Επιστροφή στο Forum : Facelift look M3!!!!!
Vassilis ///M
23-11-11, 21:03
Ψάχνοντας τα δίαφορα forum εξωτερικού ανακάλυψα αυτό...:shok::shok: Ε46 facelift με το look του Μ3...Τί έκανε δηλαδή το άτομο έκοψε λαμαρίνες απο Μ3 και τις έραψε σε φτερά απο facelift??Μα καλά για το πίσω μέρος(φτερά) αλλά τα μπροστινά πως τα ταίριαξε με τα φώτα απο το facelift???:ranting2:
Είναι εφικτό και αν γνωρίζει κάποιος την διαδικασία???Με έβαλε σε σκέψεις...
Μήπως απλά τα φουσκώνουν με κάποιο ειδικό μηχάνημα???
Απο την στιγμή που θα μπείς σε αυτήν την διαδικασία θα ξαναχρειαστούν ολικό βάψιμο...:think::think:
dark knight
23-11-11, 21:13
βασιλη μαλλον εβαλε προσθηκες λαμαρινας στα μαμα φτερα
υπαρχεις ανθρωπος που ειναι φαναρτζης κ ειδημων του ειδους κ μπορει να στο φτιαξει-να σου δωσει προσφορα κ να σε κατατοπισει!
δες τις προσφορες επαγγελματιων του φορουμ...παρε τηλ. τον ΑΓΚΟΠΙΑΝ...πες του οτι εισαι απο το φορουμ να σου πει τι και πως!
Vassilis ///M
23-11-11, 21:52
υπαρχεις ανθρωπος που ειναι φαναρτζης κ ειδημων του ειδους κ μπορει να στο φτιαξει-να σου δωσει προσφορα κ να σε κατατοπισει!
δες τις προσφορες επαγγελματιων του φορουμ...παρε τηλ. τον ΑΓΚΟΠΙΑΝ...πες του οτι εισαι απο το φορουμ να σου πει τι και πως!
Συνονόματε είμαι Γιάννενα,οπότε και να θέλω να πάω απο το μαγαζί του είναι λίγο δύσκολο.Απλά αν γνωρίζει κάποιος κάτι ή έχει ιδέα απο παρόμοιο project εδώ μέσα τότε όλες οι απαντήσεις είναι δεκτές...Άποψη μου όταν έχω ένα πρόβλημα ή μία απορία πρώτα συμβουλεύομαι το forum ΜΑΣ για να πετύχω παρόμοιο και πιθανόν επίλυση αυτού και μετά πάω στο μάστορα...:thanks:
Πρόκυτε για προσθήκες λαμαρίνας???Φουσκωμα της υπάρχουσας???Κόψιμο-ράψιμο απο λαμαρίνα Μ3???
giannis_compact
23-11-11, 21:58
Ο Χρηστος (mormon) θα σου λυσει καθε απορια επι του θεματος ως προς το φουσκωμα των φτερων!Απο οσο ξερω φουσκωνονται τα υπαρχοντα φτερα!
ειναι ευκολο λοιπον καλωντας τον Επαγγελματια που προανεφερα να σου λυθουν ολες οι αποριες...διχως χρεωση κ φυσικα με εγκυρες πληροφοριες.
φυσικα μετα κανεις τις διασταυρωσεις σου κ αποφασιζεις!
να σημειωσω οτι προ ΔΝΤ ημουν ενα βημα πριν του να το κανω κ γω στο δικο μου, φυσικα σ αυτον τον μαστορα!
ας οψεται το κολο ΔΝΤ...
Aπο την φωτογραφία δεν μπορούμε να καταλάβουμε...
Μπορεί να είναι φούσκωμα στο υπάρχον φτερό,μπορεί να είναι όμως και φτερό Μ3 συνδιασμένο με το κόψιμο του φαναριού απο το φασελιφτ...
Απο τη φωτογραφία δεν μπορεί να κρίνει κάποιος.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι όλα τα σενάρια είναι πιθανά...
