Επιστροφή στο Forum : Κοστος ring
Έτσι πληροφοριακά.....
Ξέρει κάποιος ποιο είναι το κόστος για να πάει κάποιος απο Ελλάδα οδικός μέχρι το Ring....?
Βενζίνες, καράβι, διαμονή, εισιτήρια για ring, διόδια,ξενοδοχεία....?
Ποια είναι η καλύτερη διαδρομή....(μεσο Μιλάνου ας πούμε?)
Ποσα χλμ ειναι?
Ποια ειναι η καλύτερη εποχή για επίσκεψη και γύρους?
Το κόστος πρέπει να είναι το λιγότερο που θα σε απασχολεί όταν έρθει η ώρα να κάνεις κάτι τέτοιο. Βγάλε ένα σούμα στο περίπου και ξεκίνα..
Πάντως πέρυσι την ίδια εποχή (Χριστούγεννα) το καράβι ήταν σε προσφορά ......μόνο 38e με επιστροφή / άτομο.
Το κόστος πρέπει να είναι το λιγότερο που θα σε απασχολεί όταν έρθει η ώρα να κάνεις κάτι τέτοιο. Βγάλε ένα σούμα στο περίπου και ξεκίνα..
Πάντως πέρυσι την ίδια εποχή (Χριστούγεννα) το καράβι ήταν σε προσφορά ......μόνο 38e με επιστροφή / άτομο.
Δεν εχω ιδέα για το περί κόστους σε ενα τέτοιο ταξίδι......
Τι άλλο πρέπει να με απασχολεί...?για πε...
για πετε, για πετε !
(να ξερουμε θεωρητικα τουλαχιστον :D)
m_power_lunatic
12-12-11, 09:50
Μακραν η καλυτερη εποχη ειναι το Πασχα,εχω βρεθει 3 Πασχα στη σειρα και γινοντουσαν μεσα στην πιστα τα οργια......
Φαντασου τρελαμενους απο ολη την Ευρωπη-μην σου πω απο ολο τον κοσμο να γυρνανε σε ρυθμους αγωνα-οχι δεν υπερβαλλω-στουκες,τουμπες μηχανοβιων,τραυματισμοι.... α παντα.
Γενικα θα σου πω οτι με ολα μεσα,2 ατομα με νοικιασμενο πολυ καλο καινουργιο BMW με αρκετους γυρους,διαμονη σε πολυ καλο ξενοδοχειο πηγε 2χιλιαρικα τη φορα.Πηγαμε Μοναχο με αεροπλανο και απο εκει περναμε BMW και πηγαιναμε RING.Εννοω ομως motorsport τουρισμο,ολη μερα πιστα μεχρι να κλεισει.
Οτι αλλο θες πες μου,παντως Πασχα ειναι η καλυτερη εποχη......ειχα ξεχασει να τρωω αρνι και δεν μου ελειψε καθολου,ασε που μια φορα εκανα Πασχα στο Μοναχο και ηταν στην εκκλησια τιγκα στους Ελληνες!!!!!
Απο τα καλυτερα ταξιδια στη ζωη μου και τα 3 με τον ιδιο κολλητο φιλο-παιζει και αυτο σημασια!
Μακραν η καλυτερη εποχη ειναι το Πασχα,εχω βρεθει 3 Πασχα στη σειρα και γινοντουσαν μεσα στην πιστα τα οργια......
Φαντασου τρελαμενους απο ολη την Ευρωπη-μην σου πω απο ολο τον κοσμο να γυρνανε σε ρυθμους αγωνα-οχι δεν υπερβαλλω-στουκες,τουμπες μηχανοβιων,τραυματισμοι.... α παντα.
Γενικα θα σου πω οτι με ολα μεσα,2 ατομα με νοικιασμενο πολυ καλο καινουργιο BMW με αρκετους γυρους,διαμονη σε πολυ καλο ξενοδοχειο πηγε 2χιλιαρικα τη φορα.Πηγαμε Μοναχο με αεροπλανο και απο εκει περναμε BMW και πηγαιναμε RING.Εννοω ομως motorsport τουρισμο,ολη μερα πιστα μεχρι να κλεισει.
Οτι αλλο θες πες μου,παντως Πασχα ειναι η καλυτερη εποχη......ειχα ξεχασει να τρωω αρνι και δεν μου ελειψε καθολου,ασε που μια φορα εκανα Πασχα στο Μοναχο και ηταν στην εκκλησια τιγκα στους Ελληνες!!!!!
Απο τα καλυτερα ταξιδια στη ζωη μου και τα 3 με τον ιδιο κολλητο φιλο-παιζει και αυτο σημασια!
