ουτε επαφη με μ3..
τωρα αμα μιλαμε για πειραγμενα..βαλτε και μια καλη αναρτηση στο μ3 και μιλαμε μετα...βαλτε ενα βημα..και θα εχει αρκετη διαφορα..μιλαμε για μαμα λοιπον..
οταν πιανεις τον εαυτο σου..να χαζευεις το αμαξι σου απο μακρυα πολλες φορες..στο ασχετο..ετσι για να θαυμασεις τις αναλογιες ..γιατι επεσε το ματι σου...τοτε εισαι ερωτευμενος με το αμαξι σου...και το εχω παθει πολλες φορες με το μ3..αναρωτιεμαι..οι κατοχοι 335 ειναι ετσι????
και κατι αλλο..οταν μπορεις να παρεις το καλυτερο της σειρας σε ενα αμαξι...θα αρκεστεις σε κατι λιγοτερο???
και επειδη το 335 το ειδα και στην πιστα..το στησιμο του δεν εχει ουτε σχεση ουτε επαφη με μ3..
τωρα αμα μιλαμε για πειραγμενα..βαλτε και μια καλη αναρτηση στο μ3 και μιλαμε μετα...βαλτε ενα βημα..και θα εχει αρκετη διαφορα..μιλαμε για μαμα λοιπον..
Nίκο ομοιοπαθής...
Προσωπικά τη φλασιά που περιγράφεις την έφαγα από τα περιοδικά κιόλας, εν έτη 2000 να έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό διαβάζοντας τις σελίδες του Autocar με εκείνο το Phoenix yellow....
Στην αρχή έλεγα για m3, τώρα μετά από αυτό (φτού και πάλι φτου, πουλήθηκε!!! Τέσπα ήταν ένα 335 Ε93 άσπρο μ-πακ ΚΟΥΚΛΑ με τιμή 22900!! :shok: :shok: :shok:) και σε αυτή την τιμή (γιατί το όνειρο για να είναι σωστό πρέπει να συμβαδίζει λίγο με την πραγματικότητα) αποφάσισα για 335!!!
335....cabrio:thanks:
H αγγελία https://www.car.gr/classifieds/cars/photos/2168323/, εάν μπορούσα θα το είχα πάρει εχθές!!!!
Μ3 Ε46
Sent from my iPhone using Tapatalk
ο τελευταιος των μοϊκανων (??)
https://www.bmwblog.com/wp-content/uploads/101.jpg
https://www.tontongreg.fr/wp-content/uploads/2011/05/BMW-M3-CSL02.jpg
Aυτό είναι το πρόβλημα: οι περισσότεροι που λένε υπέρ του 335 το συνοδεύουν΄με άμεσο μπάξιμο....stage 1, μπλοκέ, κλπ
Σκέτο 335 κανείς????:whistle:
εεεετσι!! Οι συγκρίσεις γίνονται μόνο με μαμά αυτοκίνητα.. Σίγουρα το 335 είναι ποιο νέα σχεδίαση κλπ κλπ.. αλλά είναι ένα 3αρι της σειράς!(no offence έτσι?) ενώ το Μ3 είναι το κορυφαίο 3αρι.. είναι ''ειδικό'' αυτοκίνητο!
Και αν μιλάμε για 335 που τα κάνεις look Μ3 και τα τουμπανιάζεις και βάζεις και βάζεις εεε κΛΛαϊν!! Πάρε και ενα Μ3 και τουμπάνιασέτο! HPF και coilover κλπ και να δούμε τότε το έργο!
Καλά αν μιλάμε και για CSL απλά δεν υπάρχει επαφή!
Η ταπεινή μου άποψη..:cheers:
dark knight
06-02-12, 19:21
Kαλο και διαχρονικο το Μ οπως και καθε Μ δεν το συζητω και εγω ειμαι υπερ του Μ !!!
Αλλα ρε παιδια και η νεα καροτσα ειναι κατι το διαφορετικο !!!
Μια ομορφες πινελιες ολα γινονται εκει που θελουμε . . .
πχ αυτο το 335 το χαζευω αρκετο διαστημα ειναι κουκλα https://www.car.gr/classifieds/cars/photos/1996285/ !!!
Η οποιος θυμαται το 335 του Yoda το ειχε φερει σε σημειο που ηταν ενα αυτοκινητο
ολολκηρομενο . . .
Επισης το 335 εχει μοτερ διαμαντι που με stge1 παει εκει που χρειαζεται . . .
