Επιστροφή στο Forum : ερωτηση για συναγερμο σπιτιου?
konstantinaM3
19-11-11, 10:03
ποιος ασχολειται με συναγερμους σπιτιων να μου δωσει τα φωτα του ..... απο τιμες ποιοι ειναι οι καλυτεροι γενικος πως λειτουργει ολο το θεμα.....?????????
Για τιμές μπορείς να πάρεις μια ιδέα στον Καυκά που φέρνει συναγερμούς cooper (Αμέρικαν τεκνόλοτζι).
Τους ίδιους φέρνει και η univel (210 2136000) και συνεργάζεται με την gedi.gr για τοποθέτηση (210 6817161).
Πολύ καλός επαγγελματίας είναι και ο Σταματίου (ACS 210 2525368) που φέρνει ness (αυστραλίας).
Πάνω κάτω ίδιοι είναι όλοι, η cooper ίσως να έχει και πιο εξειδικευμένες λύσεις.
Τώρα από τιμές εξαρτάται τι θέλεις να βάλεις, είναι απίστευτο πώς μπορεί να ανέβει ο λογαριασμός αν ζητήσεις κάτι πιο εξειδικευμένο.
Π.χ. πλακέτα τηλεφώνου gsm 200-300, ραντάρ στρατιωτικού τύπου 400/τεμάχιο, ανιχνευτής υπερύθρων 50-80/τμχ, κοκ.
konstantinaM3
19-11-11, 11:25
ξερεις καποια ιστοσελιδα να μπω να δω??δεν θα ηθελα κ τον πιο απλο που υπαρχει αυτο θελω να δω διαφορες τιμες τι κανει εαν σου φτιαχνει κ καφε:P :P :P :)
nikos valvetronic
19-11-11, 19:07
ξερεις καποια ιστοσελιδα να μπω να δω??δεν θα ηθελα κ τον πιο απλο που υπαρχει αυτο θελω να δω διαφορες τιμες τι κανει εαν σου φτιαχνει κ καφε:P :P :P :)
Ε κάλα βρε Κωσταντίνα για τον καφέ πάρε μια καφετιέρα καλύτερα!!
Πλάκα κάνω έτσι;;
Έγω έβαλα έναν με ασύρματα ματάκια και μαγνητικά της UNIVEL εδω και 3
χρόνια και δουλεύει ok.Θέλει κάθε χρόνο αλλαγή τις μπαταρίες τους,κοινές ΑΑΑ,
και έχει και τηλεχειριστήριο.Τον είχα πάρει 550 ευρώ και τον εγκατέστησα μόνος μου.Αύτα από μένα.
konstantinaM3
26-11-11, 09:12
λεει τιποτα αυτο που πληρωνεις καθε μηνα κατι σε security κ σε ειδοποιουνε?λεει τιποτα αυτο?ξερουμε το ποσο καθε μηνα ???
Κωσταντινα εγώ έβαλα paradox απο ένα παλικάρι που μου σύστησε ο συμπεθερος σε πολυ καλη τιμη τον οποίο και γω με τη σειρά μου τον έχω συστήσει σε άλλους 3 .
Δε χάνεις τίποτα να τον πάρεις τηλέφωνο λέγεται Δημήτρης Μανιατης 694 808 1244.
konstantinaM3
26-11-11, 10:37
χμμμ ενταξει βαγγελη θα τον παρω τηλ να τον ρωτησω ευχαριστω!!!!!!:)
εμεις στα Χανια χρησιμοποιουμε στις εκαταστασεις που εχουμε κανει συνηθως
Sigma και μας τα προμηθευει αυτος (https://www.emimikos.gr/shop/)
δεν σου συνιστω ως τεχικος τους Paradox αν χαλασει ο πινακας τον πετας
επισης το παλικαρι πιο πανω ειπε για τους καυκα δεν εχω αποψη αλλα νομιζω ειναι λιγο ακριβοι και φρεσκοι