Εχεις το λινκ απο το φορουμ που βρηκες τις φωτο? Εκει δεν γραφει κατι?
dark knight
23-11-11, 23:12
βασιλη με οποιο τροπο και αν φουσκωσουν τα φτερα μετα πας και για γνησιο προφυλακτηρα Μ3.φοραω και εγω τον ιδιο με αυτον που φορας και δεν ταιριαζει σε φουσκωμενα φτερα,ειναι πιο στενος.αν το κανεις καλυτερα να βρεις μτχ γνησια που ειναι αλουμινενια και πιο ελαφρια.με την κριση εχουν πεσει οι τιμες
Vassilis ///M
23-11-11, 23:31
Εχεις το λινκ απο το φορουμ που βρηκες τις φωτο? Εκει δεν γραφει κατι?
https://www.e46fanatics.com/forum/showthread.php?t=379346
Εδώ βρήκα κάτι αλλά ούτε και αυτοί ξέρουν..Μάλλον ο SAM κάτι ξέρει :thumbsdown::thumbsdown:
Κοίτα και αυτό:https://www.carpassion.com/bmw-m/14476-touring-umbau-e46-m3.html
https://www.e46fanatics.com/forum/showthread.php?t=379346
Εδώ βρήκα κάτι αλλά ούτε και αυτοί ξέρουν..Μάλλον ο SAM κάτι ξέρει :thumbsdown::thumbsdown:
Κοίτα και αυτό:https://www.carpassion.com/bmw-m/14476-touring-umbau-e46-m3.html
Ή παντρεψε φτερα απο facelift με Μ3, με κοψε ραψε ή επρηξε του facelift τα φτερα προσθετοντας φουσκωματα...
Προσωπικη αποψη βεβαια , αλλα μου κανει εντελως απροσωπο το αυτοκινητο ...
Κανενα χαρακτηρα και κανενα στοιχειο δικο του !!
Τι ποιο απλο και ομορφο απο το να εχεις E46 facelift m-pack ή Μ3 original.
https://imganuncios.mitula.net/2004_bmw_320ci_m_sport_e46_facelift_model_94444896 122385800.jpg https://cartypeinfo.com/wp-content/uploads/2011/06/bmw-m3-e46.jpg
ΔημήτρηςΜ3
24-11-11, 00:54
Όπως τα λέει ο ζαχος κόψε ραψε στα φτερά εμπρός
Και έχεις facelift και καλα m3 έχει γίνει
Και εδω στο ελλαδισταν αν έχεις καλο
Μάστορα στο κάνει σχετικά εύκολο είναι
giannis_compact
24-11-11, 01:58
Προσωπικη αποψη βεβαια , αλλα μου κανει εντελως απροσωπο το αυτοκινητο ...
Κανενα χαρακτηρα και κανενα στοιχειο δικο του !!
Τι ποιο απλο και ομορφο απο το να εχεις E46 facelift m-pack ή Μ3 original.
Οπως τα λεει ο φιλος παραπανω!!
Σε καμια περιπτωση δε χαλουσα ενα τοσο ωραιο αυτοκινητο!!
Προσωπικη αποψη παντα,χωρις παρεξηγηση!!
savvas bmwdakias
24-11-11, 02:02
Εγω παντως τουλαχιστον για τα φτερα το βλεπω πιο ευκολο να πηρε οριτζιναλ φτερα και να προσαρμοσε το φαναρι.Για το καπο δεν ξερω.
Εδω βλεπεις και κοβουν φτερα μπροστα σε 36αρια και ταιριαζουν φαναρια Ε46..
ΟΛΑ γινονται.. αμα θελεις (και αμα βρεις τον καταλληλο μαστορα και του τα σκασεις)
Βασιλη, αν σκεφτεσαι κατι τετοιο.. Don't do it!!!
Αν θελεις να αλλαξεις κατι εμφανισιακα στο δικο σου, κανε κατι αλλο.. (θα βρουμε τι :D)
συμφωνω...
κ γω σταματησα στην αλλαγη προφυλακτηρων μονο...
οτι αλλο ειναι πολυ τολμηρο κ απαιτει κοψε-ραψε!
Vassilis ///M
24-11-11, 11:33
ή επρηξε του facelift τα φτερα προσθετοντας φουσκωματα...
Ξέρουμε τπτ για φουσκώματα σε 46άρι??
