Επιστροφή στο Forum : επισκευη σε ε36 316
kwstantinos
02-12-11, 20:06
καησπερα παιδια θα ειθελα να σας κανω μια ερωτηση λογο οτι ειστε ποιο εμπιροι για να κανω μια απισκευη σε ενα μοτερακι μ43 νομηζω τι χρειαζετε νααλαξω και ποσο περηπου κοστιζει θελω να δωσω νεα πνοη στο μοτερακι μου να το κανω σχεδον καινουριο και ετσι να του δωσω κιαλο χρονο ζωης ζυταω συγνωμη προκατοβοληκα για τα λαθοι τα ορθογραφηκα που συγουρα εχω και μπωρει να σασ βγαλουν τα ματακια
super duper
02-12-11, 21:24
φιλε συγνωμη αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι ακριβως θελεις να κανεις.
εχεις μεινει απο μοτερ
θελεις να αναβαθμισεις το μοτερ και ενα ναι σε τι επιπεδο
εαν περιγραψεις τι σκεφτεσαι θα ακουσεις συγκεκριμενα πραγματα αλλιως θα χαθεις . Μπορεις να ξεκινησεις παο ΦΠΕ (ΦΙΛΤΡΟ -ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ-ΕΞΑΤΜΙΣΗ) μεχρι και εγω δεν ξερω που
επίσης το budget είναι σημαντικο
σε ευχαριστώ
kwstantinos
02-12-11, 21:57
οχι οχι δεν θελω βελτιοση απλα το μοτερακι που εχω πανω εχει αρκετα χιλιομετρακια κια λεω να το κανω αν γυνετε παλη καινουριο σχεδον καινουριο ωστε να καιει λαδακια να μυν σταζει λαδακια καταλαβες?? απλα θελω να του δωσω νεα πνοη οχι αναβαθμηση αλωστε αναβαθμηση δεν αξυζει νωμυζω σε ενα μοτερ 1600 απλα να το κανω ωσο μπορω ποιο καινουριο για να αντεξει κιαλα χιλιομετρα και χρονια ζωης
οχι οχι δεν θελω βελτιοση απλα το μοτερακι που εχω πανω εχει αρκετα χιλιομετρακια κια λεω να το κανω αν γυνετε παλη καινουριο σχεδον καινουριο ωστε να καιει λαδακια να μυν σταζει λαδακια καταλαβες?? απλα θελω να του δωσω νεα πνοη οχι αναβαθμηση αλωστε αναβαθμηση δεν αξυζει νωμυζω σε ενα μοτερ 1600 απλα να το κανω ωσο μπορω ποιο καινουριο για να αντεξει κιαλα χιλιομετρα και χρονια ζωης
το αλλάζεις με ένα σε καλύτερη κατάσταση μοτέρ, αν το πας για φτιάξιμο θα ξεφύγεις υπερβολικά!!!!
kwstantinos
02-12-11, 23:19
ναι αλα δεν θα ξερω ωμος αν το αλο μοτερ ειναι καλητερο χωρια οτι θα θελει και λευτα πολα για την μετατροπη βαλε βγαλε δυλαδη δεν ξερετε ποσα περηπου χρηματα χρειαζονται για να του δωσω παραπανω ζωη δυλαδη μια επισκευη?? και τι χρειαζετε να αλαξω?/ πχ βαλβηδεσ κιαλα τετια??/
παιδια επειδη και εμενα με ενδιαφερει το θεμα αν θελετε πειτε τι χρειαζεται για ενα φρεσκαρισμα σε μ43 1600αρι γιατι και εγω εχω 235000 χιλιαδες χιλιομετρα τωρα.
αν δεν εχετε καποιο σοβαρο προβλημα, δλδ να καιει λαδια, η δεν ξερω και εγω τι αλλο, δεν βλεπω τον λογο να μπειτε σε αυτην την διαδικασια....
kwstantinos
03-12-11, 01:30
ωμος και καιει λαδακια αλα και σταζει και ελεγα να του καν ετσι σαν ανανεωση ελεγα βεβεα λαθος λεξη διαλεξα αλα λεω να του δωσω πνοη ετσι και την χαμενη υναμη πυστευω θα ξαναβρει ετσι δεν ειναι?/ αλα εγω θελω να μαθω το κοστος απο την εμπηρια σασ και στο περηπου πρεπει να αλαχτει
Για εμενα καλυτερα να πας σε 2 με 3 μαστορες με εξειδικευση σε BMW και να ρωτησεις. Τα παιδια απο εδω θα σου προτείνουν. Οι ιδιοι θα σου δωσουν και τιμες.