Οποτε καλη εποχη για να παει καποιος ειναι μετα τις διακοπες του πασχα....ωστε να εχει φυγει το πολυ μπουγιο......
Konstantinos E60
12-12-11, 09:53
Έτσι πληροφοριακά.....
Ξέρει κάποιος ποιο είναι το κόστος για να πάει κάποιος απο Ελλάδα οδικός μέχρι το Ring....?
Βενζίνες, καράβι, διαμονή, εισιτήρια για ring, διόδια,ξενοδοχεία....?
Ποια είναι η καλύτερη διαδρομή....(μεσο Μιλάνου ας πούμε?)
Ποσα χλμ ειναι?
Ποια ειναι η καλύτερη εποχή για επίσκεψη και γύρους?
Τωρα εγω φταίω που ξυνεσαι στου τσομπάνι την γκλίτσα ???? Ελα μεχρι Σερρες πρώτα που είναι και δίπλα και ασε το Ring !! Οσο για τους "γυρους" όλες οι εποχες καλές είναι !!!!:th_Laie_67-1:
αντε να πεις στη γυναικα "παμε Γερμανια, σε ενα δασος να με περιμενεις ολη μερα να κανω γυρους στην πιστα!"
:hystericalbs1:
:gun_bandana::gun_bandana:
αντε να πεις στη γυναικα "παμε Γερμανια, σε ενα δασος να με περιμενεις ολη μερα να κανω γυρους στην πιστα!"
Υποθετικά σκεπτόμενος.....έβαλα και δικλείδα ασφαλείας στο πλάνο......''μέσο Μιλάνου''
.....:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
πηγε 2χιλιαρικα τη φορα.!
Γι αυτό του Γιάννη θα του κοστίσει τέσσερα. Δύο για τη πίστα & δύο για τα ψώνια της γυναίκας. thumb
Γι αυτό του Γιάννη θα του κοστίσει τέσσερα. Δύο για τη πίστα & δύο για τα ψώνια της γυναίκας. thumb
Είπαμε.......υποθετικά μιλάμε....
Μη μας πάρουν και με τις πέτρες.....δεν ειναι εποχή για τέτοια...thumb
Konstantinos E60
12-12-11, 10:05
Ρωτα τον Yoda πηγε τον Μαϊο.
m_power_lunatic
12-12-11, 10:06
Οποτε καλη εποχη για να παει καποιος ειναι μετα τις διακοπες του πασχα....ωστε να εχει φυγει το πολυ μπουγιο......
Το Πασχα εχει αρκετες ημερες σερι ανοιχτες για το κοινο και ειναι η καλυτερη εποχη αλλα με πολυ κοσμο και αυτο ειναι το ωραιο......κυνηγιεσαι με οτι τουμπανο αμαξι εχεις δει ποτε σε περιοδικα στη ζωη σου,αν πας πριν ή μετα οι ημερες ειναι σπασμενες και δεν εχει πολλες ωρες ανοχτες για το κοινο......κλεινουν τα εργοστασια για δοκιμες,περιοδικα κτλ
loipon apo italia , bale kamia 250 ara ploio pigaine ela gia ancona (xereis kalytera apo emena tis times gi ayto) . apo aknkona mexri ekei einai 3 gemismata me normal pros to spor odigisi (dld italia kamia 160 ara kai germania anoigo sta freifart) bale kamia 50-60 euro diodia italia kai kamia 15 ara tin austriaki vinjetta .domatio konta sto ring gyro sto 80 ari tin nykta me proino kai o gyros 24 euro pia .
ALLA TO PIO SIMANTIKO : SAN EMPEIRIA OLA TA LEFTA .
παρολο που δεν περισσευουνε κανενος (σχεδον) στην Ελλαδα σημερα,
2 χιλιαρικα νομιζω ακουγονται λογικα για την εμπειρια του ρινγκ οπως την περιγραφει ο λουνατικ.
αν θυμαμαι καλα σχεδον τοσα μου φυγανε τετραημερο Χανια-Παρο με τη γυναικα και τους κουμπαρους το 2007...
