andreas110080
08-12-11, 17:15
Φίλοι μου από τότε που έχω στην κατοχή μου το αυτοκινητο, (περίπου 1 χρόνο) το PDC δεν λειτουργούσε, αν και δεν είχα κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα με αυτό τώρα ηρθε η ώρα να το κοιτάξουμε και αυτό!
Λοιπόν τα πράγματα έχουν ως εξής:
Όταν βάζω οπισθεν εν λειτουργία του αυτοκινήτου ακούγεται ένας ήχος, υποθέτω ότι είναι του PDC και τίποτα άλλο.
Έβαλα οπισθεν χωρίς να λειτουργεί το αυτοκίνητο και το κλειδί στη θέση 2 πήγα στους αισθητήρες και από όλους ακουγόταν ένα τικ-τικ, άρα δουλεύουν.
Ψάχνοντας γενικότερα στο νετ βρήκα σε ένα ξένο φόρουμ ότι κάποιος είχε παρόμοιο πρόβλημα, άλλαξε μονάδα PDC αλλά το πρόβλημα παρέμεινε και ανακάλυψαν για κάποιο ελαττωματικό ρελε χωρίς να ξέρει ποιόν και που!
Έχει κάποιος κάποια ιδέα στο μυαλό του για το τι μπορεί να συμβαίνει?
:thanks::thnx::thanks:
Λοιπόν τα πράγματα έχουν ως εξής:
Όταν βάζω οπισθεν εν λειτουργία του αυτοκινήτου ακούγεται ένας ήχος, υποθέτω ότι είναι του PDC και τίποτα άλλο.
Έβαλα οπισθεν χωρίς να λειτουργεί το αυτοκίνητο και το κλειδί στη θέση 2 πήγα στους αισθητήρες και από όλους ακουγόταν ένα τικ-τικ, άρα δουλεύουν.
Ψάχνοντας γενικότερα στο νετ βρήκα σε ένα ξένο φόρουμ ότι κάποιος είχε παρόμοιο πρόβλημα, άλλαξε μονάδα PDC αλλά το πρόβλημα παρέμεινε και ανακάλυψαν για κάποιο ελαττωματικό ρελε χωρίς να ξέρει ποιόν και που!
Έχει κάποιος κάποια ιδέα στο μυαλό του για το τι μπορεί να συμβαίνει?
:thanks::thnx::thanks: