Επιστροφή στο Forum : ΩΡΑΙΟΣ Ο ΓΙΟΣ!!!
https://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/11/video_3182.html
thumbthumb
Μου αρεσε μιας και παλιοτερα ειχα σκεφτει κατι παρομοιο, οχι βεβαια να βρω το 2002 που ειχε ο πατερας μου οταν ημουν μικρος, αφου δεν υπαρχει πια, αλλα να βρω ενα αλλο, να το φτιαξω οπως ηταν το δικο μας, και να του το παρουσιασω σαν εκπληξη!!
Ελπιζω να μπορεσω να το κανω καποτε.
Konstantinos E60
07-11-11, 12:49
Ψαχνω ακόμα το Ascona του πατέρα μου !!! Οποιος δει χρυσαφι Ascona με πινακίδες
ΜΜ 4534 ας στείλει ένα πμ
Ψαχνω ακόμα το Ascona του πατέρα μου !!! Οποιος δει χρυσαφι Ascona με πινακίδες
ΜΜ 4534 ας στείλει ένα πμ
Στην τροχαία με καμιά άκρη να βρεθεί ο ιδιοκτήτης;
ή πολύ απλά ρώτα τον ασφαλιστή σου...;)
Πω πω.. Φοβερο το βιντεο.. Αφου δεν επαθε κανενα καρδιακο απο τη χαρα του παλι καλα.. :)
Μια απο τις πιο συγκινητικες κινησεις που θα μπορουσε να κανει καποιος για τον πατερα του.....χωρις υπερβολες, εχει ανεκτιμητη αξια η ενεργεια αυτη,αφου ο πατερας καποτε το εδωσε για τις σπουδες του γιου και σημερα ο γιος ανταποδιδει χωρις δικαιολογιες τυπου"αποκλειεται να βρεθει",..."ποιος τρεχει απο εδω και απο 'κει" κλπ.
Ευγε!!!thumb
Μια απο τις πιο συγκινητικες κινησεις που θα μπορουσε να κανει καποιος για τον πατερα του.....χωρις υπερβολες, εχει ανεκτιμητη αξια η ενεργεια αυτη,αφου ο πατερας καποτε το εδωσε για τις σπουδες του γιου και σημερα ο γιος ανταποδιδει χωρις δικαιολογιες τυπου"αποκλειεται να βρεθει",..."ποιος τρεχει απο εδω και απο 'κει" κλπ.
Ευγε!!!thumb
Ετσι!!! χμ... ας δει το βιντεο ο γιος σου!! μπορει να παρει ιδεες, και σε μερικα χρονια απο τωρα, που ολα τα αμαξια θα ειναι "ηλεκτρικες σκουπες", σου εμφανισει κανενα ε60 V10. thumb
Φοβερή κίνηση και καταπληκτικό αυτοκίνητο.
Παρα πολυ ωραια κινηση :thumbsup:
konstantinaM3
10-11-11, 00:51
ωραια κινηση που εκανε ο γιος.....κ πολυ ωραιο αμαξι .... 1 χιλιομετρο αμαξι:):P
Κωνσταντίνος
13-11-11, 17:12
Άπειρα μπράβο στον γιό !
savvas bmwdakias
13-11-11, 21:28
Ωραια ιστορια και γω καποτε σκεφτομουν να επιστρεψω ενα 316 Ε36 σενταν στον πατερα μου αλλα....δυσκολοι καιροι ξεφτιλα ειναι τα αυτοκινητα και να του το παρω μονο βαρος θα του προσθεσω στα οικονομικα.
Πραγματικα υπεροχο.
Κατι τετοιες στιγμες ειναι συνταρακτικες.
Ρε....λετε το κοριτσακι μου να ψαξει να βρει το Zed και να μου το κανει δωρο?
χαχαχαχα
(μακαρι Θεουλη μου)