Με το καλο να αποφασισεις φιλε μου . . .
χρηστο εχω αποφασισει για το ε46 μου να μπει Μ54Β30.απλα η ιδεα για το θρεντ μου ηρθε οταν ειδα τα αυτοκινητα μαζι
προσωπικά, θεωρώ ότι το αμάξι για κάποιον που ασχολείτε με το θέμα και δεν το έχει σαν ένα απλό μέσο μεταφοράς, είναι κάτι σαν το ρούχο. δλδ πρέπει να το φοράς, και να σου ταιριάζει. όχι να το ένα είναι πιο καινούριο, το άλλο δεν φτιάχνεται τόσο πολύ, το Μ έχει καλύτερα κρατήματα, κτλ κτλ. το αμάξι πρέπει να μας ταιριάζει. άσχετα αν είναι πιο παλιό, πιο αργό, αν στρίβει καλύτερα ή χειρότερα. να το οδηγείς, και να αισθάνεσαι ότι το αγόρασες εχθές, άσχετα αν το έχεις μια πενταετία. προσωπικά, πάλι το 46άρι θα έπαιρνα. κολλημένος!!!όπως και όλοι οι υπόλοιποι ιδιοκτήτες του...τυχαίο, δεν νομίζω. ακόμα και πρώην ιδιοκτήτες όταν τους ρωτάς για το συγκεκριμένο αμάξι, το βλέμα τους αλλάζει.
Στην ελλαδα καλως η κακως το μ3 ειναι και παραμενει ονειρο για πολλους και ολοι το βλεπουν σαν κατι το εξαιρετικο πραγμα το οποιο ειναι φυσικο αφου ειναι αμαξαρα!!!αλλα επειδη στη ελλαδα η πλειοψηφια εμαθε να ζει με 316 και μετα μπορεσε να παρει μ3 ασχετο αν τωρα το πουλαει το χει κανει το αμαξι θεο!!!!ενταξει νομιζω οτι πλεον οι ρομαντικοι το αγοραζουν οπως και καθε παλαιοτερο μ!!!!αλλη καροτσα αλλ ποιοτητα αλλα αυτοκινητα οταν μιλαμε ακομα και μια γενια διαφορα που ολοι ξερουμε ποση βελτιωση υπαρχει τα τελευταια χρονια απο γενια σε γενια!!!εγω δε ξερω τι θα επειρνα αλλα σε ενα αντιστοιχο διλλημα αναμεσα σε ζ4 35 με ζ4 μ κουπε θα επαιρνα το μ!!!!!
Στην ελλαδα καλως η κακως το μ3 ειναι και παραμενει ονειρο για πολλους και ολοι το βλεπουν σαν κατι το εξαιρετικο πραγμα το οποιο ειναι φυσικο αφου ειναι αμαξαρα!!!αλλα επειδη στη ελλαδα η πλειοψηφια εμαθε να ζει με 316 και μετα μπορεσε να παρει μ3 ασχετο αν τωρα το πουλαει το χει κανει το αμαξι θεο!!!!ενταξει νομιζω οτι πλεον οι ρομαντικοι το αγοραζουν οπως και καθε παλαιοτερο μ!!!!αλλη καροτσα αλλ ποιοτητα αλλα αυτοκινητα οταν μιλαμε ακομα και μια γενια διαφορα που ολοι ξερουμε ποση βελτιωση υπαρχει τα τελευταια χρονια απο γενια σε γενια!!!εγω δε ξερω τι θα επειρνα αλλα σε ενα αντιστοιχο διλλημα αναμεσα σε ζ4 35 με ζ4 μ κουπε θα επαιρνα το μ!!!!!
θα συμφωνησω οτι πολλοι απο τα 316 πηραν m3...μην μπορωντας να αξιοποιησουν τις δυνατοτητες του..και επισης ναι ειναι απιαστο ονειρο για την πλειονοτητα των ανθρωπων, οχι πλεον να το αγορασουν αλλα να το συντηρησουν..και φυσικα ειναι οπως εκαναν συγκριτικα οι 4 τροχοι του καποτε που μολις εμπαιναν σε καμια ferrari ελεγαν αλλο αυτοκινητο..υποκλινομενοι χωρις καν να μπουν στον κοπο να το πανε τερμα!!!!