Απλα για να ξερεις τα βασικα για rebuilt ειναι αλλαγη ελατηρίων των πιστονιών, ολες οι φλατζες και τσιμουχες, γυαλισμα το καπακι κυλινδροκεφαλης, καθαρισμα - γυαλισμα βαλβιδων, το ιδιο και οι αυλοί που εφαρμοζουν, ελεγχος εκκεντροφορου-ωστηριων-κοκκορακια και ελατηρια βαλβιδων για το ποσο φθορα εχουν και εαν κρινεται η αντικατασταση τους. Με αυτα ξεκινας. Κατα βαση εκκεντροφορος-ωστηρια-κοκκορακια συνηθως μετα απο 200.000 χλμ δεν την γλυτωνουν. Ακομα και εαν δε βαρανε συνηθως εχουν σημαντικές φθορες.
Με τα λιγα και τα πολλα τα λεφτα ειναι πολλα. Εχω και εγω ενα is στο υπογειο και θελω να του κανω και εγω rebuilt σιγα σιγα. Δουλεύει οκ, αλλα μιας και θελω να κρατησω το αμαξι ειπα να το κανω για να το βαλω επανω για να δουλεύουν ολα ρολόι για καιρο. (κανω και πολλα ταξιδια). Τωρα εχω ενα Μ40 επανω 1800. Τωρα ομως με την κριση και γενικα την αγορα οπως κυλαει, κραταω τα λεφτακια μου καβατζα γιατι δεν ξερουμε τι ξημερωνει....
Σε μια αγγελια τα σκοτωνεις λογω αναγκης και σε αυτο το τοπικ ρωτας πως να χαλασεις λεφτα? :wassat:
Stunt Mike
03-12-11, 12:07
Σε μια αγγελια τα σκοτωνεις λογω αναγκης και σε αυτο το τοπικ ρωτας πως να χαλασεις λεφτα? :wassat:
Σκοτωνει το 325 1200 ευρω και θελει να δωσει 1000+ για να φρεσκαρει το 1600.......αγνωσται αι βουλαι του κυριου.....
τι εγινε?????
kwstantinos
03-12-11, 16:10
στην αγκελια ειναι 325 το αμαξι το δυνω πρωτον γιατι καποια απο τα λευτα θα τα βαλω να συμπηρωσω για μια ενχηρηση που πρεπει να κανει ο πατερασ μου και τα αλα θα διαθεσω να φτιαξω το μοτερ γιατι αν δεν ειπυρχε ανγγκη για την ενχηρηση θα το κραταγα και θα το εβαζα επανω ωπος ειχα κανωνυσει αλα με τον μυσθο μου δεν γυνετε και να δωσω τα λευτα για την ενχηρηση και να φτιαξω το αμξι ενω αν πουλυσω το ενα ωσο λεω τα μυσα θα πανε στην ενχηρηση για τα πρωτα εξοα και τα αλα θα ψυλομαζεψω το αμαξι
kwstantinos
03-12-11, 16:13
και δευτερον αν ειναι να δωσω 1000 ευρο ωπος λες δεν θα το κανω εγω ελεγα αν παρω τα 1200 να δωσω τα 700 για την ενχηρηση κια τα αλα για το αμαξι πυστευα οτι με 400 500 θα κανω δουλια αλα εινια για περησοτερα δεν το κανω
Stunt Mike
03-12-11, 17:08
και δευτερον αν ειναι να δωσω 1000 ευρο ωπος λες δεν θα το κανω εγω ελεγα αν παρω τα 1200 να δωσω τα 700 για την ενχηρηση κια τα αλα για το αμαξι πυστευα οτι με 400 500 θα κανω δουλια αλα εινια για περησοτερα δεν το κανω
Τοτε ξεχνα το....μακαρι να το πουλησεις αμεσα το αλλο και δωσε ολα τα χρηματα για την εγχειρηση....Μικρος εισαι θα τα ξαναμαζεψεις και θα κανεις και το ονειρο σου πραγματικοτητα.Αν οπως λες τωρα ο μισθος σου δεν σου φτανει να βαλεις πανω το 325,τοτε δεν θα σου φτασει ουτε να το συντηρησεις μετα....
