Επιστροφή στο Forum : κλωτσαει κατω απο τις 2000 στροφες!
ε30 μ10. Κατω απο τις 2000 στροφες εχει αρχισει και κλωτσαει κ ειναι πολυ σπαστικο...ενω πρωτα μπορουσα και ταξιδευα κοντα στις στροφες τωρα κατω απο τις 2 δ μπορω.τι παιζει να ειναι;αυτο το παρουσιασε μετα απο αλλαγη μπουζι επειδη εσβηνε παρολο που ηταν καινουρια.τι παιζει να ειναι;
Αυτα συνηθως οφειλονται ειτε σε ρευμα, ειτε σε καυσιμο.
Οποτε βαλτα στη σειρα και τσεκαρε. πχ αντλια βενζινης εισαι οκ?, ακομη και τα μπουζοκαλωδια κοιτα
super duper
29-12-11, 09:49
και εγω πισετυω ότι καπου εκει πρεπει να το ψαξεις το προβλημα σε αντλία κτλ
Οι πολλαπλασιαστές σου είναι εντάξει;
να σημειωσω οτι δ ρεταρει αλλα κλωτσαει δ ξερω πως αλλιως να το περιγραψω...το θεμα ειναι γιατι το κανει μεχρι τις 2 περιπου και οχι σε ολο το φασμα.αυτο το καταλαβαινεις μονο εν κινησει οχι σε νεκρα!ειναι πως πας να ανεβεις μια ανηφορα με 4η και εχουν πεσει πολυ χαμηλα οι στροφες και αρχιζει να "τσιναει' καπως ετσι
Το δισκο πλατό σου το έχεις αλλάξει?
Εμένα πριν παραδώσει ο δίσκος κάποτε (έσπασε σε 3 κομμάτια!) το έκανε αυτό...;)
oldcarskickass
29-12-11, 11:48
Δημήτρη καρμπυρατέρ δεν είναι;
Το καρμπυρατέρ το έχεις κάνει καθόλου συντήρηση;
Η βάση του καρμπυρατέρ είναι οκ; (είναι ένα μεγάλο πλαστικό μεταξύ του καρμπ και της πολλαπλής.
ναι καρμπ ειναι...δισκος πλατο ειναι παλια αλλα δ πατιναρει...δ θα επρεπε να το κανει κ σε ολο το φασμα στροφων;το καρμπυρατερ περισσοτερο το εχουν χαλασει τα μαστορια παρα το εχουν συντηρησει
Το πατιναρισμα ειναι πιο εντονο στις χαμηλες στροφες. Μη σου πω οτι στην ουσια εκει φαινεται
To oποίο μπορεί να μεταφραστεί και σαν κλώτσημα τέρμα γκάζι,δεν τραβάει αρχή και μετά παίρνει απότομα...;) Eμένα έτσι έκανε τότε...
αυτο ακριβως κανει!αλλα μεχρι τις 2000 απο κει και πανω οχι
Kαι τότε σε ένα φάσμα στροφών το έκανε (κυρίως χαμηλά),όχι παντού...
oldcarskickass
30-12-11, 01:13
Το δίσκο πλατώ του Μ10 μου έβγαλε 250.000 χλμ περίπου και το άλλαξε ο πατέρας μου (από ότι αποδείχτηκε εκ των υστέρων) πολύ νωρίς.
Δυσκολεύεται να πάρει μπροστά καθόλου; Νοιώθεις μπουκώματα και τέτοια; Παίζει ρόλο η θερμοκρασία του μοτέρ;