Επιστροφή στο Forum : [E36] μετατροπή σε 318is από 316
kwstantinos
21-01-12, 03:39
Οπως λέι και ο τίτλος μου ήρθε μια φλασιά να έκανα το αμάξι από 316 σε 318 ισ δεν είμαι της κόντρας αα θέλω να έχω έτσι ένα ποιο γρήγορο αμάξι από αυτό που έχω τώρα το ις είναι πολύ κάλο μοτέρ από ότι έχω ακούσει αληθεύει?/ και φυσικά καμιά σχέση με το 316 αλώστε 40 άλογα παραπάνω αυτό που θέλω να ρωτήσω εγώ είναι τι χρειάζεται για να κάνω την μετατροπή τι χρειάζεται να αγοράσω και αν είναι εφικτό να μου πείτε στο περίπου από την εμπύρια σας πόσο πάει περίπου μια μετατροπή σε 318 ις μαζί με τα εργατικά και μαζί και την αγορά τον πραγμάτων που χρειάζεται για να γίνει η μετατροπη :original:
kwstantinos
21-01-12, 04:43
συγνωμη για την λαλακια μου δεν εβαλα ποιο μοντελο το αμξι μου ειναι ε36 316 98 και θα ειθελα να το κανω 38 ις ξερετε τι χρειαζετε για αν το κανω και ποσο περηπου κοστιζει ακαι αν ξερετε και φυσηκα αξιοπηστο ανθρωπο να το κανω απο αθηνα
Σιγουρα ειναι καλυτερα να σκοτωσεις το δικο σου και να παρεις ενα επισης σκοτωμενο is που δεν θα ειναι και μετατροπη.
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/1750116/
Το συγκεκριμενο ανηκει σε 1ο ξαδερφο μου που ειναι ακριβως οπως λεει η αγγελια με καινουργιο σαλονι δερμα,ζαντες αγρατσουνιστες και καινουργια λαστιχα.
Απο εκει και περα μετατροπη θα φτασει 2χιλιαρο τουλαχιστον.Αν βρεις να δωσεις αλλα τοσα το δικο σου το εφτασες.Τα is ειναι πολυ καλα μοτερ παντως μη τα φοβασαι.
kwstantinos
21-01-12, 12:52
2000 για να κανεισ ενα 316 σε 318ις?/ κανεισ αλοσ παιδια που να εχει εχει και πρωσοπικη επειρια?/ λεω να το κανω αμεσα και θελω να ακουσω γνωμες
Stunt Mike
21-01-12, 13:03
Βαλτα κατω να τα δεις,ποσο θα σου παει....Χρειαζεσαι μοτερ-εγκεφαλο-afm-πλεξουδα-εξατμιση,φρενα απο 318is και αντιστρεπτικη πισω αν δεν εχει το 316 σου.Ολα αυτα θα σου στοιχισουν απο 700 εως 1000+ κι ενας μηχανικος θα σου παρει κανα 700αρι για να τα βαλει πανω....Κι ολα αυτα χωρις τα διαφορα αναλωσιμα που θα χρειαστεις μετα..βαλβολινες,λαδια,φιλτ ρα,μπουζι+++ οτι αλλο πιθανον εχει φθορα και που ειναι ευκαιρια ν'αλλαξεις αφου θα τα'χεις ολα λυμενα.Αρα βρες το τροπετο που θες,ρωτα τον μηχανικο σου ποσα θελει για να στα περασει πανω και βρηκες την απαντηση σου.
Με το καλό φίλε είτε να δώσεις το 316, είτε να βάλεις 18άρι μοτέρ.
Ίσως να είναι καλύτερα να βάλεις 18άρι μοτέρ με πλήρη μετατροπή και να μην το δηλώσεις επειδή στην ελλάδα δεν ξέρεις αύριο τι τέλη θα πληρώνεις με το 18αρι και τι έκτακτη εισφορά..... .... (μακάρι να πέφτω έξω αλλά σε αυτή τη χώρα ποτέ δεν ξέρεις...)
Από την άλλη αν αγοράσεις ένα καλοσυντηρημένο 318is θα έχεις ένα πολύ ολοκληρωμένο αυτοκίνητο χωρίς μετατροπές.