ΔημήτρηςΜ3
24-11-11, 11:36
αν το γουσταρεις το κανεις είναι δική
Σου απόφαση και ξανά λέω γνώμες πάντα
Να ακούς αλλα όχι να σε επηρεάζουν ..
Vassilis ///M
24-11-11, 11:37
συμφωνω...
κ γω σταματησα στην αλλαγη προφυλακτηρων μονο...
οτι αλλο ειναι πολυ τολμηρο κ απαιτει κοψε-ραψε!
Εσύ καλό θα είναι θα πάς μέχρι Λευκάδα,να ρίξεις ένα πλυσηματάκι στο κουκλί σου και να αφήσεις τις αγοροπωλησίες....thumb Μάθαμε τώρα όλοι έχουμε αρχίσει και πουλάμε....Άντε ξεκίνα έχουμε πολλά ακόμη να μπάξουμε πάνω...:thumbsup::thumbsup:
*Garage Comments:Εύχομαι να μπορέσω να την κρατήσω σ' ολη μου την ζωή και να την κάνω το πιο όμορφο 46άρι καμπριο που θα κυκλοφορει...!!!
ΣΥ ΕΙΠΑΣ!!!!
Εσύ καλό θα είναι θα πάς μέχρι Λευκάδα,να ρίξεις ένα πλυσηματάκι στο κουκλί σου και να αφήσεις τις αγοροπωλησίες....thumb Μάθαμε τώρα όλοι έχουμε αρχίσει και πουλάμε....Άντε ξεκίνα έχουμε πολλά ακόμη να μπάξουμε πάνω...:thumbsup::thumbsup:
*Garage Comments:Εύχομαι να μπορέσω να την κρατήσω σ' ολη μου την ζωή και να την κάνω το πιο όμορφο 46άρι καμπριο που θα κυκλοφορει...!!!
ΣΥ ΕΙΠΑΣ!!!!
πλυσιματακι δεν χρειαζεται ουτε κατα διαννοια! (τριμμενο,πλυμενο,γυαλισμε ο):warriorsmiley: κ κουκουλομενο με 2 κουκουλες!
τωρα...οτι ειπα δεν ξελεω (κατω απο κανονικες συνθηκες) βεβαια!
βλεπεις ομως οι συνθηκες αλλαξαν κ θα αλλαξουν ακομα περισσοτερο:thumbsdown:
εχει ο Θεος...κ απο οτι δειχνει κ γω θα την εχω απλα να την καμαρωνω!thumb
αν το γουσταρεις το κανεις είναι δική
Σου απόφαση και ξανά λέω γνώμες πάντα
Να ακούς αλλα όχι να σε επηρεάζουν ..
Αυτο!!!
Αν γουσταρεις να "σφαξεις" (αν αντεχεις ψυχολογικα, περαν του οικονομικου), βρισκεις εναν ΚΑΛΟ μαστορα που εχει ξανακανει κατι αντιστοιχο και προχωρας..
Το θεμα ειναι οτι εγω το θεωρω περιττο.. (δεν λεω, ειναι τουμπανο του Μ3 τα φουσκωματα..)
Εχεις ΗΔΗ ενα πολυ ομορφο καμπριο.. (Αν θελεις να χωσεις χρημα, μπορεις να δεις και τη λυση της μετατροπης σε 3λιτρο..):whistle:
Απο εκει και περα εμφανισιακα μπορεις να "παιξεις" με ζαντες (με προσθηκες στις Μ6), μπορεις να αλλαξεις ζαντες, μπορεις να παιξεις με μπροστα σποιλερ, να βαλεις Μ3 καθρεπτες, carbon diffuser.. Ορεξη & ευρω να χεις, υπαρχουν πραγματα που μπορεις να κανεις..
Ακομα και το απλο 3αρι, εχει πολυ ωραιες γραμμες (φτερα-φουσκωματα).. Οποιος βλεπει το δικο μου (και ειναι ασχετος απο BMW) μου λεει, τα φουσκωματα τα ειχε ή τα εκανες εσυ..?? :D
Τωρα, αν θελεις κατι unique που να μην ειναι συνηθισμενο και να μην το εχει κανει αλλος, τοτε ΝΑΙ, cabrio facelift look M3 E46!!! Αλλα προετοιμασου ψυχολογικα για ΠΟΛΥ σφαξιμο..!!!