kwstantinos
03-12-11, 17:16
δεν ειναι το θεμα συντηρης πυστευω οτι τα 1400 που παιρνω τον μηνα εινια οκ για να εχω ενα τετιο αμαξι αλα το θεμα εινα για να το βαλω επανω μου ζητανε κοντα στα 2000 γιαυτο ελεγα να μαζεψω το 1600 κια να βωυθησω ωσο μπορω την οικογενια στο προβλημα υγειας
giannis_compact
03-12-11, 17:26
δεν ειναι το θεμα συντηρης πυστευω οτι τα 1400 που παιρνω τον μηνα εινια οκ για να εχω ενα τετιο αμαξι αλα το θεμα εινα για να το βαλω επανω μου ζητανε κοντα στα 2000 γιαυτο ελεγα να μαζεψω το 1600 κια να βωυθησω ωσο μπορω την οικογενια στο προβλημα υγειας
Φίλε μου κατ'αρχάς σου ζητάνε πάρα πολλά για να σου βάλουνε πάνω τη μετατροπή!
Κατά δεύτερον φρόντισε να λύσεις το πρόβλημα υγείας και όλα τα άλλα θα έρθουν!Αυτό είναι το κυριότερο!thumb
Stunt Mike
03-12-11, 17:27
Κρατα το 316 οπως ειναι...μην ριχνεις φραγκο...Μονο οτι χρειαζεται για να παραμενει ασφαλης η λειτουργια του.
savvas bmwdakias
03-12-11, 21:04
Κρατα το 316 οπως ειναι...μην ριχνεις φραγκο...Μονο οτι χρειαζεται για να παραμενει ασφαλης η λειτουργια του.
Ετσι ακριβωςthumb
kwstantinos
04-12-11, 17:09
αυτο θαλω να κανω να κρατησω ασφαλεσ την λειτουργια του τι πρεπει να αλαξω στο περηπου και ποσω περηπου παει το μαλι εχεχεχ θα με σωσετε αν μπωρειτε στο περηπου να μου πειτε
kwstantinos
05-12-11, 00:53
τεληκα δεν ξερετε ε?? δεν πυραζει θα παω στο συνεργιο να παρω την κριαδα μου αχαχαχαχ
Stunt Mike
05-12-11, 00:57
αυτο θαλω να κανω να κρατησω ασφαλεσ την λειτουργια του τι πρεπει να αλαξω στο περηπου και ποσω περηπου παει το μαλι εχεχεχ θα με σωσετε αν μπωρειτε στο περηπου να μου πειτε
Πως να ξερουμε ρε μαστορα??Να μυρισουμε τα νυχια μας???Ουτε καν εχουμε δει τ'αμαξι σου,μαντεψιες θα κανουμε?Πηγαινε σε κανα συνεργειο να στο τσεκαρουν αν πιστευεις οτι εχει ''θεματα''.....
τεληκα δεν ξερετε ε?? δεν πυραζει θα παω στο συνεργιο να παρω την κριαδα μου αχαχαχαχ
Αυτο εδω δεν μετραει δηλαδη ως απαντηση?? https://www.bmwfans.gr/forum/showpost.php?p=220933&postcount=9
πρωτα πες μας αν εχεις καποιο προβλημα καταναλωσης-κακης αποδοσης-κακης λειτουργιας περα απο την καταναλωση λαδιου.
μετα μετρα συμπιεση σε ενα συνεργειο.
Αναλογως των απαντησεων σου προτεινυομε κι εμεις αντιστοιχα
Αν πχ απο συμπιεση εισαι ενταξει σε ολους τους κυλινδρους και εχεις πεσμενη αποδοση μπορει να ναι απο χαλασμενο μαφ. Λαδια μπορεις να καις για χιλιους δυο λογους. Ελατηρια πιστονιων, η τσιμουχακια βαλβιδων ειναι οι κυριοι λογοι. Το πρωτο μαλλον δυσκολο. Μπορει ομως καποια πιο εξωτερικη φλατζα να σου χει χαλασει και να φευγουν τα λαδια και να μην καιγονται.Χιλια δυο μπορει να ειναι...