Πάντως, η διαφορά στο δρόμο ανάμεσα σε 316 και 318is e36 είναι μεγάλη.
kwstantinos
21-01-12, 13:21
χρειάζομαι και εξάτμιση?/ φρένα έχω από 318 ις και αντιστρεπτικη έχει πίσω το αμάξι τελικά είναι ασύμφορο καλύτερα να του βάλεις ένα 325 328 επάνω και εσείς προτείνετε να δώσω το αμάξι μου που για μένα πιστεύω είναι πάρα πολύ Ωρεό μια αεροτομή του λυπεί μόνο όλα τα άλα τα εξωτερικά τα έχει της μαμάς Μ Το λουκ και αν το δώσω και να πάρω ένα έτυμο 318 ις?/
kwstantinos
21-01-12, 13:23
αυτο ειναι το θεμα οτι αν θελει 2000 για 18αρι καλητερα ειναι να κανω υπομωνη και με 3000 να το κανω 325 αλα ειναι το θεμα μετα οτι αν με σταματησουν την εκατσα. ρε παιδια πολλα δεν ειναι 2000 χιλιαρικα για 18αρι?/ οταν θεσ για 325 κοντα στα 3000?/
Stunt Mike
21-01-12, 13:40
Η εργασια ειναι η ιδια Κωνσταντινε σχεδον,ειτε βαλεις 318 ειτε 325-328...Η διαφορα στο κοστος ειναι η διαφορα τιμης των τροπετων κι επισης η μετατροπη σε 6κυλινδρο προυποθετει μερικα ανταλλακτικα ακομη που δεν θα σου χρεωσει ομως παραπανω εργασια ενας μηχανικος.Χοντρικα να υπολογιζεις εργασια+αναλωσιμα 1000-1500Ε+κοστος αγορας τροπετου για να'σαι μεσα στους υπολογισμους σου.Ειναι σπανια η περιπτωση ενα τροπετο να'ναι τοσο αψογο που να μη χρειαζεται τιποτα αλλαγη....
kwstantinos
21-01-12, 13:56
οποτε καλουτσικα ειναι 1500 νωμυζω και η διαφορα ειναι μεγαλη απο 316 σε 318 ενταξει δεν ειμαι τησ κοντρασ απλα θελω να εχω λιγοπαραπανω γκαζακι και ανκανω καμαι σβουρητσα καμια φωρα ποιο ευκολα χεεχ τωρα να σε ρωτησω ρε MIKEχρειαζομαι και εξατμηση?/ στα τετρακυληνδρα δεν εηδιεσ η εξατμηση?/
kwstantinos
21-01-12, 14:04
πιστεύω ότι 1500 είναι καλά για αγορά ενός καλού μοτέρ με τα πράγματα που θα χρειαστούν για να μπει επάνω μαζί με τα αναλώσιμα λάδια και και εργασία είναι καλά πιστεύω 1500 θα πάω να το σχεδιάσουμε με τον μηχανικό να μου πει και αυτός μπαίνω στον κόπο να το κάνω 18αρι επειδή το 16άρι τα έχει φάει τα ψωμάκια του και δεν αξίζει δώσω 1000 + για να κάνω επισκευή και αν είμαι πάλη 1600
Stunt Mike
21-01-12, 16:08
οποτε καλουτσικα ειναι 1500 νωμυζω και η διαφορα ειναι μεγαλη απο 316 σε 318 ενταξει δεν ειμαι τησ κοντρασ απλα θελω να εχω λιγοπαραπανω γκαζακι και ανκανω καμαι σβουρητσα καμια φωρα ποιο ευκολα χεεχ τωρα να σε ρωτησω ρε MIKEχρειαζομαι και εξατμηση?/ στα τετρακυληνδρα δεν εηδιεσ η εξατμηση?/
Οχι δεν ειναι ιδιες και καλο θα'ναι να την παρεις μαζι με το τροπετο αλλιως θα σου ανεβασει το κοστος κι αλλο η κατασκευη καινουριας.Θες ακριβως αυτα που σου'γραψα στην αρχη...