ομως οταν το μ3 και το καθε μ3 εχει επικροτηθει παγκοσμια για μοτερ-στησιμο και πολλα πολλα αλλα..απο ξενο τυπο οπου εκει πραγματι κανουν την δουλεια τους οπως πρεπει..και τα ξεζουμιζουν για να βγαλουν συμπερασμα και ας κοστιζουν 2 εκ. ευρω το αμαξι..αυτο πρεπει να μας λεει κατι..
για μενα το μ3 επ ουδενι δεν ειναι ουτε αγωνιστικο ουτε τιποτα..σε μαμα μορφη θεωρω οτι ειναι και αρκετα μαλακο (θελει αλλες αντιστρεπτικες για την ακριβεια..)..αλλα ο τροπος που κρυβει τα κιλα του...ο τροπος που ειναι τοσο πληροφοριακο σαν αμαξι στο οριο του (και μετα)..το απιστευτο τιμονι...το γεγονος οτι το αμαξι δεν βγαζει καθολου μουτρα..το μοτερ που νιωθεις οτι ειναι κατι ζωντανο...το γεγονος οτι ειναι τρομακτικα ανετο και σφιχτο ταυτοχρονα...και πολλα πολλα αλλα που δεν μου ερχονται τωρα το κανουν μαγικο και πληρως ερωτευσιμο...
Παντως, για πρωτη ισως φορα σε πολ, το Μ3 ερχεται δευτερο. Και εγω 335 ψηφισα αλλα τωρα που το ξανασκεφτομαι το 46αρι με λιγα ωραια πραγματα επανω του ειναι σκετη αλητεια και εμφανισιακα και οδηγικα. Και ετσι οπως εχουν γινει οι τιμες τωρα πια, δινεις και ενα χιλιαρικο ακομα και του περνας ολοκαινουργια δερματα στο χρωμα που θες σε σαλονι και τιμονι και νομιζεις οτι εχεις ενα καινουργιο αυτοκινητο .
Πραγματι πολυ δυσκολη επιλογη.......
335......μιλάμε για πολυυυυυυ ροπή....και με πρόγραμμα...απλά είναι αλλού....
Αλλα με μπλοκε σίγουρα!!!thumb
+1 thumb
προσωπικά, θεωρώ ότι το αμάξι για κάποιον που ασχολείτε με το θέμα και δεν το έχει σαν ένα απλό μέσο μεταφοράς, είναι κάτι σαν το ρούχο. δλδ πρέπει να το φοράς, και να σου ταιριάζει. όχι να το ένα είναι πιο καινούριο, το άλλο δεν φτιάχνεται τόσο πολύ, το Μ έχει καλύτερα κρατήματα, κτλ κτλ. το αμάξι πρέπει να μας ταιριάζει. άσχετα αν είναι πιο παλιό, πιο αργό, αν στρίβει καλύτερα ή χειρότερα. να το οδηγείς, και να αισθάνεσαι ότι το αγόρασες εχθές, άσχετα αν το έχεις μια πενταετία. προσωπικά, πάλι το 46άρι θα έπαιρνα. κολλημένος!!!όπως και όλοι οι υπόλοιποι ιδιοκτήτες του...τυχαίο, δεν νομίζω. ακόμα και πρώην ιδιοκτήτες όταν τους ρωτάς για το συγκεκριμένο αμάξι, το βλέμα τους αλλάζει.
:thumbsup:συμφωνω κ συμπληρωνω στα παραπανω σχολια δεν ειναι ενα μαμα 335 ποιο γρηγορο απο το μ3 δεν στριβει οπωσ το μ3 κ το κυριοτερο απο εξωτερικη ομορφια μαμα παντα μιλαω ειναι πολυ πισω απο το μ3 ε46,το 335 ειναι ενα 1.6 με μια μπουκα ηλιθια κ αυτη εχτρα πισω.για μ3 ε92 αλλαζει το θεμα......
το ενα ειναι η καθως πρεπει κοπελα δικηγορος γιατρινα κορη εφοπλιστη καλλονη με το ταγιερ που για ουαν ναιτ σταντ σε παει κινγκ τζορτζ και σε λουζει με μπεταντιν πριν το σεξ και καμαρωνεις να την γνωρισεις στους δικους σου ως υποψηφια νυφη και το αλλο ειναι η παρανομη γκομενα παντρεμενη με μινι στον αφαλο και αβυσσαλεο μπουστο που ψωνησες χαραματα απο κολαδικο στο μπουρναζι λιωμα απο τη σουρα και ψαχνεις την καβατζα πριν ξημερωσει να της ρηξεις ενα μανικι ακαπελα, διαλεγεις και παιρνεις φιλε μου και τα δυο την ιδια δουλεια κανουν απλα την κανουν διαφορετικα το καθενα
ιέεεεεεεεεεετς!!!!!!!!!!ρε άρη, πολύ στοχευμένο!!!