αν εχει φρεσκα λαδια ,μπουζι και παραφλου στο ψυγειο ,τοτε ειναι ενταξει να σε γυρισει σε ολο τον κοσμο
kwstantinos
05-12-11, 16:35
οκ παιδια σασ χιλιοευχαρηστω υληκρινα παιδια με διαφωτησατε απο αυριο ξεκηναω να δω τι παιζει και σασ ενημερωνω
kwstantinos
06-12-11, 18:47
παιδια σημερα πηγα στον μαστορα μου τον οπιο εμποηστευομαι παρα πολη λογο οτι ειμαστε χρονια φιλοι και για εναν ακομα λογο οτι εχει στην κατοχη του ενα απο τα δηνατοτερα ε36αρια στα χερια του το οπιο εινια τουρμπατο εκτοσ οτι εχει φιαξει πολη δυνατα αμαξια και εινια και στουσ αγονεσς κυταξε το αμαξακι ου και μου ειπε οτι δεν θελει επησκευη και τετια πραγματα που εγω λαθος ειθελα να κανω μου ειπε επισης οτι εχει καποιες διαροες σε λαδακια τα οπια θα τα φιαξουμε με φλατζουλες και θα του κανουμε και ενα γενηκο σερωις ωπος οτι λουρακια θελουν αλαγη του a/c οτι υμαντεσ τεσπα θελουν αλαγη τα φιλτρακια του ολα θα ανανεοσουμε με παραφλου το ψυγιακη μπουζακια και τετια μου ειπε οτι ενταξει σαν αποδοση το μοτερακι εχει παιζει λιγακη αλα οχι σε συμιο να θελω να κανω επισκευη η οπια ειναι κια πολη ακρηβη ουτε αλβηδεσ ουτε ελατηρια στα μπιστονια τωρα ανα εγω ειμαι αγυρηστο κεφαλη και θελω να πεταξω λευτα ασ το κανω μου ειπε αλα αυτος δεν μου το πρωτυνει . τωρα εγω θελω να παρω μια γνωμη πσο περηπου μπωρει να κοστισει ενα γενηκο σερωις με υμαντεσ λαδια μπουζακια φηλτρα παραφλου κια της φλατζουλες ωστε να μην χανω τα λαδακια μου?/
kwstantinos
06-12-11, 18:48
παιδια ζυτω συγνωμη απο την βιασηνη ου να γραψω τα εκανα θαλασα εχω πολλα λαθακια αν μπωρω πως τα διωρθωνω?/
βαλεκαμιατελειακαιχωρισεκ αιτιςπροτασεις
οχιτιτποταλλομαςβγηκανταμ ατιακαιδενπαλευεταιετσιπο υτογραψεςκαιμεκολλησεςτωρ ακαιγραφωκιεγωετσικαιεχει ξεφυγειπολυτοθεμα
υγ.ανμπωρυςκελυγωωρθωγραφ μαινα
Kostas Maras
06-12-11, 19:07
Ρε παιδιά πολύ ορθογραφικό λάθος λέμε και θα έλεγα υπερβολικό!!!!!!!!!!!
kwstantinos
06-12-11, 19:11
χααχα
Ρε παιδιά πολύ ορθογραφικό λάθος λέμε και θα έλεγα υπερβολικό!!!!!!!!!!!
Και εμείς αυτό λέμε!!! :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1:
kwstantinos
06-12-11, 20:20
ωντος παιδια εχετε πολυ δικιο αλα ενταξει οκ ειμαι πολλη λαθος αλα μην το κανετε και μεσανατολικο ειπαμε εγω εχω αυτο το ελατομα εσεισ αλα ωσο μπορω θα το διωρθωσω αν τα ωρθογραφηκα λαθακια ειναι η αιτια να μυν με διαφωτησετε τι να πω εσεις ξερετε αλα αν ειναι αιτια οτι ετσι ωπος τα εχω γραψει ειναι ακαταλαβηστικα τοτε εχετε δικιο απολυτο και ζυτω συγνωμη
Panos 316T
06-12-11, 20:41
Βρε Κων/νε αφου το ειδε ο μαστορας.....δεν τον ρωτησες για το μαρουλι;
kwstantinos
06-12-11, 20:52
δεν θα το βαλω ακομα θα περημενω να παρω καιτο ωρο εεχ και θα παω αυριο και μεθαυριο να πρω την κριαδα εχεχ αλα ελεγα κουβεντα να γθνετε μωρε ετσι να ξερω γιατι ενταξει φοιλος εινια αλα να μυν ξερω για να μην μου ποιασει το αποφτο μου??