:thumbsdown:
kai na min xehaso san diadromi meso brennero fysika gia insbruk kai apo kei autobahn gia monaxo ausburg i kobeis apo isbruk meso mikroteron dromon gia na bgeis stuttgart
όταν ανεβαίνεις έλα να πάρεις και εμένα να φύγουμε μαζί...θα κατέβει και o atha και θα κάνουμε τρίο...
kai san kalyteri epoxi tha ebaza apo aprilio kai meta gia na min exeis xioni sigoura, ,ama paei straba o kairos mporei kai na xoinisei ekei pano kai to aprilio. to kalokairi me ilio exei pio plaka giati ginetai tis pout_nas apo kosmo apo oli tin europi kai me apisteutes amaxares
Καλή εποχή βλέπω τον Μάιο.....
m_power_lunatic
12-12-11, 11:15
kai san kalyteri epoxi tha ebaza apo aprilio kai meta gia na min exeis xioni sigoura, ,ama paei straba o kairos mporei kai na xoinisei ekei pano kai to aprilio. to kalokairi me ilio exei pio plaka giati ginetai tis pout_nas apo kosmo apo oli tin europi kai me apisteutes amaxares
Μια απο τα ιδια του ειπα και εγω πριν λιγα post οποτε συμβουλευουμαι σωστα το φιλο μας!
Πείρες αμάξι της προκοπής ρε ντροπή και θες να πας στο ρινγκ;
Πείρες αμάξι της προκοπής ρε ντροπή και θες να πας στο ρινγκ;
:shok::shok:
Skyline_IS
12-12-11, 18:35
Θα ηθελα να το κανω και γω καποια στιγμη,ειναι φανταστικη εμπειρια πιστευω αλλα φυσικα θα πρεπει να εχεις και ενα αναλογο αυτοκινητο για να το ευχαριστηθεις.
Και επειδη ουτε αμαξι μπορουμε να ενοικιασουμε θα περιμενουμε μερικα χρονακια.. :D
pantos me to pou tha to stroso to anakainismeno 35 ari (1000-1500 km) tha kateboume kai meis apo edo , idiaitera an kanonisete na anebetai kai seis . programma mono apo noris giati allios me skotosate ,
M AKOUTE VRE?
steliosm46
12-12-11, 21:52
Καλή φάση θα ήταν να γινόταν μια διοργάνωση απ το φόρουμ,δύσκολες εποχές βεβαίως,αλλά και μακροπρόθεσμα για παράγειγμα σε 1 ή και 2 χρόνια, έτσι ώστε να προετοιμαζοταν και ο καθένας που θα ενδιαφερόταν για κάτι τέτοιο..Πιστεύω πως θα ήταν πολύ καλή εμπειρία το όλο σκηνικό..:thumbsup:
pantos me to pou tha to stroso to anakainismeno 35 ari (1000-1500 km) tha kateboume kai meis apo edo , idiaitera an kanonisete na anebetai kai seis . programma mono apo noris giati allios me skotosate ,
M AKOUTE VRE?
οπα τι ειχαμε βελτιωσεισthumb.πολυ καλη εμπειρια αλλα οι εποχες ειναι δυσκολες.
ΔημήτρηςΜ3
12-12-11, 22:21
να σου πω κατι ποιο ευκολο που εχω σκεφτει
κλεινεις απο τωρα με αεροπλανο κανα 30 βαρια μεχρι Μοναχο βαζεις το αμαξι σε αυτοκινιτοαμαξα βαρια κανα 300αρι και γλυτωνεις εξοδα-βενζινες χλμ κλπ...
το παραλαμβανεις απο τη μαντρα στο Γερμανια και μετα ντουγρου για ring!
να σου πω κατι ποιο ευκολο που εχω σκεφτει
κλεινεις απο τωρα με αεροπλανο κανα 30 βαρια μεχρι Μοναχο βαζεις το αμαξι σε αυτοκινιτοαμαξα βαρια κανα 300αρι και γλυτωνεις εξοδα-βενζινες χλμ κλπ...
το παραλαμβανεις απο τη μαντρα στο Γερμανια και μετα ντουγρου για ring!
δηλ με ενα χιλιαρικακι την βγαζεις ανετα...πωπωπωπω.καλη φαση.....
ΔημήτρηςΜ3
12-12-11, 22:39
δηλ με ενα χιλιαρικακι την βγαζεις ανετα...πωπωπωπω.καλη φαση.....
εχω και σπιτι Νυρεμβέργη οποτε ακομα ποιο τζαμπα τη βγαζουμε Τασοοοο
εχω και σπιτι Νυρεμβέργη οποτε ακομα ποιο τζαμπα τη βγαζουμε Τασοοοο
οποτε ειμαστε ετοιμοι:whistle: το κανονιζουμε........thumb.
Καλή εποχή βλέπω τον Μάιο.....
Ωχ, αρχίσαμεεεεε!!!! χαχαχα
Κάτσε στα αυγά σου κ πήγαινε Μιλάνο via montenapoleone που θες και Ring πανάθεμά σε!!!:hystericalbs1: