PDA

Επιστροφή στο Forum : υγρασια...

geotano
10-01-12, 15:42
καλησπερα σε ολους.τελεφταια εχω παρατηρησει οτι θολονουν πολυ τα τζαμια και δεν μπορω να καταλαβω το γιατι.ξερει κανεις τι πεζει??

Dimitra Gk
10-01-12, 15:49
καλησπερα σε ολους.τελεφταια εχω παρατηρησει οτι θολονουν πολυ τα τζαμια και δεν μπορω να καταλαβω το γιατι.ξερει κανεις τι πεζει??

Λογικο ειναι,εξω αυτον τον καιρο υπαρχει πολλη υγρασια.Η μονη λυση ειναι πριν παρεις το αυτοκινητο να βαζεις να δουλεψει λιγο,να ανοιγεις το a/c η το clima (οτι εχεις τελος παντων) κ μετα ολα οκ! :original:
Παντως υπαρχουν κ ειδικα πανακια η σγουγγαρακια η σπρει που κανουν γι'αυτη τη δουλεια (εχει εξωτερικης κ εσωτερικης χρησης αναλογως) κ πουλανε παντου.
Εγω προσωπικα επειδη τα προμηθευομαστε,τα δοκιμασα κ καλυτερα ειναι για εξωτερικη χρηση το σπρει κ εσωτερικη ενα σφουγγαρακι (ποτισμενο με ειδικο υγρο-χημικο). Αυτα.....κ καλα ξεμπερδεματα! thumb

S8N
10-01-12, 15:52

Μήπως με τις τιμές ημιδιαμονής στα ύψη έχεις καταλήξει να κάνεις πιο συχνά sex στο αυτοκίνητο? :original:

geotano
10-01-12, 15:55
hahahahhah.τωρα που μενω μονος το χω ελατωσει.τεσπα θα δοκιμασω αυτα που λες και θα δω.ευχαριστω

katsaraios
10-01-12, 15:55
Μήπως με τις τιμές ημιδιαμονής στα ύψη έχεις καταλήξει να κάνεις πιο συχνά sex στο αυτοκίνητο? :original:

:hystericalbs1::hystericalbs1::hystericalbs1:
μου φυγε ο καφες ρε:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:

S8N
10-01-12, 15:58
hahahahhah.τωρα που μενω μονος το χω ελατωσει.τεσπα θα δοκιμασω αυτα που λες και θα δω.ευχαριστω

Τι να πούμε κι εμείς οι παντρεμένοι, που τον παίζουμε πιο πολύ τώρα απ' ότι όταν ήμασταν στην ηλικία σου! :hystericalbs1:

geotano
10-01-12, 16:01
οπως μου χει πει και καποιος μεγαλυτερος η μαλακια δεν κοβεται.ελλατωνεται!!!!

Lambros46
10-01-12, 16:01
Τι να πούμε κι εμείς οι παντρεμένοι, που τον παίζουμε πιο πολύ τώρα απ' ότι όταν ήμασταν στην ηλικία σου! :hystericalbs1:

:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:

ntinos
10-01-12, 16:05

Και που εισαι ακομη :th_Laie_67-1:

PANOS-E60
10-01-12, 18:00

κάνε υπομονή μέχρι να γκριζάρουν τα μαλλιά σου ... θα δεις άλλα κόλπα τότε thumb

bill_m3
10-01-12, 18:32
κάνε υπομονή μέχρι να γκριζάρουν τα μαλλιά σου ... θα δεις άλλα κόλπα τότε thumb

:offtopic:
Τιιιιι??
Δεν είναι γκρίζα ακόμα???

Στο δικό μου κεφάλι ψάχνεις για μαύρη τρίχα πλέον....
Και το άσπρα μαλλιά στην κεφαλή κακά μαντάτα στην ψ....η ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ!!!!! :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1:

Τέλος
:offtopic:

Monsta
10-01-12, 18:45

Κάποιοι άλλοι πέφτουν και γυαλίζουν ημιαξόνια, αντιστρεπτικές και το εσωτερικό των ζαντών για winter project. ;)

S8N
10-01-12, 19:23
Σου είπε κανείς ότι εμείς δεν το γυαλίζουμε το ημιαξόνιο?

https://i136.photobucket.com/albums/q170/MPower_this/2vltp2wjpg-1.gif

Αυτό που βλέπω πάντως είναι ότι αντί να βοηθήσουμε τον άνθρωπο με το πρόβλημα της υγρασίας, του βάλαμε και σκοτούρες για το τι του επιφυλάσσει το μέλλον!

