Επιστροφή στο Forum : συμβουλες
καλισπερα... να πω κ εγω το παραπονο μου....μολισ ετιμασα το Ε-46 μου το εκανα 330 απο 318..κ εχο εναν φιλο που εχει ενα vw golf4 με 200 υπουs.αξηζι να το βαλο η θα μου τα ρηξι??? αυτοσ ισχιριζετε οτι απο στασι επηδι ειμαι πισοκηνιτοs, θα μου τα πατησι ανετα..
Πατα για την πλακα σου να δεις τι θα γινει..
Ουτε αδειες να παιζατε!
Πατα για την πλακα σου να δεις τι θα γινει..
Ουτε αδειες να παιζατε!
εννοειτε φιλε μου κ θα τα πατισουμε για πλακα δεν το σηζιταο..αλλα απο περιεργια ροταο εαν ξερει κανησ εαν μου τα πατησι η οχι...
εννοειτε φιλε μου κ θα τα πατισουμε για πλακα δεν το σηζιταο..αλλα απο περιεργια ροταο εαν ξερει κανησ εαν μου τα πατησι η οχι...
Απο σταση ισως σου φυγει (εκτος απο το αμαξι παιζει ρολο και ο οδηγος, ακομη και η πιεση στα λαστιχα) αλλα στα πολλα θα τον μαζεψεις.
φοραο κ toyo r888 λεσ να χασω τοσο πολυ???
μισο αμαξι μεχρι τη μεση της δευτερας θα σου κάνει και θα τον πάρεις κολώνα μέχρι τα 200.
Αν φορας ακομα το διαφορικο του 318 θα του κανεις πιο γρηγορα διαφορα.
steliose36
30-12-11, 20:00
Ρε παιδια σορι και για το οφ τοπικ αλλα γιατι να φυγει το μπροστοκινητο σε εκκινηση ποιο γρηγορα(εγκυκλοπεδικα ρωταω γιατι μου φεναιτε περιεργο)??Εγω εχω πατησει αρκετες φορες και με ποιο δυνατα αμαξια(σε λογικα πλαισια) και εκκινηση δεν μου εχει φυγει σχεδον κανεις.(με μπλοκε,καλα λαστιχα και ενα επιτοπου ζεσταμα πριν την εκκινηση).
μισο αμαξι μεχρι τη μεση της δευτερας θα σου κάνει και θα τον πάρεις κολώνα μέχρι τα 200.
Αν φορας ακομα το διαφορικο του 318 θα του κανεις πιο γρηγορα διαφορα.
thumb
Ρε παιδια σορι και για το οφ τοπικ αλλα γιατι να φυγει το μπροστοκινητο σε εκκινηση ποιο γρηγορα(εγκυκλοπεδικα ρωταω γιατι μου φεναιτε περιεργο)??Εγω εχω πατησει αρκετες φορες και με ποιο δυνατα αμαξια(σε λογικα πλαισια) και εκκινηση δεν μου εχει φυγει σχεδον κανεις.(με μπλοκε,καλα λαστιχα και ενα επιτοπου ζεσταμα πριν την εκκινηση).
Βαρος!
δεν παιζει ρολο το μπροστοκουνητο αλλα ο σαλιγκαρος που φοραει το γκολφ.
αν ανοιξει σωστα το γκαζι και δεν χαζοσπινιαρει, δινει πολυ καλα στην εκκινηση.
προεδρε
οπως κ να ανοιξει ο σαλιγκαρος
νομιζω οτι θα ναι μπροστα στην αρχη (βαρος-το ξαναγραψα)
στα...καμποσα ...τον μαζευει ομορφα κ τον τιμωρει...χεχε
steliose36
30-12-11, 20:23
αα οκ πειτε λαθος δεν ειδα ποιο Golf ελεγε και το πηγα οτι μιλουσατε για γενικο συμπερασμα οτι επειδη ειναι μπροστοκινητο θα φυγει στην εκκινηση!!!οποτε λαθος μου
προεδρε
οπως κ να ανοιξει ο σαλιγκαρος
νομιζω οτι θα ναι μπροστα στην αρχη (βαρος-το ξαναγραψα)
στα...καμποσα ...τον μαζευει ομορφα κ τον τιμωρει...χεχε
σουστόης
αντε να δουμε ρε παιδια, θα το βαλο κ ο θεοσ βοηθοσ...
psilos2010
31-12-11, 01:02
αντε να δουμε ρε παιδια, θα το βαλο κ ο θεοσ βοηθοσ...
Αν το golf ειναι χωρις προγραμμα να πας.Αν εχει προγραμμα κλάφτα.
Γενικα, με το αμαξι σου να πας μονο 1ες και 40 ή έστω και στάση, αν ο αλλος δεν ειναι 4κινητος.
