Επιστροφή στο Forum : Δυναμο για Μ3 Ε46
παιδες επειγον.....χρειαζεται να αλλαξω δυναμο στο Μ3. Δυστυχως μας αφησε!
Ποσο παει σε τιμη ενας καινουργιος?
Συμφερει να βρω μεταχειρισμενο?
Υπαρχει καποιο βελτιωμενο προιον?
Να παρω BOSCH ή VALEO?
Eυχαριστω εκ το πρωτερων!!thumb
εγω valeo καινουργιο πληρωσα καπου 620 κατι τετοιο με τοποθετηση
εγω valeo καινουργιο πληρωσα καπου 620 κατι τετοιο με τοποθετηση
520 περίπου το valeo καινούργο και 420 περίπου το γερμανικής ανακατασκευής bosch. Ενα 100αρικο περίπου τα εργατικά. Οι τιμές που γράφω είναι ενδεικτικές σε σημερινή πρόχειρη έρευνα στη Φραντζη γιά ένα φίλο.
θα μπει βαθιααα το χερι στην τσεπη! Η ανακατασκευη μου ειπε ο ηλεκτρολογος γινεται αλλα δεν ξερει ποσο θα παει!!!!
θα μπει βαθιααα το χερι στην τσεπη! Η ανακατασκευη μου ειπε ο ηλεκτρολογος γινεται αλλα δεν ξερει ποσο θα παει!!!!
Υπάρχει και ελληνικής ανακατασκευής με κανένα 300αρι.
Ανακατασκευή συμφωνώ και εγώ...Δεν συμφέρει καινούργιο...
New σαν τον Αρη:thumbsup:
καλώς ήλθες στο club!!
το δικό μου το έπαθε την τρίτη μέρα που το πήρα!! έβαλα ανακατασκευασμένο με 1 χρόνο εγγύηση..δεν με έχει απασχολήσει ξανά..
m-power_01
08-11-11, 03:54
Πήγαινε σε ένα ηελεκτρολόγο να σου αλλάξει καρβουνάκια
καλώς ήλθες στο club!!
το δικό μου το έπαθε την τρίτη μέρα που το πήρα!! έβαλα ανακατασκευασμένο με 1 χρόνο εγγύηση..δεν με έχει απασχολήσει ξανά..
pilot δεν ειμαι καινουργιοσ απλα ειχα καιρο να μπω λογο δουλειας!!! (παγωτατζης)....Αυτο σκεφτομαι για ανακατασκευη, αλλα το πιεζω το αμαξι πολυ.....
Σημερα ηρθαν 2 μεταχειρισμενα, τα δοκιμασε ο ηλεκτρολογος αλλα τα εστειλε πισω... τον ειπα για ανακατασκευη και περιμενω!!!!
Η πλακα ειναι οτι μου το κανει μετα τις 6000 στροφες και οχι συνεχομενα αλλα ο ηλεκτρολογος ειπε οτι θα με αφησει οποτε κουκουλα και περιμενω!!
super duper
08-11-11, 18:47
ανακατασκευη προτεινω όπως ο βασίλης
ανακατασκευη προτεινω όπως ο βασίλης
Εκει οδευω στη ανακατασκευη, απορω γιατι ο ηλεκτρολογος μου ειπε οτι ειναι επιφοβο......θα δουμε!
super duper
09-11-11, 00:23
καλη επιτυχία αδερφε
Εκει οδευω στη ανακατασκευη, απορω γιατι ο ηλεκτρολογος μου ειπε οτι ειναι επιφοβο......θα δουμε!
pilot δεν ειμαι καινουργιοσ απλα ειχα καιρο να μπω λογο δουλειας!!! (παγωτατζης)....Αυτο σκεφτομαι για ανακατασκευη, αλλα το πιεζω το αμαξι πολυ.....
Σημερα ηρθαν 2 μεταχειρισμενα, τα δοκιμασε ο ηλεκτρολογος αλλα τα εστειλε πισω... τον ειπα για ανακατασκευη και περιμενω!!!!
Η πλακα ειναι οτι μου το κανει μετα τις 6000 στροφες και οχι συνεχομενα αλλα ο ηλεκτρολογος ειπε οτι θα με αφησει οποτε κουκουλα και περιμενω!!
σε καλώς όρισα στο club τον ''χαλασμένων δυναμό''...:thumbsup::th_Laie_67-1:
σε καλώς όρισα στο club τον ''χαλασμένων δυναμό''...:thumbsup::th_Laie_67-1:
:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Τελικα παιδια μετα απο πολυ καιρο υπομονη εβαλα καινουργιο δυναμο Bosch (τον περιμενα 10 μερες απο γερμανια με εγγυηση).
Ο λογος κανενας μα κανενας δεν μου εδινε εγγυηση στην ανακατασκευη λεγοντας δικαιολογιες οπως δυσκολοι καιροι κτλ.
