Επιστροφή στο Forum : λαστιχα θυρων
καλημερα δεν ξερω εαν εχει ανοιξει αλλου ιδιο threat γτ δεν βρηκα,μου εχουν φαγωθει τα λαστιχα των πισω παραθυρων.το αμαξι ειναι m3,κωδικος bmw δεν υπαρχει σε αυτο που θελω!αναιβαζω και φωτογραφια να καταλαβετε τι ψαχνω,ειναι τα λαστιχα που ειναι κολλημενα στα εξωτερικα τριμ του αυτοκινητου.οποια βοηθεια δεκτη γτ εχω ακουσει διαφορες τιμες επιστημονικης φαντασιας,ευχαριστω!!
ενδιαφερει και εμενα το θεμα!!
m-power_01
28-11-11, 11:19
Δεν είναι επιστημονικής φαντασίας οι τιμές. Μια χαρουλα είναι για τα πίσω παράθυρα . Στις μπροστά πόρτες είναι τρέλα
καλημερα δεν ξερω εαν εχει ανοιξει αλλου ιδιο threat γτ δεν βρηκα,μου εχουν φαγωθει τα λαστιχα των πισω παραθυρων.το αμαξι ειναι m3,κωδικος bmw δεν υπαρχει σε αυτο που θελω!αναιβαζω και φωτογραφια να καταλαβετε τι ψαχνω,ειναι τα λαστιχα που ειναι κολλημενα στα εξωτερικα τριμ του αυτοκινητου.οποια βοηθεια δεκτη γτ εχω ακουσει διαφορες τιμες επιστημονικης φαντασιας,ευχαριστω!!
Καλα σου ειπαν, το λαστιχακι ειναι ενσωματομενο στο μαυρο τριμ που ξεκινα απο τους εμπρος καθρεπτες με κοστος απαγορευτικο..Υπαρχει και το κατω που και αυτο ειναι ενσωματομενο στο μαυρο τριμακι αλλα το κοστος εδω ειναι περιπου 50Ε.Μετα απο 10 χρονια τα λαστιχα ειναι λογικο να θελουν αλλαγη, εγω τα αλλαξα.Αλλαξα επισης και τον πλαστικο νεροχυτη του εμπρος παρμπριζ
Περαστικα μας
δεν αξιζει τοσα λεφτα φια ενα λαστιχο ελεος..καλυτερα να τα φτιαξεις μονος σου.εαν δεις ποσο απλα και μικρα ειναι τα λαστιχακια ειναι για γελια..μονο το θεμα στεγανοποιησης να προσεξεις..θα προσπαθησω να βγαλω μια ακρη φθηνα αν καταφερω κατι η βρω κατι θα σας το πω..
δεν αξιζει τοσα λεφτα φια ενα λαστιχο ελεος..καλυτερα να τα φτιαξεις μονος σου.εαν δεις ποσο απλα και μικρα ειναι τα λαστιχακια ειναι για γελια..μονο το θεμα στεγανοποιησης να προσεξεις..θα προσπαθησω να βγαλω μια ακρη φθηνα αν καταφερω κατι η βρω κατι θα σας το πω..
Καλησπερα
Με μαύρη σιλικόνη εχει κανεις προσπαθήσει;;;;;;