Επιστροφή στο Forum : [E46] Τοποθέτηση οθόνης 4:3 ή 16:9
Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους!! Θα ήθελα την βοήθειά σας σχετικά με ένα project που σκέφτομαι να πραγματοποιήσω στην bmw μου. Το αμάξι μου από το εργοστάσιο είχε το ΅ΆκαταπληκτικόΆΆ ραδιοκασετόφωνο bmw reverse!!!!το οποίο άλλαξα σχεδόν αμέσως με μια πηγή της pioneer αλλά τώρα τελευταία μου μπήκε η ιδέα να επαναφέρω το εργοστασιακό look στο ταμπλό. Σκέφτηκα λοιπόν να τοποθετήσω την εργοστασιακή οθόνη 4:3 ή ακόμα και την 16:9 μιας και πλέον βρίσκονται στο ebay σε αρκετά χαμηλές τιμές. Θα ήθελα λοιπόν κάποιος να μου πει αν αυτή η οθόνη μπορεί να εγκατασταθεί στο αμάξι μου και πια θα είναι τα παρελκόμενα κομμάτια τα οποία θα χρειαστώ για να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση. Να διευκρινίσω ότι προς το παρόν θα ήθελα απλά να λειτουργεί η οθόνη και το ράδιο και αργότερα θα ολοκληρωθεί το όλο σύστημα με το GPS,την τηλεόραση και το cd changer.
Δυστηχώς δεν θα παίξει τόσο απλά.Είναι μεγάλο μανίκι.Αν πιάνουν τα χέρια σου προχώρα το φίλε μου ;)
Περισσότερα infos thumb
https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=998&highlight=navigation
Y.Γ 1)Σε κάθε περίπτωση το συνολικό κόστος (καλωδιώσεις,φυσάκια,επενδ σεις,Modules) θα πάει όσο 3-6 φορές η αγορά της οθόνης 16:9 (με cd,γιατί υπάρχει και με κασσέτα) μετάχειρη και σε καλή τιμή κιόλας η αγορά της.Αυτά και για το οικονομικό.Στο κόστος αν δεν το κάνεις εσύ ο ίδιος το ξήλωμα πρόσθεσε και 200-300 ευρώ εργατικά.
2)Το δεύτερο pdf απο το παραπάνω thread σου δείχνει ακριβώς την πορεία που πρέπει και εσυ να κάνεις
3)ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΟΘΟΝΗ ΜΟΝΗ ΤΗΣ!Πρόσεξε το αυτό μην την πατήσεις ;)
Εγω θα σου ελεγα να προτιμουσες την αγορα κ τοποθετηση ενος DINAVIN αντι του OEM μιας κ εχει περισσοτερα να σου προσφερει απ το απαρχαιωμενο συστημα της BMW και επιπλεον θα σου κοστισει λιγοτερο...Εσυ αποφασιζεις..!!
savvas bmwdakias
06-01-12, 10:53
Εγω θα σου ελεγα να προτιμουσες την αγορα κ τοποθετηση ενος DINAVIN αντι του OEM μιας κ εχει περισσοτερα να σου προσφερει απ το απαρχαιωμενο συστημα της BMW και επιπλεον θα σου κοστισει λιγοτερο...Εσυ αποφασιζεις..!!
Συμφωνω.
Εδώ είσαι. https://www.ebay.com/itm/7-CAR-DVD-GPS-navigation-Navi-Radio-stero-fr-BMW-E46-M3-/250926945560?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3a6c695518#ht_5231wt_752 στην μισή τιμή από αυτές που διατίθενται στην Ελλαδα και τα έχει όλα. Τοποθετείται χωρίς πατέντα. Από ήχο άνω του μέτριου όπως και όλες αυτές του είδους. Ακόμα και η original είναι χειρότερη ηχητικά.
Δυστηχώς δεν θα παίξει τόσο απλά.Είναι μεγάλο μανίκι.Αν πιάνουν τα χέρια σου προχώρα το φίλε μου ;)
Περισσότερα infos thumb
https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=998&highlight=navigation
Y.Γ 1)Σε κάθε περίπτωση το συνολικό κόστος (καλωδιώσεις,φυσάκια,επενδ σεις,Modules) θα πάει όσο 3-6 φορές η αγορά της οθόνης 16:9 (με cd,γιατί υπάρχει και με κασσέτα) μετάχειρη και σε καλή τιμή κιόλας η αγορά της.Αυτά και για το οικονομικό.Στο κόστος αν δεν το κάνεις εσύ ο ίδιος το ξήλωμα πρόσθεσε και 200-300 ευρώ εργατικά.
2)Το δεύτερο pdf απο το παραπάνω thread σου δείχνει ακριβώς την πορεία που πρέπει και εσυ να κάνεις
3)ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΟΘΟΝΗ ΜΟΝΗ ΤΗΣ!Πρόσεξε το αυτό μην την πατήσεις ;)
Φίλε σ'ευχαριστώ πολύ,πλήρως κατατοπιστικά τα pdf!!Για την εργασία σκεφτόμουν να κάνω όλο το ξήλωμα μόνος μου μιας και πιάνουν τα χέρια μου.Βέβαια είδα και τις οθόνες που μου προτείνουν οι z-man,savvas bmwdakias και graphe36 και μπορώ να πω ότι με έβαλαν σε σκέψη.
m-power_01
06-01-12, 17:39
Φίλε σ'ευχαριστώ πολύ,πλήρως κατατοπιστικά τα pdf!!Για την εργασία σκεφτόμουν να κάνω όλο το ξήλωμα μόνος μου μιας και πιάνουν τα χέρια μου.Βέβαια είδα και τις οθόνες που μου προτείνουν οι z-man,savvas bmwdakias και graphe36 και μπορώ να πω ότι με έβαλαν σε σκέψη.
΄Να έχεις πολύ χωρο και πολύ χρόνο. Καθώς και να έχεις βάλει κατα το παρελθόν χέρι στο αμάξι, γιατί αλλιώς θα τα βρεις σκούρα.