πιστεύω ότι 1500 είναι καλά για αγορά ενός καλού μοτέρ με τα πράγματα που θα χρειαστούν για να μπει επάνω μαζί με τα αναλώσιμα λάδια και και εργασία είναι καλά πιστεύω 1500 θα πάω να το σχεδιάσουμε με τον μηχανικό να μου πει και αυτός μπαίνω στον κόπο να το κάνω 18αρι επειδή το 16άρι τα έχει φάει τα ψωμάκια του και δεν αξίζει δώσω 1000 + για να κάνω επισκευή και αν είμαι πάλη 1600
κωστα μην κανεις τπτ αστο οπως ειναι η παρε αλλο αμαξι δε συμφερει να κανεις αυτη τ μετατροπη
kwstantinos
21-01-12, 18:00
γιατι δεν συμφερει?/ δεν ειμαι συγουροσ αν βρω αμαξι σαν το δικο μου με λουκ Μ γνυσιο δυζονικο κλιμα ηλιοροφη φιμε τζαμια θερμενομενα καθησματα κια χαμηλα τελοι με χαντεσ τησ αρεσκιασ μου το αμξι μου απο ωμορφια δεν του λυπει σχεδον τιποτα μωνο μια αεροτομουλα δνε ξερω αν θα βρω αλο ετημο 318 ις γιατι αν δεν βρω και χρειαζετε να ξαναπλυρωσω τα πραγματα για α τα βαλω ερχετε μια τησ αλησ
kwstantinos
21-01-12, 20:33
γιατί δεν συμφέρει?/ δεν είμαι σίγουρος αν βρω αμάξι σαν το δικό μου με λουκ Μ γνήσιο διζωνικό κλίμα ηλιοροφή φιμέ τζάμια θερμαινόμενα καθίσματα και χαμηλά τέλει με ζάντες της αρεσκείας μου το αμάξι μου από ομορφιά δεν του λυπεί σχεδόν τίποτα μόνο μια αεροτομουλα δε ξέρω αν θα βρω άλλο έτυμο 318 ις γιατί αν δεν βρω και χρειάζεται να αναπληρώσω τα πράγματα για α τα βάλω έρχεται μια τής άλλης
savvas bmwdakias
21-01-12, 22:48
Οπως ειναι τα πραγματα τωρα το is ειναι η καλυτερη επιλογη.1900cc 300 ευρω τελη(αν το δηλωσεις)143 αλογακια κινουν αξιοπρεπως το βαρη αμαξωμα και με λιγα πραματακια μπορει να φτασεις και τα 165 αλογακια.Για μενα προχωρα το εαν βρεις κατι σε καλη τιμη μιας και ξερεις το αυτοκινητο σου και σαρεσει οπως ειναι.Τα εξακυλινδρα αλλη φαση αλλα κανουν μπαμ σε περιπτωση που το χεις αδηλωτο.Οτι και να σου πουμε εδω αν δεν βγεις εξω να κανεις την ερευνα αγορας σου δεν κανεις δουλεια.Αυτα απο μενα καλοψαξιμο.
kwstantinos
22-01-12, 02:31
εβαλα υδη να ψαχνουν για μοτερακι καλο και τα απερετητα που χρειαζοντε δυλαδη για κανετο ποιο λιανα με λιγα πραγματα παει 165 αλογα?/ τι πραγματακια χρειαζοντε για α πει 165 αλογακια ρε σαββα?/ αν μπωρεις διαφωτησεμε
giorgos320d
22-01-12, 02:45
χρειάζομαι και εξάτμιση?/ φρένα έχω από 318 ις και αντιστρεπτικη έχει πίσω το αμάξι τελικά είναι ασύμφορο καλύτερα να του βάλεις ένα 325 328 επάνω και εσείς προτείνετε να δώσω το αμάξι μου που για μένα πιστεύω είναι πάρα πολύ Ωρεό μια αεροτομή του λυπεί μόνο όλα τα άλα τα εξωτερικά τα έχει της μαμάς Μ Το λουκ και αν το δώσω και να πάρω ένα έτυμο 318 ις?/
Χρειαζεται και εξατμηση εχει μεγαλητερη διαμετρο.