ΔημήτρηςΜ3
07-02-12, 15:49
το ενα ειναι η καθως πρεπει κοπελα δικηγορος γιατρινα κορη εφοπλιστη καλλονη με το ταγιερ που για ουαν ναιτ σταντ σε παει κινγκ τζορτζ και σε λουζει με μπεταντιν πριν το σεξ και καμαρωνεις να την γνωρισεις στους δικους σου ως υποψηφια νυφη και το αλλο ειναι η παρανομη γκομενα παντρεμενη με μινι στον αφαλο και αβυσσαλεο μπουστο που ψωνησες χαραματα απο κολαδικο στο μπουρναζι λιωμα απο τη σουρα και ψαχνεις την καβατζα πριν ξημερωσει να της ρηξεις ενα μανικι ακαπελα, διαλεγεις και παιρνεις φιλε μου και τα δυο την ιδια δουλεια κανουν απλα την κανουν διαφορετικα το καθενα
:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::hystericalbs1::hystericalbs1: :thumbsup:
σ'άρεσε ε μήτσο!!!
super duper
07-02-12, 18:04
μαλλον θα επελεγα μια 335 , δεν εχω ενα βασικο επιχειρημα απλα εχω το 46αρι 7 απροβληματιστα χρονια (σαν εμφανιση λεω)
Της καθως πρέπει μουν@ρας ομως της πετάς ενα ξεκωλο μίνι, ενα καλό βάψιμο, ενα τρελό 12ποντο και μερικά κωλοσκ@μπιλα...την ποτιζεις και 3 malt kai.....(ολα =προγραμμα!!).....και παίρνει σβάρνα ολα τα παράνομα.......:whistle:.....
Και κυρία και πουτ@να...ολα σε ένα κυριοιthumbthumb
Αρκει να μην ειναι τουρμπατο η κομπρεσερατο Μ....
Της καθως πρέπει μουν@ρας ομως της πετάς ενα ξεκωλο μίνι, ενα καλό βάψιμο, ενα τρελό 12ποντο και μερικά κωλοσκ@μπιλα...(ολα =προγραμμα!!).....και παίρνει σβάρνα ολα τα παράνομα.......:whistle:.....
ετσι ειναι οπως τα λες..
Της καθως πρέπει μουν@ρας ομως της πετάς ενα ξεκωλο μίνι, ενα καλό βάψιμο, ενα τρελό 12ποντο και μερικά κωλοσκ@μπιλα...την ποτιζεις και 3 malt kai.....(ολα =προγραμμα!!).....και παίρνει σβάρνα ολα τα παράνομα.......:whistle:.....
Αρκει να μην ειναι τουρμπατο η κομπρεσερατο Μ....
ρούλη...σε λάθος αμάξι πάς να το κολήσεις το σλόγκαν.
ΜΙΑ ΖΩΗ Μ3 ΠΟΥ'ΝΑΙ Π@@Τ@Ν@ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑ
άιντε με τα φυσητήρια σας.:th_Laie_67-1:
ρούλη...σε λάθος αμάξι πάς να το κολήσεις το σλόγκαν.
άιντε με τα φυσητήρια σας.:th_Laie_67-1:
Μωρη κλαρα.........ειπαμε......
Μ3= κλασσικο ξεκωλο...πουτ@να
Ν54=....κυρια...που με το καταλληλο βρακι και ποτο...=καραπουτ@ΝΑΡΑthumbthumb
Αρχίζει να σφυρίζει......και σηκώνει ακόμα και πεθαμένα πουλια.....
Μωρη κλαρα.........ειπαμε......
Μ3= κλασσικο ξεκωλο...πουτ@να = αυτή ξέρει να γ@μιέτ@ι όμως
Ν54=....κυρια...που με το καταλληλο βρακι και ποτο...=καραπουτ@ΝΑΡΑthumbthumb = ενώ αυτή δεν ξέρει που παν τα τέσσερα
thumb
thumb
Πως φαίνεται οτι δεν εχεις ξαπλώσει ποτέ με καθώς πρέπει δικηγόρο στο κρεβάτι........:whistle:
Δεν εχεις ιδέα το τι σχολείο ανορθόδοξου πολέμου θα περάσεις
Αλλα τέτοιο κωλόπαιδο που ήσουν στα νιατα σου που να σε πλησιάσει δικηγορίνα.......:hystericalbs1: :hystericalbs1: :hystericalbs1:
Δε πειράζει ΘΑ ΣΟΥ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΣΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΛΥΣΤΡΑΕΙ ΘΩΜΑ :hystericalbs1: :hystericalbs1:
ρε θωμα και συ κατσε καλα ξερεις με ποιον μιλας εχει παρει ο χτυκιαρης ολο το κολλεγιο αθηνων ολο τον κωστεα γειτονα και το μισο αρσακειο εχει πειρα λεμε....
