PDA

Επιστροφή στο Forum : Το καλύτερο ξενοδοχείο σε τοποθεσία στην Ευρώπη είναι ελληνικό

Eleni
15-01-12, 02:18
To Grace Santorini επελέγη από το διάσημο ταξιδιωτικό περιοδικό...
https://www.bmwfans.gr/forum/attachment.php?attachmentid=10959&stc=1&d=1326586716

Condé Nast Traveller για την Gold List του 2012.
Η διάσημη Gold List του Condé Nast Traveller ανακοινώνεται στην αρχή κάθε χρονιάς και παρουσιάζει τα καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου, όπως επελέγησαν από τη δημοσιογραφική ομάδα του περιοδικού και τους ειδικούς στο χώρο του τουρισμού & των ξενοδοχείων. Το Grace Santorini επελέγη μεταξύ εκατοντάδων ξενοδοχείων και διακρίθηκε για την ιδανική τοποθεσία στην οποία βρίσκεται, στο Ημεροβίγλι, κτισμένο στη μαγευτική Καλντέρα, σε υψόμετρο 300 μέτρων. Ειδική μνεία γίνεται στην ποιότητα των υπηρεσιών του πολυτελούς boutique ξενοδοχείου, καθώς παρέχει «ασύγκριτη ποιότητα» και «υπηρεσίες υψηλού επιπέδου».
Το περιοδικό μεταξύ άλλων αναφέρει: “…η απρόσκοπτη θέα της Καλντέρας από την εκπληκτική τοποθεσία του ξενοδοχείου είναι σαγηνευτική, ενώ την ώρα που δύει ο ήλιος, είναι απλά, μαγευτική…”. Το Grace Santorini διαθέτει 20 πολυτελείς σουίτες και deluxe δωμάτια με κομψό σχεδιασμό και minimal διακόσμηση, όπως και ιδιωτικές βεράντες με jacuzzi που το αναδεικνύουν ως την ιδανική επιλογή για την απόλαυση αυτής της μοναδικής τοποθεσίας. Η ειδυλλιακή Grace Suite, θεωρείται η μεγαλύτερη και πιο άνετη σουίτα σε ολόκληρη την Καλντέρα. Το ξενοδοχείο διαθέτει ένα εστιατόριο και δύο υπέροχες πισίνες, συμπεριλαμβανομένης μίας πισίνας infinity, η οποία χαρίζει θέα προς το πέλαγος, που κόβει την ανάσα.
https://www.coolspotting.gr/wp-content/uploads/2012/01/Grace-Santorini_Infinity-Pool.jpg

coolspotting.gr

fRagile
15-01-12, 06:18
Η Σαντορινη και τα υπολοιπα νησια !!!

Απλα....

Δεν ειναι τοσο το ξενοδοχειο, αλλα το νησι!!

Και γκαρσονιερα εκει ειναι το top of the world!!!

bill_m3
15-01-12, 23:13
Aφού δείξατε το ξενοδοχείο είπα να κάνω μια κράτηση για τον Αύγουστο στην Grace Suite with Plunge Pool, για 7 νύχτες, 1650*7= 11.550, τέλος πάντων αφού μαζί τα φάγαμε, να τα δώσουμε βρε αδερφέ και εκεί που πατάω για να το κλείσω μου λέει For reasons of safety and location, the hotel is unable to accept children under 14 years old :shok: :shok: :shok:

Φτου λέωωωωω γκαντεμιά !!! :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1:

ntinos
16-01-12, 17:55
Δεν πανε να γ@μηθουνε λεω εγω, με τις τιμες που εχουνε ?

Εγινε ο καθε (να μην χαρακτηρησω) "ξενοδοχος", πεταει ενα τοιχο σοφατισμενο, κρεμαει απο το ταβανι μια λαμπα σε ενα ντουι, αμολαει καπου και ενα κορμο απο μια γκορτσιά, το βαφτιζει "μιλιμαλ", και βαραει 800 ευρω την βραδια.

ΟΥΣΤ ΡΕΕΕΕ

Υγ. Γενικα μιλαω, δεν εννοω το συγκεκριμενο μαγαζι

Nino
16-01-12, 18:11
Aφού δείξατε το ξενοδοχείο είπα να κάνω μια κράτηση για τον Αύγουστο στην Grace Suite with Plunge Pool, για 7 νύχτες, 1650*7= 11.550, τέλος πάντων αφού μαζί τα φάγαμε, να τα δώσουμε βρε αδερφέ και εκεί που πατάω για να το κλείσω μου λέει For reasons of safety and location, the hotel is unable to accept children under 14 years old :shok: :shok: :shok:

Φτου λέωωωωω γκαντεμιά !!! :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1:

ειναι με πρωινο????

hades7
16-01-12, 18:12
αντιστοιχο χαι ξενοδοχειο σε αντιστοιχο χαι νησι για να μην λεμε οτι μονο οι ελληνες ειμαστε κλεφτες
δειτε τιμες για 3 μερες τον αυγουστο...
https://www.booking.com/hotel/it/pitrizza.en-gb.html?aid=311943;label=bookings-name-N4XkV_yXwXOdm_jUNACnVAS5664035046;sid=0

ntinos
16-01-12, 18:30
αντιστοιχο χαι ξενοδοχειο σε αντιστοιχο χαι νησι για να μην λεμε οτι μονο οι ελληνες ειμαστε κλεφτες
https://www.booking.com/hotel/it/pitrizza.en-gb.html?aid=311943;label=bookings-name-N4XkV_yXwXOdm_jUNACnVAS5664035046;sid=0

To οτι υπαρχουν κι αλλοι κλεφτες, μας δικαιολογει δλδ ?

Χωρια που ειπαμε, Σαντορινη πληρωνεις την Θεα (στα σιγουρα),
Τον σοφατισμενο τοιχο, και το επιπεδο facilities / συμπεριφορα ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο...

aristent
16-01-12, 19:47

Υπαρχει ανθρωπος να πληρωνει αυτες της τιμες???

Εβαλα κρατηση για 13/8/'12 εως 18/8/'12 τιμη:9,700 εως 13,525ευρω!!!:shok:

ασε που λεει οτι εχει απο καθε κατηγορια μονο 3-4 διαθεσιμα δωματια ακομα....

fanisk
16-01-12, 19:54

Λογικο, 10 εκλεισε η παρεα μου, ποσα να μεινουν? :th_Laie_67-1:

spar@
16-01-12, 21:13
μινι σουιτα ειναι τοσο?

Dimitra Gk
16-01-12, 21:16
Δεν πανε να γ@μηθουνε λεω εγω, με τις τιμες που εχουνε ?

Εγινε ο καθε (να μην χαρακτηρησω) "ξενοδοχος", πεταει ενα τοιχο σοφατισμενο, κρεμαει απο το ταβανι μια λαμπα σε ενα ντουι, αμολαει καπου και ενα κορμο απο μια γκορτσιά, το βαφτιζει "μιλιμαλ", και βαραει 800 ευρω την βραδια.

ΟΥΣΤ ΡΕΕΕΕ

Υγ. Γενικα μιλαω, δεν εννοω το συγκεκριμενο μαγαζι

χαχαχαχα μ'αρεσε αυτο....... :P

Eleni
17-01-12, 05:56

οι κρατησεις δεν γινονται κατευθειαν.... αν κανεις κρατησει απο εξωτερικο ειναι φτηνοτερη, επισης, αν κανεις μεσω tour operator ακομη πιο φτηνα..

Μου εχει τυχει να κανω κρατησεις απο εδω δικες μου και φιλων Ελλαδα στο ιδιο μερος που τις εβρισκαν πιο ακριβες απο εκει... και φυσικα σε δολλαριο κ οχι ευρω......

aristent
17-01-12, 08:02
οι κρατησεις δεν γινονται κατευθειαν.... αν κανεις κρατησει απο εξωτερικο ειναι φτηνοτερη, επισης, αν κανεις μεσω tour operator ακομη πιο φτηνα..

Μου εχει τυχει να κανω κρατησεις απο εδω δικες μου και φιλων Ελλαδα στο ιδιο μερος που τις εβρισκαν πιο ακριβες απο εκει... και φυσικα σε δολλαριο κ οχι ευρω......

Ελενη,το συγκεκριμενο εαν δεν κανει πανω απο 50% εκπτωση στις αρχικες τιμες (:shok:δηλ.500+ευρω την βραδια!!!)παλι ακριβο ειναι!!!thumb

Αν και πιστευω επιτηδες εχει αστρονομικες τιμες,για να απευθυνεται μονο σε εφοπλιστες και πανω ,........που πιο πανω?... δεν ξερω.....ας πουμε αριανους?εξωγηινους γενικα?....μαφιοζους?....
ετσι ωστε να μην εμφανιστει πελατης που θα ....κλεψει, ας πουμε τις πετσετες, τα μπουρνουζια,τα μαχαιροπηρουνα κλπ.....

bimmer-corfu
17-01-12, 09:08
εγώ πάντως λόγο επαγγέλματος διαβάζω συνέχεια τουριστικά περιοδικά και αυτό δεν το ξέρω...