kwstantinos
22-01-12, 02:55
χταποδια η ολοκληρη μεχρη πυσω?/ λογικα ο μαστορασ θα ξερει ασχολυτε σχεδον μωνο εμ μπεμπεσ λογικα θα ξερει δεν χρειαζετε να του το πω εγω εμενα μου ειπα κωστα για ενα καλο μοτερακι με ολα τα πραγματακια που χρειαζοντε ωστε να μην ειναι σφαγμενεσ πλεξουδεσ και τετια μου ειπε οτι γυρο στα 900 με 1100 θα στυχησει? καλα ειναι? μωνο αγορα τ μοτερ και πραγματα που χρειαζοντε να για να μουν επανω
giorgos320d
22-01-12, 03:11
χταποδια η ολοκληρη μεχρη πυσω?/ λογικα ο μαστορασ θα ξερει ασχολυτε σχεδον μωνο εμ μπεμπεσ λογικα θα ξερει δεν χρειαζετε να του το πω εγω εμενα μου ειπα κωστα για ενα καλο μοτερακι με ολα τα πραγματακια που χρειαζοντε ωστε να μην ειναι σφαγμενεσ πλεξουδεσ και τετια μου ειπε οτι γυρο στα 900 με 1100 θα στυχησει? καλα ειναι? μωνο αγορα τ μοτερ και πραγματα που χρειαζοντε να για να μουν επανω
Ολοκληρη μεχρει πισω χρηαζετε. χταποδι γιατι να χρηαστεις αφου θα κανεις μαμα αλαγη ο ις κηνητηρας φοραει διαφορετικη εξατμηση απο τον 1,6
Παρενθεση, αλλα δε φτανει 165 αλογα ο Μ44 με μερικα πραγματακια ετσι απλα. Εδω με το ζορι φτανει 150 με ενα καλο ΦΠΕ.
Οτι κι αν κανεις με το καλο. Αποψη μου ειναι πως αν μπροεις να το στηριξεις οικονομικα κανε τη μετατροπη. Θα σου βγει περιπου 2000 και θα χεις καβατζα το αρχικο σου μοτερ.
Η διαδικασια πωλησης-αγορας ειναι πολυ ζορικη 1ον γιατι ειναι δυσκολο να πουλησεις Ε36 316 σε τιμη που θες (υπαρχουν πααρα πολλα) 2ον γτι δεν ξερεις οτι αυτο πυο θα παρεις δε θα θελει μαζεματα.
με εκκ κ 4πεταλούδο ή με υπέρκυβισμό φτάνει άλλα κοστίζει αρκετά
ps εξάτμιση θες από το χταπόδι έως τ καταλύτη για να κάνεις τ δουλειά άλλα μην αγχωνεσε πάνω σ αυτό το θέμα θα τα κανονίσει ο μάστορ είναι το πιο απλο
ps2 σου ξανάλέω σε ότι κατάσταση κ αν βρίσκεται το αυτοκ σου δε συμφέρει (μιλάω για σωστή μετατροπή όχι βγάλε βάλε κινητήρ επιτόπου που μπορείς να το κάνεις κ με 1000 ευρώ με ένα σωρό προβλήματα στ μέλλον)
savvas bmwdakias
22-01-12, 10:52
Παρενθεση, αλλα δε φτανει 165 αλογα ο Μ44 με μερικα πραγματακια ετσι απλα. Εδω με το ζορι φτανει 150 με ενα καλο ΦΠΕ.
+ εκκεντροφορους ενα φιλαρακι μου εκει κοντα ηταν.Απλα το κοστος ξεφευγει που λες καλυτερα να εβαζα εξακυλινδρο.
kwstantinos
22-01-12, 12:51
μα το αμαξι μου εχει πολα πραγματα απο 318 ις φρενα και αλα διαφορα γιατι αυτος που το ειχε του ειχε πολλα ραγματα απο το 318 ις δυλαδη τι λετε να μην την κανω την μετατροπη ?? και να αφυσω το 16αρι επανω και μια μερα να με αφυσει στο δρομο?/ και τοτε τι κανω μετα?/
μα το αμαξι μου εχει πολα πραγματα απο 318 ις φρενα και αλα διαφορα γιατι αυτος που το ειχε του ειχε πολλα ραγματα απο το 318 ις δυλαδη τι λετε να μην την κανω την μετατροπη ?? και να αφυσω το 16αρι επανω και μια μερα να με αφυσει στο δρομο?/ και τοτε τι κανω μετα?/
γιατί να σε αφήσει στ δρόμο?