:thefinger: εραστη των δυτικων προαστειων που ξερεις κι απο δικηγορινες
γεια σου τζονιε τερβεντέρη, που'χεις π@@τσ@ σαν μαδέρι...
γεια σου τζονιε φιρφιρί, που'χεις π@@τσ@ σαν σφυρί...
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.
ρε θωμα και συ κατσε καλα ξερεις με ποιον μιλας εχει παρει ο χτυκιαρης ολο το κολλεγιο αθηνων ολο τον κωστεα γειτονα και το μισο αρσακειο εχει πειρα λεμε....
:thefinger: εραστη των δυτικων προαστειων που ξερεις κι απο δικηγορινες
Έτσι είναι αυτά........
Προσφατα είχα μια Θεσσαλονικια μέσα στο αμάξι και την εκπαίδευα.....:whistle:
:hystericalbs1::hystericalbs1:
https://www.bmwfans.gr/forum/attachment.php?attachmentid=11398&d=1328634343
Έτσι είναι αυτά........
Προσφατα είχα μια Θεσσαλονικια μέσα στο αμάξι και την εκπαίδευα.....:whistle:
:hystericalbs1::hystericalbs1:
https://www.bmwfans.gr/forum/attachment.php?attachmentid=11398&d=1328634343
:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
:hystericalbs1::hystericalbs1::hystericalbs1::hyst ericalbs1:
τι λαλακας εισαι!!!!!!
ΔημήτρηςΜ3
07-02-12, 19:23
σ'άρεσε ε μήτσο!!!
σκεψου το Μ3 με 2 performance μεσα εεε??? εεεεε???:mpaks:
σκεψου το Μ3 με 2 performance μεσα εεε??? εεεεε???:mpaks:
:shok::shok::shok:
:thumbsup:
Vasilis M3
07-02-12, 19:36
Προσωπικά Μ3 Ε46 θα έπαιρνα γιατί το έχω κατατάξει πολύ ψηλά στα μάτια μου...είναι άξιος απόγωνος του Ε30.
Δεν λέω καλό και το 335 αλλά μέχρι ένα σημείο...μετά απο αυτό θα πάντα ένα Μ3 να σε τρελένει μόλις φτάνει στα κόκκινα!Και πίστεψε με δεν χρειάζεται ιδιαίτερη πίεση!!!
Εγώ αρνηθεί το Ε30 του πατέρα μου για το Ε46....Θέλω Ε46!!!
Ο ήχος του S54 σε στοιχειώνει...αν έχει και ΟΕΜ carbon εισαγωγή...:thumbsup:
https://www.youtube.com/watch?v=zhFG2WN5HdY&feature=related
Αυτό το "ρητό" τα λέει όλα για το Μ3...
πιο επεξηγηματικά:
"Το Μ3 είναι τόσο τούμπανο ώστε να μη γίνεται καγκούρικο, και τόσο κυριλέ ώστε να μη γίνεται φλώρικο"...απλά!thumb
Αυτό το "ρητό" τα λέει όλα για το Μ3...
πιο επεξηγηματικά:
"Το Μ3 είναι τόσο τούμπανο ώστε να μη γίνεται καγκούρικο, και τόσο κυριλέ ώστε να μη γίνεται φλώρικο"...απλά!thumb
Τα είπες όλα σε μία πρόταση !
Αυτό το δίλημα το είχα πραγματικά όταν πήρα το δικό μου.
Ε46 Μ3 ή 335 ?
Προτίμησα τη κακοσύνη και την αλητεία από το πολιτισμένα γρήγορο.
335 γιατί είμαι κουλάδι.
τότε Μ3 θέλεις...πιο εύκολο αμάξι, δεν υπάρχει.thumb
Δύσκολο ερώτημα...
Επειδή το Μ είναι πάντα Μ, σίγουρα αυτό "ακούγεται" καλύτερο στον ψαγμένο....