Επίσης 2ες ρολ με τουρμπατα να το αποφευγεις.
///M Arios
31-12-11, 02:27
https://www.youtube.com/watch?v=G3GNZBdJC8g ok??????
οκ ρε παιδια σαs ευχαριστω κ για το βιντεο.παντοσ επηδι ειμαστε φιλαρακια με το παλικαρι κ δεν τα βαζουμε ουτε με στηχημα εντελοs φιλικα μου ειπε οτι το δικο του χαμιλα παη καλλα με τα απο εκη κ περα τον μπουκονι κ στα ψιλα δεν παη καθολου
///M Arios
31-12-11, 13:13
οκ ρε παιδια σαs ευχαριστω κ για το βιντεο.παντοσ επηδι ειμαστε φιλαρακια με το παλικαρι κ δεν τα βαζουμε ουτε με στηχημα εντελοs φιλικα μου ειπε οτι το δικο του χαμιλα παη καλλα με τα απο εκη κ περα τον μπουκονι κ στα ψιλα δεν παη καθολου
ολλα τα μαμα τουρμπο ετσι δουλευουν!!!!!!!!!!!!!:thumbsup::thumbsup ::rally:
καλησπερα... εχει κανεις 330 να μου πει για την κόντρα διαφορά... διλαδι στην κοντρα να εχω το dcs κλειστο η ανοιχτο???? κ εάν βγάλω τους καταλυτες κ βαλω k ενα ποιο ελευθερο φιλτρο θα έχω καμία διαφορά στο μοτερ???? χωρις προγραμμα βεβαια θα είναι λίγο πιο ζωηρο η θα χασω σε ροπή και δυναμη
Ολα OFF τα ηλεκτρονικα, στροφες αναλογα με το εδαφος. Δεν ειναι το ιδιο Βουλιαγμενης και Α.Ο ..
Με το φιλτρο μονο θορυβο θα παρεις. Χωρις προγραμμα θα χασεις με τους βγαλμενους καταλυτες.
λες να χασω με τους καταλυτες εεε κριμα και πίστευα ότι θα ζωηρέψει το μοτερ...οταν λες ολα off. διλαδι τελιος γιατι εχω ακουσει εχει 2 σκαλες μια που απλά το πάττας κ απενεργοποιεί λιγα ηλεκτρονικα κ το αλλο που το πατας για 5 δευτερόλεπτα και απενεργοποιεί τελειος ολα τα ηλεκτρονικα
λες να χασω με τους καταλυτες εεε κριμα και πίστευα ότι θα ζωηρέψει το μοτερ...οταν λες ολα off. διλαδι τελιος γιατι εχω ακουσει εχει 2 σκαλες μια που απλά το πάττας κ απενεργοποιεί λιγα ηλεκτρονικα κ το αλλο που το πατας για 5 δευτερόλεπτα και απενεργοποιεί τελειος ολα τα ηλεκτρονικα
Κοιτα, και να σε περασει σιγα το πραμα. Τσαμπα το κουραζεις και αγχωνεσαι, αντε πατα και ο,τι γινει..
Ναι να τα βγαλεις ολα off, οχι τη 1η σκαλα.
κοιτα δεν πολι σκαω για την κόντρα φιλικα θα παμε. απλα λεω για τους καταλυτες μηπως ειναι καλυτερα για να ζοιρεψο το μοτερ... αλα πρεπει να ψαχνομαι για προγραμα...
psilos2010
02-01-12, 23:06
κοιτα δεν πολι σκαω για την κόντρα φιλικα θα παμε. απλα λεω για τους καταλυτες μηπως ειναι καλυτερα για να ζοιρεψο το μοτερ... αλα πρεπει να ψαχνομαι για προγραμα...
με προγραμμα και αφαιρεση καταλυτων το αμαξι θα παρει οσο δεν φανταζεσαι.
εχεις καμια ιδεα πως θα στοιχισει αυτο το προγραμμα???ειμαι σε νησι κ να μην βγαινει το αυτοκινητο εξω μπορω να στειλω μονο τον εγκεφαλο ????
psilos2010
02-01-12, 23:41
εχεις καμια ιδεα πως θα στοιχισει αυτο το προγραμμα???ειμαι σε νησι κ να μην βγαινει το αυτοκινητο εξω μπορω να στειλω μονο τον εγκεφαλο ????
το προγραμμα θα σου στοιχισει γυρω στο 500αρικο.Νομιζω οτι γινεται και χωρις το αμαξι δηλαδη να στειλεις μονο τον εγκεφαλο και να τον ξανακουμπώσεις.
to 4 ari to golf xanei apo to 330 . tin exo kanei ayti ti kodra. (eixa en tetoio golf) .oso anebainoun ta xiliometra tha xanei kai perisotero to golf