kwstantinos
22-01-12, 13:05
γιατι το μοτερακι εχει τραβυξει αρκετα και εγς δεν του εχς κανει και την ποιο καλη συντηρηση σασ βλακασ που ειμαι τρεχει καπια λαδακια δυλαδη θελει αρκετα πραγματα για να γυνει σωστο το μοτερακι
και απο το να δωσω καμια 800αρια για να το κανω σωστο δεν αξυζει δυνω κοντα στα 2000 και ποιο λιγα κια εχω και ποιο δυνατο μοτερ αλα φυσηκα θα εινια και καλητερο απο θεμα ποιοτητας
Φίλε, προσωπικά δεν βλέπω να είναι λάθος η επιλογή σου, με την προϋπόθεση ότι το αυτοκίνητο σου αρέσει και θες να το κρατήσεις μια 5ετία ακόμα και ότι το μοτέρ is που θα βάλεις θα είναι σωστό και όχι με προβλήματα.
Καλά εδώ μας παρουσίαζες το αμάξι σου αστέρι κ τώρα μας λες ότι έχει πιομενο κινητήρ...
πιο δυνατό ναι άλλα από ποιότητα δεν είναι καλυτερο μπορώ να πω ότι το m43 είναι πιο αξιόπιστο
kwstantinos
22-01-12, 14:27
το αμάξι μου είναι αστέρι από θέμα ομορφιάς τα έχει όλα και ζάντες και όλο το λουκ μ μέσα έξω είναι με γερμανικές προδιαγραφές έχει ηλιοροφή του έχω βάλει ηχοσύστημα άλα φανάρια μπροστά και πίσω είναι λεφτά αυτά που του έχω δώσει μια περιουσία. και λέω να το δώσω άλα δεν θα βρω αλό με τα έχτρα που είχε σαν αμάξι από μόνο του και αυτό που έβαλα εγω . και λέω αν είναι να πάρω ένα έτυμο 318 ις και να θέλω να βάλω ζάντες φανάρια και άλα πολλά έρχεται μια της άλλης. το μοτέρ είναι λίγο πιωμένο όσον αφορά ότι εγώ σαν βλάκας δεν του είχα κάνει σωστή συντήρηση και καίει λαδάκια στάζει λαδάκια είναι φθορές που τυχαίνουν σε ένα αμάξι που έχει 210000 χιλιόμετρα αλά αν εγώ του είχα κάνει και την στέρηση που έπρεπε δεν θα έπεφτε γρήγορα ούτε θα είχε αυτά τα προβληματάκια που βγάζει κατάλαβες?/ και από το κάποια στιγμή να με αφήσει στο δρόμο η να πρέπει να είμαι στο συνεργείο κάθε λίγο και λιγάκι λέω να βρω ένα μοτέρ και ότι αλό χρειάζεται που να είναι σωστό και να είμαι ια χαρά και λίγο γκάζι θα έχω παραπάνω αλά θα ξέρω σχεδόν από την αρχή το μοτεράκι κατάλαβες?/
Kostas Maras
22-01-12, 14:37
......εγώ πάντως έχω μείνει άφωνος από τις πολλές (γενικά) ερωτήσεις και θέματα που ανεβαίνουν......από τον συμφορουμίτη Κωνσταντίνο......μμμμμμμ.....!!! !!!!!!!!!
Συγνώμη αλλά αυτό που βγαίνει κι αυτό λεω!
kwstantinos
22-01-12, 15:00
είναι κακό παιδιά αυτό?/ και δεν το λέω με κακία προς τον φίλο Κώστα Μαρά απλά αν υπάρχει πρόβλημα και κολλάει τίποτα το φόρουμ τίποτα τέτοια να το ελαττώσω πάντα φιλική η ερώτηση έτσι παιδιά άλα έχω απορίες έχω 2 χρόνια bmw και αρέσουν σαν αμάξια και έχω πολες απορίες αν σας πρήζω χιλια συγνώμη
kwstantinos
23-01-12, 00:37
τελικά τι λέτε αξίζει ένα μοτέρ 318 ισ?/ δεν έχω οδηγήσει ις για να έχω εμπειρία κάποιος που έχει μπορεί αν μας πει? από δύναμη στο δρόμο πως τα πάει είναι όλα καλά είναι λίγο δυνατότερο από εα 316? εγώ δεν ζητάω πολλά δεν το στήνω το αμάξι για να ζητάω τρελά πράγματα αλά σου κάνει τα κέφια αν το θελήσεις?/
Κωνσταντίνος
23-01-12, 00:52
Εγώ έχω 318is. Εντάξει είναι πιο σβέλτο απο το 316, ειδικά στις ψηλές στροφές όπου είναι και το καλό "φάσμα" λειτουργίας του.
