PDA

Επιστροφή στο Forum : Προσφορά Mercedes Benz

Monsta
23-12-11, 14:13
στο νέο ML. Προλάβετε !!!!!!

Πέρυσι οι πωλήσεις της bmw ήταν περίπου 40Κ περισσότερες από της Mercedes.

2010 total sales BMW: 265,757 vehicles
2010 total sales Mercedes-Benz: 225,007 vehicles

Φέτος η τελευταία την πλησίασε πολύ και πλέον παίζουν σχεδόν στα ίδια νούμερα. Οπότε υπάρχει τρελός ανταγωνισμός και οι προσφορές πάνε σύννεφο.

Σε γνωστό μου στις ΗΠΑ η benz προσφέρθηκε να του πληρώσει τις τελευταίες 8 δόσεις (lease) στο παλιό ML350 της γυναίκας του, για να πάρει και πάλι με lease το νέο bluetec ML350.

https://images1.ecarlist.com/photos/00/14354/640/00.jpg

Η προσφορά που του έδωσαν ....

3 year lease, 12K miles/year περιορισμό, ένα μήνα προκαταβολή & $721 / month. Το αυτοκίνητο έχει Premium 1 and Drive Assistance pkg.

Εδώ πελάτης μου μόλις παρέλαβε το νέο Tiguan 1.4 4x4 με lease για 4 χρόνια & 550 euro / μήνα + ΦΠΑ. Προκαταβολή δύο μισθώματα. :original:

super duper
23-12-11, 15:00
υπαρχει παντα μεγαλος ανταγωνισμός κυριως σε αυτες τις αυτοκινητοβιομηχανιες (+ audi ).
θεωρω ομως οτι εχουν ακομα δρόμο να κανουν.

Eleni
24-12-11, 06:50
στο νέο ML. Προλάβετε !!!!!!

Πέρυσι οι πωλήσεις της bmw ήταν περίπου 40Κ περισσότερες από της Mercedes.

2010 total sales BMW: 265,757 vehicles
2010 total sales Mercedes-Benz: 225,007 vehicles

Φέτος η τελευταία την πλησίασε πολύ και πλέον παίζουν σχεδόν στα ίδια νούμερα. Οπότε υπάρχει τρελός ανταγωνισμός και οι προσφορές πάνε σύννεφο.

Σε γνωστό μου στις ΗΠΑ η benz προσφέρθηκε να του πληρώσει τις τελευταίες 8 δόσεις (lease) στο παλιό ML350 της γυναίκας του, για να πάρει και πάλι με lease το νέο bluetec ML350.

https://images1.ecarlist.com/photos/00/14354/640/00.jpg

Η προσφορά που του έδωσαν ....

3 year lease, 12K miles/year περιορισμό, ένα μήνα προκαταβολή & $721 / month. Το αυτοκίνητο έχει Premium 1 and Drive Assistance pkg.

Εδώ πελάτης μου μόλις παρέλαβε το νέο Tiguan 1.4 4x4 με lease για 4 χρόνια & 550 euro / μήνα + ΦΠΑ. Προκαταβολή δύο μισθώματα. :original:
Εδω στο τελος Δεκεμβρη (τελος χρονου...) οι αντιπροσωποι παιρνουν ενα μεγαλο bonus απο την εταιρεια, αναλογως τις πωλησεις, ολοι θελουν να αδειασουν ολα οσα εχουν και παντα ειναι η καλυτερη εποχη για παζαρια .... που δεν μπορεις να φανταστεις......ειδικα την τελευταια εβδομαδα του χρονου.

Z4 DCT
24-12-11, 07:58
Εδω στο τελος Δεκεμβρη (τελος χρονου...) οι αντιπροσωποι παιρνουν ενα μεγαλο bonus απο την εταιρεια, αναλογως τις πωλησεις, ολοι θελουν να αδειασουν ολα οσα εχουν και παντα ειναι η καλυτερη εποχη για παζαρια .... που δεν μπορεις να φανταστεις......ειδικα την τελευταια εβδομαδα του χρονου.

Και εδω Ελένη ....το ιδιο σύστημα παίζει στα bonus απλά εδω το λενε ''να πιάσουμε το στόχο στος πωλήσεις''...και απο προσφορές μια χαρά πάνε.....αλλα στα μουλωχτά....

VanVIC
24-12-11, 08:41
Και εδω Ελένη ....το ιδιο σύστημα παίζει στα bonus απλά εδω το λενε ''να πιάσουμε το στόχο στος πωλήσεις''...και απο προσφορές μια χαρά πάνε.....αλλα στα μουλωχτά....

Να φανταστείς Ελένη, ο Γιάννης μας τον έχει χαζέψει έναν τοπικό dealer ΒΜW, τον παζαρευει εδώ και 10 μέρες για ένα Μ3Ε92 και αφού τον έχει φτάσει να του το δώσει όσο ένα 335, τώρα του ζητάει και το ESS kit δώρο (και τοποθετημένο μάλιστα) και να δείς που θα τον καταφέρει, τώρα τώρα μέσα στην τελευταία εβδομάδα του χρόνου να δείς που ο ταλαίπωρος ο dealer θα ενδώσει...

Μπράβο ρε Γιάννο, είσαι δεινός διαπραγματευτής !
Αχαχαχαχαχαχα

(με το καλό...)

Eleni
24-12-11, 21:53
Γιαννη, οποτε χρειαστεις δουλεια.... το συζηταμε.....
Δουλευω στο τμημα διαπραγματευσεων..... μου φαινεται εισαι καλυτερος απο μενα....
ειναι πραγματικα ταλεντο να μπορεις να διαραγματευεσαι... .... δεν μπορω να σε φτασω, θελω παντα να ειμαι δικαια.....

Eleni
24-12-11, 21:56
εδω εχουν βαλει αγγελιες και γινεται χαμος...... ο ενας αντιπροσωπος με τον αλλο...... ανταγωνισμος που επωφελει τον πελατη, πρεπει να φυγουν τα περισσοτερα μεχρι 4 Γεναρη, μια και ερχονται τα καινουρια 3αρια.......
Αλλα και σε ολα τα αλλα το ιδιο περιπου γινεται.