PDA

Επιστροφή στο Forum : [E36] θορυβος μηχανης...

themis
30-12-11, 20:07
καλησπερα παιδια και χρονια πολλα σε ολουσ σας παντα υγεια ...
εχω ενα ε 36 1800 96 μοντελο,οπωσ ξερετε ειναι λιγο θορυβωδες η μηχανη του ειδικα στις ψηλες στροφεσ,..καποιοσ μου ειπε οτι σε καποια επομενα μοντελα ακομα και σε 16αρια και σαν το δικο μου βγηκαν και δεν εκανε τοσο θορυβω η μηχανη αυτο ωφειλεται γιατι προσθεσαν κατι δεν ξερω και εγω τι???που αποροφουσε τον θορυβω και μαλον ηταν κατι μπροστα στο ιντζεκσιον, Η στο φιλτρο που τραβα τον αερα .τελοσ παντων υπαρχει περιπτωσει να συνβαινει αυτο......????????/υγ.παντα μιλαμε για εργοστασιακη αλαγη ετσι λεει....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩ ΚΑΙ ΚΑΛΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ....:thanks:

nikos valvetronic
02-01-12, 22:44
Καλή χρονιά,αν και δεν έχω γνώση στο θέμα ξέρω όμως ότι όντως συμβαίνει
αυτό με τα 36άρια.Τώρα τι παίζει ας πει κάποιος που ξέρει καλά.

120ie87
03-01-12, 01:09
Ηχομονωτικό κάτω από το καπώ?

https://www.bimmerboost.com/images/imported/2010/03/1582.jpg

nikos1400
03-01-12, 08:52
εχω ενα ε 36 1800 96 μοντελο,οπωσ ξερετε ειναι λιγο θορυβωδες η μηχανη του ειδικα στις ψηλες στροφεσ,..καποιοσ μου ειπε οτι σε καποια επομενα μοντελα ακομα και σε 16αρια και σαν το δικο μου βγηκαν και δεν εκανε τοσο θορυβω η μηχανη αυτο ωφειλεται γιατι προσθεσαν κατι δεν ξερω και εγω τι???που αποροφουσε τον θορυβω και μαλον ηταν κατι μπροστα στο ιντζεκσιον, Η στο φιλτρο που τραβα τον αερα .τελοσ παντων υπαρχει περιπτωσει να συνβαινει αυτο......????????/υγ.παντα μιλαμε για εργοστασιακη αλαγη ετσι λεει....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩ ΚΑΙ ΚΑΛΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ....:thanks:

στην περιπτωση που εχεις φιλτροχοανη (μηπως?) πρεπει να μπει παλι το φιλτροκουτι.
αλλιως ?? δεν ξερω και εγω κατι...

ziaba
04-01-12, 12:20

μάλλον σου λένε για τ m43tu (technical update) κινητήρ που έχει μπεί στ e36 (compact κ z)

themis
05-01-12, 18:45
φιλε αν μπορεισ να μου το κανεισ λιγο ποιο αναλυτικα και αν ξερεισ τι ακριβως αλαχτικε ...και εγω τον μ 43 εχω..ευχαριστω..

themis
05-01-12, 18:48
εχει και το δικο μου ...εκτοσ αν εννοεισ ποιο ενυσχημεμο......

themis
05-01-12, 20:25
Ηχομονωτικό κάτω από το καπώ?

https://www.bimmerboost.com/images/imported/2010/03/1582.jpg

εχει και το δικο μου ...εκτοσ αν εννοεισ ποιο ενυσχημεμο......