Γενικότερα όμως, απλώς κινεί αξιοπρεπώς το αμάξωμα του Ε36.
Δεν ξέρω αν αξίζει στις σημερινές εποχές όπου και το τελευταίο ¤ μετράει, να δώσεις ένα σεβαστό ποσό για να κάνεις αυτή την μετατροπή.
Μάλλον τα οφέλη θα είναι δυσανάλογα με το ποσό που θα δώσεις. Θα δεις διαφορά στην αρχή, θα ενθουσιαστείς λίγο, αλλά θα σου περάσει γρήγορα και το πιθανότερο είναι αναπολείς τα λεφτά που έδωσες μιας και θα καταλήξεις στο συμπέρασμα πως μάλλον δεν άξιζε.
Αυτή είναι η άποψη μου.
Ο καθείς κάνει όμως κουμάντο στην τσέπη του και ξοδεύει όπως αυτός λογίζει.
Βάλτα κάτω, κρίνε και πράξε.
kwstantinos
23-01-12, 01:20
βασηκα δεν θελω και κατι παρα πανω απλα να πυγενω τα ξιδακι και να πυγενω ποιο ανετα αυτο ζυταω
fast-enough
23-01-12, 11:44
Εμένα μου κάνει εντύπωση η ορθογραφία του Φίλου Κων/νου. Σε 1-2 posts είναι τέλεια και στα άλλα, βράστα... Μήπως λέω μήπως...
Εμένα μου κάνει εντύπωση η ορθογραφία του Φίλου Κων/νου. Σε 1-2 posts είναι τέλεια και στα άλλα, βράστα... Μήπως λέω μήπως...
υ οιδαια σου οινε
kwstantinos
23-01-12, 14:22
αχαχχααχαχαχαχαχ
kwstantinos
23-01-12, 14:22
ωρεο φανισκ εε?? γελασα ρεε αχαχαχαχα
υ οιδαια σου οινε
ωρεο φανισκ εε?? γελασα ρεε αχαχαχαχα
κε αιγο!!!! :hystericalbs1: :th_Laie_67-1: :thumbsup:
Κωσταντινε φιλε στο λεω σαν συμβουλη ,εχω ενα ε36 4πορτο και οταν το πηρα ηταν 316 το εκανα για αρχη 318 μετα το σπασα το εκανα 318is γιατι δεν υπηρχε ρευστο και πριν απο 3 μηνες το εκανα Μ3(321) σκεψου παρα πολυ καλα τι θα κανεις και αν αξιζει να μπεις στο τρυπακι τις βελτιωσης.Εγω εχω φτασει στα ακρα παρα πολλες φορες με κλεφτες φιλους συνεργειατζιδες και απο οτι βλεπω μονο τα λεφτα μου εχανα και τιποτα αλλο.Ειδικα τωρα εχει γεμισει ο τοπος απο καλα αμαξια μπες στο car.gr να χαρει το ματι σου bmw.Στο λεω απο εμπειρια υπαρχουν παρα μα παρα πολυ κλεφτες στην Ελλαδα και ελαχιστα μαστορακια στα ανταλλακτικα και τορπεντο αστα να παν εκει να δεις κλεψιμο απο εκει και περα το αμαξι ειναι δικο και εσυ αποφασιζεις τι θα κανεις και αν αξιζει να βαλεις το αμαξι σε τετοια ταλαιπωρια !!!
kwstantinos
23-01-12, 22:18
μωρέ ξέρεις τι έχω πάθει έχω ρίξει αρκετά λεφτά στα εξωτερικά και στα εσωτερικά και είναι λιγο δύσκολο να βρω αμάξι τα ίδια πράγματα η με τα περισσότερα από αυτά και αν τον βρω θα το δίνουν 6 7 8 ακόμα και με 9 χιλιάρικα είδα που τα αξίζουν τα λεφτά τους δεν λέω το αντίθετο αλά εγώ αυτήν την στιγμή διαθέτω ένα μπα τζετ κοντά στα 2000 με 2500 το δικό μου αν το δώσω 4500 με 5000 λίγο δύσκολο το βλέπω έως ακατόρθωτο γιατί ο άλλος θα πάει να πάρει ένα 325 328 και όχι ένα 316. οπότε σκέφτηκα πολλά γκάζια δεν θέλω κοντακιάς δεν είμαι αν και τρελαίνομαι α βλέπω και πηγαίνω συχνά αλά δεν φτάνουν τα χέρια μου μέχρι εκεί για να κάνω και εγώ και κατέληξα στο να το κάνω 318 ις και αργότερα αν θελήσω να του κάνω ένα καλό φπε αλά δεν νομίζω θα μ ικανοποιεί από τα 145 άλογα βάση τα θέλω μου και το σκεπτικό που έχω όλα αυτά τα χρόνια
kwstantinos
09-02-12, 18:22
παιδιά να ρωτήσω κάτι είναι εκτός της μετατροπής. αν έχετε δει τα 6κύλινδρα έχουν δυο φτερωτές βεντιλατέρ δεν ξέρω αν τα λέω σωστά η μια είναι επάνω στο μοτέρ βιδωμένη και η άλλη είναι μπροστά από το ψυγείο το δεύτερο βεντιλατέρ έχω δει ότι το έχουν και κάποια 318 ις και άλα που δεν έχουν αυτές της 2 φτερωτές και έχουν μια κανονική όπως το δικό μου το 16άρι που έχει ένα βεντιλατέρ τι γίνετε τι δουλιά κάνουν αυτές και οι 2 φτερωτές και γιατί το έχουν κάποια 18άρια και κάποια όχι?/
kwstantinos
09-02-12, 18:44
αν ξερει καπποιος να μου λυσει αυτην την περιεργια - απορια χεεχεχεχ
Kostas Maras
09-02-12, 18:58
Το δικό σου αμαξι εχει ενα ηλεκτρικο και κανει δυο δουλειες......ψυγειο νερου και αιρκοντισιον.Τα εξακυλινδρα εχω μηχανικο κομπλερ πανω στο μοτερ και ενα εξωτερικο για το αιρκοντισιον και εξτρα βοηθεια στο ψυγειο νερου!
kwstantinos
09-02-12, 19:06
ααα οκ καταλαβα. αλα γιατι καποια 318 ις το εχουν και καποια αλα οχι?/ ειναι το χερη του καθενος αυτο να το κανει και να εχει και μετα 2? ρωταω επιδη εχει ξεκυνησει και η δικια μου μετατροπη σε ις και θελω να ξερω .
ολα τα αμαξια με AC εχουν και εξωτερικο βεντιλατερ
εαν ΔΕΝ βλεπεις εξωτερικο βεντιλατερ ειναι γιατι απλα δεν εχουν AC
kwstantinos
09-02-12, 19:21
εμενα δεν εχει εξωτερικο βεντιλατερ και εχει και κλιμα τι μπωρει να παιζει?/
Kostas Maras
09-02-12, 19:28
εμενα δεν εχει εξωτερικο βεντιλατερ και εχει και κλιμα τι μπωρει να παιζει?/
ειπαμε......το ηλεκτρικο που εχεις μεσα κανει και τις δυο δουλειες!
τι μοντελο ειναι το αμαξι?
εαν ειναι μετα το 94-95 τοτε λογικα εχεις ηλεκτρικο βεντιλατερ , οποτε αυτο κανει και τις 2 δουλειες δλδ και του μοτερ και του AC
kwstantinos
09-02-12, 19:41
ναι ειναι του 98 η 99 νωμυζω 1ο εξαμηνο του 99 ειναι. οποτε δεν χρειαζετε στην μετατροπη που θα κανω σε 318 ις να βαλω εε??
οχι! αφου εχεις ηλεκτρικο ηδη, τι να το κανεις και ενα 2τερο? δεν εχει νοημα!
τα πριν του 94-94 Ε36 ειχαν υδραγυρικο για το μοτερ, το οποιο δουλεβε ΜΟΝΟ οποτε ειχε αναγκη ο κινητηρας απο ψυξη νερου! οταν αναβεις το AC ομως, θελεις και ψυξη AC οποτε
και ειχαν 2τερο ηλεκτρικο το οποιο μπαινει σε λειτουργια μαζι με το ΑC