kwstantinos
06-12-11, 20:53
παιδια τα γραματα που τρωγοντε δεν φτεω εγω τωρα το παρατηρησα δεν ποιανει το πλυκτολογιο καπιες φωρες κια γιαυτο λειπουν γραματα το κερατο μου
Stunt Mike
06-12-11, 21:14
παιδια τα γραματα που τρωγοντε δεν φτεω εγω τωρα το παρατηρησα δεν ποιανει το πλυκτολογιο καπιες φωρες κια γιαυτο λειπουν γραματα το κερατο μου
Να τα ξαναδιαβαζεις ρε Κωνσταντινε πριν πατησεις εκεινο το ατιμο reply....Σου'χα κανει την ιδια παρατηρηση σε ετερο φορουμ και το ψιλοδιορθωσες μαζι με την ορθογραφια σου...Μας εβγαλες τα ματια φιλε....
kwstantinos
07-12-11, 00:23
εχετεεεεεεε δικιοοοοο σασς υποσχομαι οτι θα προσπαθυσω παρα πολυυ τελικα ξερουμε στο περηπου ποσο παει το μαλη να αλαξουμε φλατζουλες και ποσο περηπου παντα κανει ενα σερβις γενηκο δυλαδη λαδακια μπουζακια παραφλου ολα τα φλτρακια και τους υμαντεσ οσοι θελουν αλαγη για να ξερω πως θα αντηδρασω αν μου πουν καμια τιμη εξωφρενηκη και να συμφερει θελω να εχω μια γνωμη στο περηπου
ρε φιλαρακο μου..τοσες μερες που γραφεις θα πηγαινες στο μαστορα και φιλο σου οπως λες,θα σου λεγε ποσο θελει πανω κατω.μετα θα τα ποσταρες εδω και εμεις εδω θα σε λεγαμε τις αποψεις μας. τωρα ετσι οπως τα γραφεις δεν βγαζουμε ακρη.
γτ εχει λαδι με 5ευρω το λιτρο και εχει λαδι με 18ευρω το λιτρο!!!.και αν κατσουμε και πουμε τωρα για φιλτρα και τα αλλα θα δεις τιμες που παιζουν.. πανε στ φιλο σου και μετα ρωτα και εδω. μην βιαζεσαι και αγχωνεσαι τσαμπα. αυτο ειδα οτι κανεις και απο τα προηγουμενα ποστ σου!