Επίσης, σας έχω ξαναπεί ότι αν θέλετε φτηνό ξενοδοχείο η μόνη λύση είναι μέσο web site των tour operator, Λύσεις τύπου απ'ευθείας κράτηση, booking κτλ κτλ είναι πανάκριβες

Lambros46
17-01-12, 12:05
εγώ πάντως λόγο επαγγέλματος διαβάζω συνέχεια τουριστικά περιοδικά και αυτό δεν το ξέρω...

Επίσης, σας έχω ξαναπεί ότι αν θέλετε φτηνό ξενοδοχείο η μόνη λύση είναι μέσο web site των tour operator, Λύσεις τύπου απ'ευθείας κράτηση, booking κτλ κτλ είναι πανάκριβες

Θα μπορούσες να μας πείς μερικά καλά τέτοια site?

bimmer-corfu
17-01-12, 14:20
εταιρείες θα σου πω, τα site τους θα τα βρεις εύκολα
hotel4u
thomas cook
lowcostholidays
On holiday group
Open travel service

κτλ κτλ κτλ

Eleni
17-01-12, 14:29
εταιρείες θα σου πω, τα site τους θα τα βρεις εύκολα
hotel4u
thomas cook
lowcostholidays
On holiday group
Open travel service

κτλ κτλ κτλ
Otel.com
KAYAK
faregeek
vayama
skyscanner
venere
hotelopia

bimmer-corfu
17-01-12, 14:50
η venere είναι σα τη booking.com δεν κάνει συμβόλαια χοντρικής με ξεν/χεία και άρα είναι ακριβή.

super duper
17-01-12, 15:58
ωραια είναι ολα ρε παιδια το θεμα ειναι ποιος τα χαιρεται.
προς το παρον στην σαντορινη βολευομαι (λεμε τωρα, το κανονιζω για το καλοκαιρι του 2019)
με rooms to rent-rooms to rent

gant
17-01-12, 17:18
Το δικό μου project στο θέμα, αν και έχουν περάσει πολλά χρόνια, αλλά πάντα βρίσκεις κάτι, ανάλογα με το τι θέλεις και το τι μπορείς.

Ξενοδοχείο "Ο Μύλος", στο Φηροστεφάνι. Τέλη Αυγούστου, με σημερινές τιμές, γύρω στα 60-70ε. Λιτό και καθαρό.
https://desmond.imageshack.us/Himg40/scaled.php?server=40&filename=santorini5.jpg&res=medium

Φαγητό εδώ. Πρωινό σαχανάκι με φρέσκα αυγουλάκια, για μεσημέρι η βράδυ, ξιφία φέτα στα κάρβουνα, 2 πόντους χοντρή και όχι διάφανη σαν φέτα μουρταδέλας. Κρασάκι παγωμένο χύμα εντόπιο "Λάβα" και όχι "Resort Μπουτάρη", "Νυχτέρι" και τα συναφή.
https://desmond.imageshack.us/Himg521/scaled.php?server=521&filename=santorini4.jpg&res=medium

Δεν νομίζω αυτοί με τα 2000ε την ημέρα, να βλέπουν κάτι περισσότερο από μένα, η κάτι που να μη μπορώ να το δώ εγώ.
https://img32.imageshack.us/img32/4682/santorini3.jpg

https://img14.imageshack.us/img14/7764/santorini1.jpg

Τέλος για τις βόλτες, Fiat Panta, όχι τέλειο αλλά την δουλειά του την έκανε, με 40ε την ημέρα.

Υ.Γ. Η ποιότητα των φώτο δεν είναι και η καλύτερη, λόγω σκαναρίσματος.

Nino
17-01-12, 20:06
Γιωργο αυτοι με τα 2000 χιλιαρικα την ημερα δεν τα πληρωνουν γιατι βλεπουν κατι περισσοτερο αλλα γιατι δεν τους βλεπουν!!!

330Ci
17-01-12, 22:02
Επειδή έχω ζήσει 5,5 χρόνια στο νησί, όντως υπάρχουν πάρα πολλοί απατεώνες που πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Όπως παντού όμως, αν ξέρεις που να μείνεις, που να φας κλπ κλπ, μπορεί να είναι εξαιρετικά φτηνά. Όποιος θέλει να πάει, με ρωτάει.. :D