ΌΜΩΣ βρείτε μου καλό Μ3 Ε46 στις μέρες μας σαν του Everget ή το 46άρι του lunatic και το συζητάω...
To αυτοκίνητο είναι μακράν καλύτερο και πιο απόλυτο από το 335 οπου πραγματικά σε μαμά κατάσταση είναι βάρκα γυαλός ειδικά με την απουσία μπλοκέ...
Από εκεί και μετά πολύ πιο εύκολα βρίσκεις καλό 335
Υ.Γ: :Όταν λέμε για Μ3 & 335 ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι λέμε ΜΟΝΟ για coupe με sunroof
Kάτι cabrio 335 & M3 cabrio απλά δεν υπάρχουν όταν μιλάμε για sport κατασκευές..
Εχω οδηγησει 335 κουπε και μπορω να πω το αμαξι ειναι φοβερο,γρηγορο,ροπιαζει γρηγορα,τεχνολογια,ανεση κτλ αλλα δεν εχει αυτο το στησιμο και το χαραχτηρα του Μ3.Εδω και 3 χρονια οδηγω αυτο το υπεροχο αμαξι και καθε φορα που μπαινω μεσα το ερωτευομαι ακομα πιο πολυ...!!!! Σε στελνει σε παει σε αλλο κοσμο γινεσαι ΕΝΑ με αυτο!!!! Ε46 Μ3 ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ
Tsakirakos
08-02-12, 01:55
46αρι Μ...οπως προειπαν πολλοι δε παευει να ειναι στην εκλεκτη οικογενεια Μ! :rally:
ασε που εχω μαθει και παρκαρω το 46αρι με κλειστα ματια σε οριακο παρκαρισμα!
E60_Arkadia
08-02-12, 02:33
Δυσκολη επιλογη..με την καρδια Μ3,με την λογικη 335.Αν ηταν να αποφασισω αυριο το πρωι και με την υπαρχουσα κατασταση οσων αφορα τα εξοδα συντηρησης τοτε 335.
Αυτη τη στιγμη η ψηφοφορια ειναι 32 vs 32 ψηφοι,δηλ.ισοπαλια......
....εαν θα δειτε τους ψηφοφορους, αρκετοι που ψηφησαν //Μ3 ,ειναι ή ηταν, κατοχοι αυτου του "ονειρου" για αρκετους απο εμας!!!
....ενω οι ψηφοφοροι του 335 αρκετοι ειναι κατοχοι τις σειρας Ε90/92/93 και μαλιστα ο Σπυρος335 κατοχος αυτου του οχηματος.
....θαυμαζω το σχημα της Ε46 κουπε οσο κανενα αλλο οχημα,ειδικα την //Μ3!!!......ομως το κινητρο στον καθενα για να παρει οποιοδηποτε αυτοκινητο,ειναι διαφορετικο....
....τα δυο οχηματα ειναι διαφορετικα,αν και στην ιδια τιμη και κατηγορια κυβικων, με παραπλησια δυναμη με αλλη συμπεριφορα κλπ.κλπ.....το ενα νεοτερο πιο φρεσκο(335) και το αλλο πιο παλιο(Μ3),αλλα κουβαλαει ονειρα και ατελειωτες πλαγιολισθησεις και και και...
....ομως η λογικη στον καθενα λεει αλλα καθως και τα μελλοντικα του σχεδια επισης αλλα....
....ευκολη μηχανικη βελτιωση στον διπλοτουρμπινο και εχει αμεσως το προβαδιζμα σε δυναμη......θελεις και ηχο? ευκολο και αυτο,....θελεις φρεσκαδουρα??? την εχει απλοχερα η 335!!!....
.....εχεις δει Ε46 Μ3 σαν του ΔημητρηΜ3 και τωρα τελευταια σαν το προτζεκτ της HPF που υπαρχει σε αλλο θρεντ???....θελεις Μ3 Ε46 στα σιγουρα!!!!
προς το παρων ψηφο στην Μ3!!!!......αλλα εαν ειχα εγω το πραγματικο διλλημα, μαλλον θα αγοραζα με γνωμωνα την λογικη της επενδυσης των χρηματων(αυτη την εποχη μονο επενδυση δεν ειναι....)και θα επαιρνα μια 335 λευκη μ-πακ με κοκκινο δερματινο σαλονι σαν του Στρατου335.thumb
1) θα κάνω κατοχύρωση το σλόγκαν...θα σας τσακίσω ρε!!!!