kwstantinos
07-12-11, 02:10
ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΣΤΟΥ ΑΛΟΥΣ ΤΟ ΚΑΛΗΤΕΡΟ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΑΝ ΠΑΩ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΚΙΟΛΑΣ ΝΑ ΤΟ ΦΙΑΞΕΙ ΟΠΟΤΕ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΑΣΙΑ ΘΑ ΤΟ ΕΧΩ ΠΛΥΡΩΣΕΙ ΕΓΩ ΡΩΤΑΩ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΕΡΥΠΟΥ ΚΟΣΤΥΖΕΙ ΑΝ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΠΗΡΙΑΣΑΣ ΟΤΙ ΚΟΣΤΥΖΕΙ ΤΟΣΟ ΠΕΡΥΠΟΥ ΟΚ ΑΦΥΣΤΕΤΟ ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΠΟΣΤ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΟ ΝΑ ΛΕΤΕ ΤΑ ΕΓΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΩ ΩΣΟ ΚΑΙ ΦΟΙΛΟΣ ΝΑ ΕΙΝΙΑ ΚΑΚΟ ΔΝΕ ΕΙΝΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΟΠΟΤΕ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΦΥΣΤΕΤΟ ΘΑ ΨΑΞΩ ΜΩΝΟΣ ΝΑ ΒΡΩ ΤΗΜΕΣ ΝΑ ΜΥΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΖΩ ΜΕΡΗΚΟΥΣ
Με τετοια ποστ δεν σε παιρνει κανεις σοβαρα, δεν πας να trollαρεις σε κανα αλλο forum? :think:
kwstantinos
07-12-11, 02:34
ΕΛΑ ΤΙ ΕΙΠΕΣ Η ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΛΕΣ ΜΕ ΒΡΥΖΕΙ ΜΕ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΕ ΤΙ ΘΕς ΝΑ ΠΕΙΣ ΠΕΣΤΟΜ ΚΑΘΑΡΑ ΟΚ ΚΑΙ ΜΠςΡΕΙΣ ΝΑ ΤΡΟΛΑΡΕΙς ΩΠΟΣ ΛΕΣ ΕΣΥ ΑΛΟΥ ΤΡΟΛΑΡΗΣΜΕΝΕ
kwstantinos
07-12-11, 02:38
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΠΟΣΤ ΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΟΥΝ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΠΟΣΤ ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΥΛΗΚΡΗΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΦΩΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΟΣΤ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΘΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΠΡΩΤΑ ΩΠΟΣ ΚΑΠΙΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣ ΑΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΠΙΟΙ [ΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΗ ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ
ΕΛΑ ΤΙ ΕΙΠΕΣ Η ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΛΕΣ ΜΕ ΒΡΥΖΕΙ ΜΕ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΕ ΤΙ ΘΕς ΝΑ ΠΕΙΣ ΠΕΣΤΟΜ ΚΑΘΑΡΑ ΟΚ ΚΑΙ ΜΠςΡΕΙΣ ΝΑ ΤΡΟΛΑΡΕΙς ΩΠΟΣ ΛΕΣ ΕΣΥ ΑΛΟΥ ΤΡΟΛΑΡΗΣΜΕΝΕ
Σε ειρωνευομαι ;)
Δεν χρειαζεται να εχεις βγαλει το ΕΚΠΑ για να γραψεις σωστα Ελληνικα, αν πηγες τουλαχιστον δημοτικο και αφου ξερεις να ανοιξεις το pc και να γραψεις ενα URL, χρησιμοποιησε εναν αυτοματο διορθωτη γιατι εκτος του οτι βιαζεις τη γλωσσα μας, μας πετας και τα ματια εξω.
ρε εχετε τρολλαρει και οι δυο ??!!
:th_Laie_67-1:
δενξερωγιασαςεγωομωςεχωπε θανειαπταγελια
Stunt Mike
07-12-11, 10:16
Τι να πο κι αιγο που τω εχο ξαναζειση το σκοινηκω σε ετερω φωρουμ???χαχαχαχαχαχαχαχα!
Απιστευτη προσωπικοτητα το παλικαρι!!
https://www.phorum.gr/images/smilies/Troll-do%20not%20feed.gif
kwstantinos
07-12-11, 13:13
καλα πατε καλα δεν ντεπεσετε λιγο να σνομπαρετε ενα ατομο εδω μεσα οποιος και να ειναι απο τον καλητερο μεχρη τον χηροτερο για κουλαρετε λιγο γιατι τα περνω στην πλακα μεχρη τωρα μυν τα παρω κανωνηκα δεν ειναι ωρεο αν δεν γουσταρετε μην απαντατε και τελιωσε θελω να διαγραφει το θεμα παρακαλω του υπευθηνους να το διαγραψουν
kwstantinos
07-12-11, 13:17
φοιλε φανη κοιτα την παρτη σου και δεν θα κατσω να ακουσω εσενα αν βιαζω την γλωσσα μασ οκ κοιτα την δουλια σου και εσυ επιδη νωμυζει οτι επιδη γραφεις σωστα εισαι καλητερος? χααχαχ κοιτα στον καθρεφτη ειπα θα το διωρθωσω αλα αντι να περημενετε να δειτε αν το κανω σηνεχηζετε να με κοροριδευετε μαλων κατι αλο φτει και ειναι η ανατροφη που εχετε καπιοι εδω μεσα κριμα παντως γιατι εγω κοιταω να διωρθωσω καποιων χωρης να τον κοροηδευω
Κωνσταντίνε εγώ είχα κάνει κάποια γενική επισκευή σε Μ40 1.800cc και είχα αλλάξει:
Λάδια
Φίλτρο Λαδιού
Φίλτρο Αέρα
4 Μπουζί
Ιμάντα εκκεντροφόρου
Ιμάντα δυναμό
Ιμάντες (2) τιμονιού
1 κολάρο ψυγείου
και κάτι άλλα ψιλό μαζέματα που βρήκε ο μάστορας ότι χρειαζόταν το αμάξι.