Τελικη τιμη με την εργασια του ηλεκτρολογου 700 ευρω! (650 ευρω ο δυναμος και 50 ευρω ο ηλεκτρολογος ο οποιως ηταν γνωστος και δεν με εγδαρε)
Περαστικα μου......:ranting2:
330Ci STEPTRONIC
01-12-11, 23:35
Τωρα ειδα το ποστ φιλε χωρις να θελω να σε απογοητευσω αλλα κατι τετοια ποσα μου ζητουσαν και εμενα...ειχα τον βαλεο και παραγγιλα απο σερρες ανα .κατασκευης bosch με 170 ευρω και τον ειχα σε 1 μερα ηρακλειο. δουλευει αψοχα και δεν φενετε καν οτι ειναι ανακατασκευης.
δυστυχως για Μ3 ακομα πιο δυσκολα!!! Υπηρχαν μεταχειρισμενοι στα 300 ευρω αλλα δεν ηταν σιγουρο οτι θα αντεξει!!!
Παίδες τα φώτα σας. Το παρακάτω δυναμό valeo είναι οκ για Μ3 Ε46? (Ναι το βλέπω ότι λέει για Μ3 απλά ρωτάω για σιγουριά) Έχει αρχίσει και ακούγεται το δυναμό και πολύ φοβάμαι πως αν δεν το αλλάξω κάποια στιγμή θα με αφήσει...
https://www.ebay.de/itm/BMW-3-Coupe-E46-M3-3-2-LICHTMASCHINE-120A-ORIGINAL-VALEO-NEU-/261121819557?pt=DE_Autoteile&fits=Platform%3AE46&hash=item3ccc12c3a5
Thanx!!!!
όταν είναι κρύο ακούγεται ένα τακ τακ από το εσωτερικό του δυναμό. Όταν ζεσταίνεται το αμάξι καλά τότε συνήθως σταματάει. Το ακούσαμε και με τα ειδικά εκείνα ακουστικά που έχουν οι μηχανικοί (α λα γιατρού)...
STREETRACING
27-11-12, 10:09
και γιατι ο θορυβος προμηνυει προβλημα?
σου εξηγησε?
δεν μπήκα σε λεπτομέρειες, αλλά απ ότι φαντάζομαι...ένας ηλεκτροκινητήρας είναι...λογικά κάποια κενά στον άξονα του ρότορα...
για πείτε τώρα...το valeo στην Ελλάδα κάνει κανένα 400άρι. Το μάμά 550+ (που είναι valeo), αυτό του Γερμανού πως το βλέπετε ?
STREETRACING
27-11-12, 10:56
μια χαρα ειναι
κ πολυ καλος ο συγκεκριμενος πωλητης απο οτι βλεπω
αν δεν σε ενοχλει το τακ τακ περιμενε να σου κανει κανενα κανονικο συμπτωμα πρωτα.
dark knight
27-11-12, 11:15
απλα απο εμπειρια φιλου με Μ3ε46 καμπριο, ειχαμε παει εκδρομη ναυπλιο με αλλα bmw,και στο Αργος αναβει ενδειξη.φτανουμε ναυπλιο και στο γυρισμο λιγο μετα τα διοδια της κορινθου εμεινε και ηρθε αθηνα φορτωμενο με οδικη.δυστηχως ειναι υπουλη βλαβη και δεν σε προειδοποιει εγκαιρως και μπορει να σε αφησει στο δρομο
μια χαρα ειναι
κ πολυ καλος ο συγκεκριμενος πωλητης απο οτι βλεπω
αν δεν σε ενοχλει το τακ τακ περιμενε να σου κανει κανενα κανονικο συμπτωμα πρωτα.
με ξέρεις ότι το θέλω τέλειο...μόνο και μόνο που το βάζω μπροστά και ακούω τικ τικ μου τη δίνει...thumb
με ξέρεις ότι το θέλω τέλειο...μόνο και μόνο που το βάζω μπροστά και ακούω τικ τικ μου τη δίνει...thumb
Αλλαξέ το να τόχεις τέλειο. Έρχεται και χειμώνας ...
steliosm46
27-11-12, 23:13
απο ότι φαίνεται είναι αξιόπιστος ο πωλητής αλλα και η τιμή είναι πολύ καλή.thumb
Βέβαια η τιμή των 240+30 μεταφορικά ισχύει μόνο εάν του στείλεις το παλιό σου δυναμό. Σε αυτό λοιπόν το κόστος θα πρέπει να προστεθούν και τα μεταφορικά προς Γερμανία τα οποία δεν έχω ιδέα πόσο θα κοστίσουν...
Επίσης, ο τύπος δεν ξέρει γρι Αγγλικά....του στέλνω σε Γερμανικά από το google translate...:hystericalbs1:
STREETRACING
28-11-12, 10:05
Express με ταχυδρομείο στειλτο.
Κ γρήγορα κ πιο φτηνά απο κούριερ.