Επιστροφή στο Forum : [E36] θορυβος μηχανης...
καλησπερα παιδια και χρονια πολλα σε ολουσ σας παντα υγεια ...
εχω ενα ε 36 1800 96 μοντελο,οπωσ ξερετε ειναι λιγο θορυβωδες η μηχανη του ειδικα στις ψηλες στροφεσ,..καποιοσ μου ειπε οτι σε καποια επομενα μοντελα ακομα και σε 16αρια και σαν το δικο μου βγηκαν και δεν εκανε τοσο θορυβω η μηχανη αυτο ωφειλεται γιατι προσθεσαν κατι δεν ξερω και εγω τι???που αποροφουσε τον θορυβω και μαλον ηταν κατι μπροστα στο ιντζεκσιον, Η στο φιλτρο που τραβα τον αερα .τελοσ παντων υπαρχει περιπτωσει να συνβαινει αυτο......????????/υγ.παντα μιλαμε για εργοστασιακη αλαγη ετσι λεει....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩ ΚΑΙ ΚΑΛΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ....:thanks:
nikos valvetronic
02-01-12, 22:44
Καλή χρονιά,αν και δεν έχω γνώση στο θέμα ξέρω όμως ότι όντως συμβαίνει
αυτό με τα 36άρια.Τώρα τι παίζει ας πει κάποιος που ξέρει καλά.
Ηχομονωτικό κάτω από το καπώ?
https://www.bimmerboost.com/images/imported/2010/03/1582.jpg
εχω ενα ε 36 1800 96 μοντελο,οπωσ ξερετε ειναι λιγο θορυβωδες η μηχανη του ειδικα στις ψηλες στροφεσ,..καποιοσ μου ειπε οτι σε καποια επομενα μοντελα ακομα και σε 16αρια και σαν το δικο μου βγηκαν και δεν εκανε τοσο θορυβω η μηχανη αυτο ωφειλεται γιατι προσθεσαν κατι δεν ξερω και εγω τι???που αποροφουσε τον θορυβω και μαλον ηταν κατι μπροστα στο ιντζεκσιον, Η στο φιλτρο που τραβα τον αερα .τελοσ παντων υπαρχει περιπτωσει να συνβαινει αυτο......????????/υγ.παντα μιλαμε για εργοστασιακη αλαγη ετσι λεει....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩ ΚΑΙ ΚΑΛΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ....:thanks:
στην περιπτωση που εχεις φιλτροχοανη (μηπως?) πρεπει να μπει παλι το φιλτροκουτι.
αλλιως ?? δεν ξερω και εγω κατι...
μάλλον σου λένε για τ m43tu (technical update) κινητήρ που έχει μπεί στ e36 (compact κ z)
φιλε αν μπορεισ να μου το κανεισ λιγο ποιο αναλυτικα και αν ξερεισ τι ακριβως αλαχτικε ...και εγω τον μ 43 εχω..ευχαριστω..
εχει και το δικο μου ...εκτοσ αν εννοεισ ποιο ενυσχημεμο......
Ηχομονωτικό κάτω από το καπώ?
https://www.bimmerboost.com/images/imported/2010/03/1582.jpg
εχει και το δικο μου ...εκτοσ αν εννοεισ ποιο ενυσχημεμο......