σύνολο είχα πληρώσει 470¤ σε εξειδικευμένο συνεργείο Bmw (όχι εξουσιοδοτημένο)
Το αμάξι ωστόσο έσταζε από κάτω (κάρτερ) λίγο λαδάκι.
Επειδή το αμάξι είχε 220.000km, μου είπε να το πλύνω από κάτω στο σασί ώστε να παρακολουθήσουμε από που χάνεται το λάδι.
Τελικά έχανε από μία φλάντζα κεντρική στη βάση της μηχανής.
Το συνολικό κόστος επισκευής ήταν περίπου 400¤. Επειδή δεν έχανε λάδι σε τραγικό βαθμό, το άφησα όπως ήταν.
Αυτά από δική μου εμπειρία ενός καλού συμμαζέματος μοτέρ.
Τον Φάνη μην τον παρεξηγάς, καλό παιδί αλλά επειδή πάει συχνά εφορεία και Ικα έχει σαλτάρει.
kwstantinos
07-12-11, 13:40
ευχαρηστω παρα πολλη για την πολιτημη συνησφορα ωστε να ξεστραβωθω ενταξει απλα και εγω τα ψυλοπειρα λογο οτι ειμαι και εγω λαθος ετσι ωπος τα γραφω ειναι για να βγενουν ματακια αλα το λενε ποιο σεμνα εχχχ. κοιτα εμενα σταζει λαδακια απο κατο το αμαξι αλα πρεπει να ειναι απο το καρτερ νωμυζω εμενα ειναι καδενατο παιζει να θελει αλαγη εχω κανει 155 χιλιαδες χιλιομετρακια πυστευω οτι και εγω εκη στα 500 ευροουλακια να φτασω με ολο το σερβις απλα θελω να το κανω γιατι φωβαμε να παω ταξιδακι γιατι λεω μπωρει να σηκωσει θερμοκρασια η ανα παθει χιλια 2 πραγματα και ετσι λεω να το κανω να μυν εχω και πολη το φοβο
απλα θελω να το κανω γιατι φωβαμε να πω ταξιδακι γιατι λεω μπωρει να σηκωσει θερμοκρασια η ανα παθει χιλια 2 πραγματα και ετσι λεω να το κανω να μυν εχω και πολη το φοβο
Για αυτό λοιπόν, όπως σου είπαν και τα παιδιά αρχικά, θα πας στον μάστορα και θα του εξηγήσεις την κατάσταση.
Εκείνος ξέρει τι πρέπει να τσεκάρει. Κάντου ξήγα ότι το αμάξι πρέπει να είναι ασφαλές επειδή ταξιδεύεις, αλλά από την άλλη δεν μπορείς να διαθέσεις μια περιουσία.
Πολύ σημαντικό: Λάστιχα, φρένα, αμορτισέρ, ηλεκτρολογικά.
Τσεκάρισμα και αλλαγή σε ότι χρειάζεται πρώτα από όλα και μετά τα μηχανικά.
Να και ο Φάνης τρελαμένος σήμερα το πρωί στη γωνία Βασ. Σοφίας και Ακαδημίας. :hystericalbs1:
kwstantinos
07-12-11, 14:03
λαστηχα φρενα ειμαι οκ γιατι τα αλαξα πριν 1 βδομαδα εβαλα αλα ζαντολαστηχα και εφιαξα και τα φρενα δησκους και τακακια οποτε ειμαι οκ ηλεκτρολογηκα εχουν τσεκαρηστει μωνο τα μηχανηκα θα δουμε τωρα και απο που χανει τα λαδακια και παλη χιλιοευχαρηστω