2) Δεν ξέρω τι να πώ για το γ@μ@ 46αρι...
είχα κ 36αρι αλλά ρε παιδάκι μου αυτό το αμάξι...κάτι σου κάνει..δεν ξέρω...
εχω μπεί σε 335 δεν έχω οδηγήσει..μπορεί να είναι καλύτερο μπορεί κ όχι. μπορεί να είναι πιστόλι με πολύ λιγότερα χρήματα αλλά....
κάπου εκεί στο βουνό με 3η στις 4-6
να ακούω την εισαγωγή
την στριγγλιά απο την εξάτμιση
να δουλευει το πλαίσιο υπερωρίες
κ η μελωδία απο τον s54 στα αυτία μου..
ανοιχτό παράθυρο κλειστή μουσική...δεν ξέρω κάτι παθαίνεις ρε παιδάκι μου...
εκεί που λέω είναι έτσι αλλιώς γιουβέτσι παλιό ( σχετικό είναι αυτό ) μόλις το ακούω μέσα στο γκαράζ ( κ ο γείτονας δίπλα...χαχαχα) εκεί τελειώνουν όλες οι σκέψεις...
εκεί ξεκινάει πάλι η παράκρουση....
τι να πεί κανείς....
m3 γιατι ειναι πιο αλητεια..πιο φουσκωτο..και φυσικα ως m ειναι και καλυτερα στημενο..και με 21-30 χιλ παιρνεις πραγματικα πενα αμαξι του 06 και με λιγα χιλιομετρα...
το 90αρι μπορει να ειναι πιο συγχρονο..να εχει μοτερουκλα που περναει m3 με χαλαρο σκαλισμα..αλλα δεν εχει το στροφαρισμα, τον ηχο, το μπλοκε..
m3 για τους ρομαντικους..
thumbthumbthumbthumbthumbthumbthumbthumb
Θα παραφράσω αυτό που είχε πει κάποτε ο Στάθης,,,,,,
Όλοι κάποτε με Μ θέλουμε να καταλήξουμε......:whistle:
Αλλα μέχρι εκείνη την κοντινη ώρα, θα παινεύω το διπλοτουρμπινο.....:warriorsmiley:
thumbthumbthumbthumbthumbthumbthumbthumbthumbthumb
Όλοι κάποτε με Μ θέλουμε να καταλήξουμε......:whistle:και μετα θα παρουμε aydi.......:th_Laie_67-1::hystericalbs1::ranting2:
Σε εντελως μαμα κατασταση ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΑΦΗ με κριτήρια μοτορσπορτ παντα.
Σε εντελως μαμα κατασταση ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΑΦΗ με κριτήρια μοτορσπορτ παντα.
Εννοείτε ρε παιδιά....το ενα αμάξι ειναι γρήγορης βόλτας, και το αλλο φτιαγμένο για σπορ καφρίλα...thumb
κοινός, κανένα απ'τα δύο για σένα. ευτυχώς που το κατάλαβες, και ξανάρχισες τα μπαξίματα στον άσσο.
ΠΑΛΙΟΛΟΥΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
κοινός, κανένα απ'τα δύο για σένα. ευτυχώς που το κατάλαβες, και ξανάρχισες τα μπαξίματα στον άσσο.
ΠΑΛΙΟΛΟΥΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Αμα κατέβεις Αθήνα......ελα να σου πάρω τα μέτρα.....να σου ράψω ενα κουστουμάκι σε Ζ σχήμα.....:whistle:
Αμα κατέβεις Αθήνα......ελα να σου πάρω τα μέτρα.....να σου ράψω ενα κουστουμάκι σε Ζ σχήμα.....:whistle:
Ποιός είσαι ρε φίλε να ούμε???
ο ΖΟΡΟ???
χαχαχαχαχαχαχαχαχα...:th_Laie_67-1:
Ποιός είσαι ρε φίλε να ούμε???
ο ΖΟΡΟ???
χαχαχαχαχαχαχαχαχα...:th_Laie_67-1:
https://4.bp.blogspot.com/-iAKjNkPZ3qs/TeY3nVzq1GI/AAAAAAAAABU/UcoZeBaZmyU/s748/ZORO2.jpg
:warriorsmiley::warriorsmiley::warriorsmiley:
Θα σας φιλοξενήσω κιόλας, για να σε πρήζω όλη μέρα:hystericalbs1::hystericalbs1::hystericalb s1:
Ναι ναι και εγω μιτρια εψιλο σαρανταεξι θα παρω γιατι ειμαι χερας και αμα δεν εχω πλοκε δεν παω ουτε μεχρι το περιπτερο.