andreas110080
10-01-12, 20:31
Στην αρχή και εγώ νόμιζα ότι φταίει ο καιρός!
Αλλά είδα ότι το κάνει περισσότερο όταν βρέχει και το αυτοκίνητο είναι σταματημένο, δηλαδή δεν υπάρχει κάποιο άτομο μέσα ώστε λόγω μεταβολής της θερμοκρασίας να θολώνει το τζάμι.
Μετά από ένα έλεγχο που έκανα βρήκα την μοκέτα στη θέση του οδηγού μπροστά και δεξιά υγρή.
Τότε με έζωσαν τα φίδια ότι από κάπου βάζει νερό.
Ευτυχώς το βρήκα, από την ηλιοροφη τα νερά φεύγουν μέσω ενός σωλήνα που κατεβαίνει από τις κολώνες αριστερά και δεξιά του παρμπριζ ώστε να οδηγηθούν τα νερά εκτός.
Αυτό το λάστιχο είχε φύγει από την θέση του ώστε να στάζει!

sierra
10-01-12, 21:23
Παρακολούθησε εάν δημιουργείτε υγρασία όταν ανοίγεις το ac ή clima. Εαν ναι, κοίτα το δοχείο νερού στο μηχανοστάσιο εαν έχεις απώλεια. Εαν έχεις τότε κάπου χάνεις νερό μέσα στην καμπίνα από το ψυγείο του κλιματισμού και δημιουργείτε η υγρασία... thumb

aristent
10-01-12, 21:33

ειχα αφησει τις καρτες με τις προσφορες στον Μονστα....παρε απο εκει τιμες!!!

το ιδιο..... οι καρτες ειναι στον Μονστα....:thumbsup:

Ε δεν "παιζεσαι"!!! :hystericalbs1: :th_Laie_67-1:

Ωπα!!!!...για λεγε,για λεγε...:thumbsup:

καλησπερα σε ολους.τελευταια εχω παρατηρησει οτι θολωνουν πολυ τα τζαμια και δεν μπορω να καταλαβω το γιατι....ξερει κανεις τι παιζει??

Στο θεμα μας λοιπον:

μηπως το εχεις συνεχεια γυρισμενο στην ανακυκλωση αερα?

geotano
10-01-12, 21:49
οταν αναβω το κλιμα μονο.το θεμα ειναι οτι θολονουν με σβηστο το κλιμα και χωρις να υπαρχει κανεις μεσα.

Kostas_1
10-01-12, 21:50
Η υγρασια και το κρυο ειναι. Παρε τα πανακια που σου ειπαν πριν

geotano
10-01-12, 21:52
οκ παιδες.σας ευχαριστω πολυ ολους.και οπως λενε και πολυ γκριζομαλιδες μαλι βαμβακι ψ....η φαρμακι(κατα ποσο ισχυει δεν ξερω)

PANOS-E60
10-01-12, 21:56
οτι σου είπαν τα παιδιά παραπάνω + κάνε μιά αλλαγή το φίλτρο του a/c αν δεν το έχεις κάνει. Περίπου 1 φορά το χρόνο θέλει αλλαγή αυτό.

Dimitrios
10-01-12, 23:07
οπως μου χει πει και καποιος μεγαλυτερος η μαλακια δεν κοβεται.ελλατωνεται!!!!

Η πιο λαικά.... μπρος στην μαλακία...τύφλα να 'χει το γ@μήσι....

katsaraios
10-01-12, 23:17
αν δεις υγρασια στα πατακια τοτε πιθανον
-βαζει απο το μονωτικο καποιας απο τις πορτες αν εχει αλλαχτει γρυλλος παραθυρου η κλειδαρια και δεν ξανακολληθηκε καλα η μαυρη μονωτικη επιφανεια εσωτερικα του πανελ της πορτας
-ψαξε τις ταπες μπροστα στον καθρεπτη στο μηχανοστασιο η κατω στο πατωμα αν εχει φυγει καμια και σου βαζει νερα

Επισης αν δουλεψεις κλιματισμο για να σου κανει αφυγρανση παντα οταν το κλεινης αφηνει θαμπαδα και ειδικα οταν ξανανοιξεις χωρις κλιμα απλα το καλοριφερ ,στα πρωτα 1-2 λεπτα σου θαμπωνει το παρμπριζ..

Σαταν στο ημιαξονιο προσοχη στην φουσκα μην τρυπησει και εχουμε αλλα.....