335xi station ασπρο με μαυρη ζαντα οροφη και φιμε πισω τζαμια σαλονι κανελα και αυτοματο.
Ειμαι οικογενειαρχης με σκυλο και εξοχικο.
Οτι "γαμπρισα" γαμπρισα και οτι "ετρεξα" ετρεξα.
Τωρα θελω ηρεμη δυναμη και μουσικουλα lounge.
335xi station αυτοματο.
Ενα εχω δει μόνο τόσα χρόνια.....συχνά πυκνά στο ποτάμι.....χρώμα γκρι γραφίτης...:tt1:
Σταματη συμφωνω μαζι σου...και εγω ηρεμησα πια..
Το σωστο ειναι η ερωτηση - ντιλιμα να συνοδευεται με ποια κριτηρια επιλογης.
Το σωστο ειναι η ερωτηση - ντιλιμα να συνοδευεται με ποια κριτηρια επιλογης.
Θα πεσει φωτια να μας καψει.
Christos 330
08-02-12, 13:06
Ναι ναι και εγω μιτρια εψιλο σαρανταεξι θα παρω γιατι ειμαι χερας και αμα δεν εχω πλοκε δεν παω ουτε μεχρι το περιπτερο.
335xi station ασπρο με μαυρη ζαντα οροφη και φιμε πισω τζαμια σαλονι κανελα και αυτοματο.
Αντε ρε προεδρε μπαξτο αυτο το γ@μο station να κατεβουμε με οπτο να μας
κανεις το τραπεζι !!!!
:whistle::whistle::whistle: !!!!
ναι...γι'αυτό περνάς την σκαλωσιά και κάνεις φτιάχνεις μύς στα @@ για την ριτσώνα εεε???
άσε μας ρε μλκ κρητικέ...πάνε πές τα αυτά στα φιλαράκια του γιού σου στον παιδικό σταθμό...σε τα μας μωρή λουμπίνα!?
άσε μας ρε μλκ κρητικέ...πάνε πές τα αυτά στα φιλαράκια του γιού σου στον παιδικό σταθμό...σε τα μας μωρή λουμπίνα!?
:shok::shok::shok:
ναι...γι'αυτό περνάς την σκαλωσιά και κάνεις φτιάχνεις μύς στα @@ για την ριτσώνα εεε???
Eννοω ηρεμησα στους δημοσιους δρομους , αν και ποτε δεν ημουν πολυ ανήσυχος...
Στις πιστες και στα βουνα ειναι αλλο καπελο και μη το μπερδεύετε.
Αντε ρε προεδρε μπαξτο αυτο το γ@μο station να κατεβουμε με οπτο να μας
κανεις το τραπεζι !!!!
:whistle::whistle::whistle: !!!!
Μολις βγει το νεο μοντελο το εχω υποσχεθει στον εαυτο μου.
Προεδρε, δε μας τα λες καλα...
:th_Laie_67-1:
05-02-12, 04:53
https://www.bmwfans.gr/forum/showpost.php?p=241104&postcount=200
https://i1117.photobucket.com/albums/k598/stanleyvintage/a071f2eb.jpg
Christos 330
08-02-12, 15:47
Μολις βγει το νεο μοντελο το εχω υποσχεθει στον εαυτο μου.
Προεδρε εχω ενα κοντοπουτ@νο για βολτα αμεσα προλαβαινεις μεχρι τελος
εβδομαδας !!!
Προεδρε, δε μας τα λες καλα...
:th_Laie_67-1:
https://www.bmwfans.gr/forum/showpost.php?p=241104&postcount=200
https://i1117.photobucket.com/albums/k598/stanleyvintage/a071f2eb.jpg
Λεμε και καμμια μαλκια να περναει η ωρα
STREETRACING
19-02-12, 18:22
Ενα //Μ είναι πάντα //Μ, δεν μπορούν να συγκριθούν με τα απλά αδέλφια τους.
Έτσι ακριβώς . Κατασκευαστικά κ μόνον.
Προεδρε εχω ενα κοντοπουτ@νο για βολτα αμεσα προλαβαινεις μεχρι τελος
εβδομαδας !!!
Για πες....!!!! :hystericalbs1::hystericalbs1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Πέρασε η εβδομάδα!!! χαχαχα:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1: